Haman nam je sve interesantnije od utakmice bilo, tuga !adnanhz je napisao/la:AL hajd sve to nekako su uspjeli ugasit onim aparatima al kad poce ona gomila prema zapadu da gori moglo je da bude svastaMegamon je napisao/la:Al' najjaca scena dolazi vatrogasno auto.Sad izlaze svi,uzimaju ono veliko crijevo kad ono nema vodeDrina Jedina je napisao/la:al su nam vatrogasci ažurni![]()
![]()
![]()
.Onda uzeli one malo protupozarne aparate da gase onoliku vatru.Nedo Bog da covjeku gori kuca
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Igra nako,bolji smo boli ali iz razloga jer je Zeljo los a ne jer smo mi dobri
Nisu suta imali a mi smo imali par prilika dobrih ali **** neda se!
Torlak,Lede solidni
Sjever perverzan,navijanje predkraj malo slabije a manijaka malo bolje a to je jer njima odgovara 0:0 a nama ne..logicno
sve je extra bilo sto se sjevera tice..
MIRZA ODLAZI

Torlak,Lede solidni
Sjever perverzan,navijanje predkraj malo slabije a manijaka malo bolje a to je jer njima odgovara 0:0 a nama ne..logicno

MIRZA ODLAZI
Momci cestitam na dobrom navijanju
Mada ni mi nismo bili losi,s obzirom na brojne faktore odlicno je ono nase izdanje,koreo vam je simpatican ali jos nije u rangu nasih par zadnjih,bez uvrede i kakve.Do nekih ljepsih vremena (Liverpool na kosevu ,nebitno Zeljo ili Sarajevo) vidimo se 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Svasta bi pisao....i rekao al nema smisla da pisem ,jer sam ionako izgubio vrijeme na utakmici...samo cu reci da se slazem sa ovim covjekom za navijanje....bio sam na sred istoka, onoliko ljudi na sjeveru sto je suoer cifra treba da grmi....pa zar nema neko da smisli neka pjesme koje u pjevljive...kako niko ne skonta da se samo trose....pjesme trebaju da budu kao neka rima da grmi....da se zavrsava na na-la...neki fol da ima smisla.....koreografija super.....parole extra....al onoliko raje na sjeveru a nema fajde od toga....neznam nisam pametan da sad ne kazem od koga treba da vidimo kako se to radi i kako se prave pjesme znaju svi....pozzzReuf_Herco je napisao/la:Otisao san na derbi nakon tri godine i razocarao se opet. Stvarno se ne isplati ici gledati ono. Treba sve rasformirati, zabraniti da se igra fudbal kod nas. Ne znam je li zato sto sam ja bio mladji, ili je fakat bilo bolje, ali derbiji sa kraja devedesetih godina su Cllasico za ovo.
Sto se navijanja tice ni blizu onoga sto ovdje i jedni i drugi zele da prikazu.
U moj vakat sjever je bio pun, danas ne vise od nekih 4000 ljudi, jug isto tako.
Samo navijanje, Horde su navijale cijlu utakmicu ali moram kritikovati izbor pjesama koje nisu isle nikako.
Ne mogu da skontam da se forsiraju neke pjesme koje su "teske" za pjevati a koje ma koliko se trudili ne prave u atmosferu koja se ocekuje. Treba navijati nesto sto je puno foneticnije, sto kad izgovori 4000 ljudi GRMI. Onako se samo gubi, a momci se trude. Ocit primejr je ona nova pjesma, melodija sto je uzeta od Stuliceve pjesme. Pred kraj utakmice prozivaju Istok i Zapad i stvarno so svi ustali. Onda pocnu pjevati neku pjesmu koju je samo nas par znalo, stariji i djeca niakako, a veci dio pjesm je ooooooooo, aaaaaaaaaaaa, sto ce na ovim tribinama pjevati 10 sekundi i stati. Daj nesto sto raja voli, sto zna i sto je lako za pjevati. Imali su jednu sansu animirati cijeli stadio, propustili su je.
Manijaci: Nikad losiji. Pjesme koje imaju su nula bodova, ubijedljivo najgore od svih poznatih vecih grupa u EX ju. Vecina pjesmi se svodi na psovanje i omalovazavanje protivnika, ne na afirmaciju njih samih. Mislim da sve ukupno nisu imali reportoar veci od 5 pjesmi, a pauze izmedju navijanja su im trajale i po pet minuta.
Horde nista specijalno, ali i takvi su bili puno bolji od Manijaka.
Da ne ispadne da samo kritikujem, danasnji sjever puno ljepse izgleda nego ranije, momci su puno kreativniji, ali samo navijanje, i HZi TM su prije dosta bolje navijali.
Upravo imajuci ovo u vidu mislim da ste i prevazisli sami sebe. Jest da je to bilo u vrh glave 5 pjesamo od kojih su neke stare i vise od 10 godina (slalala....) ali se barem pjevalo i ustrajavalo u tome. PsovanjeLudLo 4 je napisao/la:Momci cestitam na dobrom navijanjuMada ni mi nismo bili losi,s obzirom na brojne faktore odlicno je ono nase izdanje,koreo vam je simpatican ali jos nije u rangu nasih par zadnjih,bez uvrede i kakve.Do nekih ljepsih vremena (Liverpool na kosevu ,nebitno Zeljo ili Sarajevo) vidimo se

jah, trebamo pjevat salalalalaala.. prdite bezveze

iskreno govorec ovu koreografiju i nije tako tesko bilo napraviti kada govorimo o "tezini" jer su bile svega dvije manje setalice i papiri na kojima nije nista pisalo nego su bili samo bordo bijeli.. puno je teze pravit koregografije da je nesto slovima ispisano, tj. da se papiri dizu tako da ima neki oblik ili slicno, npr. ona vasa koreografija protiv Borca ja msm da je bila puno "teza" od ove...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Naravno da je teza, razumijemo se. Imali smo mi Hz u toj izvedbi, pa FKS preko tribine....
Nego fol kod ove koreografije je PORUKA a ne kartoni
Nego fol kod ove koreografije je PORUKA a ne kartoni

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To stoji sto jes jes , al je dobra , a o ako hoces o tezini najteza je bila ona protiv Borca...nedaTM je napisao/la:iskreno govorec ovu koreografiju i nije tako tesko bilo napraviti kada govorimo o "tezini" jer su bile svega dvije manje setalice i papiri na kojima nije nista pisalo nego su bili samo bordo bijeli.. puno je teze pravit koregografije da je nesto slovima ispisano, tj. da se papiri dizu tako da ima neki oblik ili slicno, npr. ona vasa koreografija protiv Borca ja msm da je bila puno "teza" od ove...
Nemam namjeru se raspravljati cija je bolja i teza,meni je simpaticna vasa od danas i drago mi je zbog nje,za mene je "Gazi" odlicna ima vise boja,"Manijaci" predobra,ali u tifo sam sceni dugo tako da mi je drago i kad Lesinari naprave dobru koreo a kamoli vi.Sto se tice navijanja i izbora pjesama,vjeruj mi da sam pred polazak i u putu kontao da cemo pola tekme presutjeti,nije bas bilo tako ali malo je falilo,u svakom slucaju publika,navijaci opravdali epitet derbija.UPS je napisao/la:Upravo imajuci ovo u vidu mislim da ste i prevazisli sami sebe. Jest da je to bilo u vrh glave 5 pjesamo od kojih su neke stare i vise od 10 godina (slalala....) ali se barem pjevalo i ustrajavalo u tome. PsovanjeLudLo 4 je napisao/la:Momci cestitam na dobrom navijanjuMada ni mi nismo bili losi,s obzirom na brojne faktore odlicno je ono nase izdanje,koreo vam je simpatican ali jos nije u rangu nasih par zadnjih,bez uvrede i kakve.Do nekih ljepsih vremena (Liverpool na kosevu ,nebitno Zeljo ili Sarajevo) vidimo se
vasa parola
Nasa koreografija veoma mastovita. Ako mislis da su vase 'Gazi' 'Hvala' nesto sto treba dostici onda se sjeti da smo mi takve slicne koreografije ispucali prije vas - na tekmi protiv Veleza i protiv HIF-a
||| FKZeljeznicar |||
Tekma losa navijanje i jednih i drugih odlicno i posto sam sjedio na zapadu mogu reci da ste se podjednako culi,pitara vise za ono raje na istoku sto je i razumljivo bili su domacini,samo brate ne bi falilo da one psovke izbacite sa obadvije strane jer derbi ih posteno govoreci ne zasluzuje.Najtuznije od svega je to da u zadnja tri derbija nije pao niti nijedan go,danas utakmica repriza one zadnje za Grbavice i na jednoj i drugoj domacini bili za nijasnu bolji ali bez ikakvog ucinka.Rezultat najgora opcija za obadva tima,nama titula i definitivno otisla u nepovrat(cestitke Borcu,ne volim ih ali postujem svaciji zasluzeni uspjeh)komsijama se situacija malo zakomplikovala ali ako Bogda dobicete Drinu i neka igraci ostave srce na teren protiv Sirokog i pobjedom rijese dilime,jer svaka pobjeda nad skutorima je i pobjeda za pokojnog Vedrana(laka mu zemlja Bosanska).I raja sa obadvije strane krajnje je vrijeme da se prestanete prepucavati i vrijedjadi(mislim na pojedince obadva kluba) i da stvarno na ove nase dvije teme normalno razmjenjujemo misljenja.I malo sale za kraj posto Zeljo dodje u priliku da ima ulogu Evropske zajednice sta mislite kome trebamo dati vizu za Evropu,Celiku preko kupa ili cetvrtoplasiranoj ekipi u prvenstvu.Ja licno bi volio da pored nas i Sarajeva ode i Celik,a Sirokom neka se Evropa ove godine prikaze u Medjugorju.Pozdrav i jednima i drugima,ovaj grad je sretan sto ima ovaj derbi i ovakve navijace,a sto se tice igraca moraju ponekad naletiti lose generacije.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
Gdje vam je onaj ekran sto je Blekic bio obezbjedio ??? Vidim nosaci su tu al ekrana nema na stadionu ?
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Dok dodju pod krov...vidjeces onda jaranebanovan je napisao/la:Nego, đe nesta ta dominacija na tribinamaSilni ste, moram priznati

"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Toliko su se hvalili da sam se zabrinuo prije utakmice. Kada tamo bukvalno požar na SjeveruDžo_Rigorozni je napisao/la:Dok dodju pod krov...vidjeces onda jaranebanovan je napisao/la:Nego, đe nesta ta dominacija na tribinamaSilni ste, moram priznati

Pa ljudi su vas ubili sadrzajem na tribini , ne znam sta im pametujete
inace , a ja derbija i .ovana

inace , a ja derbija i .ovana

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Koliki su kompleksasi pokazali su parolama,na svakoj TM i Željezničar
I jos transprent Mrzim Željezničar
Argentinci nemaju granica..

Argentinci nemaju granica..
Zadnja izmjena: Džo_Rigorozni, dana/u 08 maj 2011, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Argentinci se toliko hvale sa navijanjem da čovjek slušajući priče i čitajući forume na kraju pomisli da il baš dobro navijaju il im krov daje lažnu nadu
Na kraju se ispostavi da je krov krivac za sve. I požar. I malo kompleksa. I malo majorizacije u Sarajevu

Na kraju se ispostavi da je krov krivac za sve. I požar. I malo kompleksa. I malo majorizacije u Sarajevu

I ponovo radovanje bodu toliko da ste bjezeci ogradu slomili vi mnogo jaki ....banovan je napisao/la:Argentinci se toliko hvale sa navijanjem da čovjek slušajući priče i čitajući forume na kraju pomisli da il baš dobro navijaju il im krov daje lažnu nadu![]()
vi ste najsmjesniji sastav (jer vi niste grupa) na prostorima bivse drzave
ljumani su za vas pojam
-
- Kontakt:
hahaha objasnili vam i navijanjem i bakljadom i parola tj vise njih zato pstt i mucite i dalje SALALALALAAbanovan je napisao/la:Argentinci se toliko hvale sa navijanjem da čovjek slušajući priče i čitajući forume na kraju pomisli da il baš dobro navijaju il im krov daje lažnu nadu![]()
Fina Gradska sarajevska raja
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Samo lakapo.Navijacete vi za nas u finalu kupa da bi guza vidjela Evropu 
Kad ste vidjeli da smo brojniji na navijackoj tribini,a kontali ste nece nas biti ni pola od onog broja...da bolje navijamo kad nema krova....sad vam smeta izbor pjesama
Duvaju ga Argentinci kvalitetno
Majorizacija na nivou
i da mrzim Željeznicar.

Kad ste vidjeli da smo brojniji na navijackoj tribini,a kontali ste nece nas biti ni pola od onog broja...da bolje navijamo kad nema krova....sad vam smeta izbor pjesama

Duvaju ga Argentinci kvalitetno

Majorizacija na nivou

Zadnja izmjena: Džo_Rigorozni, dana/u 08 maj 2011, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.