FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 maj 2011, 23:53

Dresden, Dresden auf wiedersehen!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ova mi je najjača :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 07 maj 2011, 23:54

hz033 je napisao/la:
nookey je napisao/la:Ne znam kome je Galata pravila ono malo jada od transparenata što imate, zato poklopi se i uživaj u ŠIRENJUUUU
:lol:
A da ti neko pokuša objasniti da se za onu početnu koreografiju mora stajati pravilno i urednog razmaka između da bi to ličilo na nešto. Kad malo porasteš pa te tata pusti da ideš na tribinu gdje su vatreni navijači svatit ćeš zašto se šire kad treba napraviti neku malo precizniju koreografiju. Uživaj u šutevima van okvira gola , pozdrav ;) !
dobro je "fk.parola" izgorili ste evropu
26.05.2010-TITULA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 maj 2011, 23:57

Glavna parola je: Sarajevo je bilo bordo i bit će, to je njihov odgovor na našu furku jer Saraj'v cijelo bit će plavo-bijelo. Čim su reagovali to znači da smo im nabili kompleks! :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 08 maj 2011, 00:01

hz033 je napisao/la:
nookey je napisao/la:Ne znam kome je Galata pravila ono malo jada od transparenata što imate, zato poklopi se i uživaj u ŠIRENJUUUU
:lol:
A da ti neko pokuša objasniti da se za onu početnu koreografiju mora stajati pravilno i urednog razmaka između da bi to ličilo na nešto. Kad malo porasteš pa te tata pusti da ideš na tribinu gdje su vatreni navijači svatit ćeš zašto se šire kad treba napraviti neku malo precizniju koreografiju. Uživaj u šutevima van okvira gola , pozdrav ;) !
pa za onu kroeografiju i nije trebala neka extra preciznost, imali ste dvije setalice i one papire na kojima nije nista pisalo nego su bili samo u bordo bijeloj boji...
a sirili ste se prije pocetka tekme jer vas opste nije bilo tamo na onoj vasoj desnoj strani tribine, pa ste poceli odlaziti sa sredine na tu stranu, kasnije ste tek to napunili..
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 08 maj 2011, 00:04

Jbg, kad se nema o cemu pricati kad je igra na terenu u pitanju pošto igre i nema nikako, onda hajmo o navijacima, parolama i ta vrsta prepucavanja.
Odavno je ovaj derbi zapravo derbi navijaca a ne fudbalera na terenu. ALi nisu zaslužili ovakve navijace :oops:

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 08 maj 2011, 00:08

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/pet- ... zica/56374
KADETI ŽELJO-Siroki 1-1
Strijelac za nas Hodzic.. losa igra, u pola 7 krenuli, dosli u siroki 25 do 11, u 11 utakmica.. :roll:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 maj 2011, 00:12

Hahaha sta ono hordasi htjeli zapalit cjeli stadion ili al bukvalno? :D :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 maj 2011, 00:12

Odigrali smo dosta losu utakmicu, ali liga je nakon Slobode bila odlucena i nadam se da cemo sve snage usmjeriti ka kupu BiH, a siguran sam da cemo u ligi sakupiti dovoljan broj bodova da na kraju budemo drugi i ako je vecerasnjim remijem to 95 % vec sigurno. Nadam se da ce Amar Osim za narednu sezonu malo osvjeziti igracki kadar i dovesti odredjena pojacanja - za koji ce trebati "odrijesiti kesu" - jer tesko da cemo bilo sta napraviti u Evropi ako ostane ovako kako jeste, mada sam siguran da ce doci do promjena.

Nego za mene je najaci detalj utakmice bio kada iza mene lik kaze ukoliko Lazar postigne gol do kraja sezone da ce zaklati VOLA. :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 maj 2011, 00:15

kadetzelje je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/pet- ... zica/56374
KADETI ŽELJO-Siroki 1-1
Strijelac za nas Hodzic.. losa igra, u pola 7 krenuli, dosli u siroki 25 do 11, u 11 utakmica.. :roll:
zar nije danas sa sarajevom?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 maj 2011, 00:15

nick je napisao/la:
KADETI ŽELJO-Siroki 1-1
Jeste, fasovali ste obe :D ukupno ste primili 7 komada. Juniori 2 a kadeti 5 :D

I da, niste dali nijedan :D :D
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 08 maj 2011, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 08 maj 2011, 00:16

Atmosfera napokon ona prava kakva treba biti. Posjeta onako, ali bolje nego prošlih godina. Igra katastrofa. Nyema je fantastičan, Šehić dobar, također i Ćulum. Popović solidno odigrao, Bešlija i Višća pravo slabo. Trebaju nam 2-3 pojačanja za sljedeću sezonu. Osjetio se izostanak Zebe, to je evidentno, naš ponajbolji igrač. Znači, 2-3 pojačanja i početi forsirati neke omladince, Zolotića, Ramića, Hodžića.

@kadetzelje
Koji je sada to Hodžićev gol ove sezone ?

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 08 maj 2011, 00:16

sajo10 je napisao/la:Hahaha sta ono hordasi htjeli zapalit cjeli stadion ili al bukvalno? :D :D
Kako skidaju vedrana sa ograde da se ne zapali :roll:
nije mi jasno što ste palili one papire dole, al baš.A što se manijaka tiče navijanje solidno, samo ona parola ono isto kao da je dijete od 3 godine sastavljalo. ccc
G R B A V I C A 2

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 08 maj 2011, 00:17

amerosm je napisao/la:Odigrali smo dosta losu utakmicu, ali liga je nakon Slobode bila odlucena i nadam se da cemo sve snage usmjeriti ka kupu BiH, a siguran sam da cemo u ligi sakupiti dovoljan broj bodova da na kraju budemo drugi i ako je vecerasnjim remijem to 95 % vec sigurno. Nadam se da ce Amar Osim za narednu sezonu malo osvjeziti igracki kadar i dovesti odredjena pojacanja - za koji ce trebati "odrijesiti kesu" - jer tesko da cemo bilo sta napraviti u Evropi ako ostane ovako kako jeste, mada sam siguran da ce doci do promjena.

Nego za mene je najaci detalj utakmice bio kada iza mene lik kaze ukoliko Lazar postigne gol do kraja sezone da ce zaklati VOLA. :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 maj 2011, 00:17

Omar500 je napisao/la: Koji je sada to Hodžićev gol ove sezone ?
Prestali su brojati, nije fazon vise. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 maj 2011, 00:18

UPS je napisao/la:
nick je napisao/la:
KADETI ŽELJO-Siroki 1-1
Jeste, fasovali ste obe :D ukupno ste primili 7 komada. Juniori 2 a kadeti 5 :D
zato mi nije jasno, sta su u sirokom radili...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 maj 2011, 00:18

Baby je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Hahaha sta ono hordasi htjeli zapalit cjeli stadion ili al bukvalno? :D :D
nije mi jasno što ste palili one papire dole, al baš.A što se manijaka tiče navijanje solidno, samo ona parola ono isto kao da je dijete od 3 godine sastavljalo. ccc
Vjerovali ili ne papiri su se zapalili jer je jedan od momaka zapalio sal zeljeznicara i onda je jedna varnica od njega bila dovoljna da zapali sve.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 08 maj 2011, 00:19

da ZEBA nije bio suspendovan Zeljeznicar bi pobjedio 99% ovako realno obje ekipe su djelovale bezidejno ja nez ko je playmaker u sarajevu mozda ga i imaju ali stvarno danas nisam vidio takvog na terenu..
uvjeren sam da ce Zeljeznicar osvojiti kup i da cemo zapaliti zenicu :D
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 08 maj 2011, 00:19

tanzla je napisao/la:
Omar500 je napisao/la: Koji je sada to Hodžićev gol ove sezone ?
Prestali su brojati, nije fazon vise. :mrgreen:
Ma ja bi sljedeću sezonu igrao s dva napadača, Ramićem i Hodžićem. A Popovića na neku drugu poziciju staviti, jbt niko mu loptu ne može uzeti, a da ne napravi prekršaj nad njim :D

lolz
Kontakt:

Post Postao/la lolz » 08 maj 2011, 00:22

Baby je napisao/la:
O kojoj paroli tacno govoris ?

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 08 maj 2011, 00:23

s obzirom na sva desavanja u i oko grupe, ovo je bilo odlicno... ne smijem ni pomislit sta bi bilo da smo svi ujedinjeni ko nekad prije...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Levin, Strumfinho i 14 gostiju.