Ova mi je najjača

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dobro je "fk.parola" izgorili ste evropuhz033 je napisao/la:A da ti neko pokuša objasniti da se za onu početnu koreografiju mora stajati pravilno i urednog razmaka između da bi to ličilo na nešto. Kad malo porasteš pa te tata pusti da ideš na tribinu gdje su vatreni navijači svatit ćeš zašto se šire kad treba napraviti neku malo precizniju koreografiju. Uživaj u šutevima van okvira gola , pozdravnookey je napisao/la:Ne znam kome je Galata pravila ono malo jada od transparenata što imate, zato poklopi se i uživaj u ŠIRENJUUUU
!
pa za onu kroeografiju i nije trebala neka extra preciznost, imali ste dvije setalice i one papire na kojima nije nista pisalo nego su bili samo u bordo bijeloj boji...hz033 je napisao/la:A da ti neko pokuša objasniti da se za onu početnu koreografiju mora stajati pravilno i urednog razmaka između da bi to ličilo na nešto. Kad malo porasteš pa te tata pusti da ideš na tribinu gdje su vatreni navijači svatit ćeš zašto se šire kad treba napraviti neku malo precizniju koreografiju. Uživaj u šutevima van okvira gola , pozdravnookey je napisao/la:Ne znam kome je Galata pravila ono malo jada od transparenata što imate, zato poklopi se i uživaj u ŠIRENJUUUU
!
zar nije danas sa sarajevom?kadetzelje je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/pet- ... zica/56374
KADETI ŽELJO-Siroki 1-1
Strijelac za nas Hodzic.. losa igra, u pola 7 krenuli, dosli u siroki 25 do 11, u 11 utakmica..
Jeste, fasovali ste obenick je napisao/la:zar nije danas sa sarajevom?kadetzelje je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/pet- ... zica/56374
KADETI ŽELJO-Siroki 1-1
Strijelac za nas Hodzic.. losa igra, u pola 7 krenuli, dosli u siroki 25 do 11, u 11 utakmica..
Kako skidaju vedrana sa ograde da se ne zapalisajo10 je napisao/la:Hahaha sta ono hordasi htjeli zapalit cjeli stadion ili al bukvalno?![]()
amerosm je napisao/la:Odigrali smo dosta losu utakmicu, ali liga je nakon Slobode bila odlucena i nadam se da cemo sve snage usmjeriti ka kupu BiH, a siguran sam da cemo u ligi sakupiti dovoljan broj bodova da na kraju budemo drugi i ako je vecerasnjim remijem to 95 % vec sigurno. Nadam se da ce Amar Osim za narednu sezonu malo osvjeziti igracki kadar i dovesti odredjena pojacanja - za koji ce trebati "odrijesiti kesu" - jer tesko da cemo bilo sta napraviti u Evropi ako ostane ovako kako jeste, mada sam siguran da ce doci do promjena.
Nego za mene je najaci detalj utakmice bio kada iza mene lik kaze ukoliko Lazar postigne gol do kraja sezone da ce zaklati VOLA.![]()
Prestali su brojati, nije fazon vise.Omar500 je napisao/la: Koji je sada to Hodžićev gol ove sezone ?
zato mi nije jasno, sta su u sirokom radili...UPS je napisao/la:Jeste, fasovali ste obenick je napisao/la:zar nije danas sa sarajevom?kadetzelje je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/pet- ... zica/56374
KADETI ŽELJO-Siroki 1-1
Strijelac za nas Hodzic.. losa igra, u pola 7 krenuli, dosli u siroki 25 do 11, u 11 utakmica..ukupno ste primili 7 komada. Juniori 2 a kadeti 5
Vjerovali ili ne papiri su se zapalili jer je jedan od momaka zapalio sal zeljeznicara i onda je jedna varnica od njega bila dovoljna da zapali sve.Baby je napisao/la:Kako skidaju vedrana sa ograde da se ne zapalisajo10 je napisao/la:Hahaha sta ono hordasi htjeli zapalit cjeli stadion ili al bukvalno?![]()
![]()
nije mi jasno što ste palili one papire dole, al baš.A što se manijaka tiče navijanje solidno, samo ona parola ono isto kao da je dijete od 3 godine sastavljalo. ccc
Ma ja bi sljedeću sezonu igrao s dva napadača, Ramićem i Hodžićem. A Popovića na neku drugu poziciju staviti, jbt niko mu loptu ne može uzeti, a da ne napravi prekršaj nad njimtanzla je napisao/la:Prestali su brojati, nije fazon vise.Omar500 je napisao/la: Koji je sada to Hodžićev gol ove sezone ?
O kojoj paroli tacno govoris ?Baby je napisao/la:Kako skidaju vedrana sa ograde da se ne zapalisajo10 je napisao/la:Hahaha sta ono hordasi htjeli zapalit cjeli stadion ili al bukvalno?![]()
![]()
nije mi jasno što ste palili one papire dole, al baš.A što se manijaka tiče navijanje solidno, samo ona parola ono isto kao da je dijete od 3 godine sastavljalo. ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.