Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kao sto rekoh...tipster je napisao/la:Vetel formula 1 1.60 u lutrije nemoze danas da omaneharis10 je napisao/la:haj nesto za danas opet u minusu 17 km juce
Neko im urucuje DosS napade , samo nevidim razlog...po'marke je napisao/la:Danas otisao da uplatim cener na racun, i ne moze. izgleda bas ih ' ebe stranica! Juce skoro cijeli dan nisam mogao da udjem, danas moze al sto mogu kada nemam na racunu nista...
Napati me Genoa pravo,za danas jedan čisto da se dan ispratilupen je napisao/la:Ev' jedan onako na prvu:
Genoa-Sampdoria 1![]()
Siena-Real kp1![]()
Union B.-Cottbus 3+![]()
Udinese-Lazio ps1![]()
Rubin-Krasnodar 1![]()
Kvota:16,28 Uplata:3KM
Ne počinje ti ni jedan tenis sutra u 10.adis.p je napisao/la:Imal ko kakvih prijedloga za sutra za tenis, jedno 6-9 parova da kasnije odem uplatit posto sam sutra prva smjena a svi pocinju u 10..![]()
Kome ti vjeruješ, rez.com i Premieru ili meni?adis.p je napisao/la:
P.S. Ev na rez.com pise da su u 11...![]()
iza 12 ,u deset sigrno ne počinju to se tako najavi ali nikad ne počne u to doba ,u sutrašnjoj ponudi će ti stajati skroz drugi terminiadis.p je napisao/la:Hahahahaha......pa hajd onda ti molim te reci kad pocinju....tebi vjerujem....![]()
![]()
![]()
HvalaJ.Goerges je napisao/la:iza 12 ,u deset sigrno ne počinju to se tako najavi ali nikad ne počne u to doba ,u sutrašnjoj ponudi će ti stajati skroz drugi terminiadis.p je napisao/la:Hahahahaha......pa hajd onda ti molim te reci kad pocinju....tebi vjerujem....![]()
![]()
![]()
majstorski pogodjeno nema staBegonja je napisao/la:Davydenko, Škugor, Darcis, Dolgopolov i Tsonga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.