NK Široki Brijeg
- Barney Stinson
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
nadovezao bih se na Barneya ...oveBarney Stinson je napisao/la:Danas po bod..

- admir_ze1982
- Kontakt:
Sumnjam da mozete i do bod-a a posebno sam siguran da necete do bod-ovafelix123 je napisao/la:nadovezao bih se na Barneya ...oveBarney Stinson je napisao/la:Danas po bod..

Salu na stranu nama fae dva igraca, ali sem njh dvojice na teren ce najjaci sastav...iako nam pobjeda ne znaci nista za pomak na tabeli, itekako nam znaci na podizanju atmosfere i morala pred revans finala kupa...stoga ...
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
bod ste uzeli u zenici,bravo momci

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
dobar je i bod!
sljedeće kolo zasjedamo na 3. poziciju

sljedeće kolo zasjedamo na 3. poziciju

Zna li itko da li je vratar Soldo i dalje pod ugovorom sa Širokim.Bolje mu je da dole brani nego da je ovdje drugi vratar ali mislim da je izrastao u dobrog vratara!!!
Ima li neko sliku ŠB 2005-2006 (ekipa)?
ko da je on drugi vratar u Širokom? koliko znam nama je drugi Marić, a treći Mikulić.ŠB.TRN je napisao/la:Zna li itko da li je vratar Soldo i dalje pod ugovorom sa Širokim.Bolje mu je da dole brani nego da je ovdje drugi vratar ali mislim da je izrastao u dobrog vratara!!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nisi me razumio,rekao sam da je bolje da dole brani nego da ovdje bude zamjena Bandovicu,ta znam da nam nije drugi vratar!!!Kevin je napisao/la:ko da je on drugi vratar u Širokom? koliko znam nama je drugi Marić, a treći Mikulić.ŠB.TRN je napisao/la:Zna li itko da li je vratar Soldo i dalje pod ugovorom sa Širokim.Bolje mu je da dole brani nego da je ovdje drugi vratar ali mislim da je izrastao u dobrog vratara!!!

što će ti? moglo bi se mozda nabavitiFCS je napisao/la:Ima li neko sliku ŠB 2005-2006 (ekipa)?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Lična statistika sa svim prvacima BiH?
Ekipa koja je donijela drugi naslov Premijer lige BIH na Pecaru :Vasilj,Anić,Landeka,Režić,Šilić,Ronielle,Bajkuša,Wagner,Bošnjak,Juričić,Celson,jos su ulazili u igru : Dalibor Kožul,Dane Kožul i Lukačević.
Trener Ivica Barbarić!!!
Ovo je od zadnje utakmice sa Žepčom kad smo izgubili 0-2 !!!
Trener Ivica Barbarić!!!
Ovo je od zadnje utakmice sa Žepčom kad smo izgubili 0-2 !!!

evo jedan zanimljiv podatak , ove sezone daleko najviše golova u premier ligi je palo na pecari, čak 50!
najmanje kod olimpika na kosevu (21) i u tuzli (22).
najmanje kod olimpika na kosevu (21) i u tuzli (22).
Dali smo 51,ali smo ih se i naprimali.Ne moze ih napad dati koliko ih ovi iz obrane mogu primiti!!! 

imate 3 najbolja igraca u ligi po meni sigurno vagner ,roskam i zakaric jos tu ulazi i silic tako ovaj broj golova ne cudi ali ostatak ekipe je u rangu nizeligasa nekog tako da to daje trenutni rez borba za evropuŠB.TRN je napisao/la:Dali smo 51,ali smo ih se i naprimali.Ne moze ih napad dati koliko ih ovi iz obrane mogu primiti!!!
E danas ocekujem gol od Pinjuha.Dao ga je i protiv Veleza ali za 4-1.Nada mse da ce biti u prvoj postavi!!! 

- Crveni Barun
- Kontakt:
široki ponovo "mete" sve pred sobom biće zanimljivo u četvrtak protiv sarajlija iako ne znam zašto se tekma igra u četvrtak a ne za vikend
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
- zlaya_tm87
- Kontakt:
fino kad vas pitari otresu, spremite jedan poveci kofer para da nas dodatno motivisete da uzmemo kup 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
samo nam vi ne pomazite, vi ako njih pobjedite pobjedit cete za sebe, a mi cemo u europu i tako i tako, dzaba celku 5 kupova...mada moje je misljenje da trebamo jednu god. preskociti europu, odmoritizlaya_tm87 je napisao/la:fino kad vas pitari otresu, spremite jedan poveci kofer para da nas dodatno motivisete da uzmemo kup
Ma gdje ćeš sad odmarat,kad je Baka to uštimao dobro....a sto se tiče želje,ukoliko mi ne pobjedimo pitare,navijati ćemo za vasljutinar je napisao/la:samo nam vi ne pomazite, vi ako njih pobjedite pobjedit cete za sebe, a mi cemo u europu i tako i tako, dzaba celku 5 kupova...mada moje je misljenje da trebamo jednu god. preskociti europu, odmoritizlaya_tm87 je napisao/la:fino kad vas pitari otresu, spremite jedan poveci kofer para da nas dodatno motivisete da uzmemo kup

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Kajkutenjoyer i 71 gost.