Kazu vjeruj u boga,i onda ja vidim kako onaj izranja iz gola i vadi loptu na liniji,i onda pogledam u nebo i kazem **** i tebe i tvoju nafaku,i onog sto je bio kod sedam brace....
Tekma ko tekma ono sto sam vidio bzvz standard,ja ono sto sam vidio meni je Lede u prvom poluvremenu bio dobar,sjeban sam pravo sto ih nismo pritisnuli isto ko da dogovaraju ove 0 pa ni jedni ni drugi nece naprijed,ko biva cuvaj gol vazno je ne primiti ga,zato nam i jest ovako,bzvz totalno,mada eto fulili smo 2 mrtve sanse al ono mrtve u smislu da ti ukaze igrac na liniji,i fulis sansu u kojoj Avdic umjesto da dodaje loptu Banetu na drugoj stativi on puca,konj puca i naravno lopta ide tako snazno da je ovaj ne stize nego covjek se u stativu zakucava...Sedin Torlak je stoper koji je zakucao i prekucao ovu nasu ligu,i mene bi bilo sramota ovom momku sutra doci i reci e pasa hoces ostajati jos i potpisivati novi ugovor,ma bjezi pasa vani ovo si zakuco davno
Zao mi Emira sto ne dade ono,sanjat cu onu sansu,nikako je iz glave nemogu izbacit,sve nesto kontam sto nisi ovako,sto nisi digo loptu,sto nisi malo u sredinu iso bla bla bla,sam sebi komplikujem u glavi i nerviram se,oko mene pive nepotrebno stradaju,ja psujem ko kocijas,ostao bez glasa...nekih mi igraca zao,nekim bi se popljuvao u lice,nemozes reci da nisu htijeli jesu vala,al nije im onaj naredio ofanzivnu nikakvu,peglaju nulu mrtvu brinu vise o protivniku nego o sebi,eto to me nervira...nervira me sto ih nismo konstantno napali,jel im je odbrana daleko stajala,i moglo se proci,ali i sto prodje Avdic nemoze stici i nemoze i ja ko konj trubim i psujem Alen nemoze,daj brzeg i mogu ja kurcu mom svirat al dzaba,pojedoh se ziv,sanjat cu onu sansu sve do iduceg derbija i to je to...kod mene je raspad sistema totalni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".