Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

anonymousHD
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la anonymousHD » 08 maj 2011, 00:38

Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Kod mene je sa racunarom sve okey :D nego da pitamm zna li koo gdje se moz nabavit PC igra Men of War Assault Squad? Pozzz burazerii :D :D :D :D :D :D
Evo ti torrent :arrow: http://thepiratebay.org/torrent/6197170 ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 maj 2011, 00:40

Portillo je napisao/la:U mene je velik problem, i to pravo. Pazi sad, jucer mi drug popravi particiju na HDD i upalim kompjuter mis nece da mrda (a svijetli 'ozdo' crveno), ja konto da je problem u misu i odem kupim novi, i opet isto, nazivciro sam se nenromalno. I znaci nista, strelica stoji na sredini, mis "radi", ali jednostavno ne reaguje, i evo sada se patim pa koristim TAB, nedo Bog nikom :D Sumnjam da ce ko od vas znat' u cemu je problem al' eto. Vjerovatno nesto oko hardvera picki materni ne znam ni ja, pa eto, ako sta znate, pomagajte :D
Jeli USB prikljucak ili PS/2 port?

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 maj 2011, 00:43

Portillo je napisao/la:U mene je velik problem, i to pravo. Pazi sad, jucer mi drug popravi particiju na HDD i upalim kompjuter mis nece da mrda (a svijetli 'ozdo' crveno), ja konto da je problem u misu i odem kupim novi, i opet isto, nazivciro sam se nenromalno. I znaci nista, strelica stoji na sredini, mis "radi", ali jednostavno ne reaguje, i evo sada se patim pa koristim TAB, nedo Bog nikom :D Sumnjam da ce ko od vas znat' u cemu je problem al' eto. Vjerovatno nesto oko hardvera picki materni ne znam ni ja, pa eto, ako sta znate, pomagajte :D
Koji ti je mis,tj dali je USB ili PS2?Mozda ti je otisao kontroler na ploci
RIP SALE VILENJAK

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 maj 2011, 00:43

Bilal je napisao/la:
Jeli USB prikljucak ili PS/2 port?
USB prikljucak (i ovaj i onaj stari). Dolazilo mi je kad sam ga prikljucio ono za instalirivanje n'akvog carobnjaka, ja sam pritisko ono sto je i logicno jel. Ajde, daj nesto konkretno da probam, izludicu sa ovim sranjem ako nesto hitno ne uradim :D

EDIT: ebem vam kosti, jedva sam dosao do ovog "EDIT", kazem opet, svijetli crveno ispod misa sto znaci da radi, ne znam sad do cega je.
Zadnja izmjena: Portillo, dana/u 08 maj 2011, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 maj 2011, 00:44

Ako je USB mis onda ga probaj ukljuciti u razlicite portove, mada bi opet trebo raditi jedan ako si ih sva promjenio. Probaj naci negdje onaj konvertor, ako vec nemas za USB mis.
slika

Ne znam tacno sta ti je drug mjenjao. Da li je instalirao na novo sistem ili?
#divovi

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 maj 2011, 00:46

NAPOMENA:
KAD JAVITE DA IMATE PROBLEM S PC-jem OBAVEZNO NAVEDITE KOMPONENTE,OPERATIVNI SISTEM I OPISITE PROBLEM STO DETALJNIJE KAKO BI VAM SE POMOGLO
RIP SALE VILENJAK

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 maj 2011, 00:50

mustafa@ Ne, nije instalirivao sistem na novo nego je samo popravio particiju (tako mi on kaze, ja neam pojma o tom :D), znaci nije htio da upali kompjuter pa nakon toga normalno radi, ali ukucavao je on onaj kod ba sto se ukucava kad se dize sistem na novo, mada su svi podaci ostali. XP je 4-ca. I opet ti kazem, nije do adaptera ba, mis svijetli, moguce je da je do nekog hardvera il sta vec, kako to ide.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 maj 2011, 00:54

Portillo je napisao/la:mustafa@ Ne, nije instalirivao sistem na novo nego je samo popravio particiju (tako mi on kaze, ja neam pojma o tom :D), znaci nije htio da upali kompjuter pa nakon toga normalno radi, ali ukucavao je on onaj kod ba sto se ukucava kad se dize sistem na novo, mada su svi podaci ostali. XP je 4-ca. I opet ti kazem, nije do adaptera ba, mis svijetli, moguce je da je do nekog hardvera il sta vec, kako to ide.
USB port radi cim mis "svjetli" odnosno daje mu struju.
Vjerovatno je do drivera od misa a moguce i da ti prijatelj sta prcko po BIOSu i napisi koji je mis **** misa i koja ti je maticna :lol:
Sta ti je XP 4-ca :roll:
RIP SALE VILENJAK

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 maj 2011, 00:58

Ukljucivanje u razlicite portove ce dovesti do toga da ponovo pokusa instalirati drivere. Mozda, ako si kupio novi mis imas i neki CD, pa ne bi bilo lose i njih instalirati. Probaj i restartovati racunar, posto je kod miseva specificna situacija. Nekada trebaju biti prepoznati u BIOSU, odnosno na maticnoj ploci kako bi im se dodijelio IRQ broj.

U najgoroj situaciji, ako nista ne popravis, zovi druga da vraca na staro. Ocigledno je od njega i krenulo.

P.S. XP 4-ka ne postoji, ukoliko se to odnosi na service pack. Za XP su izasla samo 3.
#divovi

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 maj 2011, 01:05

Da, prcko ne jesto po BIOS-u i moze bit da je mozda do tog. Pa eto, recite sta i kako :D

Sto se tice tog XP, 4-ca, mislio sam da je taj operativni sistem i da je pentium 4 :D Nisam vas mogao citirati jer, yebiga... :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 maj 2011, 01:07

Probaj ovo naci.
slika
#divovi

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 maj 2011, 01:12

Trebao bi nam reci koja ti je maticna ali sudeci po tome "pentijum 4ka" neznas koja ti je maticna.Pa skini everest pa pogledaj jer je na svakoj maticnoj BIOS razlicit i ima razlicite mogucnosti podesavanja....blablabla.
Moguce da su ti USB kontroleri disableni.....tesko je ovako napamet pricati kad nista ne znam o tvom PCju
kako ti je ukljucena tastatura USB ili PS\2?
RIP SALE VILENJAK

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 maj 2011, 10:33

Kako pronaći Windows 7 product key ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 08 maj 2011, 10:41

Han!$;Lfc je napisao/la:Kako pronaći Windows 7 product key ?
Ukoliko si mislio na aktiviranje Win7, ovo ti je automatski aktivator, pokreni ga, prati upustva i to je to.

http://thepiratebay.org/torrent/5541849 ... _versions_
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 08 maj 2011, 11:01

anonymousHD je napisao/la:
Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Kod mene je sa racunarom sve okey :D nego da pitamm zna li koo gdje se moz nabavit PC igra Men of War Assault Squad? Pozzz burazerii :D :D :D :D :D :D
Evo ti torrent :arrow: http://thepiratebay.org/torrent/6197170 ;)

Hvala brat :D :D
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 08 maj 2011, 11:24

RKO je napisao/la:
Origigi ili gusar?
Ja uzimam preko steama,platis pa downloadujes a sto se tice gusara procackaj torrente malo ili proguglaj
Gusari 96 :mrgreen:
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 maj 2011, 11:43

guber90 je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Kako pronaći Windows 7 product key ?
Ukoliko si mislio na aktiviranje Win7, ovo ti je automatski aktivator, pokreni ga, prati upustva i to je to.

http://thepiratebay.org/torrent/5541849 ... _versions_
Hvala legendo :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 maj 2011, 15:03

Pozz raja, dugo sam bir'0 neki mob i na kraju od tetke iz Njemacke dobijem neki solidan krš Samsung GT-S5230.I nikako ne mogu da se snadjem na njemu, nece da ocita USB preko kartice a ukljucim "Mass storage" a preko nekog originalnog Samsung programa takodje priajvljuje neku gresku, te takodje kako ide prijava na mob-net.Ja sam slao sms na 061 11 00 te sam dobio sms da je moj zahtjev za aktivacijom primljen ranije, te kasnije posaljem sms sa prijavom na 061 867 000 i ne dobijem povratni sms.Ima li neko ideju sta da radim :(
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 08 maj 2011, 15:23

Centre forward je napisao/la:Pozz raja, dugo sam bir'0 neki mob i na kraju od tetke iz Njemacke dobijem neki solidan krš Samsung GT-S5230.I nikako ne mogu da se snadjem na njemu, nece da ocita USB preko kartice a ukljucim "Mass storage" a preko nekog originalnog Samsung programa takodje priajvljuje neku gresku, te takodje kako ide prijava na mob-net.Ja sam slao sms na 061 11 00 te sam dobio sms da je moj zahtjev za aktivacijom primljen ranije, te kasnije posaljem sms sa prijavom na 061 867 000 i ne dobijem povratni sms.Ima li neko ideju sta da radim :(
Što se tiče to sa net prijavom, moraš prvo poslati "odjava" na 061 11 00, a onda poslati "prijava surf" na 061 11 00. Tada ćeš dobiti poruku sa instalacijama. Za ovo gore nemam pojma :)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 maj 2011, 16:34

NK/RK Krivaja je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Pozz raja, dugo sam bir'0 neki mob i na kraju od tetke iz Njemacke dobijem neki solidan krš Samsung GT-S5230.I nikako ne mogu da se snadjem na njemu, nece da ocita USB preko kartice a ukljucim "Mass storage" a preko nekog originalnog Samsung programa takodje priajvljuje neku gresku, te takodje kako ide prijava na mob-net.Ja sam slao sms na 061 11 00 te sam dobio sms da je moj zahtjev za aktivacijom primljen ranije, te kasnije posaljem sms sa prijavom na 061 867 000 i ne dobijem povratni sms.Ima li neko ideju sta da radim :(
Što se tiče to sa net prijavom, moraš prvo poslati "odjava" na 061 11 00, a onda poslati "prijava surf" na 061 11 00. Tada ćeš dobiti poruku sa instalacijama. Za ovo gore nemam pojma :)
Aham, hvala druze puno, samo znas li kako recimo da na fb ulazim preko Bh mobile da ne ulazim preko ove aplikacije sto vec postoji, msm da li se moze instalirat "bh mobile" na mob ili sta vec treba :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.