Safet Sušić - Pape

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la VanBasten » 08 maj 2011, 19:41

"San", daj mora da se šalite.
Pa Avaz je NY Times za te novine.. San je relevantan koliko i "Skandal".
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 maj 2011, 19:43

Strasan ovaj film sa Cirom, covjek u svom elementu. :lol: Ali tada nije nikom valjao, dok nije nesto uspio, pa su se neki poklopili. Nikad necu zaboraviti atmosferu pred Belgiju, koliko je nas tad strucnjaka bilo otpisalo. Pa onda poslije euforija, ah kao i uvjek. Ko je ono izjavio da se proslost ponavlja? :D

Pod Papetom igramo veoma jako, rasturamo, ako tako ostane, ja zadovoljan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 08 maj 2011, 19:51

AKO JE OVO ISTINA - da se vec spekulise sa imenima navodinih selektora koji ce naslediti Susica, dok reprezentacija igra iznad svih ocekivanja i na pravom je putu...i AKO JE SVE TO OD TOGA TZV. KOMITETA ZA NORMALIZACIJU, onda i predsednika toga komiteta traba malo pod lupu. Pa u tom smislu ja mu postavljam par pitanja: Zasto si u studio TV Titograd komentarisao utakmice prvenstva krnje Yugoslavije dok je u Bosni agresija na veliko trajala? Zasto si cekao da Sarajevo uveliko bude razoreno, da bi dao ostavku na funkiciju trenera Partizana? Zar sve nije bilo jasno mnogo ranije? Zasto si na mogucnost da preuzmes reprezentaciju BiH izjavio da nikada neces raditi niti sa jednom reprezentacijom sa prostora bivse YU, stavljajuci nas sve u isti kos.
Zasto si komentarisuci utakmice Hrvatske reprezentacije na SP koristio izraz "NASA REPREZENTACIJA"?
Zasto si isao na noge Dodiku koji otvoreno zaziva podjelu BiH? Sta imas sa njime pricati o reprezentaciji BiH?
Je li istina da zelis da utrpas svoga sina umjesto Safeta Susica?

Protiv Muniba Usanovica je pokrenut postupak zbog pronevjere, cak je i osudjen po prvostepenoj presudi, i samim tim je trabalo davno da ga se najuri iz FS, ali kad je vec tu nije ga trebalo dirati dok se ne poprica sa Susicem, pa makar morali otici i pokucati na njegova vrata. Posle razgovora sa Susicem odluciti o "Munjinoj" sudbini, ako treba i nasuprot Susicevim zahtjevima. Mozda je Susic i dobro saradjivao sa njime, mozda covjek nece da ima veze ni sa cime sto je bilo prije njega, mada mislim da to ipak i nebi moglo tako. Sve da se pokaze da su optuzbe o pronevjeri bili i lazne, nikada mu se nece zaboraviti sto je u Beogradu tvrdio da smo mi zapoceli nerede iako smo prezivjeli lincovanje u pravom smislu te rijeci. Okruzeni sa svih strana, bas kao Sarajevo za vrijeme agresije, branili smo gole zivote. Malo posle toga Munja je uz viski razradjivao taktiku sa Piksijem i ostalim iz FS Srbije - kako da UEFA ne kazni FS RS i kako da sve prodje bez buke. Zato mu se milosnice one nahandrim, svaka kazna za njega je malo.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 maj 2011, 19:57

@Sabane sve zavisi ko tu lupu drzi kao i ko gleda kroz nju.
Opet kako rekoh ko god se prihvati posla u vezi repke.Da bi na neki nacin donio neke uspjehe,radosti nama iskrenim navijacima jedne jedine a ne onima sto se okrecu ko' suncokret.
Ja cu ga prvi podrzati i cak neke stvari iz proslosti progutati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

90_godina_ponosa
Kontakt:

Post Postao/la 90_godina_ponosa » 08 maj 2011, 19:59

Saban je napisao/la:AKO JE OVO ISTINA - da se vec spekulise sa imenima navodinih selektora koji ce naslediti Susica, dok reprezentacija igra iznad svih ocekivanja i na pravom je putu...i AKO JE SVE TO OD TOGA TZV. KOMITETA ZA NORMALIZACIJU, onda i predsednika toga komiteta traba malo pod lupu. Pa u tom smislu ja mu postavljam par pitanja: Zasto si u studio TV Titograd komentarisao utakmice prvenstva krnje Yugoslavije dok je u Bosni agresija na veliko trajala? Zasto si cekao da Sarajevo uveliko bude razoreno, da bi dao ostavku na funkiciju trenera Partizana? Zar sve nije bilo jasno mnogo ranije? Zasto si na mogucnost da preuzmes reprezentaciju BiH izjavio da nikada neces raditi niti sa jednom reprezentacijom sa prostora bivse YU, stavljajuci nas sve u isti kos.
Zasto si komentarisuci utakmice Hrvatske reprezentacije na SP koristio izraz "NASA REPREZENTACIJA"?
Zasto si isao na noge Dodiku koji otvoreno zaziva podjelu BiH? Sta imas sa njime pricati o reprezentaciji BiH?
Je li istina da zelis da utrpas svoga sina umjesto Safeta Susica?
ti si fakat pravi šaban

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 08 maj 2011, 20:25

hordas_Bec je napisao/la:ja koliko znam munja je jedini koji je omiljen medju igracima .. prije tekme sa rumunima je pisalo da ih obraduje njegov dolazak .. sad sta se tu muti, niko ne zna .. uglavnom ovo nije potrebno sada, svakako smo pod suspenzijom .. da je hoce ukinuti pa onda nek se rjesavaju te stvari .. treba se koncentrisati na skupstinu, a ne na munju :D :D
Pa kako ih nece obradovat, ja se samo na njegovu pojavu odvalim od smijeha a tek kad krene pričat moš mislit onda
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 08 maj 2011, 21:35

harishp je napisao/la:@Sabane sve zavisi ko tu lupu drzi kao i ko gleda kroz nju.
Opet kako rekoh ko god se prihvati posla u vezi repke.Da bi na neki nacin donio neke uspjehe,radosti nama iskrenim navijacima jedne jedine a ne onima sto se okrecu ko' suncokret.
Ako pogledas malo unazad vidjeces da sam i sam Osima uvijek stavljao u prvi plan. Za sve (ili skoro pa sve) sto sam gore nabrojao u neku ruku imam i razumjevanja ( o tome mogu malo sire neke druge prilike), ali kako vidis naglasio sam da, ako je istina.... Dakle, za bilo kaku pricu o selektorskom rjesenju u ovom trenutku nema ni zehre opravdanja. Gledaj ovo gore napisano iskljucivo u tome kontekstu.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 maj 2011, 22:56

Saban je napisao/la:
harishp je napisao/la:@Sabane sve zavisi ko tu lupu drzi kao i ko gleda kroz nju.
Ako pogledas malo unazad vidjeces da sam i sam Osima uvijek stavljao u prvi plan. Za sve (ili skoro pa sve) sto sam gore nabrojao u neku ruku imam i razumjevanja ( o tome mogu malo sire neke druge prilike), ali kako vidis naglasio sam da, ako je istina.... Dakle, za bilo kaku pricu o selektorskom rjesenju u ovom trenutku nema ni zehre opravdanja. Gledaj ovo gore napisano iskljucivo u tome kontekstu.

odakle ti znas da nema opravdanja, ustvari nabroj 5 stvari za koje znas sta se dedsavalo u NS ili bilo ko od nas, znamo samo da su krali... tako da ti je prica malo bezveze... idemo dalje posto ti imas neka pitanja za Osima reci cu ti par stvari, jedna je da je covjek bolestan i da ima 70 godina, jedina stvar u kojoj ima svoj interes ovdje je da umre ko sportski radnik... jadno je sto covjek od 70 godina radi poso koji niko drugi nije htio...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2011, 23:08

Na ovom filmu mi se čini da Ćiro i Miske nisu bili u nikakvoj svađi prije utakmice sa Portugalom...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 maj 2011, 23:13

Nevjerovatno je da neko vjeruje u skrabotine infantila i polupismenih pokusaja od novinara sa portala san.ba!!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 maj 2011, 23:13

Virtu4l je napisao/la:Na ovom filmu mi se čini da Ćiro i Miske nisu bili u nikakvoj svađi prije utakmice sa Portugalom...
A od 26. minute i 30 sekunde, Mile Kovacevic je vatreni navijac BH-Repke :lol: :lol:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 maj 2011, 00:30

Ciro je napravio dobre stvari, s obzirom koliko se zajebavao...i koliko ga je bolila kita za repkom, a Susic se garib razguli pokusavajuci nesto, i opet nista..ne zna se koji je gori.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 09 maj 2011, 00:46

velez_mostar je napisao/la:Ciro je napravio dobre stvari, s obzirom koliko se zajebavao...i koliko ga je bolila kita za repkom, a Susic se garib razguli pokusavajuci nesto, i opet nista..ne zna se koji je gori.
A po cemu to

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 maj 2011, 00:59

delija je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Ciro je napravio dobre stvari, s obzirom koliko se zajebavao...i koliko ga je bolila kita za repkom, a Susic se garib razguli pokusavajuci nesto, i opet nista..ne zna se koji je gori.
A po cemu to
Pa, igrali smo dosta prijateljskih utakmica, i sve smo izgubili, taktika kriticna..no to nije ni bitno toliko, koliko ne mogu prezaliti utakmicu protiv Albanije, nevjerovatno da smo to izgubili, da ne spominjem sta su nam Francuzi uradili, ubili nas namrtvo nakon sto su fasovali od Bjelorusije kuci..to dovoljno govori.

Bod protiv mrtve Albanije, i zatvaranje utakmice pri rezultatu od ¸1-1 u trenucima kad su se Albanci usrali u gace, pa onakva postavka protiv trkacki superiornije Francuske je smijesno.

Pobjedu protiv onih amatera ne bi spominjao, a za Rumuniju ne odajem njemu priznanje, nego apsolutnoj pozrtvovanosti, i zelji igraca da naprave nesto u teskim trenucima.
Safet Susic je za mene bez veze trener, a evo vidim u par navrata je dokazao i ko ga je doveo tu, i zasto je tu, i td..lize se sa najvecim grobarima naseg fudbala, i ko mu daje podrsku isti je kao i on.

Moze ovdje biti milion ljudi kojima je Susic idol, i ja to postujem, ali isto tako treba postovati moje pravo da te ljude smatram slijepima, ili dobro glupima, trece ne postoji..i to je cinjenica.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 09 maj 2011, 01:22

velez_mostar je napisao/la:
Pa, igrali smo dosta prijateljskih utakmica, i sve smo izgubili, taktika kriticna..no to nije ni bitno toliko, koliko ne mogu prezaliti utakmicu protiv Albanije, nevjerovatno da smo to izgubili, da ne spominjem sta su nam Francuzi uradili, ubili nas namrtvo nakon sto su fasovali od Bjelorusije kuci..to dovoljno govori.

Bod protiv mrtve Albanije, i zatvaranje utakmice pri rezultatu od ¸1-1 u trenucima kad su se Albanci usrali u gace, pa onakva postavka protiv trkacki superiornije Francuske je smijesno.

Pobjedu protiv onih amatera ne bi spominjao, a za Rumuniju ne odajem njemu priznanje, nego apsolutnoj pozrtvovanosti, i zelji igraca da naprave nesto u teskim trenucima.
Safet Susic je za mene bez veze trener, a evo vidim u par navrata je dokazao i ko ga je doveo tu, i zasto je tu, i td..lize se sa najvecim grobarima naseg fudbala, i ko mu daje podrsku isti je kao i on.

Moze ovdje biti milion ljudi kojima je Susic idol, i ja to postujem, ali isto tako treba postovati moje pravo da te ljude smatram slijepima, ili dobro glupima, trece ne postoji..i to je cinjenica.
Pa haj mogu shvatiti zasto ga ne podrzavati nakon onih njegovih prvih utakmica,ali njegove zadnje 3 utakmice su sve bolja do bolje.Cuj izgubili sve prijateljske utakmice.Haj priznaj da nas nisi pratio od Albanije..

Ziv bio jesil ti svjestan da mrtva Francuska nema poraza poslije nas.Albanci nam dali gol iz slobodnog,Mexe nas dobise nakon onim sumnjivih sudijskih odluka....Doduse jedino nas mrtvi Slovaci posteno nakantase :roll: .

Meni je zanimljivo sto su svi govorili da eto ako pobijedi Rumune u Zenici dokazat ce se,a sad opet vecina tih koji su postavljali ultimatume nisu zadovoljni.Cuj samo pozrtvovanost igraca doprinijela pobjedeti.To prije nije bilo pozrtvovanosti.De malo razmisli

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 maj 2011, 08:41

velez_mostar je napisao/la:Rumuni ce nas pobjediti, mi cemo se sekirati, ali ce dobro u losem biti to sto ce nas suspenzirati, a Susic ce reci "nije do mene bilo", i to je to..
Pogresna prognoza prije utakmice.
velez_mostar je napisao/la: Jedini ti je spas da nas diskvalifikuju, izbace iz FIFA-e, UEFA-e, kako bi ti mogao reci da nije do tebe, i tome se nadaj.Rumuni ce nas zgaziti sa ovim "trenerom".
Zgazili mi njih.

Pozz.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 maj 2011, 08:52

@delija
U poluvremenu BiH-Rumunija se vidjelo kakvo razumjevanje vecina ima. Rumuni vode 0:1 sa nenormalnom srecom, a ovdje vec poceli plakati kako nemamo nikakve igre i Susic pojma nema. A Rumuni se sa loptom ne sastavljaju (da, da i u prvom poluvremenu, znam tu nismo dali gol pa se nije vidjelo :D ). Rumuni gledaju kako da prezive 90 minuta, a ovdje u isto vrijeme Susic se vec rezervno napada. Aha...koje pracenje i interpretiranje igre. :lol:

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 09 maj 2011, 13:56

Principatus je napisao/la:@delija
U poluvremenu BiH-Rumunija se vidjelo kakvo razumjevanje vecina ima. Rumuni vode 0:1 sa nenormalnom srecom, a ovdje vec poceli plakati kako nemamo nikakve igre i Susic pojma nema. A Rumuni se sa loptom ne sastavljaju (da, da i u prvom poluvremenu, znam tu nismo dali gol pa se nije vidjelo :D ). Rumuni gledaju kako da prezive 90 minuta, a ovdje u isto vrijeme Susic se vec rezervno napada. Aha...koje pracenje i interpretiranje igre. :lol:
E dobro si na to sam i zaboravio.Ma cudan je taj nas otpor prema svemu i svacemu..
Velezovac ga nedavno i hvalio sto se javno usprotivio predsjednicima u savezu a sad opet govori da je sa njima u talu.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 maj 2011, 17:20

Francuzi nas zgazili u Sarajevu. Bjelorusi pobjedili Francuze u Francuskoj i onda izgubili od mrtve Albanije koju mi nismo mogli da pobjedimo. I sto je najgore Bjelorusija nedavno izgubi od Kanade a Asmir se upita pa sto ja izabra BiH.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 maj 2011, 17:59

velez_mostar je napisao/la: Pa, igrali smo dosta prijateljskih utakmica, i sve smo izgubili, taktika kriticna..no to nije ni bitno toliko, koliko ne mogu prezaliti utakmicu protiv Albanije, nevjerovatno da smo to izgubili, da ne spominjem sta su nam Francuzi uradili, ubili nas namrtvo nakon sto su fasovali od Bjelorusije kuci..to dovoljno govori.

A ti si neko ko je pokupio svu pamet ovog svijeta ili sta? Ne treba nama Pape koji je u fudbalu preko 30 godina i imao jedne od najboljih trenera svijeta,uzecemo tebe,ti si najpametniji,a mi ostali smo svi slijepci i glupi. Ti si nas buduci selektor. De se momcino malo presaberi i pogledaj kolike gluposti valjas. Koga boli briga za prijateljske,zar se trebamo vracati na Ciru? Trenutno imamo najbolji start reprezentacije otkako postoji. Meni tamam,jos uz to igramo najljepsi fudbal dosad,sve od noge do noge,a prije samo nabijanje naprijed i preskakanje igre. Ti momcino ne gledas fudbal,tvoj je problem Susic,zaslijepljen si.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: MElloo, ZaBoljuSlobodu i 12 gostiju.