BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Damir_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 01:06

[youtube][/youtube]

Hahahaha kupom se zadovoljavate jadan ti i tvoj klub veliki na sto ste spali jos malo pa ste ko juve hahahaha Lyon vas cjepa u LP redovno, a Barca gdje god stigne ono usput vas odere odrade malo tezi trening, a najsmjesniji ste vi koji se vadite na sudije sto ne kazes kako je Crouch dzaba dobio crveni ? a marcelo se raduje, sto ne kazes kako vam je navuko penal kad je marcelo taj isti simulirao ne spominjes to ni ti ni tvoji kompanjoni madridski, a sta trebalo je da pepe seljak divljak slomi nogu alvesu pa da bude crveni cist crveni jarane moj, izmedju ostalog ona vasa igra " najveceg kluba " je bruka i sramota. Rekoh ja dok je PEPA i Messia od kojeg drhtite ko od boga nema vama spasa samo ce vas sexirat svake godine vise i vise sledece bi mogo bit hattirck :D ... BARCA DOMINIRA DERE GUZOVE ponizavaju vas haman si zaboravio petardu :D puce jarane petarda ko protiv drugoligasa haha najsmjesnija ste ekipa uz city postali vi zalosno i sramotno bgm ...
BvB Echte Liebe !!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 maj 2011, 01:38

A Bože!!
Hajde da si navijač Barcelone pa da tako pričaš, ali si navijač BVB-a. Pa vi u deset godina jednu titulu osvojite i dignete se. Pa pomalo!

A zašto pričaš o Ligi prvaka kad ni ti više ne pamtiš kad ste je zadnji put igrali. Lave, mi makar igramo LP, mi smo ove godine igrali polufinale LP, to nije neuspeh. Kad ćete vi igrati polufinale?
( Sećaš se Portilla? ) :lol:

Pa vi ne možete proći grupnu fazu Europske lige. Pa je li vas stid? Jedna prosećna ekipa Seville vas pobjedi kod kuće, a ona je neki dan od Real Madrida primila 6 komada. Je li shvataš koliko ste vi loš klub? Znaš da ćete vi biti kanta za nabijanje u LP?

Stvarno dobar je taj Messi, znaš kad bi on dao gol Real Madridu iz igre? Nikad! Da Pepe nije dobio crveni karton, Madrid bi igrao finale LP. Ali sudija, sudija... Pa ako ga nije udario, zašto je onoliko simulirao? Zašto su ga lečnici iznijeli van terena?

Pa startovi Croucha su bili oštri i obadva su bili za žuti karton. Pa je li Marcelo folirao? Izbjegao je start, da mu ne slomi nogu, kontaš? Ali se nije nastavio valjati, glumiti da ga je udario. Ono je opravdano. A i kakve bgt ima veze i da su igrali sa 11 igrača bili bi poniženi, a i na WHL nisu mogli meda, još je Real igrao sa desetim sastavom.
Onaj, niko ne drhti od Messija, mi više drhtimo od sudija, koje uvek sude ekipi koja igra protiv Barcelone. Messija zatvoriš i njega nigdje nema ( čitaj Inter, Real Madrid ( primera, kup, lp dok Pepe nije dobio crveni ).

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 02:09

@anonymousHD

Anonimni sa hd rezolucijom pravo heben nik nema sta :D kao prvo ne poredim BvB I REAL to samo moze covjek sa malim koeficijentom pameti... Vec vas poredim sa ZA VAS PREVELIKOM I PREMOCNOM BARCELONOM. Ljudi vas napumpali 6:2 na po santiaga, petardu zabili tvom omiljenom special five-u. U primeri citavu godinu vas deru opusteno ka tituli idu Pep izvodi citavu 2 garnituru. Hvali te se kupm jesi svjestan da je jedan Pinto branio u kupu to ti je znak koliko je bitan kup Barci. Kakve crne sudije spominjes jel te stid, znam da te boli to deranje ali brate dragi treba rec posteno smo popusili i cao. Kao prvo crveni nije bio za CROUCHA pravedan kao drugi Marcelo se raduje crvenom ko da je ligu prvaka osvojio to je odraz vaseg FAIR PLAYA... Isto slucaj kod Alvesa kad je bio penal za vasa bjela **** dobi real penal marcelo opet slavi ligu prvaka. Pa koji je to covjece ciganlook a sjvestan je da nije bio penal.

Idemo dalje Pepe je trebo jos u prvoj utakmici dobit crveni ;)... Dalje kad ga je dobio bio je cist i zasluzen nema se tu sta pricat rekoh ja jel moro slomit nogu najboljem svjetskom beku alvesu da bude crveni jel moralo do tog doci ? Sreca pa momak dize nogu inace lom ne gine. Onako se ne smije ic nije to nasa 4 kantonalna liga pa d asmijes nako ici... Izmedju ostalog suvisno je pricat ko gubi ima pravo da se ljuti ha ya, ali brate dragi treba bit fer i korektan i rec ljudi su zadnjih godina bolji ne moze im nista i necemo im moc nista jos za dugo.... Pep je dokazo da ga ni antifudbal ne moze zaustavit i prosle god je tvoj special five imao srece kad je krkicu ponisten cist gol a taj gol bi barcu odveo u finale, jel reko da je sudija pogrjesio nije niti ce rec naravno jer je najnekulturniji trener i najarogatniji u danasnjem nogometu... Dobro je Beckenbauer rekao za njeg i mnogi strucnjaci takodje, kad je on uspio uiznervirati jednog pepa gospodina kud ces dalje. ali dzaba mu moze se napusit Barca je dokazala citavom svijetu da je bolja od tvog madrida za 2 klase lagano vas izbacili iz lp bolan bolan u gostima ljudi odradili sve drugu odigrali cisto radi reda... I da ne diraj BvB niko se ne dize od nas Dortmundovaca vjeruj mi niko al bas niko. I ni u jednom trenutku nisam rekao da je bvb bolji od reala nego barca tak da jaJane moj otvori oci valjda imas HD rezoluciju :D... I jah jos njesta ta sevilla je kita za BvB dobili su nas sretnim okolnostima... A koliko je to Real osvojio titula zadnje 2 3 god ? hahaha moj care moj slavili ste kup vise nego moj BvB titulu prvaka to je dokaz svega... Pozz od Saragose i Sportinga ;) .... valjda prvo sicu pobjedit da bi se mogli takmicit sa PREMOCNOM barcom. I vjeruj mi prvi ti strahujes od MESSIA kao i ostali navijaci tvog kluba.. Nicija care nije do zore kad ste krali titule bilo lijepo ali dodje sve na svoje ha ya u svlacionice ulazili prjetili ali dobro mlad si ti mozda to i ne znas. Sjecam se Portilla strasan igrac nema sta, sjecas se ti Koller kad je na po santiaga zabijo ;) ... I samo ti kazem ne poredi nesto sto se ne poredi et toliko anonimni sa rezolucijom HD hahaha ...
BvB Echte Liebe !!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 maj 2011, 02:32

Pravo si jadan, uostalom dovoljno 2 reda da bih covijek skontao kakav si lik (iskompleksiran).

Prije 2 godine BVB je imao cast tj. najveci klub na svijetu dosao im je na proslavu 100g, tj. dobili petardu 0-5.
Sam si trazio.Zdravo
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 maj 2011, 08:18

Vidim zakuhalo se pa necu nista da komentarisem, al' moje misljenje: ako ode,ode, prezivjet ce se i bez njega. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 maj 2011, 12:49

Sahin: "Me voy al Madrid"
http://www.as.com/futbol/articulo/sahin ... sftb_9/Tes

Adios BVB :lol:

FK Željezničar

Podrška Papetu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 maj 2011, 12:51

Hvala za Sahina. ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 maj 2011, 12:59

Sad je i definitivno...ispao je supak nevidjeni,pogazio je sve ono za sta se on samovoljno zalagao sve ove godine.
Nikad nisam nekome zelio nesto lose u karijeri a o zivotu i da ne govorim ali nadam se da ce se itekako sjetiti Dortmunda kad ostane na klupi zbog prve slabije utakmice i kad ne bude podrske sa tribina i od trenera kada stvari ne budu funkcionisale najbolje.

Za nas ne brinem...niko nije nezamjenjljiv pa tako ni on...samo se nadam da je uprava naucila jednu veliku lekciju sa ovim ugovorima...

P.S.

"Nein Her Sahin,ich als BVB fan wusste nicht dass sie nach Real Madrid gehen" :twisted:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 maj 2011, 13:05

Da, za njega dobiste nekih 10-ak miliona Eura i to je to. Istina je da on vrijedi barem dvostruko više, al' šta je tu je. Iskreno, očekiv'o sam da će ostati u Dortmundu, posebno jer je sa ekipom obezbijedio prvo mjesto i igranje u CL, no ipak je okren'o leđa svom gradu i navijačima. Ništa neobično u današnjem svijetu fudbala, tako da ga se s te strane ne može kriviti. Da nije plasirao onakve izjave u javnost, sigurno da navijači i ne bi bili ogorčeni, jer sigurno da nije ni prvi ni posljednji koji će otići za novcem i nekim drugim izazovima.

Eh, sad je pitanje da l' će igrati u Realu. Tamo su Alonso, Khedira pa i Pepe (ima novu poziciju) te Lass, tako da će se morati dobro krviti kako bi zaigrao u 1. postavi. Real je za male novce dobio odličnog igrača (prošle sezone su tako prošli sa Ozilom, ove sa Sahinom), tako da je logično pitanje: "Ko je sljedeći?"
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 maj 2011, 13:09

Monolog je napisao/la: Da nije plasirao onakve izjave u javnost, sigurno da navijači i ne bi bili ogorčeni, jer sigurno da nije ni prvi ni posljednji koji će otići za novcem i nekim drugim izazovima.

Sve je ovim receno...isti si kao i ostali i onda se tako i ponasaj a ne on vec 10 godina prodaje jednu pricu da bi kod prve prilike sve to pogazio...sad je ispao gori od onih sto dodju na pocetku u klub i kazu ovo mi je samo prelazna stanica do nekog veceg kluba...Posteno!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 maj 2011, 13:10

ispao je supak nevidjeni,pogazio je sve ono za sta se on samovoljno zalagao sve ove godine.
Nikad nisam nekome zelio nesto lose u karijeri a o zivotu i da ne govorim ali nadam se da ce se itekako sjetiti Dortmunda kad ostane na klupi zbog prve slabije utakmice i kad ne bude podrske sa tribina i od trenera kada stvari ne budu funkcionisale najbolje.
Supak :? pogazio je sve samovoljno zalaganje ove godine, salis se pa i u BVB je bio placan za zalaganje :lol:
I zbog odlaska mu zelis najlosije u karijeri, stvarno :oops: u Madridu pocinje od 0, imace priliku da pokaze svoj kvalitet..Mourinho ga je zelio i dobio :)

Sahin: "Zahvalan sam BVB, klub koji mije pruzio puno tj. da zaigram u BL, gdje sam kao mali sanjao da igram, ali poziv Real Madrida je jedinsten, voz koji samo jednoc ide"
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 maj 2011, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 maj 2011, 13:14

Los_Blanos2 je napisao/la:
ispao je supak nevidjeni,pogazio je sve ono za sta se on samovoljno zalagao sve ove godine.
Supak :? pogazio je zbog odlaska samovoljno zalaganje ove godine, salis se :lol:
I zbog odlaska mu zelis najlosije u karijeri, stvarno :oops:

Sahin: "Zahvalan sam BVB, klub koji mije pruzio puno tj. da zaigram u BL, gdje sam odmalena uvijek sanjao da igram, ali poziv Real Madrida je jedinsten, voz koji samo jednoc"

O cemu ti pricas?-ne govorim ti ja o zalaganju na terenu vec o prici koju je on prodavao 10 godina...

I nigdje nisam napisao da mu zelim najlosije u karijeri :roll:

Ove njegove izjave me ne interesuju ni sekunde....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 maj 2011, 13:17

Znam da ce sada neki "osuti paljubu" po meni, ali Turci su pogan narod i jos kada na sve to imas poganog savjetnika dobijes tzv. "das perfekte Arschloch".
Ja ovo licno nisam ocekivao od Sahina ipak mu je BVB pruzio dosta toga u zivotu i mogao je produziti ugovor do 2015 s klauzulom da moze klub napustiti za 20 miliona eura i tako da klub koji mu je napravio karijeru ima odredjene koristi.
Ispao je pravi su.pak, trebao se ugledati na Oezila koji je odmah javno rekao da bi zelio da igra za Real Madrid i da ce postovati svaku odluku koji Werder donese, a nije ko Sahin pricao gluposti - kako voli BVB, kako u dresu BVB-a zeli cuti himnu LP - i odma nasjeo na prvu ponudu.

Sto se BVB-a tice oni imaju njegovog nasljednika vec u liku Gündogana kod kojeg ce biti najvaznije da se skine odredjeni pritisak s njegovih ledja to prvenstveno mislim od strane Kloppa. Sada se postavlja pitanje hoce li Klopp dovoditi jos jednog igraca za vezni red ili ce dovesti kao sto je predvidjeno Perisica i kvalitetnog back-up igraca za Schmelzera. Ja da sam na njegovom mjestu bi pokusao dovesti Rudy-a iz Hoffenheima koji je odlican igrac i imali bi odredjenu sirunu, jer ruku na srce s Da Silvom i Kehlom (koji je vise u bolnici nego na stadionu) ste tanki na kljucnim pozicijama u modernom fudbalu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 maj 2011, 13:19

Pa bolje da je presao u R.Madrid nego u Bayern.M :mrgreen: oooooooooooo :shock: S04

FK Željezničar

Podrška Papetu

Dortmundovac
Kontakt:

Post Postao/la Dortmundovac » 09 maj 2011, 13:38

kao i vecina navijaca nama nam najdrazeg kluba , prosto ne mogu da vjerujem da nas napusta igrac koji je najzasluzniji sto ponovo s ponosom mozemo reci da navijamo za crno-zute , ali sta je tu je ...
uglavnom ako je ovo istina , sahinu na dusu , sto je prosipao ogromnu patetiku dok je ljubio crno-zuti grb i slao srcad navijacima na kopu ...
uzdam se u klopp-a kao i u upravu dortmunda da ce se ova prodaja sahina nekako vec nadoknaditi , kao i da je ovo jedina prodaja ovog ljeta sto se tice nasih najboljih igraca
upravo sada ocekujem dolazak reusa :D ... to vam je valjda vec jasno ...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 14:25

Od Ikone do najgoreg papka izdajice svih vremena. Stidim se za svoj avatar i rijeci u kojima sam velicao najvecu izdajicu ovog meni svetog kluba . Sahine stidi se svog karaktera i svojih rijeci ... Na 6 god lik potpisa ugovor a sa BvB om na 3 onda potpisa il 2 to je dokaz koliko voli bvb nema sta uvijek je bilo ne voli rijecima vec djelima zalosno i sramotno u kog smo se mi kleli ... Dobro nam dosao Gundogan vjerujem da ce nam pomoci ... I jos bih nesto naglasio Hajnal nas je napustio vise nije nas igrac za 1 mio eura je presao u Stuttgart, rjesili smo se jos jednog koji je zaradjivao dobre pare, sad je red da ide Kringe nazalost taj isti Kringe koji je odbio Juventus i produzio ugovor u Dortmundu.... Velika tuga ce me pratit narednih dana dok se ovo ne svari jer nije nimalo lahko ovo ali bit ce BvB jos jaci abd i bolji ...
BvB Echte Liebe !!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 maj 2011, 14:32

Sahin: Zbogom Borusijo, Madride stižem

slika

- Nedsotajaće mi Dortmund, nedostajaće mi i Bundesliga, i zemlja u kojoj sam rođen. Hvala svima koji su mi sve ovo vreme pružali podršku. Veoma sam ponosan zbog toga što prelazim u Real. Ipak, istovremeno mi je i mnogo teško jer sam Borusijin, i to ću uvek i ostati - drhtavim glasom govorio je Sahin na konferenciji za medije.

Sahin je biranim rečima govorio o treneru novih šampiona Nemačke, Jirgenu Klopu, a odlazak u Real i rad sa Murinjom, kako je reako, shvata kao veliki izazov u njegovoj karijeri.

- Sa Murinjom ću moći samo da napredujem - očekuje Sahin, strelac šest golova za Borusiju u tekućoj sezoni.

On je dodao da je pre odluke da prihvati ponudu "Kraljevskog kluba" razgovarao sa Mesutom Ozilom, budućim saigračem u Realu, koji mu je pomogao da "prelomi".

Jecajući, Sahin je pomenuo da će mu najteže pasti oproštaj od saigrača.

- To će biti mnogo težak momenat za mene. Nosim ih u srcu i uvek ću, i znam da će oproštaj biti bolan.

Ni njemu nije lahko, ali jednostavno nije mogao odbiti Real Madrid a ni Mourinha. Znam da vam je teško, ali jbg.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 maj 2011, 14:34

Bezpotrebno pojacanje Madrida ,veliki gubitak BVB-a valjda cete naci adekvatnu zamjenu . :)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 14:38

slika

Cemu ove suze i ova tuzna faca cemu sve to zasto radi cega ? Ne mogu shvatit ovo i necu nikad sve je imao sve bi dobio sto god da je zatrazio dobio bi veci ugovor klauzule premije sve bogove i cak kapitensku, ali sve je to zamjenio za nista i opet nista jer daj boze da uspije bolji su propadali u tom klubu od njeg. Nema potrebe da place da se zahvaljuje navijacima da velica BvB pljuno nas je sve u po face najgori su ovakvi ljudi ...
BvB Echte Liebe !!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 maj 2011, 14:40

Ma boli njega Briga dobio je finu svotu para al stvarno je supak majkemi i to naj i ovi su iz bundeske glupi sve igrace prodaju za male pare daj bolan prodas ga za 30 miliona ko hadzija ne ovako za 10 milja otiso ccc...pozz svima ;) BTW..Mislim da sa novim pojacanjima mogu daleko dragi su mi mozda najdrazi iz Bundeslige a Sahina, ko ga **** ja vam kazem nece se dobro provest u realu...
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.