btw. jos jedan podatak koji vam ne ide u prilog jeste taj da su ga na wikipediji vec prebacili u Real.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nuri_%C5%9Eahin
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Klopp je napisao/la:Ja nikako ne mogu da povjerujem da ce nas napustiti Sahin. Sve kontam ovo neka zajebancija, dogovor sa Ruhrnachrichten da objave da je sve zavrseno s Realom a sutra nas Sahin sve iznenadi i objavi da ostaje. Da je neko drugi u pitanju povjerovao bih, al da nam Sahin ovo uradi. Sahin koji je dijete Dortmunda, da ovako zabije noz u leđa klubu, nikako da to zamislim. Cekam sutrasnju konferenciju, ne vjerujem nikome.
Zato sto na vrijeme nisu produzili ugovor sa njim, onda kada se jos nije ispalio u orbitu. Da su oni znali da ce postati ovako dobar igrac, valjda bi prije godinu ili dvi potpisali dugogodisnji ugovor sa njim. Sada je vec kasno, trebali su ranije razmisljati. Dakle, postoje dvi opcije. Ili su ga pogresno podcjenili ili su potpune budale.A ne kontam zasto ga je losa procijenila...zbog toga sto je postao ovako dobar?
Uprava je itekako dobro njega procijenila od samog pocetka...dobio je priliku dok je bio veoma mlad,mislim da je cak i najmladji igrac u historiji BvB-a koji je zaigrao u jednom mecu Bundeslige...kasnije i kad je imao jedan los period poslan je na posudbu jer ga nisu htjeli prodati...ono sto je on danas postao je velika zasluga kluba i ljudi u njemu...nije on sam od sebe postao "igrac"...
Zar i ti vjerujes u te pragmaticne ubleheNi meni nije svejedno zbog njegove odluke, pogotovo zbog patetike koju je prosipao tokom svih ovih godina u Dortmundu. Njemu na dušu.
ja sam mislio da ja navijam za dortmund.....svaka cast na postu(ne radi psovki, vec sto dugo nisam procitao post sa tolikom dozom emocija ) ....Damir_BvB je napisao/la:
STIDI SE CIGANE CIJI GRB DRZIS CIJI TAJ GRB TI JE DAO SVE SVE STO IMAS TOM GRBU ZAHVALI I LJUDIMA KOJI VOLE TAJ GRB A TI SI NAM PLJUNO U PO FACE
Kome pravi ove srce kome nama navijacima kojima je sad pljuno u po face jer je otiso samo radi kesa, Dortmund je od njeg napravio igraca i dao mu slavu i sve zivo mu je dao i za koju god bi i traku dobio bio bi najbolji igrac kluba svih vremena da je ostao najomiljeniji igrac svih vremena ali ne bolje je zaradjivat 4 mio i sjedit na klupi i da te ne gotivi ni publika ni niko nego imat 3 mio i bit hadzija dabogda mu ramos slomio obje noge na treningu ili bolesni pepe...
Ne mogu se pomirit sa ovim ne mogu ne mogu mislim bi je bvb 100 god bez sahina bit ce i narednih jasno je to meni niko nije ne zamjenjiv sve mi je jasno ali igrac koji je najvjerniji ovom klubu trebao bit ispao je najveci ne prijatelj za hebenih 10 do 12 mio on ode pa dabogda mu pare za lijekove trebale kako ce propatit za ovo sto je milione razocarao uh ni svjestan nije .... Toliko lijepih pristojnih rjesenja je bilo a on je na najgori nacin ovo sve odradio prije tacno 2 sedmice je izjavio : MOJI NAVIJACI ZNAJU KAKO SAM SE ODLUCIO . A sad ode u REAL. Uprava mi je malo ispala po glupa ovdje ne radi klauzule vec radi cinjenice sto nisu dali sve od sebe da ga zadrze daj mu kapitensku daj mu 3 mio godisnje i daj mu premije pa valjda ce ispast cojk i prihvatit to sve. Na ovakav nacin NIKAD NIKAD NIKAD necemo moc postat nekakav VELIK klub s tim velik mislim na ELITU top 7 klubova evrope.. Jer prodaja najboljeg veznog igraca citave lige i najboljeg igraca tima e jbg ba nidje veze bgm... Svaka cast Gundoganu gotivim ga ali trebat ce malom minimalno 2 sezone da bude na nivou SAHINA minimalno 2 godine a mi i nemamo bas vremena za cekat puno smo mi vremena izgubili cekajuci 9 godina nas nigdje nije bilo i sad kad trebamo da pravim male iskorake mi pravimo korake unazad... Ne svidja mi se ovo nikako ali u jednu ruku mi je drago jer DEDEA su otjerali i kad su ga otjerali tad sam jos rekao ovo ce nam se vratit gdje nas najvise boli i tako je bilo ima to pise u par postova unazad ... ne znam jos ne mogu vjerovat ovo jbte ko da mi je neko iz porodice umro nedaj ti boze et takav mi je heben osjecaj... Imao sam nade da mozemo postati polahko neko i nesto ali one su sve potopljene ovo je jedan od tuznijih dana za BvB jer ovaj tranfer ce napravit mnogo problema kako medju igracima tako ce se i na rezultate odrazit jer bili su prava klapa pravi jarani i onaj koji je trebo predvodit tu klapu koji je trebo druge odgovarat od tog da idu iz kluba on ode dabogda pogino u avionu do madrida dabogda ga u madridu prozvali teroristom muslimanskim hebem mu sve mu hebem cigansko...
I ovom prilikom bi gospodinu WATZKEU Hebo po citave familije i sve zivo i mrto sto voli a mamu bi mu posebno pozdravio zato jer je prije par mjeseci u doppelpassu rekao : ICH KANN IHNEN VERSICHERN DAS NURI SAHIN DIE NACHSTEN 2 ODER 3 JAHRE DAS BvB TRIKOT tragen wird... ( MOGU VAM OBECATI DA CE NURI SAHIN NAREDNE 2 DO 3 GODINE SIGURNO NOSITI BvB DRES ) Hvala ti WATZKE ZA SVE sto si uradio i napravio za BvB. Ali ovo ti ne mogu nikad oprostit... Samo bi jos nesto napomenuo Kada je Klopp otjero Petrica doveo Zidana svi su mu hebali mater ali imali smo bolje rezultate, kada je Klopp otjero Freia doveo Barriosa svi su mu hebali mater a imali smo jos bplje rezultate cak i titulu, i da napomenem u tadasnjem sastavu i Petric i Frei su bili ne zamjenjivi. Nadam se da ce i sad da bude isti slucaj ako nista barem necu gledat gurbeta kako fula penale **** mu korjen izadajnicki ... SAHINE ZELIM TI SVE NAJGGORE U TVOJOJ KARIJERI OD SRCA KAKO PRIVATNO TAKO I PROFESIONALNO DABOPGDA NIKAD NE DOBIO DIJETE DABOGDA NIKAD NE PODIGO NI JEDAN PEHAR I DABOGDA POTROSIO SVE MADRIDSKE EURE ZA LIJEKOVE NOGE KOJU CE TI ABD NEKO SLOMIT NA 13 MJESTA CIGANE !
Odnosilo se na psovanje.Damir_BvB je napisao/la:Hz BvB hvala, Hare BvB za tvoje rijeci u kojima mi porucujes da se smirim nemam razumjevanjadragi hare ja ne znam ocigledno ti jos nisi svjestan sta mi gubimo sa ovim transferom najmanji je problem sto ce supak papak prec ode nam reputacija jer sad je svima jasno da mogu bilo kojeg igraca dovest iz dortmunda koga god pozele mogu dovesti, dalje pa skoro su se zakleli bili da zele ostati na okupu citava ekipa ovih mladih dobrih htjeli su napraviti nesto ne vidjeno i nase dijete iz pjetlica ode prvi prokrci put za ostale eh to je problem sta ce u dortmundu sad zadrzati jednog barriosa , hummelsa, subotica ?.
Znaci ocekujes da BVB minimalno 5 godina dominira BLOmerbavarac je napisao/la:Ocekujem sutra BUM iznenadjenje i produzenje ugovora Sahina do 2016-e.
Omerbavarac je napisao/la:Ocekujem sutra BUM iznenadjenje i produzenje ugovora Sahina do 2016-e.
Kao sto Barca dere guzove u spaniji mislis nesto tako jel to ? hahahaLos_Blanos2 je napisao/la:Znaci ocekujes da BVB minimalno 5 godina dominira BLOmerbavarac je napisao/la:Ocekujem sutra BUM iznenadjenje i produzenje ugovora Sahina do 2016-e.
Pa nisi valjda mislio da ga podržavam????Damir_BvB je napisao/la:@ Hare eh to tako je vec bolji zelim da vidim da osjecas mrznju prema izdajici crno zutih boja samo sam to trazio od tebe nista vise sa ostatkom posta se slazem u potpunosti s tobom.... Ne izvlace nas individualci vec EKIPA !
Nemoc hahahaha...Damir_BvB je napisao/la:Kao sto Barca dere guzove u spaniji mislis nesto tako jel to ? hahahaLos_Blanos2 je napisao/la:Znaci ocekujes da BVB minimalno 5 godina dominira BLOmerbavarac je napisao/la:Ocekujem sutra BUM iznenadjenje i produzenje ugovora Sahina do 2016-e.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.