FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 08 maj 2011, 12:50

plavo proljece :o :o
hmmm...sut u okvir gola -0 :lol: :lol:
i onda price prije mjesec ili dva..100% stizemo borca
kako, zasto...se loze mali plavi...to samo oni znaju ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 maj 2011, 12:51

mma_hz je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:slika
sta reci,al iskreno....
P.S.@dino .lj brate smiri malo ..ohladi glavu vidim da si nesto skroz ljut... :?
Nisam jarane ljut uopste,nego mi dozlogrdila ova balavurdija sa obadvije strane hocu samo da mu kazem da se na svaku provokaciju moze kontrirati sa deset takvih pa onda ove teme odose dovraga.Sto se tekme tice stari lose vi malo bolje odigrali ali na kraju rezultatat najgora moguca opcija za obadva kluba.Morate dobro zapeti protiv Sirokog oni su stvarno u dobroj formi a moram priznati da su i dobra ekipa,daj Boze da danas ne pobjede u Zenici,pravo da ti kazem strah me i ovog nacionalnog kljuca pa da jedan tim iz te regije mora da ode u Evropu kako bi nam ukinuli suspenziju.Sretno stari,ako Siroki mora u Evropu onda izmedju vas i Celika volio bi da vi idete ipak je to uspjeh nasega grada a najljepsa solucija je mi,vi i Celik.Ni Slobada nije bez sansi ipak ima jos 12 bodova u igri.pozdrav prijatelju lako ce mo se mi sporazumjeti samo valja ove provokatore banovati trajno.

@Megamon popusti majke ti jesu li ti to one girice sto si bacao na jug udarile u glavu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 maj 2011, 12:53

dino lj je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
sta reci,al iskreno....
P.S.@dino .lj brate smiri malo ..ohladi glavu vidim da si nesto skroz ljut... :?
Nisam jarane ljut uopste,nego mi dozlogrdila ova balavurdija sa obadvije strane hocu samo da mu kazem da se na svaku provokaciju moze kontrirati sa deset takvih pa onda ove teme odose dovraga.Sto se tekme tice stari lose vi malo bolje odigrali ali na kraju rezultatat najgora moguca opcija za obadva kluba.Morate dobro zapeti protiv Sirokog oni su stvarno u dobroj formi a moram priznati da su i dobra ekipa,daj Boze da danas ne pobjede u Zenici,pravo da ti kazem strah me i ovog nacionalnog kljuca pa da jedan tim iz te regije mora da ode u Evropu kako bi nam ukinuli suspenziju.Sretno stari,ako Siroki mora u Evropu onda izmedju vas i Celika volio bi da vi idete ipak je to uspjeh nasega grada a najljepsa solucija je mi,vi i Celik.Ni Slobada nije bez sansi ipak ima jos 12 bodova u igri.pozdrav prijatelju lako ce mo se mi sporazumjeti samo valja ove provokatore banovati trajno.

@Megamon popusti majke ti jesu li ti to one girice sto si bacao na jug udarile u glavu.
Toga se i ja najvise bojim...

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 08 maj 2011, 12:56

FCS-FCS je napisao/la:plavo proljece :o :o
hmmm...sut u okvir gola -0 :lol: :lol:
i onda price prije mjesec ili dva..100% stizemo borca
kako, zasto...se loze mali plavi...to samo oni znaju ;)
slika
FK Željezničar
Chelsea FC

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 12:57

dino lj je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
sta reci,al iskreno....

ma brate tesko je protiv njih .hhehe najlakse podj,ebavati ,al niko nista normalno da napise ..mogu vam reci da ste bili skroz losii...jbg mi sto smo losa ekipa i sto imamo strucnjaka na klupi auuu...ja sam se iskreno pribojavao derbija nakon olimpica i molio sam Boga da nas ne razvalite...al nakon sto sam vidjeo sinoc vase mogucnosti ...ma brate i mi i vi u Evropi bez petice nemozemo proci ove godine ...kakvi nasi igraci i nas fudbal ...katastrofa.. :( :(
ja ti mogu reci da se nadam ne odlasku u Evropu moga tima jer ako odemo i strucni stab ce ostati i sve ce se zaboraviti a tamo cemo se obrukatii...mozda ce neki reci sada ono kakav si ti navijac ,al brate ja samo nesto kontam na malo duze staze... ;) .
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 maj 2011, 13:01

aleksandar_veliki je napisao/la:Derbi ja zavrsen, popusta vise nema. Dakle, od sada nema prica o Sjeveru, Jugu, Istoku. Mozda da malo raspravu skrenemo na ocajnu igru i jedne i druge momčadi. Da prodiskutujemo zajedno, ustvari za koga se navija jer ono sinoc je bilo dno dna. Pa prije su bolje tekmce bile Pofalickog i Saobracajca.
Upravo to...navijaci moraju shvatiti da oni nisu svrha sami sebi...moramo se kriticki okrenuti prema sinocnjem derbiju ali i svim ostalima u proteklih nekoliko godina, javno i organizovano, te da se dadne do znanja onima (igracima , navijacima, upravama , strucnim stabovima) koji govore da i nije bilo lose da su u cistoj zabludi...Ovo je daleko od zadovoljavajuceg i gospodo morate svi mnogo vise truda uloziti da bi zasluzili onakvu posjetu i podrsku kao sto je sinoc bilo. Jer bez samokritike vas samih nema prostora napretku.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 08 maj 2011, 13:04

sve je to sjajno bajno sto se tice navijanja ali igra nula pogledajte samo igru pa jbt dodje mi da placem ne navijam ni za jedan klub bilo sarajevo ili zeljo ali malo je reci ovo je sramota ne znam samo dokle ovako gledamo ove klipove i najezio sam se pogotovo ova tekma na grbavici :(

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 08 maj 2011, 13:07

aleksandar_veliki je napisao/la:Katastrofa, u najamnju ruku. Vec sam pisao na drugim temama, ali ajde da se ponovim. Sarajevo nista, Zeljo duplo nista. Zamisli fudbala naseg kad su ova dva kluba na drugom i trecem mjestu. Sta dalje, kako izvuci bh. klupski fudbal iz blata. Nikako, odnosno, isti se ne moze izvuci. Zao mi raje, ali onda kad skontam malo bolje i n ije. Jbt, sta se ide gledati, za koga se navija, pa ovi igraci ne zasluzuju nista.
i kazu zasto mala posjeta na stadionima sirom BIH pa eto utakmica od sinoc je to pokazala zasto

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 13:09

aleksandar_veliki je napisao/la:Katastrofa, u najamnju ruku. Vec sam pisao na drugim temama, ali ajde da se ponovim. Sarajevo nista, Zeljo duplo nista. Zamisli fudbala naseg kad su ova dva kluba na drugom i trecem mjestu. Sta dalje, kako izvuci bh. klupski fudbal iz blata. Nikako, odnosno, isti se ne moze izvuci. Zao mi raje, ali onda kad skontam malo bolje i n ije. Jbt, sta se ide gledati, za koga se navija, pa ovi igraci ne zasluzuju nista.
i sta ti predlazes...treba biti virtualni navijac"barse" ili mozda"reala" ma sta ti ja vec znam kojih timova....
ici se mora navijati se mora...ako nista zbog nasaeg sportskog nadmetanja na tribinama ..a fudbal ma to se odavno ne gleda niti pratii..bas zbog toga sto nemas sta vidjeti...al evo gledao sam tekme reala i barse...do crvenih kartona i ista sam imao vidjeti NISTA .. isto kao i kod nas dodaj ,nabi ,izbi i to je to, ...fudbal odavno nije fudbal ,al ne samo kod nas nego svugdje u svijetu ...samo sto kod nas ces naci bruku nekih "navijaca" koji u zivotu uzivo nisu pogledali tekme ,al zato kada treba srati o PL BIH prvi su...sta utakmica tvrda i to je to ...obuca i kojasevic 2 puta izasli samo 1 na 1 i fulili i sta nista i to je sve ..momci na obje strane su se borili jbg..al kad ih nece .nece.. :D :D
ne kazem da su majstori al nisu ni olos toliki...teska utakmica jbg da je bilo ko dao gol i pobjedio ..bilo bi majstorska igra ..ovo ono zabili i i onda takticki odigrali...
FK SARAJEVO.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 08 maj 2011, 13:12

Kad Barcelona i Real mogu odigrati onako lose mogu i timovi iz 94. lige svijeta.
FK Željezničar
Chelsea FC

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 maj 2011, 13:14

Realno mozete da nam pop.usite vidjeli smo vas juce pjevali ste mozda 3-4 pjesme za citavu utakmicu ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 13:29

aleksandar_veliki je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
i sta ti predlazes...treba biti virtualni navijac"barse" ili mozda"reala" ma sta ti ja vec znam kojih timova....
ici se mora navijati se mora...ako nista zbog nasaeg sportskog nadmetanja na tribinama ..a fudbal ma to se odavno ne gleda niti pratii..bas zbog toga sto nemas sta vidjeti...al evo gledao sam tekme reala i barse...do crvenih kartona i ista sam imao vidjeti NISTA .. isto kao i kod nas dodaj ,nabi ,izbi i to je to, ...fudbal odavno nije fudbal ,al ne samo kod nas nego svugdje u svijetu ...samo sto kod nas ces naci bruku nekih "navijaca" koji u zivotu uzivo nisu pogledali tekme ,al zato kada treba srati o PL BIH prvi su...sta utakmica tvrda i to je to ...obuca i kojasevic 2 puta izasli samo 1 na 1 i fulili i sta nista i to je sve ..momci na obje strane su se borili jbg..al kad ih nece .nece.. :D :D
ne kazem da su majstori al nisu ni olos toliki...teska utakmica jbg da je bilo ko dao gol i pobjedio ..bilo bi majstorska igra ..ovo ono zabili i i onda takticki odigrali...
Karakteristicno za bh. navijaca. Odmah prozivka na moj racun, a vidis, u ovoj godini sam pogledao PL utakmica vise nego ti u zivotu. No necemo o tome, ti ides na tekmu radi nadmetanja na tribinama, ja idem da vidim dobru igru, dobar potez ali toga nema. Ja sam rekao i ponavljam ,zao mi je vas vatrenih koji navijate za one koji ne zasluzuju da se za njih navija, to je neko moje vidjenje stvari. Bitno je da su se borili, satrali se, niti jedan igrac nije u sprintu pretrcao 300 metara i borili se. Ma nemoj mi reci, ako je ono sinoc bila borba, kakva je onda tekma kada se ne bore. Dobro, doduse, sprintali su po 50 metara na kraju kada su se malo zakacili, i to je za njih uspjeh.
Ja u svom postu nisam mislio na tebe da u onom djelu da seres o PL BIH , a vala mozda sam i trebao jer je isto tako karakteristicno za BH navijace da pocu pljuvat po BH ligi jbg...sta je sada problem odigrali ljudi slabu utakmicu ne kazem da su to neki igraci al to sto ti nisi vidjeo sprinta jbg ja mozda jesam ..meni je bila drama borba na terenu i sta sada tvoje misljenje je kao bitnije od moga ilii...idem i ja da vidim dobar potez,al necu kukati i pljuvati ako ga ne vidim shvatas ..ti dosta realno govoris dosta stvari al jbg kada gledam najbolje europske utakmice i igrace koji su placeni milijunima i koji treniraju u svjetskim uslovima i koji znaju usrat tekmu kada se igra na rezultat, i ove nase kako se spremaju u barama i mocvarama...i jos ih slabo ko placa (a i ako placa to je crkavica da se prezivi)..oni odigraju sasvim solidno i za nase prilike i previse su borbeni!!!
FK SARAJEVO.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 maj 2011, 13:35

Hajd da su oni odigrali jednom-dva puta losu utakmicu.Nego je derbi konstantno los.Znaci zadnjih 5-6 godina gotovo svaku utakmicu rezultat 0-0 :(
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ZLi

Post Postao/la ZLi » 08 maj 2011, 13:38

Upravo citam na oficialnoj starnici holandskog kluba PSV da su jako zainteresovani za igraca Sarajeva HARISA HANDZICA nakon sto su skauti ovog kluba bili u Travniku ..Kao u ostalom stoji kako je jak ,korpulentan,brz izrazena jaka lijeva noga,dobar pas itd.... Pa eto para opet U KASU a ti Mirza daj opet decku 15-20 min..Stidi se ebo te AVDIC i onaj samo dribler Kalosevic...
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 13:39

Megamon je napisao/la:Hajd da su oni odigrali jednom-dva puta losu utakmicu.Nego je derbi konstantno los.Znaci zadnjih 5-6 godina gotovo svaku utakmicu rezultat 0-0 :(
ma brate mi nismo odigrali losu tekmu toliko koliko smo mi sami sebi stvorili pritisak i komplex da smo lose odigrali...pa ni barsa nije nista mogla realu kada se brani jbg a kamoli Sarajevo Zelji(koji je kao jaci ) ..i sam Osim je rekao da je bilo 1 :0 za nas bilo bi fer ...pa Zeljo nije imao suta na gol jbt za 90 minuta ,a nasi su izlazili 2 puta 1 na 1 i jbg fulili stas...i to je igra. ;) ;) mi smo sinoc jednoostavno bili bolji od Zelje ,al jbg tu je bio faktor srece koji je sinoc bio na strani plavih..
FK SARAJEVO.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 maj 2011, 13:42

ZLi je napisao/la:Upravo citam na oficialnoj starnici holandskog kluba PSV da su jako zainteresovani za igraca Sarajeva HARISA HANDZICA nakon sto su skauti ovog kluba bili u Travniku ..Kao u ostalom stoji kako je jak ,korpulentan,brz izrazena jaka lijeva noga,dobar pas itd.... Pa eto para opet U KASU a ti Mirza daj opet decku 15-20 min..Stidi se ebo te AVDIC i onaj samo dribler Kalosevic...
De i sa nama podjeli tu vijest i okaci link,posto ti ja nevjerujem i znam da si isti lik koji ima 5 nickova i malo vise forsira Harisa tako da te nije tesko provalit :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 13:46

miky_hz je napisao/la:
ZLi je napisao/la:Upravo citam na oficialnoj starnici holandskog kluba PSV da su jako zainteresovani za igraca Sarajeva HARISA HANDZICA nakon sto su skauti ovog kluba bili u Travniku ..Kao u ostalom stoji kako je jak ,korpulentan,brz izrazena jaka lijeva noga,dobar pas itd.... Pa eto para opet U KASU a ti Mirza daj opet decku 15-20 min..Stidi se ebo te AVDIC i onaj samo dribler Kalosevic...
De i sa nama podjeli tu vijest i okaci link,posto ti ja nevjerujem i znam da si isti lik koji ima 5 nickova i malo vise forsira Harisa tako da te nije tesko provalit :)
il najmanje 3 ahhahaha
FK SARAJEVO.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 maj 2011, 13:46

mma_hz
ma brate tesko je protiv njih .hhehe najlakse podj,ebavati ,al niko nista normalno da napise ..mogu vam reci da ste bili skroz losii...jbg mi sto smo losa ekipa i sto imamo strucnjaka na klupi auuu...ja sam se iskreno pribojavao derbija nakon olimpica i molio sam Boga da nas ne razvalite...al nakon sto sam vidjeo sinoc vase mogucnosti ...ma brate i mi i vi u Evropi bez petice nemozemo proci ove godine ...kakvi nasi igraci i nas fudbal ...katastrofa..
ja ti mogu reci da se nadam ne odlasku u Evropu moga tima jer ako odemo i strucni stab ce ostati i sve ce se zaboraviti a tamo cemo se obrukatii...mozda ce neki reci sada ono kakav si ti navijac ,al brate ja samo nesto kontam na malo duze staze... .

Pa sa kojim igracima cemo ba vas razvaliti covjece i kod nas i kod vas imas par momaka koji nesto znaju ostalo brate taraba.A sto se tice Evrope u pravu si da bi se bilo sta uradilo u ekipi se mora imati barem 4 do 5 igraca koji bi svojim kvalitetom zaradjivali minimalno 500.000,00 km godisnje ali tesko da ijedan klub to kod nas moze obezbjediti.Sto se tice Mirze razumijem te potpuno nemoze se postati trener preko noci i da ti prvi posao bude klub Sarajevo,vala mene i Amar malo nervira svojim izjavama iako nam donio dobre rezultate,kaze igraci nemaju kvalitet za derbi pa sto si onda brate dovodio i sto im das da igraju.Licno mislim kada bi se ovoj nasoj djeci davale iste pare kao igracima koji dolaze sa strane da bi oni grizli travu i ginuli za svoje klubove.Pravi navijac treba da kritikuje i realno sagleda stvari mislim da nam je svima dosta Litexa,Makabija,Besiktasa ili Bazela,sta treba da sutimo onda smo kao dobri navijaci vala necu,pa prema tome sta te briga sta drugi misli.Igraci i trenere dolaze i prolaze samo su u ovom gradu Zeljo i Sarajevo vjecni i uvjek ce to biti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ZLi

Post Postao/la ZLi » 08 maj 2011, 13:50

miky_hz je napisao/la:
BRATE forsiram ga zato sto voli SARAJEVO iz dna duse, sto bez bilo kakvih STELA igra pa koliko mu daju, zna igrati za dres koji voli ..A ako realno govorimo zasluzuje vise paznje i od AVDICA,ovog nigdje veze Kalosevica i slicnjih njemu..Jer igraju kod nas moj pa igra tvoj a nijedan nigdje veze..Hare je igrao u prvih 11 s ZEKOM,ALAIMOM,MILOSEVICEM,GRUJICEM,BUCANOM,DZAKMICEM i istim REPUHOM pa sad kao lafo grije klupu...Al hajd nema ledja i njegovih 5 min sve dokaze kao i ovo interesovanje PSV....
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 maj 2011, 13:53

Koje interesovanje,daj neki txt,link ne mlati praznu slamu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, Hamagara i 52 gosta.