FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

- sarajlija89
- Kontakt:
Bice tesko.
Ovaj Siroki, sa Bakom na celu, je mozda i najbolja ekipa u ligi....
Ali, moramo igrati.Siguran sam u pobjedu u Trebinju...sta ce, njima ne treba nizasta a i prelosa su ekipa....U svakom slucaju i da ne uzmemo.... direktni duel Sarajeva i Sirokog ce odlucivati o 3. mjestu...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
koja je tekma prije u Trebinju ili sa njima kuci.sarajlija89 je napisao/la:Pobjeda u Trebinju se postavlja kao imperativ, a onda u direktnom duelu sa Sirokim, rijesiti pitanje tog 3. mjesta...
Bice tesko.
Ali, moramo igrati.Siguran sam u pobjedu u Trebinju...sta ce, njima ne treba nizasta a i prelosa su ekipa....U svakom slucaju i da ne uzmemo.... direktni duel Sarajeva i Sirokog ce odlucivati o 3. mjestu...
življenja i ponašanja.
Prvo idemo u Trebinje ...dino lj je napisao/la:koja je tekma prije u Trebinju ili sa njima kuci.sarajlija89 je napisao/la:Pobjeda u Trebinju se postavlja kao imperativ, a onda u direktnom duelu sa Sirokim, rijesiti pitanje tog 3. mjesta...
Bice tesko.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- sarajlija89
- Kontakt:
Na kraju krajeva, ko garantuje da cemo Drinu dobit???
Znamo koliko se svi loze na nas...puno vise nego na sve ostale..
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ako drinu ne dobijete, vi ne zasluzujete da igrate evropu, njih dole svak ziv dobija, trebali bi i visarajlija89 je napisao/la:Ne treba nam toliko ta pobjeda u Trebinju, jer ce se sve rjesavati u direktnom duelu Sarajeva i Sirokog. Ali, nadam se da ce ipak odigrati maximalno i da nece biti kalkulisanja sa sastavom i slicno...
Na kraju krajeva, ko garantuje da cemo Drinu dobit???
Znamo koliko se svi loze na nas...puno vise nego na sve ostale..
- sarajlija89
- Kontakt:
Pitaj ove njihove sa foruma
- Megamon
- Kontakt:
Mi nemamo trenera koji ce psihicki pripremiti igrace i to je glavni problem.A jos je Leotar obezbjedio opstanak tako da nece imati poseban motiv da upru ko volovi.
Ma mute oni znaj da su Leotar i Siroki u dobrim odnosima,licno mislim da ce jako bitno biti ko ce suditi na Kosevu smrdi mi sve ovo oko ove suspenzije i navodni dogovori da ce se usvojiti zahtjev Euefe i Fife o jednom predsjedniku.Kod nas je fudbal vise politika nego sport najbolji primjer je ti je to sto je komitet sa Osimom na celu i sa Dodikom razgovarao o tome na zahtjev Evropskih zvanicnika.Ako budete cetvrti valjda cemo mi onda dobiti Celika.miky_hz je napisao/la:Ma dobro opet Trebinje nije kljucno toliko,sve i da izgubimo tamo,ako cemo dobiti Sirokog kuci bit cemo treci,al opet bolje odma tamo uzet pa se mozda i ne sikirati toliko...tamo ja mislim da nikad nismo pobjedili,al mislim da mozemo bod vrlo lahko uzeti jel su uzimale ove sezone neke ekipe dole bodove,za razliku od prije i price koja se vezala za stadion dole
življenja i ponašanja.
Ma najmanje je bitno kakav kvalitet imaju,motiv tim ekipa u ovakvim tekmama ti je interes i lova a i sudije nisu imune na to.Megamon je napisao/la:Ma problem je u glavama igraca.Taj Leotar je rinaka od ekipe.Da smo mi pravi dobit cemo ih i da Sliskovic sudi.
Mi nemamo trenera koji ce psihicki pripremiti igrace i to je glavni problem.A jos je Leotar obezbjedio opstanak tako da nece imati poseban motiv da upru ko volovi.
življenja i ponašanja.
jbg, od srca zelim da komsije budu trece i posteno izbore evropu. samo sto ce onda puci prica da smo kup osvojili radi nacionalnog kljuca, odnosno, da siroki takodjer ucestvuje u euro takmicenjima.dino lj je napisao/la:Ma mute oni znaj da su Leotar i Siroki u dobrim odnosima,licno mislim da ce jako bitno biti ko ce suditi na Kosevu smrdi mi sve ovo oko ove suspenzije i navodni dogovori da ce se usvojiti zahtjev Euefe i Fife o jednom predsjedniku.Kod nas je fudbal vise politika nego sport najbolji primjer je ti je to sto je komitet sa Osimom na celu i sa Dodikom razgovarao o tome na zahtjev Evropskih zvanicnika.Ako budete cetvrti valjda cemo mi onda dobiti Celika.miky_hz je napisao/la:Ma dobro opet Trebinje nije kljucno toliko,sve i da izgubimo tamo,ako cemo dobiti Sirokog kuci bit cemo treci,al opet bolje odma tamo uzet pa se mozda i ne sikirati toliko...tamo ja mislim da nikad nismo pobjedili,al mislim da mozemo bod vrlo lahko uzeti jel su uzimale ove sezone neke ekipe dole bodove,za razliku od prije i price koja se vezala za stadion dole
ma drug da im milione daju, kad oni ne znajusarajlija89 je napisao/la:Jes,ali premirace njih i Siroki...da ne govorim sta njima znaci Sarajevo dobit i koliko se loze...nije to samo sport.Znate vec...
Pitaj ove njihove sa foruma

- sarajlija89
- Kontakt:

Ma dobro,raspad sistema je kod njih..bez motiva,bez icega...a nisu toliko ni losi bili...cak su i na Kosevu uzeli bod.

Medjutim, nakon sto su izgubili sve sanse za opstanak, logicno da je sam pristup igri drugaciji....
U svakom slucaju, slazem se da smo veliki favoriti i vjerujem u pobjedu.Nego, kazem da ne treba uzimat zdravo za gotovo..ima tu i politike i svega...

imas PP od mene
življenja i ponašanja.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Anex, Arhitekt, avalPacidoroP, BeYaZ, boki86, budzak, bvsic, casual033, Cautinho, Combattente87, Confiance, dime, edinedin, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, galia95, grbavicka1921, greenwood, Haksss, Hazre, head88, Hrasno15, HyperOS, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, Kaunas, keli, Lecler, ledesma, LegendKiller, macahz, MaroonWhite1946, mercurial, muhamedhulk, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Pitar6785, plisek, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, seha77, selver79, Serha, skoJaa, Skojevska, spezial, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Vaya, zagorski, ŠTA_JE i 716 gostiju.