FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imam klip kad su ubacene trake i kad je zapaljen vatromet pa ako hoce neko nek se javi na pp,jer administracija neda da se postavlja.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Na Bilinom polju je i Mirza Varešanović, trener Sarajeva. 

Ostali smo na bod prednosti,Siroki u ove preostale 4 utakmice sigurno uzima 9 bodova,uzimaju kuci i Slaviju i Zrinjski,Banovice uzimaju u gostima...mi valjda imamo 6 sigurnih bodova protiv Drine i Veleza...znaci da nebi trebali izgubiti u Trebinju(bar bod da uzmemo),i naravno Sirokog uzeti na Kosevu ali kako igramo sa njima dabogda
kako god ocito ce ovaj duel na Kosevu da prelomi ko ce biti treci

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
Pobjeda u Trebinju se postavlja kao imperativ, a onda u direktnom duelu sa Sirokim, rijesiti pitanje tog 3. mjesta...
Bice tesko.
Ovaj Siroki, sa Bakom na celu, je mozda i najbolja ekipa u ligi....
Ali, moramo igrati.Siguran sam u pobjedu u Trebinju...sta ce, njima ne treba nizasta a i prelosa su ekipa....U svakom slucaju i da ne uzmemo.... direktni duel Sarajeva i Sirokog ce odlucivati o 3. mjestu...
Bice tesko.
Ali, moramo igrati.Siguran sam u pobjedu u Trebinju...sta ce, njima ne treba nizasta a i prelosa su ekipa....U svakom slucaju i da ne uzmemo.... direktni duel Sarajeva i Sirokog ce odlucivati o 3. mjestu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
koja je tekma prije u Trebinju ili sa njima kuci.sarajlija89 je napisao/la:Pobjeda u Trebinju se postavlja kao imperativ, a onda u direktnom duelu sa Sirokim, rijesiti pitanje tog 3. mjesta...
Bice tesko.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Prvo idemo u Trebinje ...dino lj je napisao/la:koja je tekma prije u Trebinju ili sa njima kuci.sarajlija89 je napisao/la:Pobjeda u Trebinju se postavlja kao imperativ, a onda u direktnom duelu sa Sirokim, rijesiti pitanje tog 3. mjesta...
Bice tesko.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma dobro opet Trebinje nije kljucno toliko,sve i da izgubimo tamo,ako cemo dobiti Sirokog kuci bit cemo treci,al opet bolje odma tamo uzet pa se mozda i ne sikirati toliko...tamo ja mislim da nikad nismo pobjedili,al mislim da mozemo bod vrlo lahko uzeti jel su uzimale ove sezone neke ekipe dole bodove,za razliku od prije i price koja se vezala za stadion dole
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne treba nam toliko ta pobjeda u Trebinju, jer ce se sve rjesavati u direktnom duelu Sarajeva i Sirokog. Ali, nadam se da ce ipak odigrati maximalno i da nece biti kalkulisanja sa sastavom i slicno...
Na kraju krajeva, ko garantuje da cemo Drinu dobit???
Znamo koliko se svi loze na nas...puno vise nego na sve ostale..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ako drinu ne dobijete, vi ne zasluzujete da igrate evropu, njih dole svak ziv dobija, trebali bi i visarajlija89 je napisao/la:Ne treba nam toliko ta pobjeda u Trebinju, jer ce se sve rjesavati u direktnom duelu Sarajeva i Sirokog. Ali, nadam se da ce ipak odigrati maximalno i da nece biti kalkulisanja sa sastavom i slicno...
Za zivot cijeli!
- sarajlija89
- Kontakt:
Jes,ali premirace njih i Siroki...da ne govorim sta njima znaci Sarajevo dobit i koliko se loze...nije to samo sport.Znate vec...
Pitaj ove njihove sa foruma
- Megamon
- Kontakt:
Ma problem je u glavama igraca.Taj Leotar je rinaka od ekipe.Da smo mi pravi dobit cemo ih i da Sliskovic sudi.
Mi nemamo trenera koji ce psihicki pripremiti igrace i to je glavni problem.A jos je Leotar obezbjedio opstanak tako da nece imati poseban motiv da upru ko volovi.
Mi nemamo trenera koji ce psihicki pripremiti igrace i to je glavni problem.A jos je Leotar obezbjedio opstanak tako da nece imati poseban motiv da upru ko volovi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma mute oni znaj da su Leotar i Siroki u dobrim odnosima,licno mislim da ce jako bitno biti ko ce suditi na Kosevu smrdi mi sve ovo oko ove suspenzije i navodni dogovori da ce se usvojiti zahtjev Euefe i Fife o jednom predsjedniku.Kod nas je fudbal vise politika nego sport najbolji primjer je ti je to sto je komitet sa Osimom na celu i sa Dodikom razgovarao o tome na zahtjev Evropskih zvanicnika.Ako budete cetvrti valjda cemo mi onda dobiti Celika.miky_hz je napisao/la:Ma dobro opet Trebinje nije kljucno toliko,sve i da izgubimo tamo,ako cemo dobiti Sirokog kuci bit cemo treci,al opet bolje odma tamo uzet pa se mozda i ne sikirati toliko...tamo ja mislim da nikad nismo pobjedili,al mislim da mozemo bod vrlo lahko uzeti jel su uzimale ove sezone neke ekipe dole bodove,za razliku od prije i price koja se vezala za stadion dole
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ma najmanje je bitno kakav kvalitet imaju,motiv tim ekipa u ovakvim tekmama ti je interes i lova a i sudije nisu imune na to.Megamon je napisao/la:Ma problem je u glavama igraca.Taj Leotar je rinaka od ekipe.Da smo mi pravi dobit cemo ih i da Sliskovic sudi.
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
jbg, od srca zelim da komsije budu trece i posteno izbore evropu. samo sto ce onda puci prica da smo kup osvojili radi nacionalnog kljuca, odnosno, da siroki takodjer ucestvuje u euro takmicenjima.dino lj je napisao/la:Ma mute oni znaj da su Leotar i Siroki u dobrim odnosima,licno mislim da ce jako bitno biti ko ce suditi na Kosevu smrdi mi sve ovo oko ove suspenzije i navodni dogovori da ce se usvojiti zahtjev Euefe i Fife o jednom predsjedniku.Kod nas je fudbal vise politika nego sport najbolji primjer je ti je to sto je komitet sa Osimom na celu i sa Dodikom razgovarao o tome na zahtjev Evropskih zvanicnika.Ako budete cetvrti valjda cemo mi onda dobiti Celika.miky_hz je napisao/la:Ma dobro opet Trebinje nije kljucno toliko,sve i da izgubimo tamo,ako cemo dobiti Sirokog kuci bit cemo treci,al opet bolje odma tamo uzet pa se mozda i ne sikirati toliko...tamo ja mislim da nikad nismo pobjedili,al mislim da mozemo bod vrlo lahko uzeti jel su uzimale ove sezone neke ekipe dole bodove,za razliku od prije i price koja se vezala za stadion dole
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
ma drug da im milione daju, kad oni ne znajusarajlija89 je napisao/la:Jes,ali premirace njih i Siroki...da ne govorim sta njima znaci Sarajevo dobit i koliko se loze...nije to samo sport.Znate vec...

G R B A V I C A 2
- sarajlija89
- Kontakt:

Ma dobro,raspad sistema je kod njih..bez motiva,bez icega...a nisu toliko ni losi bili...cak su i na Kosevu uzeli bod.

Medjutim, nakon sto su izgubili sve sanse za opstanak, logicno da je sam pristup igri drugaciji....
U svakom slucaju, slazem se da smo veliki favoriti i vjerujem u pobjedu.Nego, kazem da ne treba uzimat zdravo za gotovo..ima tu i politike i svega...

Po meni dobra stvar za Sarajevo je sto sami o sebi odlucujemo o Evropi, i ne zevisimo od drugih ekipa.Utakmica u Trebinju nije ni bitna vazno je uzeti Listicu kuci ,i Drinu na strani i mi smo treci ,ako to nismo u stanju onda je bolje ne ici u Evropu.
mma_hz
imas PP od mene
imas PP od mene
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Sta vam je ljudi, MV gledao utakmicu u Zenici i snimao igru listice. Ima da ih unistimo na Kosevu 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: MaroonWhite1946 i 25 gostiju.