KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
@ bosnas_ i fiftisent,
doista je bijedno što pišete, to više govori o vašem IQ , pisati bez ikakve argumentacije je doista žaljenja vrijedan čin.
Nacionalista? To što volim da BiH državljani igraju za KK Bosnu umjesto CG,Srbijanaca,Poljaka i Amera iliti Španaca,Italijana,Njemaca je nacionalizam. Dakle nacionalisti su svi od Le Mana do Urala osim naravno Vas.
Zna se da Zima nije igrao 1,5godinu zbog povrede i tretmana kod Zdovca, potrebno je i njemu i Suljagiću dati šansu koju su dobili Perovići , Rahimići, Garme i slične persone iz EX YU.
To što si napisao očigledno govori o komleksu niže vrijednosti koju nosiš u sebi, idi psihijatru, liječi se.
I za kraj Zima mi nije u rodu, jer da jeste sada ne bi bio u Bosni već negdje u inostranstvu gdje bi već imao bolju karijeru od Kikanovića i sličnih.
I na kraju molim ADMINISTRATORE da ovakva vrijeđanja kakva nude ova dva gore pomenuta prekinu jer sam onda PRIMORAM da reagiram....
doista je bijedno što pišete, to više govori o vašem IQ , pisati bez ikakve argumentacije je doista žaljenja vrijedan čin.
Nacionalista? To što volim da BiH državljani igraju za KK Bosnu umjesto CG,Srbijanaca,Poljaka i Amera iliti Španaca,Italijana,Njemaca je nacionalizam. Dakle nacionalisti su svi od Le Mana do Urala osim naravno Vas.
Zna se da Zima nije igrao 1,5godinu zbog povrede i tretmana kod Zdovca, potrebno je i njemu i Suljagiću dati šansu koju su dobili Perovići , Rahimići, Garme i slične persone iz EX YU.
To što si napisao očigledno govori o komleksu niže vrijednosti koju nosiš u sebi, idi psihijatru, liječi se.
I za kraj Zima mi nije u rodu, jer da jeste sada ne bi bio u Bosni već negdje u inostranstvu gdje bi već imao bolju karijeru od Kikanovića i sličnih.
I na kraju molim ADMINISTRATORE da ovakva vrijeđanja kakva nude ova dva gore pomenuta prekinu jer sam onda PRIMORAM da reagiram....
Ma kakav Zimic, kad god je dobio priliku on se povrijedio, a igrac je kur... lagan ko pero, okretan ko regal, a par puta je fulao i cista zakucavanja sto je smijesno za njegovu visinu.A i po godinama je prerastao talente, bice talenat do 30-te godine. Treba nam jedan jak centar i Suljagic kao drugi da dobije priliku. Pa da ars sastavlja ekipu mi bi igrali A1 ligu...
AKO KOZA LAŽE NE LAŽE ROG.fiftisent je napisao/la:da da,
zato je hukić igrao u uralu, a rahimić u (eto nje le manu, ali blizu) u pau-orthezu. zato jer je jedan rus, a drugi francuz, a navijači taman tako vole.![]()
ne budi smiješan. nijedan normalan klub ne gleda na porijeklo igrača, nego na kvalitet i cijenu. druga stvar je što su strani igrači većinom skuplji nego domaći, ili što normalne lige štite svoje igrače pravilima o ograničenom broju stranaca. samo su kod nas srbi i hrvati domaći, što je katastrofa za našu košarku i najmanje odgovara bosni, ali teško da će biti uskoro promijenjeno sa ovim magovima u savezu.

Ponekad me zadivljuje količina gluposti koju plasiraš u samo jednom postu, neprevaziđen si dečko, što li si htjeo reći u ovom boldiranom ni ptice ne znaju, bit će da ti u glavi KONDOR ....
U Hrvatskoj IGRA JAKO PUNO SRPSKIH IGRAČA , a sličan slučaj je sa Hrvatima u Srbiji.

Koliko u KK Bosna/SA. ima igraca koji imaju BH pasos?
Trenutni roster za NLB:admiral je napisao/la:Koliko u KK Bosna/SA. ima igraca koji imaju BH pasos?
Ivan Ivanović Power Forward 205 14.09.1980. S&MN 2008/09
Nikola Vučurović Guard 200 17.05.1980. SCG 2009/2010
Emir Zimić Center 217 04.06.1986. Bosnian 2009/2010
Goran Ikonić Shooting Guard 196 23.03.1980. B&H 2008/2009
Suad Šehović Shooting Guard 197 19.02.1987. Montenegrian 2010/2011
Amar Suljagić Center 210 21.05.1988. Bosnian 2009/2010
Muhamed Pašalić Guard 192 27.08.1987. Bosnian 2010/2011
Stanley Burrell Guard 190 14.09.1984. USA 2008/09
Dušan Đorđević Guard 195 29.03.1983. S&MN 2008/2009
Alen Abaz Headcoach
# Non Registered players name Position Height Born Nationality TeamStatus
R Seid Hajrić Power Forward 2007/2008
DAKLE OD 10 IGRAČA, 4 BOSANCA, 1 BiH/POL,4 BIVŠA SCG I 1 AMER.
Prva petorka i prva zamjena za sada 5 stranaca i Ikonić.
Ima li iko ikakvu informaciju hoce li doci neki centar,ili cemo ostati na trenutnom rosteru
?Mislim da je svaki imalo ozbiljan i iamlo kvalitetan igrac vec pronasao klub, tako da ce sad i ako koga dovedu to biti samo neki prosjecan igrac koji nista novo nece donijeti u igri Bosne.Ne bi me iznenadilo kad bi to bio neko iz Srbije!
Nesto se govorilo i za jos jednog beka pa se i to stisalo!

- storm_raider
- Kontakt:
Veceras u 21 sat Bosna igra sa Cedevitom. Koliko je meni poznato bice prenos na Sport Klubu. u 18 Krka-Hemofarm.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Novi centar neće doći do početka NLB.Beca-25 je napisao/la:Ima li iko ikakvu informaciju hoce li doci neki centar,ili cemo ostati na trenutnom rosteru?Mislim da je svaki imalo ozbiljan i iamlo kvalitetan igrac vec pronasao klub, tako da ce sad i ako koga dovedu to biti samo neki prosjecan igrac koji nista novo nece donijeti u igri Bosne.Ne bi me iznenadilo kad bi to bio neko iz Srbije!
DATI ĆE SE ŠANSA ZIMIĆU I SULJAGIĆU.
To je siže razgovora sa ABAZOM u današnjem Sportu.
Ovo je po meni pravi potez, jer je to jedini način da dobijemo kvalitetne igrače iz našeg pogona, nebitno je po meni da li ćemo biti 5 ili 8 u ovoj NLB, ako možemo promovirati naše igrače.
Ako uspijemo ove sezone izbaciti 3-4 naša mlada igrača, onda možemo reći da smo nešto uradili za perspektivu i budućnost Kk Bosne.
Ugledajmo se na KK Budućnost koja svake sezone izbaci 2-3 nova igrača iz svog pogona.
sutra, prije toga u 18 igraju hemofarm-krka, a prekosutra u istim terminima se igraju utakmice za 3-4 i 1-2 mjesto, sve prenosi sportklubstorm_raider je napisao/la:Veceras u 21 sat Bosna igra sa Cedevitom. Koliko je meni poznato bice prenos na Sport Klubu. u 18 Krka-Hemofarm.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Prvi put da su i ti amerikanci na vrijeme dosli!!Dok je "mb" bio trener oni su dolazili 5,6 dana prije sezone...Nadam se >da alen< nije mnogo toga naucio od degeneka mensura...
pa nije dosao jos centar niti plejdoe78 je napisao/la:Prvi put da su i ti amerikanci na vrijeme dosli!!Dok je "mb" bio trener oni su dolazili 5,6 dana prije sezone...Nadam se >da alen< nije mnogo toga naucio od degeneka mensura...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa valjda u sezonu ulazimo sa bez centra priliku ce dobiti zimic!!Muha igra beka,moze i burrell..ne znam jeli tomovic jos na okupu..
centar bi trebao doci, znam da se intezivno pregovara sa nekoliko, za imena me ne pitajte jer ne znamdoe78 je napisao/la:Pa valjda u sezonu ulazimo sa bez centra priliku ce dobiti zimic!!Muha igra beka,moze i burrell..ne znam jeli tomovic jos na okupu..
Kako stvari stoje oni nece ni doci.
haj nek´ si i ti jednom prizn´o da ne znas koga ce dovestinerminh74 je napisao/la:centar bi trebao doci, znam da se intezivno pregovara sa nekoliko, za imena me ne pitajte jer ne znamdoe78 je napisao/la:Pa valjda u sezonu ulazimo sa bez centra priliku ce dobiti zimic!!Muha igra beka,moze i burrell..ne znam jeli tomovic jos na okupu..

znao sam ranije, ali ti su otpali, sada radi nekih zdrastvenih problema nemam vremena raspitivati seSapce je napisao/la:haj nek´ si i ti jednom prizn´o da ne znas koga ce dovestinerminh74 je napisao/la:centar bi trebao doci, znam da se intezivno pregovara sa nekoliko, za imena me ne pitajte jer ne znamdoe78 je napisao/la:Pa valjda u sezonu ulazimo sa bez centra priliku ce dobiti zimic!!Muha igra beka,moze i burrell..ne znam jeli tomovic jos na okupu..
sta je ovo kk bosna ide u kvalifikacije za euroligu ? ako sam dobro razumio ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ne nego je propao, za sada, plan najacih klubovama da sa licencama naprave novu NBA sa zagarantovanim mjestima, zeznulo ih ACB liga (profesionalna liga spanije) i sada je ovo predlog skupstineBosnier je napisao/la:sta je ovo kk bosna ide u kvalifikacije za euroligu ? ako sam dobro razumio ?
ocigledno imaju dvije frakcija, pa vidjecemo ko ce pobjediti mozda cak na novom sastanku u oktobru, bosni ili prvaku BiH bi odgovarao 2 model, ovaj novi
- storm_raider
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme 39:38 za Bosnu protiv Cedevite. Pozitivno sam iznenadjem Zimicevim i Suljagicevim zalaganjem.
Ikonic ne igra, na zasluzenom je odmoru.
Ikonic ne igra, na zasluzenom je odmoru.
Sport je lijek za tijelo i duh.
kako je zavrsen mec Cedevita-Bosna ?!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.