Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
90_godina_ponosa
-
Kontakt:
Postao/la 90_godina_ponosa » 08 maj 2011, 19:11
mangupp je napisao/la:90_godina_ponosa je napisao/la:mangupp je napisao/la:najgori akter sinocnjeg derbija je Aleckovic koji je bas ofirno siljio za sarajevo, al' kad skontam to se i ocekivalo, pa kum mu je u upravi sarajeva(Irfan Redzepagic)
ne pričaj o onome o čemu nemaš pojma. alečković je željovac s malte, i mislim da je jako dobro odradio svoj posao. jedno od boljih suđenja koje sam ja vidio u zadnje vrijeme. čovjek je bio skroz korektan.
flop !
nema šta, pravi si mangup

-
mangupp
-
Kontakt:
ne pričaj o onome o čemu nemaš pojma. alečković je željovac s malte, i mislim da je jako dobro odradio svoj posao. jedno od boljih suđenja koje sam ja vidio u zadnje vrijeme. čovjek je bio skroz korektan.[/quote]
flop ![/quote]
nema šta, pravi si mangup

[/quote]
nisam te nista pit'o al' eto
-
Džo_Rigorozni
-
Kontakt:
Postao/la Džo_Rigorozni » 08 maj 2011, 19:16
LudLo 4 je napisao/la:lolz je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Izgleda nisu im dopustili zadnje 3 tekme,gdje su slike protiv celika?

Ovo je od ss.ba slika jedna jedina,mislio sam na org. ili m.ba
Ovo je slika sa orga-a ne lupaj te gluposti kakav ss.ba
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
-
lisander
-
Kontakt:
90_godina_ponosa je napisao/la:mangupp je napisao/la:najgori akter sinocnjeg derbija je Aleckovic koji je bas ofirno siljio za sarajevo, al' kad skontam to se i ocekivalo, pa kum mu je u upravi sarajeva(Irfan Redzepagic)
ne pričaj o onome o čemu nemaš pojma. alečković je željovac s malte, i mislim da je jako dobro odradio svoj posao. jedno od boljih suđenja koje sam ja vidio u zadnje vrijeme. čovjek je bio skroz korektan.
Covjece boziji, ne kontam to zeljovac ovo ono, kad postanes sudija na vecem rangu takmicenja nema vise zeljovac ovo ono, znam primjere igraca koji su kasnije postajali sudije i povaljivali klubove u kojima su igrali, ako si imalo pratio tekmu vidilo se da je bilo siljenja na njihovu stranu, al ovo je nista kako je znalo da bude

-
90_godina_ponosa
-
Kontakt:
Postao/la 90_godina_ponosa » 08 maj 2011, 19:17
mangupp je napisao/la:
nisi, al pričaš gluposti i stvari o kojima nemaš pojma.
-
mangupp
-
Kontakt:
90_godina_ponosa je napisao/la:mangupp je napisao/la:
znam vise od tebe to je sigurno, jel' ti to emir nesto u rodu pa ga branis ?
preofirno je sudio
-
90_godina_ponosa
-
Kontakt:
Postao/la 90_godina_ponosa » 08 maj 2011, 19:21
lisander je napisao/la:
Covjece boziji, ne kontam to zeljovac ovo ono,
kad postanes sudija na vecem rangu takmicenja nema vise zeljovac ovo ono, znam primjere igraca koji su kasnije postajali sudije i povaljivali klubove u kojima su igrali, ako si imalo pratio tekmu vidilo se da je bilo siljenja na njihovu stranu, al ovo je nista kako je znalo da bude

tako je, s boldirani se slažem 100%!!
međutim, ne vidim kako nas je to sudija oštetio? pa jel nam sudija kriv što poluraspadnutom sarajevu ne možemo uputit šut na gol? jel sudija kriv što ne znamo 3 pasa uvezat? jel sudija kriv što nismo ni jedne akcije na utakmici napravili? malo realnosti ne škodi, **** ga. kad mi budemo u stanju napravit 10 smislenih akcija i kad iz tih 10 akcija uputimo 10 šuteva prema golu, a barem 5 u okvir gola, sudija može jedino mahat ušima sa svojim šiljenjem i navlačenjem na njihovu stranu.
-
90_godina_ponosa
-
Kontakt:
Postao/la 90_godina_ponosa » 08 maj 2011, 19:24
mangupp je napisao/la:
preofirno je sudio
ne, mi smo preofirno igrali. a inače, emir mi je od amidžinog šure polubratić

-
lisander
-
Kontakt:
90_godina_ponosa je napisao/la:lisander je napisao/la:
Covjece boziji, ne kontam to zeljovac ovo ono,
kad postanes sudija na vecem rangu takmicenja nema vise zeljovac ovo ono, znam primjere igraca koji su kasnije postajali sudije i povaljivali klubove u kojima su igrali, ako si imalo pratio tekmu vidilo se da je bilo siljenja na njihovu stranu, al ovo je nista kako je znalo da bude

tako je, s boldirani se slažem 100%!!
međutim, ne vidim kako nas je to sudija oštetio? pa jel nam sudija kriv što poluraspadnutom sarajevu ne možemo uputit šut na gol? jel sudija kriv što ne znamo 3 pasa uvezat? jel sudija kriv što nismo ni jedne akcije na utakmici napravili? malo realnosti ne škodi, **** ga. kad mi budemo u stanju napravit 10 smislenih akcija i kad iz tih 10 akcija uputimo 10 šuteva prema golu, a barem 5 u okvir gola, sudija može jedino mahat ušima sa svojim šiljenjem i navlačenjem na njihovu stranu.
Ma ne to, cinjenica je da mo mi truba od ekipe i napiso sam ja to vec ranije, al realno covjek je znao da jedino iz prekida mozemo da zabijemo i zato nam je slabo sta i svirno
-
90_godina_ponosa
-
Kontakt:
Postao/la 90_godina_ponosa » 08 maj 2011, 19:32
lisander je napisao/la:
Ma ne to, cinjenica je da mo mi truba od ekipe i napiso sam ja to vec ranije, al realno covjek je znao da jedino iz prekida mozemo da zabijemo i zato nam je slabo sta i svirno
pa šta da nam svira kad smo sami gubili lopte na 40 metara od gola? da smo prišli golu, možda bi nešto i svrnuo...
-
zolaTM
-
Kontakt:
realno,lose smo odigrali sinoc ali je sudija u drugom poluvremenu lazi svirao faule cim je prisao nekom od igraca sarajeva
-
Megamon
-
Kontakt:
E ne mogu da vjerujem da se neko zali na sudjenje

Pa onako dobro nebi sudio ni Kolina.Covjek nije im'o vise od jedne greske.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 maj 2011, 19:34
bravo lisander, konacno nesto pametno, da smo kvalitetna ekipa uvalili bi 3 sarajevu jucer komonto, bez ikakvih zayebancija, al ne mi se branimo protiv njih, nismo na go osutali kako Bog zapovijeda, i da je sudija siljio za nas ne bi nista postigli
Za zivot cijeli!
-
sarajlija89
-
Kontakt:
Postao/la sarajlija89 » 08 maj 2011, 19:35
Sudija je odlican bio, ko misli suprotno, nema veze o fudbalu....cak i nije previse sjackao igru i pustao je da se razvije, ali sta vrijedi kad ne umiju ni jedni ni drugi...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Željo 1921
-
Kontakt:
Postao/la Željo 1921 » 08 maj 2011, 20:21
90_godina_ponosa je napisao/la:mangupp je napisao/la:najgori akter sinocnjeg derbija je Aleckovic koji je bas ofirno siljio za sarajevo, al' kad skontam to se i ocekivalo, pa kum mu je u upravi sarajeva(Irfan Redzepagic)
Na orgu pročitao da mu je vjenčani kum irfan redžepagić inače član uprave fks.
-
TM87visnjik
-
Kontakt:
Postao/la TM87visnjik » 08 maj 2011, 20:31
jos jedan nidje veze derbi...realno obje ekipe nisu za evrope..sto se tice Amara,svaka mu cast da s ovom ekipom bude drugi i finalista kupa(abd pobjednik kupa)...pitari nidje veze,njima je trebala pobjeda za 3 mjesto,a i domaci teren...imo sam osjecaj da se igralo do jutra ne bi pao gol.
-
TM87visnjik
-
Kontakt:
Postao/la TM87visnjik » 08 maj 2011, 20:44
sto se tice navijanja..mi vidi se da nesto ne stima...a kone primitivci ne vidjeni..ono mrzim Zelju,majorizacija itd..ono mora da je neki klinjo smisljao od 15 godina..mene bi bilo blam stajati s njima
-
Number1
-
Kontakt:
imal još neko slika kortea, bio je baš drama!
Nil Satis Nisi Optimum
-
UPS
-
Kontakt:
mangupp je napisao/la:90_godina_ponosa je napisao/la:mangupp je napisao/la:
preofirno je sudio
Ma za sta je sudio preofirno?? Vi navikli da se svaki pad svira u vasu korist. E jadi moji kako jadno razmisljanje

Pa mogao je svirati penal za nas kad je garo rukom blokirao sut muharemovica, sta bi onda rekao??? Culum je za 3 gruba starta dobio samo 1 zuti pa niko nista nije rekao na sudiju. Mislim da je ODLICNO sudio i da je pustao da se muski igra. Sad sto si ti ogranicen i sto si trovac to je druga stvar

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.