NAJVECI I NAJTROFEJNIJI ENGLESKI KLUB...IKAD

svaka cast igracima i pijanom skotu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma Rafa je sigurno ispred Fabia. Mislim da je pokupio neku povredu protiv Schalkea, nije ga bilo ni na klupi danas.Cartman je napisao/la:Evo i mene iz Banovica. Odlicni su svi bili danas, taktika perfektna na kraju. Drago mi je sto smo od 5 utakmica protiv rusa ove sezone, dobili 4.
Samo mislim da Rafael mora igrat ispred Fabia. Bio je dosta nesiguran danas jer nema puno iskustva, puno bi bio mirniji sa Rafom protiv Barce.
Imaš li još kakvu želju?_karabaja_ je napisao/la:@Virtual nakon nekoliko dana smaranja na ovoj temi bilo bi lijepo da cestitas na ZASLUZENOJ tituli i tako dokazes da je ovo predhodnih dana bilo obicno provociranje pred utakmicu (jest da je malo pretjerano al et...)
Danas je ispunjenaVirtu4l je napisao/la:Imaš li još kakvu želju?_karabaja_ je napisao/la:@Virtual nakon nekoliko dana smaranja na ovoj temi bilo bi lijepo da cestitas na ZASLUZENOJ tituli i tako dokazes da je ovo predhodnih dana bilo obicno provociranje pred utakmicu (jest da je malo pretjerano al et...)
Svi sto gube se ljute, to je poznata stvarVirtu4l je napisao/la:Imaš li još kakvu želju?_karabaja_ je napisao/la:@Virtual nakon nekoliko dana smaranja na ovoj temi bilo bi lijepo da cestitas na ZASLUZENOJ tituli i tako dokazes da je ovo predhodnih dana bilo obicno provociranje pred utakmicu (jest da je malo pretjerano al et...)
Nisam čestitao._karabaja_ je napisao/la:Izvini, ja zaboravio da si ti vec nekoliko puta cestitao Manchesteru titulu jos dok je prednost bila 15 bodova.
Opet izvini, jos jedna moja greska. Ti si se samo bio pomirio s cinjenicom da je Manchester osvojio titulu a Chelsea izgubio.Virtu4l je napisao/la:Nisam čestitao._karabaja_ je napisao/la:Izvini, ja zaboravio da si ti vec nekoliko puta cestitao Manchesteru titulu jos dok je prednost bila 15 bodova.
Nece on to jos napraviti ._karabaja_ je napisao/la:Opet izvini, jos jedna moja greska. Ti si se samo bio pomirio s cinjenicom da je Manchester osvojio titulu a Chelsea izgubio.Virtu4l je napisao/la:Nisam čestitao._karabaja_ je napisao/la:Izvini, ja zaboravio da si ti vec nekoliko puta cestitao Manchesteru titulu jos dok je prednost bila 15 bodova.
![]()
Evo ti prilike i da cestitas.
Yes you are!!!majestic24 je napisao/la:We are No1!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.