Sigurno si skinuo RIP verzijuNK/RK Krivaja je napisao/la:Nema, zbog tog ii jest 300mb ili koliko već, nema komentatora i muzike

Moderator/ica: Padovan
Sigurno si skinuo RIP verzijuNK/RK Krivaja je napisao/la:Nema, zbog tog ii jest 300mb ili koliko već, nema komentatora i muzike
moze danas poslije utakmice united vs chelsea? ... javi mi se na msn [email protected]majestic24 je napisao/la:anderson kad cemo igrati utakmicu 18 kola???
jest, i on i ja s istog linka skidaliGoalgetter je napisao/la:Sigurno si skinuo RIP verzijuNK/RK Krivaja je napisao/la:Nema, zbog tog ii jest 300mb ili koliko već, nema komentatora i muzike
Prijatelju sta da odigramo AHHAHAHHAHAHCospy89 je napisao/la:Canyon jesi tu da odigramooo ???
pa karaon vodi udineseCospy89 je napisao/la:Udinese-Fiorentina????
HAHAH slozili smo se ja dabogda da dobro budeCospy89 je napisao/la:ee karaon se pojavio pa et ipak stignemo odigrati tekmu
Anderson8 je napisao/la:OMGGGGGG Zasto 0 : 0 sa Majesticom??!?!?!?!
Covjeku se javljam 5 puta, i treba izbrisati ove sto nisu na msn nikako!?!?!? Kako da dogovorim utakmicu, sta trebam 700 puta klikat refresh i cekat kad ce se on pojavit
I nije bio tu nikako... Nemoguce sta mi radite ovdje, prvo promjena ekipe pa sad ovakva kradja bodova
tu sam na msn stalno, sa mnom se najlakse dogovorit za utakmicu, samo NUDGE na msn i tu sam...
Realno 3 : 0 za mene, ili da odigramo
eu2NK/RK Krivaja je napisao/la:Hoću ja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.