Izvini brate, ali te usi trebas malo redovnije i bolje pratiBLU SKY je napisao/la: Bili ste nadglasani u svim segmentima navijanja u sta sam se uvjerijo pregledavajuci snimak utakmice.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Izvini brate, ali te usi trebas malo redovnije i bolje pratiBLU SKY je napisao/la: Bili ste nadglasani u svim segmentima navijanja u sta sam se uvjerijo pregledavajuci snimak utakmice.
Ili su mozda mikrofoni bili iskljuceni na sjeveru pa ste se povremeno culi , posto su se i robijasi bunili da su im iskljucili mikrofone na sjeveru pa reko da nisu i vama:lol:BLU SKY je napisao/la:Bili ste nadglasani u svim segmentima navijanja u sta sam se uvjerijo pregledavajuci snimak utakmice.UPS je napisao/la:Ma jok ovoHZ_ilidzaa je napisao/la:http://www.youtube.com/user/fksinfo
3 dijela navijanja , STRASNO !!! Zadaca svima !
3 dio od 5:20 najezio sam se... Cijeli stadion Ori se sa Sjevera ... Samo eho efekat **** stvar malo...
salalalaaalaaa je glavna![]()
P.S. nije eho u pitanju, istok navija
gledo sam i ja snimak, vi ste nadglasani najmanje 70 min utakmice a mi 15-20 min8pola utakmice niste ni navijali,duze vam pauze izmedju pjesama nego pjesma)...a da ne spominjemo bakljadu,parole,koreografiju,trake i sve ostaloBLU SKY je napisao/la:Bili ste nadglasani u svim segmentima navijanja u sta sam se uvjerijo pregledavajuci snimak utakmice.UPS je napisao/la:Ma jok ovoHZ_ilidzaa je napisao/la:http://www.youtube.com/user/fksinfo
3 dijela navijanja , STRASNO !!! Zadaca svima !
3 dio od 5:20 najezio sam se... Cijeli stadion Ori se sa Sjevera ... Samo eho efekat **** stvar malo...
salalalaaalaaa je glavna![]()
P.S. nije eho u pitanju, istok navija
formance je napisao/la:Taj što je rekao da su se Manijaci više čuli nakon pregledanog snimka očito ili laže ili treba dobro uši oprati. Ne pričajte laži bezveze, zna se dobro ko je kome održao lekciju po ko zna koji put. Bio na zapadu i čuo ! Pamet u vugla !
Iduci put na zapadSve u svemu, manijaci pruzili puno puno bolji dojam..
Ja volim volim volim samo tebe je jedina "argentinska"pjesma i ona se nije pjevala,to realni pitari sa istoka znaju,ta tvoja dvojica mimo derbija ocigledno ne dolaze.Za koreografiju se moze reci da je odlicna,perverzija,dobra,fina,kvalitetno uradjena vaka naka al reci NEKA koreografija odaje utisak da si izrazito pristran,solidna bakljada citaj recenicu prije....Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni su danas 2 pitara (koji su bili na istoku, imam i slike koje ce to potvrditi), ali prije svega 2 realna covjeka, priznali da se Zeljo vecinu utakmice vise cuo, i slozili smo se da je Sarajevo previse nesto furalo "argentinske" pjesme (koji oni npr nisu ni znali), dok je Zeljo to pametnije odradio, i nije koristio derby navijace tamo gdje im nije ni mjesto.. Ovako ste ostali na nekoj koreografiji, solidnoj bakljadi, i nesto boljoj igri na tekmi i to je sve.. Sve u svemu, manijaci pruzili puno puno bolji dojam..
Sto se igre tice, slicna tekma kao i na Grbavici, taman za toliko je Sarajevo bilo bolje, kao i Zeljo tada.. Ipak na kraju Zeljo moze biti zadovoljniji ishodom derbija jer su ostali na +4, sa sigurnim plasmanom u Evropu, dok ce Sarajevo svoju Evropu morati traziti protiv Sirokog, naravno ako Zeljo ne dobije KUP..
Pozdrav
kako te nije stid ,2 god se cekamo na neuralnom terenu i u situaciji kad smo podijeljeni ,kad nam fali veliki dio ekipe ,kad je situacija lose prekucamo vas kao prvo u bROJNOSTI u sred vaseg koseva ,ne pokusavajte objasniti i izvuci pricu oko navijanja na fazon sta je glasnije ste bili ali mi imamo ljepse pjesme i tosamosarajvo je napisao/la:Culi su se vise zadnjih 5 min prvog i zadnjih 10 min drugog poluvremena tek jos mozda ukupno 5 minuta u oba pluvremena kad bi pjevali SALALALALALLA ...znaci od 90 minuta 20 minuta ste bili jaci...![]()
Kako god treba bit debil pa ne rec da su i manijaci dobro odradili posao.Kako se zavrsavala tekma sve ste bili bolji i bolji jer vam je i rezultat odgovarao ali kako god i ostatak tekme ste normala bili.Malo poradite na pjesmama tj smislite ih malo vise. Mi imamo pjesama toliko da se po 3 tekme neka ne spomenu...tu smo vrh u BiH sto jest jest![]()
I naravno...vođe mjenjajte ...
za ovog baju
i nama je cudno bilo ste se ne pjevaju pjesme koje i malo djete zna,one klasicne derby pjesme te pokoja starija ali kod nas se fura uvjek isto bez obzira na tekmu,nova pjesma koju zna manje od 2000 ljudi se pjevala 15 minuta,tako tjeramo i druge da ih prihvate...za par godina ce to dati velike rezultate pogotovo na ovim euro tekmama gdje sjever bude skoro kao i na derbiju pa se raja uci lagano...
takodje vi mnogo vise forsirate **** majki sto nama sto sudiji...ono sto ste "pjevalI" prije pocetka "**** vam mater u picku" mi je beze skroz...mi smo mozda 5 minuta pjevali bilo sta vezano za zelju i manijake...5-6 puta ponovili "jeb*m te zeljo" , "sarajvo sarajvo ti je*i zelju malenog" minut dva i to je to bilo..cak nismo pjevali "đes ba,đes ba" to ti sve govori...forsira se da raja dolazi na tekmu radi Sarajeva a ne da **** majku nekome....
toliko
kako te se nije stid javljati ?brcanska_malta je napisao/la:joj divovi usmrdili ste se 1 dobro odradjena utakmica i uzdigli se kupuju bodove od travnika da izgledate jaki pa gori ste od zrinjskog hahaha divoviiiiiiiiiii
kad strumfovi zgaze divove hahahaaS_Roma je napisao/la:kako te se nije stid javljati ?brcanska_malta je napisao/la:joj divovi usmrdili ste se 1 dobro odradjena utakmica i uzdigli se kupuju bodove od travnika da izgledate jaki pa gori ste od zrinjskog hahaha divoviiiiiiiiiii
kume vise ima dragonsa od vas na tribini ,a ti po drugima pljujes a niko ti nije rijeci rekao..ccc svakakve raje...bolje ti je odi pogledaj svoj tim i pruzi mu podrsku osim sto ovdje pljujes poo drugima...brcanska_malta je napisao/la:kad strumfovi zgaze divove hahahaaS_Roma je napisao/la:kako te se nije stid javljati ?brcanska_malta je napisao/la:joj divovi usmrdili ste se 1 dobro odradjena utakmica i uzdigli se kupuju bodove od travnika da izgledate jaki pa gori ste od zrinjskog hahaha divoviiiiiiiiiii
Trenutno korisnika/ca: benko21, hase73, napoleon72, PAPE3, Posejdon, Proximic, rimljanin90, TETRAPAK i 67 gostiju.