Evo ti torrentNight_Crew_Kakanj je napisao/la:Kod mene je sa racunarom sve okeynego da pitamm zna li koo gdje se moz nabavit PC igra Men of War Assault Squad? Pozzz burazerii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo ti torrentNight_Crew_Kakanj je napisao/la:Kod mene je sa racunarom sve okeynego da pitamm zna li koo gdje se moz nabavit PC igra Men of War Assault Squad? Pozzz burazerii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeli USB prikljucak ili PS/2 port?Portillo je napisao/la:U mene je velik problem, i to pravo. Pazi sad, jucer mi drug popravi particiju na HDD i upalim kompjuter mis nece da mrda (a svijetli 'ozdo' crveno), ja konto da je problem u misu i odem kupim novi, i opet isto, nazivciro sam se nenromalno. I znaci nista, strelica stoji na sredini, mis "radi", ali jednostavno ne reaguje, i evo sada se patim pa koristim TAB, nedo Bog nikomSumnjam da ce ko od vas znat' u cemu je problem al' eto. Vjerovatno nesto oko hardvera picki materni ne znam ni ja, pa eto, ako sta znate, pomagajte
Koji ti je mis,tj dali je USB ili PS2?Mozda ti je otisao kontroler na plociPortillo je napisao/la:U mene je velik problem, i to pravo. Pazi sad, jucer mi drug popravi particiju na HDD i upalim kompjuter mis nece da mrda (a svijetli 'ozdo' crveno), ja konto da je problem u misu i odem kupim novi, i opet isto, nazivciro sam se nenromalno. I znaci nista, strelica stoji na sredini, mis "radi", ali jednostavno ne reaguje, i evo sada se patim pa koristim TAB, nedo Bog nikomSumnjam da ce ko od vas znat' u cemu je problem al' eto. Vjerovatno nesto oko hardvera picki materni ne znam ni ja, pa eto, ako sta znate, pomagajte
USB prikljucak (i ovaj i onaj stari). Dolazilo mi je kad sam ga prikljucio ono za instalirivanje n'akvog carobnjaka, ja sam pritisko ono sto je i logicno jel. Ajde, daj nesto konkretno da probam, izludicu sa ovim sranjem ako nesto hitno ne uradimBilal je napisao/la:Jeli USB prikljucak ili PS/2 port?Portillo je napisao/la:U mene je velik problem, i to pravo. Pazi sad, jucer mi drug popravi particiju na HDD i upalim kompjuter mis nece da mrda (a svijetli 'ozdo' crveno), ja konto da je problem u misu i odem kupim novi, i opet isto, nazivciro sam se nenromalno. I znaci nista, strelica stoji na sredini, mis "radi", ali jednostavno ne reaguje, i evo sada se patim pa koristim TAB, nedo Bog nikomSumnjam da ce ko od vas znat' u cemu je problem al' eto. Vjerovatno nesto oko hardvera picki materni ne znam ni ja, pa eto, ako sta znate, pomagajte
Ako je USB mis onda ga probaj ukljuciti u razlicite portove, mada bi opet trebo raditi jedan ako si ih sva promjenio. Probaj naci negdje onaj konvertor, ako vec nemas za USB mis.Portillo je napisao/la:U mene je velik problem, i to pravo. Pazi sad, jucer mi drug popravi particiju na HDD i upalim kompjuter mis nece da mrda (a svijetli 'ozdo' crveno), ja konto da je problem u misu i odem kupim novi, i opet isto, nazivciro sam se nenromalno. I znaci nista, strelica stoji na sredini, mis "radi", ali jednostavno ne reaguje, i evo sada se patim pa koristim TAB, nedo Bog nikomSumnjam da ce ko od vas znat' u cemu je problem al' eto. Vjerovatno nesto oko hardvera picki materni ne znam ni ja, pa eto, ako sta znate, pomagajte
USB port radi cim mis "svjetli" odnosno daje mu struju.Portillo je napisao/la:mustafa@ Ne, nije instalirivao sistem na novo nego je samo popravio particiju (tako mi on kaze, ja neam pojma o tom), znaci nije htio da upali kompjuter pa nakon toga normalno radi, ali ukucavao je on onaj kod ba sto se ukucava kad se dize sistem na novo, mada su svi podaci ostali. XP je 4-ca. I opet ti kazem, nije do adaptera ba, mis svijetli, moguce je da je do nekog hardvera il sta vec, kako to ide.
Ukoliko si mislio na aktiviranje Win7, ovo ti je automatski aktivator, pokreni ga, prati upustva i to je to.Han!$;Lfc je napisao/la:Kako pronaći Windows 7 product key ?
anonymousHD je napisao/la:Evo ti torrentNight_Crew_Kakanj je napisao/la:Kod mene je sa racunarom sve okeynego da pitamm zna li koo gdje se moz nabavit PC igra Men of War Assault Squad? Pozzz burazerii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://thepiratebay.org/torrent/6197170
Gusari 96RKO je napisao/la:Origigi ili gusar?Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Kod mene je sa racunarom sve okeynego da pitamm zna li koo gdje se moz nabavit PC igra Men of War Assault Squad? Pozzz burazerii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja uzimam preko steama,platis pa downloadujes a sto se tice gusara procackaj torrente malo ili proguglaj
Hvala legendoguber90 je napisao/la:Ukoliko si mislio na aktiviranje Win7, ovo ti je automatski aktivator, pokreni ga, prati upustva i to je to.Han!$;Lfc je napisao/la:Kako pronaći Windows 7 product key ?
http://thepiratebay.org/torrent/5541849 ... _versions_
Što se tiče to sa net prijavom, moraš prvo poslati "odjava" na 061 11 00, a onda poslati "prijava surf" na 061 11 00. Tada ćeš dobiti poruku sa instalacijama. Za ovo gore nemam pojmaCentre forward je napisao/la:Pozz raja, dugo sam bir'0 neki mob i na kraju od tetke iz Njemacke dobijem neki solidan krš Samsung GT-S5230.I nikako ne mogu da se snadjem na njemu, nece da ocita USB preko kartice a ukljucim "Mass storage" a preko nekog originalnog Samsung programa takodje priajvljuje neku gresku, te takodje kako ide prijava na mob-net.Ja sam slao sms na 061 11 00 te sam dobio sms da je moj zahtjev za aktivacijom primljen ranije, te kasnije posaljem sms sa prijavom na 061 867 000 i ne dobijem povratni sms.Ima li neko ideju sta da radim
Aham, hvala druze puno, samo znas li kako recimo da na fb ulazim preko Bh mobile da ne ulazim preko ove aplikacije sto vec postoji, msm da li se moze instalirat "bh mobile" na mob ili sta vec trebaNK/RK Krivaja je napisao/la:Što se tiče to sa net prijavom, moraš prvo poslati "odjava" na 061 11 00, a onda poslati "prijava surf" na 061 11 00. Tada ćeš dobiti poruku sa instalacijama. Za ovo gore nemam pojmaCentre forward je napisao/la:Pozz raja, dugo sam bir'0 neki mob i na kraju od tetke iz Njemacke dobijem neki solidan krš Samsung GT-S5230.I nikako ne mogu da se snadjem na njemu, nece da ocita USB preko kartice a ukljucim "Mass storage" a preko nekog originalnog Samsung programa takodje priajvljuje neku gresku, te takodje kako ide prijava na mob-net.Ja sam slao sms na 061 11 00 te sam dobio sms da je moj zahtjev za aktivacijom primljen ranije, te kasnije posaljem sms sa prijavom na 061 867 000 i ne dobijem povratni sms.Ima li neko ideju sta da radim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.