FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 08 maj 2011, 00:03

adnanhz je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
Drina Jedina je napisao/la:al su nam vatrogasci ažurni :lol: :lol: :lol:
slika
Al' najjaca scena dolazi vatrogasno auto.Sad izlaze svi,uzimaju ono veliko crijevo kad ono nema vode :lol: .Onda uzeli one malo protupozarne aparate da gase onoliku vatru.Nedo Bog da covjeku gori kuca :lol:
AL hajd sve to nekako su uspjeli ugasit onim aparatima al kad poce ona gomila prema zapadu da gori moglo je da bude svasta :mrgreen:
Haman nam je sve interesantnije od utakmice bilo, tuga !
U novi boj ...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 maj 2011, 00:04

Igra nako,bolji smo boli ali iz razloga jer je Zeljo los a ne jer smo mi dobri :( Nisu suta imali a mi smo imali par prilika dobrih ali **** neda se!
Torlak,Lede solidni

Sjever perverzan,navijanje predkraj malo slabije a manijaka malo bolje a to je jer njima odgovara 0:0 a nama ne..logicno :mrgreen: sve je extra bilo sto se sjevera tice..

MIRZA ODLAZI

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 08 maj 2011, 00:07

Momci cestitam na dobrom navijanju ;) Mada ni mi nismo bili losi,s obzirom na brojne faktore odlicno je ono nase izdanje,koreo vam je simpatican ali jos nije u rangu nasih par zadnjih,bez uvrede i kakve.Do nekih ljepsih vremena (Liverpool na kosevu ,nebitno Zeljo ili Sarajevo) vidimo se ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 08 maj 2011, 00:09

Reuf_Herco je napisao/la:Otisao san na derbi nakon tri godine i razocarao se opet. Stvarno se ne isplati ici gledati ono. Treba sve rasformirati, zabraniti da se igra fudbal kod nas. Ne znam je li zato sto sam ja bio mladji, ili je fakat bilo bolje, ali derbiji sa kraja devedesetih godina su Cllasico za ovo.
Sto se navijanja tice ni blizu onoga sto ovdje i jedni i drugi zele da prikazu.
U moj vakat sjever je bio pun, danas ne vise od nekih 4000 ljudi, jug isto tako.
Samo navijanje, Horde su navijale cijlu utakmicu ali moram kritikovati izbor pjesama koje nisu isle nikako.
Ne mogu da skontam da se forsiraju neke pjesme koje su "teske" za pjevati a koje ma koliko se trudili ne prave u atmosferu koja se ocekuje. Treba navijati nesto sto je puno foneticnije, sto kad izgovori 4000 ljudi GRMI. Onako se samo gubi, a momci se trude. Ocit primejr je ona nova pjesma, melodija sto je uzeta od Stuliceve pjesme. Pred kraj utakmice prozivaju Istok i Zapad i stvarno so svi ustali. Onda pocnu pjevati neku pjesmu koju je samo nas par znalo, stariji i djeca niakako, a veci dio pjesm je ooooooooo, aaaaaaaaaaaa, sto ce na ovim tribinama pjevati 10 sekundi i stati. Daj nesto sto raja voli, sto zna i sto je lako za pjevati. Imali su jednu sansu animirati cijeli stadio, propustili su je.
Manijaci: Nikad losiji. Pjesme koje imaju su nula bodova, ubijedljivo najgore od svih poznatih vecih grupa u EX ju. Vecina pjesmi se svodi na psovanje i omalovazavanje protivnika, ne na afirmaciju njih samih. Mislim da sve ukupno nisu imali reportoar veci od 5 pjesmi, a pauze izmedju navijanja su im trajale i po pet minuta.
Horde nista specijalno, ali i takvi su bili puno bolji od Manijaka.
Da ne ispadne da samo kritikujem, danasnji sjever puno ljepse izgleda nego ranije, momci su puno kreativniji, ali samo navijanje, i HZi TM su prije dosta bolje navijali.
Svasta bi pisao....i rekao al nema smisla da pisem ,jer sam ionako izgubio vrijeme na utakmici...samo cu reci da se slazem sa ovim covjekom za navijanje....bio sam na sred istoka, onoliko ljudi na sjeveru sto je suoer cifra treba da grmi....pa zar nema neko da smisli neka pjesme koje u pjevljive...kako niko ne skonta da se samo trose....pjesme trebaju da budu kao neka rima da grmi....da se zavrsava na na-la...neki fol da ima smisla.....koreografija super.....parole extra....al onoliko raje na sjeveru a nema fajde od toga....neznam nisam pametan da sad ne kazem od koga treba da vidimo kako se to radi i kako se prave pjesme znaju svi....pozzz

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 maj 2011, 00:13

LudLo 4 je napisao/la:Momci cestitam na dobrom navijanju ;) Mada ni mi nismo bili losi,s obzirom na brojne faktore odlicno je ono nase izdanje,koreo vam je simpatican ali jos nije u rangu nasih par zadnjih,bez uvrede i kakve.Do nekih ljepsih vremena (Liverpool na kosevu ,nebitno Zeljo ili Sarajevo) vidimo se ;)
Upravo imajuci ovo u vidu mislim da ste i prevazisli sami sebe. Jest da je to bilo u vrh glave 5 pjesamo od kojih su neke stare i vise od 10 godina (slalala....) ali se barem pjevalo i ustrajavalo u tome. Psovanje :oops: vasa parola :oops: Nasa koreografija veoma mastovita. Ako mislis da su vase 'Gazi' 'Hvala' nesto sto treba dostici onda se sjeti da smo mi takve slicne koreografije ispucali prije vas - na tekmi protiv Veleza i protiv HIF-a ;)

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 08 maj 2011, 00:15

jah, trebamo pjevat salalalalaala.. prdite bezveze

slika

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 08 maj 2011, 00:18

iskreno govorec ovu koreografiju i nije tako tesko bilo napraviti kada govorimo o "tezini" jer su bile svega dvije manje setalice i papiri na kojima nije nista pisalo nego su bili samo bordo bijeli.. puno je teze pravit koregografije da je nesto slovima ispisano, tj. da se papiri dizu tako da ima neki oblik ili slicno, npr. ona vasa koreografija protiv Borca ja msm da je bila puno "teza" od ove...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 maj 2011, 00:20

Naravno da je teza, razumijemo se. Imali smo mi Hz u toj izvedbi, pa FKS preko tribine....

Nego fol kod ove koreografije je PORUKA a ne kartoni ;)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 maj 2011, 00:22

nedaTM je napisao/la:iskreno govorec ovu koreografiju i nije tako tesko bilo napraviti kada govorimo o "tezini" jer su bile svega dvije manje setalice i papiri na kojima nije nista pisalo nego su bili samo bordo bijeli.. puno je teze pravit koregografije da je nesto slovima ispisano, tj. da se papiri dizu tako da ima neki oblik ili slicno, npr. ona vasa koreografija protiv Borca ja msm da je bila puno "teza" od ove...
To stoji sto jes jes , al je dobra , a o ako hoces o tezini najteza je bila ona protiv Borca...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 08 maj 2011, 00:23

UPS je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Momci cestitam na dobrom navijanju ;) Mada ni mi nismo bili losi,s obzirom na brojne faktore odlicno je ono nase izdanje,koreo vam je simpatican ali jos nije u rangu nasih par zadnjih,bez uvrede i kakve.Do nekih ljepsih vremena (Liverpool na kosevu ,nebitno Zeljo ili Sarajevo) vidimo se ;)
Upravo imajuci ovo u vidu mislim da ste i prevazisli sami sebe. Jest da je to bilo u vrh glave 5 pjesamo od kojih su neke stare i vise od 10 godina (slalala....) ali se barem pjevalo i ustrajavalo u tome. Psovanje :oops: vasa parola :oops: Nasa koreografija veoma mastovita. Ako mislis da su vase 'Gazi' 'Hvala' nesto sto treba dostici onda se sjeti da smo mi takve slicne koreografije ispucali prije vas - na tekmi protiv Veleza i protiv HIF-a ;)
Nemam namjeru se raspravljati cija je bolja i teza,meni je simpaticna vasa od danas i drago mi je zbog nje,za mene je "Gazi" odlicna ima vise boja,"Manijaci" predobra,ali u tifo sam sceni dugo tako da mi je drago i kad Lesinari naprave dobru koreo a kamoli vi.Sto se tice navijanja i izbora pjesama,vjeruj mi da sam pred polazak i u putu kontao da cemo pola tekme presutjeti,nije bas bilo tako ali malo je falilo,u svakom slucaju publika,navijaci opravdali epitet derbija.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 maj 2011, 00:26

Tekma losa navijanje i jednih i drugih odlicno i posto sam sjedio na zapadu mogu reci da ste se podjednako culi,pitara vise za ono raje na istoku sto je i razumljivo bili su domacini,samo brate ne bi falilo da one psovke izbacite sa obadvije strane jer derbi ih posteno govoreci ne zasluzuje.Najtuznije od svega je to da u zadnja tri derbija nije pao niti nijedan go,danas utakmica repriza one zadnje za Grbavice i na jednoj i drugoj domacini bili za nijasnu bolji ali bez ikakvog ucinka.Rezultat najgora opcija za obadva tima,nama titula i definitivno otisla u nepovrat(cestitke Borcu,ne volim ih ali postujem svaciji zasluzeni uspjeh)komsijama se situacija malo zakomplikovala ali ako Bogda dobicete Drinu i neka igraci ostave srce na teren protiv Sirokog i pobjedom rijese dilime,jer svaka pobjeda nad skutorima je i pobjeda za pokojnog Vedrana(laka mu zemlja Bosanska).I raja sa obadvije strane krajnje je vrijeme da se prestanete prepucavati i vrijedjadi(mislim na pojedince obadva kluba) i da stvarno na ove nase dvije teme normalno razmjenjujemo misljenja.I malo sale za kraj posto Zeljo dodje u priliku da ima ulogu Evropske zajednice sta mislite kome trebamo dati vizu za Evropu,Celiku preko kupa ili cetvrtoplasiranoj ekipi u prvenstvu.Ja licno bi volio da pored nas i Sarajeva ode i Celik,a Sirokom neka se Evropa ove godine prikaze u Medjugorju.Pozdrav i jednima i drugima,ovaj grad je sretan sto ima ovaj derbi i ovakve navijace,a sto se tice igraca moraju ponekad naletiti lose generacije.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 maj 2011, 01:08

Gdje vam je onaj ekran sto je Blekic bio obezbjedio ??? Vidim nosaci su tu al ekrana nema na stadionu ?

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 08 maj 2011, 01:09

banovan je napisao/la:Nego, đe nesta ta dominacija na tribinama :lol: Silni ste, moram priznati :lol:
Dok dodju pod krov...vidjeces onda jarane :lol:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 08 maj 2011, 01:12

Džo_Rigorozni je napisao/la:
banovan je napisao/la:Nego, đe nesta ta dominacija na tribinama :lol: Silni ste, moram priznati :lol:
Dok dodju pod krov...vidjeces onda jarane :lol:
Toliko su se hvalili da sam se zabrinuo prije utakmice. Kada tamo bukvalno požar na Sjeveru :lol:

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 08 maj 2011, 01:15

Pa ljudi su vas ubili sadrzajem na tribini , ne znam sta im pametujete :)

inace , a ja derbija i .ovana :mrgreen:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 08 maj 2011, 01:18

Koliki su kompleksasi pokazali su parolama,na svakoj TM i Željezničar :lol: I jos transprent Mrzim Željezničar :?

Argentinci nemaju granica..
Zadnja izmjena: Džo_Rigorozni, dana/u 08 maj 2011, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 08 maj 2011, 01:22

Argentinci se toliko hvale sa navijanjem da čovjek slušajući priče i čitajući forume na kraju pomisli da il baš dobro navijaju il im krov daje lažnu nadu :mrgreen:

Na kraju se ispostavi da je krov krivac za sve. I požar. I malo kompleksa. I malo majorizacije u Sarajevu :lol:

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 08 maj 2011, 01:26

banovan je napisao/la:Argentinci se toliko hvale sa navijanjem da čovjek slušajući priče i čitajući forume na kraju pomisli da il baš dobro navijaju il im krov daje lažnu nadu :mrgreen:

Na kraju se ispostavi da je krov krivac za sve. I požar. I malo kompleksa. I malo majorizacije u Sarajevu :lol:
I ponovo radovanje bodu toliko da ste bjezeci ogradu slomili vi mnogo jaki ....

vi ste najsmjesniji sastav (jer vi niste grupa) na prostorima bivse drzave

ljumani su za vas pojam

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 08 maj 2011, 01:27

banovan je napisao/la:Argentinci se toliko hvale sa navijanjem da čovjek slušajući priče i čitajući forume na kraju pomisli da il baš dobro navijaju il im krov daje lažnu nadu :mrgreen:

hahaha objasnili vam i navijanjem i bakljadom i parola tj vise njih zato pstt i mucite i dalje SALALALALAA
Fina Gradska sarajevska raja

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 08 maj 2011, 01:27

Samo lakapo.Navijacete vi za nas u finalu kupa da bi guza vidjela Evropu :lol:

Kad ste vidjeli da smo brojniji na navijackoj tribini,a kontali ste nece nas biti ni pola od onog broja...da bolje navijamo kad nema krova....sad vam smeta izbor pjesama :lol:

Duvaju ga Argentinci kvalitetno :mrgreen:
Majorizacija na nivou :lol: i da mrzim Željeznicar.
Zadnja izmjena: Džo_Rigorozni, dana/u 08 maj 2011, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: makron i 130 gostiju.