Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ne znam sta da napisem a da ne bude suvisno. Zaista je nevjerovatno koliko se Liverpool preporodio dolaskom Kinga. Igracki kadar nije Bog zna sta, ali ovi momci djeluju kao da bi se mogli nadigravati sa bilo kojim tim na svijetu. Jos jedno divno vece, nova 3 boda i polahko osiguravamo to mjesto u Europi. Djeluje kao da nam pojacanja nisu potrebni, dobili smo 2, najbolja, Kinga i Suareza. 

Ma jah.City makszuz cekao Liverpoola da ga krene,da bi ovi tri meca zaredom izgubili.Edin TM87 je napisao/la:Kakva dominacija! Liverpool dominira! Hajde City kiksaj **** ga lopta
a uzet ce **** na srecu 1 tekmu i to je to

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Strasna tekma , ali smo mogli zabiti bar jos 2 komada , sta je samo promasio Kuyt ali to se njemu ne moze zamjeriti.
Sta reci za Suareza sudijska nadoknada on protrcava protivnickog igraca k'o da ga Bog nije ni dao , STRASNO
Sta reci za Suareza sudijska nadoknada on protrcava protivnickog igraca k'o da ga Bog nije ni dao , STRASNO

- kumkalesic
- Kontakt:
Svaka cast momcima na odlicnoj utakmici. Steta sto nema vise utakmica do kraja sampionata, sigurno bi zavrsili ispred Citya, al' sta ces, neke greske se ne mogu popraviti...
Samo meni nikako nije jasno kako ovaj Fulham nema niti jedan crveni u sampionatu, pa tipovi su barabe na terenu. Odavno nisam gledao grublji tim protiv Liverpoola, i ovaj sudija im je previse tolerisao grublju igru, a nasim nogometasima je davao bezveze javne opomene...
PS. Pozdrav ili selam za zaboravljenog momka sa foruma... @Rizah nemoj se tako gubiti
Samo meni nikako nije jasno kako ovaj Fulham nema niti jedan crveni u sampionatu, pa tipovi su barabe na terenu. Odavno nisam gledao grublji tim protiv Liverpoola, i ovaj sudija im je previse tolerisao grublju igru, a nasim nogometasima je davao bezveze javne opomene...
PS. Pozdrav ili selam za zaboravljenog momka sa foruma... @Rizah nemoj se tako gubiti

Joint_fc
- Red Assassin
- Kontakt:
Sve neki zavodnici i latino tipovi poceli razvaljivati kod nas Maxi, Suarez, Meireles, Lucas, Reina, jos moramo na beka dovesti Jose Enriquea i na krilo Lavezzija da upotpunimo kolekciju 
Btw. sta reci o suarezu u 93 minuti vodimo 2-5 on fantasticno probija i svadja se sa pomocnim sudijum riskirajuci da dobije zuti karton jer nepostuje sudiske odluke.. Toliko je on voljan i zeljan golova i pobjeda kluba za koji igra..

Btw. sta reci o suarezu u 93 minuti vodimo 2-5 on fantasticno probija i svadja se sa pomocnim sudijum riskirajuci da dobije zuti karton jer nepostuje sudiske odluke.. Toliko je on voljan i zeljan golova i pobjeda kluba za koji igra..
- spielführer_21
- Kontakt:
Šta uradište jadnom Fulhamu, još ljudi dobili pet žutih kartona a ganjaju ono fair-play mjesto za EL.. I to ste im poremetili 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
odlicna igra nasih momaka samo neka nastave ovako 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Svaka cast:)Da smo samo malo ranije poceli igrat fudbal bilo bi sve dobro:)
"You'll Never Walk Alone"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Liverpool ce naredne godine ubijati nogama.Jedno je kad ih vodi ona matori luzer Roy, a druga je prica sa Kennyijem.
Suarez je "zlo" od igraca, pun pogodak je njegovo dovođenje.
Meni drag igrac Jonjo upisao asistenciju kod zadnjeg gola...i to odlicna asistencija.
Suarez je "zlo" od igraca, pun pogodak je njegovo dovođenje.
Meni drag igrac Jonjo upisao asistenciju kod zadnjeg gola...i to odlicna asistencija.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Normalno da ces vjerovati

igrao si iste parove kao i ja,samo sto sam ja juve golove i bez tog tenisa

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma Petrova predala, izbila mi 150 KM.Ponos Torina je napisao/la:igrao si iste parove kao i ja,samo sto sam ja juve golove i bez tog tenisa
@Bosco, imamo podforum kladionica, pa ćemo tamo. Da ne idemo u off topic bez veze.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Suarez je igracina,mene je kupio u JAR-u,pogotovo protiv Gane,gdje je vecina onaj postupak osudila,a covjek je pokazao da mu je tim daleko ispred licnih interesa..Kapa dole,mada strah me i da zamisljam da je pored njega Ninho..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
nije vise Mini...
Dalglish je napravio cudo i samo se nadam da se nece desiti neka glupost i da on ne ostane bar naredne 2-3 sezona na klupi...
Sada je Europa Liga realnost a prije nekoliko kola je i to izgledalo kao san... da ima malo vise do kraja mogli bi se ukljuciti u borbu za Ligu prvaka a ovako treba biti zadovoljan ovim sto su momci postigli. godinama sam zelio vidjeti ovakav Liverpool, igraci se bore za loptu, i nakon sto smo im zabili 5 komada u 93. minuti se svađaju sa sudijama... vidi se da su svi zeljni igre, golova i dobrih rezultata.
nadam se da Raul nije teze ozlijeđen, sudije su ih pustile da nas fino izmlate al nema veze...

Dalglish je napravio cudo i samo se nadam da se nece desiti neka glupost i da on ne ostane bar naredne 2-3 sezona na klupi...
Sada je Europa Liga realnost a prije nekoliko kola je i to izgledalo kao san... da ima malo vise do kraja mogli bi se ukljuciti u borbu za Ligu prvaka a ovako treba biti zadovoljan ovim sto su momci postigli. godinama sam zelio vidjeti ovakav Liverpool, igraci se bore za loptu, i nakon sto smo im zabili 5 komada u 93. minuti se svađaju sa sudijama... vidi se da su svi zeljni igre, golova i dobrih rezultata.
nadam se da Raul nije teze ozlijeđen, sudije su ih pustile da nas fino izmlate al nema veze...
You are someone else I am still right here
- Ponos Torina
- Kontakt:
fera je napisao/la:nije vise Mini...![]()
Evo gledam jos uvijek nisu Kenny-u ponudili ugovor da vodi ekipu na duze staze mamu im

Kenny je napravio nesto specijalno

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne sumnjajte da ce King dobiti ugovor. 

Trenutno korisnika/ca: Civa, JayCatwright, LiverpoolREDS i 38 gostiju.