$ " $ ? %...
О &, & све $ ову ?...

? ", & $ на ?.
& ' ? та $ ?. Опет " $, ' ¥ "...
" $ $, тај & ' све " " " "...
$ "`о " " " ?, " за њега...
Све у ' - " ? сјајно, ? ?, ?

Moderator/ica: vlakanje
Ja sam Mislio da samo PEPE, iz Real Madrida, može dobit crveni karton u 30 minuti, ali eto ima i nekih Olimpicovih igrača... Još penal...? je napisao/la:' - " - "$ се ¥ ? " $ је то %"...
$ " $ ? %...
О &, & све $ ову ?...![]()
? ", & $ на ?.
& ' ? та $ ?. Опет " $, ' ¥ "...
" $ $, тај & ' све " " " "...
$ "`о " " " ?, " за њега...
Све у ' - " ? сјајно, ? ?, ?![]()
Taj izgleda gori od PEPE-a, PEPE barem mariše protivničke igrače... a taj sudiju uzo lemaT...SrdjanBL je napisao/la:Crveni je bio cist kao suza, zar igrac kada gurne sudiju ne zasluzuje crveni? Za penal sam vec rekao, smijesno, ali Nikolic je promasio pa je pravda zadovoljena na kraju.
Ma jbg... realno i mi smo penal protiv Veleža dobili... Halal mu pita...Прпа ! je napisao/la:HAhahah .. **** , staces neznamo ko ljudi doci do titule , moramo onda kupovati sudije !
Brate dragi , vjeruj mi sudjenje je bilo realno , **** bilo je par lapsusa na korist borca , al to su sitni prekrsaji na sredini terena , i boze moj . al ovaj momak sto je reko da je bio faul u napradu , grijesis brate , malo sam bio pod uticajem alkohola pa nisam vidio ko , al se muskiii muskii zagradio ... Tako da .. Aj borac , aj evropa ...AYAN je napisao/la:Ma jbg... realno i mi smo penal protiv Veleža dobili... Halal mu pita...Прпа ! je napisao/la:HAhahah .. **** , staces neznamo ko ljudi doci do titule , moramo onda kupovati sudije !![]()
![]()
Ova dva kola nisu velika mrlja. Pa na vašem forumu se ljudi smiju i crvenom kartonu kod 0:1 i penalu.Dejan, BL je napisao/la: Bravo Borče, konstantno prvi i bez ijedne mrlje osvajamo titulu, svaka čast.
Uz pomoc sudija i dalje stelate i stelate ali ce vam se lose vratit,,,,,,Dejan, BL je napisao/la:Liga šampiona, Liga šampionaHapoel paaa ne bih ako ne mora
ali ako bude, valjda smo nešto naučili iz vaših grešaka
Bravo Borče, konstantno prvi i bez ijedne mrlje osvajamo titulu, svaka čast.
Aj ne lupaj, koja dva kola šta je u prijedoru mrlja a taj penal je dosta diskutabilan ali je promašen i pravda je recimo zadovoljena a u drugom poluvremenu nije imao šta, Olimpik je slabo centar prelazioBegonja je napisao/la:Ova dva kola nisu velika mrlja. Pa na vašem forumu se ljudi smiju i crvenom kartonu kod 0:1 i penalu.Dejan, BL je napisao/la: Bravo Borče, konstantno prvi i bez ijedne mrlje osvajamo titulu, svaka čast.
Hvala,ali i ja se bojim nekog masakra u Kvalifikacijama za Ligu Sampiona. Samo da ne izvucemo neki engleski klub.mak_033 je napisao/la:Svaka cast na tituli! Gotovo pa perfektna sezona!
Samo nas nemojte obrukati u Ligi Sampiona...
Ako vam ostane ovaj mali umisljeni murinjo za trenera vec u prvom kolu ce vas neko pregaziti kao bubasvabu,,,,,mak_033 je napisao/la:Svaka cast na tituli! Gotovo pa perfektna sezona!
Samo nas nemojte obrukati u Ligi Sampiona...
haj ne kaki pabizo nego idi lasti glavic jednom i jedinom gracicupabizo je napisao/la:Uz pomoc sudija i dalje stelate i stelate ali ce vam se lose vratit,,,,,,Dejan, BL je napisao/la:Liga šampiona, Liga šampionaHapoel paaa ne bih ako ne mora
ali ako bude, valjda smo nešto naučili iz vaših grešaka
Bravo Borče, konstantno prvi i bez ijedne mrlje osvajamo titulu, svaka čast.
Normalno da će slabo prelaziti centar sa 9 igrača u polju. Otiđi na vaš forum pa pročitaj šta kažu. Momci su sve u pravu, Borac bi i bez pomoći sudija bio prvak, ali ovakvo namještanje im ne treba.Dejan, BL je napisao/la:Aj ne lupaj, koja dva kola šta je u prijedoru mrlja a taj penal je dosta diskutabilan ali je promašen i pravda je recimo zadovoljena a u drugom poluvremenu nije imao šta, Olimpik je slabo centar prelazioBegonja je napisao/la:Ova dva kola nisu velika mrlja. Pa na vašem forumu se ljudi smiju i crvenom kartonu kod 0:1 i penalu.Dejan, BL je napisao/la: Bravo Borče, konstantno prvi i bez ijedne mrlje osvajamo titulu, svaka čast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.