BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Portillo
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Portillo » 08 maj 2011, 17:54

Ajde Damire smiri se. Poziv da odes u najveci klub na svijetu ne dobija se svaki dan i logicno je da ce ga Sahin prihvatiti, uz to, u Realu ce takodjer zaradjivati mnogo vise za razlikud od BVB-a, dajem glavu da bi 90% vas postupilo upravo ovako kako postupa Sahin. I ne razumijem cemu to nazivanje izdajicom, momak nije presao u Schalke ili Bayern (ne znam s kim ste vi onako ponajgori) nego u najveci klub na svijetu, u klub o kome masta svaki djecak cim izadje iz pelena. E sad, da li ce ili nece igrati prvu postavu kod nas - ne znam, to ne mozemo sada znati, nego negdje pocekom 9. mjeseca ali sam 100% siguran po vasim pricama (jer sam ga slabo pratio) da smo dobili sjajnog igraca za sicu i mi cemo ga podrzati i pozeljeti mu dobrodoslicu.

btw. jos jedan podatak koji vam ne ide u prilog jeste taj da su ga na wikipediji vec prebacili u Real. :mrgreen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nuri_%C5%9Eahin
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 maj 2011, 18:13

Klopp je napisao/la:Ja nikako ne mogu da povjerujem da ce nas napustiti Sahin. Sve kontam ovo neka zajebancija, dogovor sa Ruhrnachrichten da objave da je sve zavrseno s Realom a sutra nas Sahin sve iznenadi i objavi da ostaje. Da je neko drugi u pitanju povjerovao bih, al da nam Sahin ovo uradi. Sahin koji je dijete Dortmunda, da ovako zabije noz u leđa klubu, nikako da to zamislim. Cekam sutrasnju konferenciju, ne vjerujem nikome.

MOLIM TE BUDI I SAD UPRAVU MOLIM TE UVIJEK SI BIO UPRAVU SA TIM PREDVIDJANJIMA PA HAJDE JOS JEDNOM BUDI !
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 maj 2011, 18:33

@ Portillo

Ajde ba ne pametuj mi ti bgti suti idi na svoju temu i uzivaj pucaj tamo sa svojim sta si ovdje doso hebavat zivce sa wiki mislis nama to drago vidjet hajde bgti sta ti znas o navijanju nisi dozivio taj osjecaj da vas napusti RAUL u najboljim danima, a mi dozivljavamo da nas Sahin napusti kad je najpotrebniji iz milion razloga. I shvati sto je vama RAUL bio to je nama SAHIN ... Samo to shvati i ne pametuj ni ti ni niko drugi o stepenici vise u karijeri i takvim glupostima ili ta go o kesu, jer ce u smrdljivom realu koji je inace barcelonina kanta za nabijanje zaradjivat pisljivih 2,5 mio eura to isto je mogo imat kod nas al bas isto ... et toliko od mene necu da se svadjam dzaba cu se nagovorit kakvih gluposti samo shvati jedno sto ti je bio RAUL to je nama svima SAHIN nista vise et !
BvB Echte Liebe !!!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 maj 2011, 22:12

Velika ocekivanja proizvode velika razocarenja. Sto se vise nadas - vise se razocaras. Zato je sredina uvijek bila - zlatna 8-) .

Adnan24
A ne kontam zasto ga je losa procijenila...zbog toga sto je postao ovako dobar?
Uprava je itekako dobro njega procijenila od samog pocetka...dobio je priliku dok je bio veoma mlad,mislim da je cak i najmladji igrac u historiji BvB-a koji je zaigrao u jednom mecu Bundeslige...kasnije i kad je imao jedan los period poslan je na posudbu jer ga nisu htjeli prodati...ono sto je on danas postao je velika zasluga kluba i ljudi u njemu...nije on sam od sebe postao "igrac"...
Zato sto na vrijeme nisu produzili ugovor sa njim, onda kada se jos nije ispalio u orbitu. Da su oni znali da ce postati ovako dobar igrac, valjda bi prije godinu ili dvi potpisali dugogodisnji ugovor sa njim. Sada je vec kasno, trebali su ranije razmisljati. Dakle, postoje dvi opcije. Ili su ga pogresno podcjenili ili su potpune budale.

Hare BvB
Ni meni nije svejedno zbog njegove odluke, pogotovo zbog patetike koju je prosipao tokom svih ovih godina u Dortmundu. Njemu na dušu.
Zar i ti vjerujes u te pragmaticne ublehe :mrgreen: !? Meni su najsumnjiviji upravo ti sto neprestano bale, iskazuju (laznu) ljubav, ispaljuju populisticke parole i druge jeftine jadorije koje trebaju zavesti lakovjerne. Nesto se nisam naslus'o slicnih ubleha od strane Totija, Del Piera, Bufona, Lamparda,... Nema potrebe da oni prikupljaju jeftine poene, njihova djela su najjasnija poruka.

Pare su u danasnjem fudbalu presudan faktor. Moze se desiti da ekipa bljesne jednu sezonu bez nekog vecg budzeta, al' vec narednu pocne padati,... Na ovoj temi sam pis'o prije nekoliko mjeseci da Dortmund sada ima dosta dobar temelj iz kojeg moze proizaci jak tim, dosta konurentan Bajernu i u Ligi prvaka. Pitanje je sta uprava zeli. Solidan ili jak Dortmund.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 maj 2011, 22:19

Damir_BvB je napisao/la:slika

STIDI SE CIGANE CIJI GRB DRZIS CIJI TAJ GRB TI JE DAO SVE SVE STO IMAS TOM GRBU ZAHVALI I LJUDIMA KOJI VOLE TAJ GRB A TI SI NAM PLJUNO U PO FACE

slika

Kome pravi ove srce kome nama navijacima kojima je sad pljuno u po face jer je otiso samo radi kesa, Dortmund je od njeg napravio igraca i dao mu slavu i sve zivo mu je dao i za koju god bi i traku dobio bio bi najbolji igrac kluba svih vremena da je ostao najomiljeniji igrac svih vremena ali ne bolje je zaradjivat 4 mio i sjedit na klupi i da te ne gotivi ni publika ni niko nego imat 3 mio i bit hadzija dabogda mu ramos slomio obje noge na treningu ili bolesni pepe...

Ne mogu se pomirit sa ovim ne mogu ne mogu mislim bi je bvb 100 god bez sahina bit ce i narednih jasno je to meni niko nije ne zamjenjiv sve mi je jasno ali igrac koji je najvjerniji ovom klubu trebao bit ispao je najveci ne prijatelj za hebenih 10 do 12 mio on ode pa dabogda mu pare za lijekove trebale kako ce propatit za ovo sto je milione razocarao uh ni svjestan nije .... Toliko lijepih pristojnih rjesenja je bilo a on je na najgori nacin ovo sve odradio prije tacno 2 sedmice je izjavio : MOJI NAVIJACI ZNAJU KAKO SAM SE ODLUCIO . A sad ode u REAL. Uprava mi je malo ispala po glupa ovdje ne radi klauzule vec radi cinjenice sto nisu dali sve od sebe da ga zadrze daj mu kapitensku daj mu 3 mio godisnje i daj mu premije pa valjda ce ispast cojk i prihvatit to sve. Na ovakav nacin NIKAD NIKAD NIKAD necemo moc postat nekakav VELIK klub s tim velik mislim na ELITU top 7 klubova evrope.. Jer prodaja najboljeg veznog igraca citave lige i najboljeg igraca tima e jbg ba nidje veze bgm... Svaka cast Gundoganu gotivim ga ali trebat ce malom minimalno 2 sezone da bude na nivou SAHINA minimalno 2 godine a mi i nemamo bas vremena za cekat puno smo mi vremena izgubili cekajuci 9 godina nas nigdje nije bilo i sad kad trebamo da pravim male iskorake mi pravimo korake unazad... Ne svidja mi se ovo nikako ali u jednu ruku mi je drago jer DEDEA su otjerali i kad su ga otjerali tad sam jos rekao ovo ce nam se vratit gdje nas najvise boli i tako je bilo ima to pise u par postova unazad ... ne znam jos ne mogu vjerovat ovo jbte ko da mi je neko iz porodice umro nedaj ti boze et takav mi je heben osjecaj... Imao sam nade da mozemo postati polahko neko i nesto ali one su sve potopljene ovo je jedan od tuznijih dana za BvB jer ovaj tranfer ce napravit mnogo problema kako medju igracima tako ce se i na rezultate odrazit jer bili su prava klapa pravi jarani i onaj koji je trebo predvodit tu klapu koji je trebo druge odgovarat od tog da idu iz kluba on ode dabogda pogino u avionu do madrida dabogda ga u madridu prozvali teroristom muslimanskim hebem mu sve mu hebem cigansko...

I ovom prilikom bi gospodinu WATZKEU Hebo po citave familije i sve zivo i mrto sto voli a mamu bi mu posebno pozdravio zato jer je prije par mjeseci u doppelpassu rekao : ICH KANN IHNEN VERSICHERN DAS NURI SAHIN DIE NACHSTEN 2 ODER 3 JAHRE DAS BvB TRIKOT tragen wird... ( MOGU VAM OBECATI DA CE NURI SAHIN NAREDNE 2 DO 3 GODINE SIGURNO NOSITI BvB DRES ) Hvala ti WATZKE ZA SVE sto si uradio i napravio za BvB. Ali ovo ti ne mogu nikad oprostit... Samo bi jos nesto napomenuo Kada je Klopp otjero Petrica doveo Zidana svi su mu hebali mater ali imali smo bolje rezultate, kada je Klopp otjero Freia doveo Barriosa svi su mu hebali mater a imali smo jos bplje rezultate cak i titulu, i da napomenem u tadasnjem sastavu i Petric i Frei su bili ne zamjenjivi. Nadam se da ce i sad da bude isti slucaj ako nista barem necu gledat gurbeta kako fula penale **** mu korjen izadajnicki ... SAHINE ZELIM TI SVE NAJGGORE U TVOJOJ KARIJERI OD SRCA KAKO PRIVATNO TAKO I PROFESIONALNO DABOPGDA NIKAD NE DOBIO DIJETE DABOGDA NIKAD NE PODIGO NI JEDAN PEHAR I DABOGDA POTROSIO SVE MADRIDSKE EURE ZA LIJEKOVE NOGE KOJU CE TI ABD NEKO SLOMIT NA 13 MJESTA CIGANE !
ja sam mislio da ja navijam za dortmund.....svaka cast na postu(ne radi psovki, vec sto dugo nisam procitao post sa tolikom dozom emocija ) ....

Ko ga .ebe igrat ce drugi nek nas smiri uprava nek dovedu Reusa....

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 maj 2011, 23:59

Hz BvB hvala, Hare BvB za tvoje rijeci u kojima mi porucujes da se smirim nemam razumjevanja :( dragi hare ja ne znam ocigledno ti jos nisi svjestan sta mi gubimo sa ovim transferom najmanji je problem sto ce supak papak prec ode nam reputacija jer sad je svima jasno da mogu bilo kojeg igraca dovest iz dortmunda koga god pozele mogu dovesti, dalje pa skoro su se zakleli bili da zele ostati na okupu citava ekipa ovih mladih dobrih htjeli su napraviti nesto ne vidjeno i nase dijete iz pjetlica ode prvi prokrci put za ostale eh to je problem sta ce u dortmundu sad zadrzati jednog barriosa , hummelsa, subotica ? ako ode jedan sahin koji je poniko tu kojeg toliko veze za taj klub pa drugi ce otic onda jos lakse eh to je meni problem toga se bojim, jer mogli smo napravit neki mali iskorak sad pa kroz godinu jos jedan pa jos jedan naredne i za neke 4 god ti mozes bit medju top 10 klubova u evropi pa jbte njemacka je 3 liga u evropi nismo mi portugalska liga ili ruska mi smo 3, tako da je ostao supak i ostatak ekipe na okupu uz po koje pojacanje u te 4 god mogli smo napredovati i to dobro... Hajde da je poniko u tuzli i igro za slobodu obozavo slobodu i dobije ponudu iz reala ja bih shvatio da zeli otic ali on ide iz 3 evropske lige u 2 ide u ekipu gdje ce sjedit na klupi gdje se nece nikad uklopit REAL je upropastio metar igraca, a kod nas je bio najbolji igrac uvijek zagarantovana prva postava i kapitenska i sto je najgore zaradjivat ce 2.5 mio a kod nas je te iste pare mogao dobit on se nada titualama kakve crne titule pored BARCE nemaju oni sanse mogu hebeni kup dizat i nabit ga na qurac... On misli da ce za njeg trcat ekipa hoce jasta ce neg da za njeg trci xabi ili marcelo ili ronaldo il ostali manekeni on ce tamo trcat za njih nema vise budale kakva je Bender da mu cuva ledja pa da on igra rastereceno ili schmelzera da ga prati kad ce utrcat pa mu zmireci moze dodat na lijevi bok, a za svaku greskui ce bit iz zvizdan ko najveci klaun, a kod nas kad pogrjesi dobit ce aplauz.... Koju je samo gresku napravio svjestan nije prvo je sebi skocio u stomak a tek onda klubu i navijacima jer je otiso za male pare iskoristio svoju klauzulu hebem mu zenu tugbu ja i citava sud tribina et... Mogo je ispasti cojk produzit ponistit klauzulu i otic za vise novca ako voli BvB kao sto prica i pravi srce nek ga mami na ckapi okaci ...Ili kako nas narod kaze bolje bit prvi u selu nego drugi u gradu ... Steta nadam se samo da ce Gundogan eksplodirati i da Sahina niko nece spominjat kako fali kao sto je slucaj petric frei koje niko ne spominje samo bih jos nesto napomenuo. Petric kad je otisao u HSV pricao je kako je to korak vise u karijeri njegov kako je veci bolji klub od bvba kako moze prije osvojit titulu i tak to uglavnom pljuvo po Bvb grbu a velicao hsv, a gdje sad hsv a gdje bvb svi znamo tako bude takvim ljudima koji se tako ponasaju a nista se bolje nece provesti izdajica pa mozda i najveca izdajica ovog kluba ikada ....hoce frajer nosi realov dres .. e kako ce on samo plakat i proklinjat taj dres uuuuuuuuuuuh ima boga ima ... platit ce on za nasu tugu ...
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 00:06

sutra u 12 : 30 h ce bit LIVE ticker sa konferencije za novinare na stranici RUHRNACHRICHTEN. Pa ce oni tu svako 2 do 3 min pisati sta ce rec turski papak tako da nam se valja strpit jos tacno 13 sati da saznamo i oficijelno... I zelio bih se izvinut svima kojima sam uljevao neku nadu da ce ostati ali eto jbg to je bilo moje misljenje i bio sam siguran u to 100% jbg bas me sjeba levat i razocara ko da mi je neko blizi umri ... Joj da mu hoce Ronaldo pokupit tamo Tugbu i metnut joj ili da je ipak Terry odradi kad bude Chelsea gostovo u madridu jer terry voli od kolega cjepat ckapi...
Kako god zelim mu sve najgore u karijeri njegovoj. A mi sutra mozemo pratit eto taj live ticker ja ga iscekujem kao da je finale lige prvaka bgm ... Mozda se ipak dogodi nesto ne ocekivano kao sto jeDRUG @ KLOPP rekao vrijedi se jos malo nadat makar jos 13 sati nade preostaje ...
BvB Echte Liebe !!!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 09 maj 2011, 00:08

Gotivim Bvb u bundesligi i drago mi je zbog titule,sto se tice "malog" Sahina jos od prije 3,4g mi je zapao za oko i bio jak igrac,e sad me zanima samo jedno ako ostane u BvB sto nije iskljuceno (niz faktora moze uticati na to) da li cete nastaviti psovati po njemu ili ce te ga dizati u zvijezde?Jako licemjerno je prozivati(najblaze receno) momka koji je prakticno i donio titulu na signal iduna park ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 00:26

Evo ja cu ti reci vako iskreno kao prvo vidis kod mene avatar sahin je na njemu ako ode a treba ic vece su sanse da ce otic ja cu bit ponosan na svoje psovke upucene na njegov racun... Ako se desi cudo i ostane neka mi oprosti sve kletve i psovke ali to su emocije i one se druze moj ne kontorlisu jace srce od razuma, ja zelim samo najbolje svom klubu. A najbolje za moj klub je da Sahin ostane a ne da ode ako ode dobro ce nas sjebat pogotovo radi njegovih rijeci u kojima se kleo na vjernost klubu i navijacima u tom je problem sto gazi svoje rijeci.... I jos nesto ne pricaj gluposti niko od njih nije donio sam titulu tu ako je iko zasluzan za titulu onda je KLOPP I BUVAC I fitnes treneri koji su poderali pola lige taktikom i trkom, a od igraca nikog ne bih izdvajao jer su svi podjednako doprinjeli svaki igrac je dao onoliko od sebe koliko je mogao i znao pa cak i oni koji nisu igrali sekunde zasluzni su za titulu jer su na treningu disali za vratom prvo timcima koji se nisu smjeli opustati ... tako da najvecu zaslugu zasluzuje Kloppo i njegov strucni tim pa tek onda ekipa , i naravno Zorc i njegovi scouti koji su imali muda dovesti igraca iz druge japanske lige koji su imali muda dat po 5 mio za subotica i hummelsa i barriosa i onog lewanglupskog...
BvB Echte Liebe !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 maj 2011, 00:36

Ocekujem sutra BUM iznenadjenje i produzenje ugovora Sahina do 2016-e. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 00:40

Za Sahina papka ako zeli biti vjecno drugi onda moze lagano i u LEVERKUZEN preci jer isto ce mu bit ni u madridu titule vidjet nece dok je Pep trener i dok Messi i kompanija igraju ...
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 maj 2011, 00:40

Damir_BvB je napisao/la:Hz BvB hvala, Hare BvB za tvoje rijeci u kojima mi porucujes da se smirim nemam razumjevanja :( dragi hare ja ne znam ocigledno ti jos nisi svjestan sta mi gubimo sa ovim transferom najmanji je problem sto ce supak papak prec ode nam reputacija jer sad je svima jasno da mogu bilo kojeg igraca dovest iz dortmunda koga god pozele mogu dovesti, dalje pa skoro su se zakleli bili da zele ostati na okupu citava ekipa ovih mladih dobrih htjeli su napraviti nesto ne vidjeno i nase dijete iz pjetlica ode prvi prokrci put za ostale eh to je problem sta ce u dortmundu sad zadrzati jednog barriosa , hummelsa, subotica ?.
Odnosilo se na psovanje. ;) Nemoj ga toliko proklinjat, prisješće ti. :lol: Jbga, buraz i meni je žao što ide, i ja bih mu jednu finu šamarčinu streso da mi dođe pod ruke, ali šta'š mu sad. ;) Njegov menadžer je u ovom gownanju odigro glavnu ulogu i on ga je nagovorio na ovakav potez, a isto je i uradio sa Ozilom. Odugovlačio je čitavu godinu, te produžiće nakon jesenjeg dijela prvenstva, te nakon proslave titule, te ovo, te ono i na kraju nam je svima zabijen nož u leđa. Uprava mu je ponudila najveći ugovor u ekipi, ali on ga je odbio i mi bi sad trebali udariti po njima što mu ne ponude 5 milki po sezoni??? :roll: Niko nije iznad ekipe i tačka. Te njegove patetične izjave o ljubavi i odanosti su zamazivale oči navijačima koji su ga uvijek ispraćali aplauzom, bez obzira na igru. Nikad on više neće dobiti onakve iskrene ovacije kao što je to bio slučaj u Dormtundu. Sanjaće on svaku noć kako 80000 ljudi skandira njegovo ime, jer to sigurno neće doživiti u Madridu.

Već sam pisao, naša igra ne zavisi od jednog igrača, niti će ikad dok je Klopp trener. To vam je valjda svima jasno i ne treba praviti toliku tragediju od ovog. Kupili smo Gundagu koji je veliki potencijal i on će uz pravilan rad postati igračina. Kad imaš Bendera da te pokriva u defanzivi, a ako si usput iole dobar tehničar, onda sigurno nećeš imati problema da oragniziraš igru. Gundaga može igrati ofanzivnu 6-icu uz Bendera i on će se relativno brzo uklopiti u ovaj sistem, kao što je i svako pojačanje u zadnjih par sezona. ;)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 maj 2011, 00:42

Omerbavarac je napisao/la:Ocekujem sutra BUM iznenadjenje i produzenje ugovora Sahina do 2016-e. 8-)
Znaci ocekujes da BVB minimalno 5 godina dominira BL 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 00:43

Omerbavarac je napisao/la:Ocekujem sutra BUM iznenadjenje i produzenje ugovora Sahina do 2016-e. 8-)

Budel to slucaj ti dodjes meni kuci i napijemo se ko kamile ko deve olesimo se ja castim :D, hvaaaaalaaa za uljevanje nade cjenim toooo omco care !
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 00:45

@ Hare eh to tako je vec bolji zelim da vidim da osjecas mrznju prema izdajici crno zutih boja samo sam to trazio od tebe nista vise sa ostatkom posta se slazem u potpunosti s tobom.... Ne izvlace nas individualci vec EKIPA !
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 00:48

Los_Blanos2 je napisao/la:
Kao sto Barca dere guzove u spaniji mislis nesto tako jel to ? hahaha
BvB Echte Liebe !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 maj 2011, 00:51

Ovo me podsjeca na Jamesa koji je zavio u crno sve navijace u Clevelandu.Dugo se nagadja oko njegovog odlaska ali od njega ni rijeci da bi onda javno na presici izjavio kako odlazi...ako je vec odlucio da ide mogao je to fino najaviti.Sjecam se kad je Rosicky rekao da odlazi,svi su ga ispratili kao legendu iako on nikad nije bio privrzen klubu kao Sahin...ali jednostavno se znalo na cemu smo a sad Sahin zavlaci do zadnje sekunde i onda treba reci da odlazi...ako ode za mene je zavrsio pa makar mi doveli Iniestu umjesto njega i osvojili jos 10 titula u sljedecih 10 godina.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 maj 2011, 00:52

Damir_BvB je napisao/la:@ Hare eh to tako je vec bolji zelim da vidim da osjecas mrznju prema izdajici crno zutih boja samo sam to trazio od tebe nista vise sa ostatkom posta se slazem u potpunosti s tobom.... Ne izvlace nas individualci vec EKIPA !
Pa nisi valjda mislio da ga podržavam???? :lol:

Svaki igrač će dobro razmisliti da li odbiti ponudu Reala i ja sam o tome pisao, a totalno drugi par rukava su te njegove neboluze o odanosti na koje je većina navijača nasjela. Ja sam ga već prežalio, a ako se sutra slučajno dogodi drugačiji epilog, niko sretniji od mene. ;) Što se ne ugleda na Kehla??? :twisted:

PS: Ne prizivajte mi špansku inkviziciju na ovu temu. :lol:
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 09 maj 2011, 01:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 maj 2011, 00:56

Damir_BvB je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:
Kao sto Barca dere guzove u spaniji mislis nesto tako jel to ? hahaha
Nemoc hahahaha...

Jeli problem sto mrzis Real, a to sto Barca zadnje 2,3 godine ispred..ok kako ti to nazivas vec, ali eto i mismo njima oderali guzove u finalu Kupa, oni nama uz pomoc sudaca u LP :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 00:57

Moj hare samo smo ti i ja ovdje hvalili Kehla kad su oni neutralni na njeg osuli palbu, jedan je Kehl bgm jest da je dobio kesa ali neka je ne mora ni igrat ispo je covjek. I jos sam nesto cuo kako se SAHIN naljutio na upravu kad se uprava borila za Hummelsa da mu sto prije ponudi novi ugovor otkupi klauzulu, kao to ga je povrjedilo sto su Hummelsu to prvo ucinili ponudili a ne njemu i to je jedan od vecih razloga njegove ljutnje na upravu i moguci odlazak...
BvB Echte Liebe !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.