AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
pa vjerovatno će zbog toga i doći, spustit će mu cijenu tamo-vamo,folovi-golovi i to je toInterista di cuore je napisao/la:Ganso se opet povrijedio,mjesec dana out... Na kraju od sve price o njemu nece ga ni Milan dovest![]()
Ponovo aktuelizirana prica o povratku Kake,mozda bi vam ovo bila najbolja solucija...
btw taj Coutinho na avataru me strasno podsjeca na toj slici na Pata, sve kontam Pato u Interovom dresu, Boožee
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
robovi88 je napisao/la:pa vjerovatno će zbog toga i doći, spustit će mu cijenu tamo-vamo,folovi-golovi i to je toInterista di cuore je napisao/la:Ganso se opet povrijedio,mjesec dana out... Na kraju od sve price o njemu nece ga ni Milan dovest![]()
Ponovo aktuelizirana prica o povratku Kake,mozda bi vam ovo bila najbolja solucija...![]()
btw taj Coutinho na avataru me strasno podsjeca na toj slici na Pata, sve kontam Pato u Interovom dresu, Boožee![]()
i bolje sto ga nece dovesti, jer je momak staklen...zaradio je rupturu misica...treba traziti alternativu
[youtube][/youtube]
Oddo
Oddo
Milan i Santos potvrdili: Ganso neće među "rossonere"
Razigravač Santosa Paulo Henrique Ganso neće se u ljetnom prijelaznom roku preseliti u svlačionicu Milanovih nogometaša, potvrdila su oba kluba...
Već dulje vrijeme spominje se mogućnost ovog transfera, Milan je već najavio proces pomlađivanja momčadi i označio Gansa kao jednog od igrača kojeg bi voljeli dovesti. U klub sa San Sira 21-godišnjaka su već javno pozvali i njegovi sunarodnjaci Robinho i Alexandre Pato, no čini se, u ovome trenutku to se neće dogoditi.
- Ponovit ću ono što već mjesecima govorimo. Od talijanskog kluba nismo zaprimili službenu ponudu za Gansa, a i da jesmo o njoj uopće ne bismo razmišljali. On je naš vođa na terenu i nije na prodaju - tvrdi Pedro Luis Nunes Conceicao, sportski direktor Santosa.
Milanov direktor zaslužan za mnoge transfere Ariedo Braida potvrdio je riječi pristigle iz Brazila:
- U ovome trenutku o njegovom transferu možemo samo maštati. Jednoga će dana doći u Milan, no naš igrač neće biti sljedeće sezone.
Inače, Ganso je ugovorno za Santos vezan do ljeta 2015. Prema klauzuli u dogovorenoj suradnji klub može napustiti prije vremena samo u slučaju bankovnih jamstava u visini od 50 milijuna eura.
Hajde neka se i ovo vec jednom zavrsi,idemo dalje...
Razigravač Santosa Paulo Henrique Ganso neće se u ljetnom prijelaznom roku preseliti u svlačionicu Milanovih nogometaša, potvrdila su oba kluba...
Već dulje vrijeme spominje se mogućnost ovog transfera, Milan je već najavio proces pomlađivanja momčadi i označio Gansa kao jednog od igrača kojeg bi voljeli dovesti. U klub sa San Sira 21-godišnjaka su već javno pozvali i njegovi sunarodnjaci Robinho i Alexandre Pato, no čini se, u ovome trenutku to se neće dogoditi.
- Ponovit ću ono što već mjesecima govorimo. Od talijanskog kluba nismo zaprimili službenu ponudu za Gansa, a i da jesmo o njoj uopće ne bismo razmišljali. On je naš vođa na terenu i nije na prodaju - tvrdi Pedro Luis Nunes Conceicao, sportski direktor Santosa.
Milanov direktor zaslužan za mnoge transfere Ariedo Braida potvrdio je riječi pristigle iz Brazila:
- U ovome trenutku o njegovom transferu možemo samo maštati. Jednoga će dana doći u Milan, no naš igrač neće biti sljedeće sezone.
Inače, Ganso je ugovorno za Santos vezan do ljeta 2015. Prema klauzuli u dogovorenoj suradnji klub može napustiti prije vremena samo u slučaju bankovnih jamstava u visini od 50 milijuna eura.
Hajde neka se i ovo vec jednom zavrsi,idemo dalje...
cestitam na tituli
Allegri: "Milan je kupio Mexesa i Taiwa"
Trener novog Talijanskog prvaka Milana je izjavio da je Milan kupio dva igrača u obrani za sljedeću sezonu, a riječ je o Mexesu iz Rome i Taiwu iz Marseillea.
"Doveli smo dva pojačanja u obrani, a to su Mexes i Taiwo, to vam mogu potvrditi, a šta se tiče Kake i Gansa, mogu samo reći da Kakina karijera govori sve sama za sebe, dok je Ganso zanimljiv mladi igrač koji još mora učiti. Ja nemogu birati između njih dvojice, prvo trebam razgovarati sa Andrianom Gallianiem i vidjeti šta je najbolje za klub." izjavio je trener Milana, Massimiliano Allegri.
Te je još nadodao: "Obrambenu liniju smo riješili za novu sezonu, zadovoljan sam pojačanjima, no šta se tiče napadačkog dijela to se još ništa nezna, imamo ispred sebe utakmicu u Kupu, pa ćemo nakon toga razmišljati što i kako za sljedeću sezonu. Samo sam vam pogao potvrditi transfere Mexesa i Taiwa."
Trener novog Talijanskog prvaka Milana je izjavio da je Milan kupio dva igrača u obrani za sljedeću sezonu, a riječ je o Mexesu iz Rome i Taiwu iz Marseillea.
"Doveli smo dva pojačanja u obrani, a to su Mexes i Taiwo, to vam mogu potvrditi, a šta se tiče Kake i Gansa, mogu samo reći da Kakina karijera govori sve sama za sebe, dok je Ganso zanimljiv mladi igrač koji još mora učiti. Ja nemogu birati između njih dvojice, prvo trebam razgovarati sa Andrianom Gallianiem i vidjeti šta je najbolje za klub." izjavio je trener Milana, Massimiliano Allegri.
Te je još nadodao: "Obrambenu liniju smo riješili za novu sezonu, zadovoljan sam pojačanjima, no šta se tiče napadačkog dijela to se još ništa nezna, imamo ispred sebe utakmicu u Kupu, pa ćemo nakon toga razmišljati što i kako za sljedeću sezonu. Samo sam vam pogao potvrditi transfere Mexesa i Taiwa."
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Volim sto se vraca onaj stari Milan na kojeg svi racunaju nikad vas nisam volio zato sto ste redovno k.arali mog Bayrena ali nema veze sad kad sam malo sazrio fali taj klub Ligi Šampiona i vrijeme je da se pojacate i opet budete vrH Kao i Bayern i Liverpool !
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
to se za mexesa i taiwa priča odavno al znači to je sad definitivno potvrđeno,
produžiti s nestom još godinu,
zahvaliti se jankulovskom,
grka ili prodati ili poslati na posudbu,
najrađe bi da prodaju i odda i boneru al ako i ostanu da budu 5 stoper i zadnja opcija na beku
i odbrana je riješena, nesta-silva stoperi mexes rezerva, yepes za nedaj bože ako bude ozljeda, bonera nadam se nikako, abate je strašno napredovao i zaslužio je da bude desni bek u slj. sezoni, lijevo taiwo, abateu rezerva zambrota pa oddo, taiwu antonini, a po potrebi može i emanuelson.
napad je i ovako jak, sve zadržati igrače obavezno, eventualno dati šansu nekom od juniora da odigra poneku minutu.
e sad ostaje jedino vezni red kao problem, dovesti obavezno jednog pravog kreatora igre, a ostalo zavisi koliko će ovih staraca produžiti ugovore(nadam se što manje), pirlo 99% ide, flamini, gatuso, sedorf i ambrosini su 50-50.
boatenga obavezno otkupiti, bomelu produžiti još godinu, emanuelson je tek stigao, malom merkelu i straseru davati više šansi.
za vrlo malo para se može napraviti extra jaka ekipa, samo taj jedan vezni će biti vjerovatno malo skuplji
produžiti s nestom još godinu,
zahvaliti se jankulovskom,
grka ili prodati ili poslati na posudbu,
najrađe bi da prodaju i odda i boneru al ako i ostanu da budu 5 stoper i zadnja opcija na beku
i odbrana je riješena, nesta-silva stoperi mexes rezerva, yepes za nedaj bože ako bude ozljeda, bonera nadam se nikako, abate je strašno napredovao i zaslužio je da bude desni bek u slj. sezoni, lijevo taiwo, abateu rezerva zambrota pa oddo, taiwu antonini, a po potrebi može i emanuelson.
napad je i ovako jak, sve zadržati igrače obavezno, eventualno dati šansu nekom od juniora da odigra poneku minutu.
e sad ostaje jedino vezni red kao problem, dovesti obavezno jednog pravog kreatora igre, a ostalo zavisi koliko će ovih staraca produžiti ugovore(nadam se što manje), pirlo 99% ide, flamini, gatuso, sedorf i ambrosini su 50-50.
boatenga obavezno otkupiti, bomelu produžiti još godinu, emanuelson je tek stigao, malom merkelu i straseru davati više šansi.
za vrlo malo para se može napraviti extra jaka ekipa, samo taj jedan vezni će biti vjerovatno malo skuplji
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Oba pojacanja na mjestu. Igraci koji su u svojim klubovima igrali bitnu ulogu i koji ce ne sumnjam to isti nastaviti i u Milanu.
Milan se napokon vraca.
Da se ne zaboravi, sve cestitke na tituli.
Milan se napokon vraca.
Da se ne zaboravi, sve cestitke na tituli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- tony-mortale
- Kontakt:
heheh, skroz sam zaboravio na golmane
abiati je branio vrhunski ove sezone i nema razloga da i dogodine ne bude prvi golman, amelia se nije nešto proslavio, dobio je par prilika i nije se baš iskazao, vjerovatno će ga vratiti u genou, roma nije dobijao šansu, a mislim i da mu ističe ugovor i njemu se treba zahvaliti, spominje se dolazak marchetia, a treći ili neki iz primavere ili naći nekog poput rome da bude tu za nedaj bože, a da se ne buni što je tek treća opcija
abiati je branio vrhunski ove sezone i nema razloga da i dogodine ne bude prvi golman, amelia se nije nešto proslavio, dobio je par prilika i nije se baš iskazao, vjerovatno će ga vratiti u genou, roma nije dobijao šansu, a mislim i da mu ističe ugovor i njemu se treba zahvaliti, spominje se dolazak marchetia, a treći ili neki iz primavere ili naći nekog poput rome da bude tu za nedaj bože, a da se ne buni što je tek treća opcija
Sa Mexesom i Taiwom te još kojim pojačanjem u veznom redu Milan bi slijedeće sezone mogao daleko dogurati. 
Inače kad su u pitanju ovi slobodni igrači,Milan je tu neprikosnoven,svaka čast.
Inače kad su u pitanju ovi slobodni igrači,Milan je tu neprikosnoven,svaka čast.
FK Pjetlovi
Pojačanja Taiwo i Mexes su i više nego dobra. Znači, odbrana je riješena, imamo dobre prvotimce i solidne alternative za svaku poziciju u zadnjem redu. Ukoliko Pato, Ibra i Robinho ostanu kako su najavili, a ne sumnjam da hoće, oni će, uz oporavljenog "jockera" Pippa, činiti pakleni napad. Golman (Abbiati) je jako dobro branio tokom cijele sezone, imam i rezerve.
Međutim, veza je labava, ako Pirlo ode izgubili smo kakvu, takvu povezanost u sredini. Treba nam jedan kreativac, plejmejker koji će razigravati napadače i znati čuvati loptu. Iako je takvih trenutno malo, ipak se mogu pronaći. Mnogim igračima je san zaigrati u Milanu, i upravo nekom talentovanom veznjaku se isti može ostvariti.
Međutim, veza je labava, ako Pirlo ode izgubili smo kakvu, takvu povezanost u sredini. Treba nam jedan kreativac, plejmejker koji će razigravati napadače i znati čuvati loptu. Iako je takvih trenutno malo, ipak se mogu pronaći. Mnogim igračima je san zaigrati u Milanu, i upravo nekom talentovanom veznjaku se isti može ostvariti.
Still learning...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nigdje nije lahko osvojiti titulu , a posebno to napraviti sa stilom : dva , tri kola ranije prije kraja prvenstva .
Pohvale i cestitke .
Pohvale i cestitke .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ljubav i mrznja, tanka tanka linija ih razdvaja 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sve je ovo ok , Mexes je odlicno pojacanje, Taiwo solidno da zatvori beka, za manje love nije moglo bolje(oba dolaze za dzaba koliko znam) tako da je to posmatrano iz tog aspekta savrseno...sad ostaje vam ono glavno , zamijenit Sedorfa i Pirla(vjerovatno), a i za klub sa neogranicenim resursima tipa Sitija bi bilo tesko zamijeniti takve igrace,a kamo li za Milan, jer oni se jednostavno jednom radjaju, ko god dodje to je kocka hoce li biti i priblizno dobar kao oni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tony-mortale
- Kontakt:
hehehe, a gledaj abatea kako je spustio glavu i ne pjeva-fin dečko a ne ko rinoJuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
ljubav i mrznja, tanka tanka linija ih razdvaja
al ni gatuzo nije ništa slagao, za inter se zna da je merda
na sky sportu za vrijeme proslave pitali silvia i za leonarda, kaže da mu je prijatelj i dalje i da je to profesionalizam, čovjek prihvatio posao za dobre pare i to je to.
S jedne FB stranice

-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
POjačati vezu obavezno minimalno dvojicom i to je to. Ovim zahvaliti i zdravo. Gansa treba zaboraviti i okrenuti se drugima, ove povrede nikako nisu ok. Ja bih žarko volio sancheza ali teško, ne da udineze. Lamela, yes,
Hahahahahahahha Pravi Bošnjo'
Opet udara, jest ga nogom u glavu HAHAHAHA omG
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.