FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa ako nam je derbi loš, šta očekivati od ostatka lige, treba on ići naprijed, i s njim cijela liga, večeras su jedino navijači položili ispit, realno...
-
- Kontakt:
Haj nam ti filozofe reci nesto....mandraX je napisao/la:Popišam vam se na derby ... veće patnje i jada nisam vidio odavno...bez veze mi prođe 90 minuta
BAS SVE TI DAJEMO.....
Rek'o sam šta sam imao za reć'...znači bolje da sam gledao EzelaFORZA ZELJO je napisao/la:Haj nam ti filozofe reci nesto....mandraX je napisao/la:Popišam vam se na derby ... veće patnje i jada nisam vidio odavno...bez veze mi prođe 90 minuta

- 'bordo_boy
- Kontakt:
Nek' je bolji derby Velež-Zrinjski.mandraX je napisao/la:Rek'o sam šta sam imao za reć'...znači bolje da sam gledao EzelaFORZA ZELJO je napisao/la:Haj nam ti filozofe reci nesto....mandraX je napisao/la:Popišam vam se na derby ... veće patnje i jada nisam vidio odavno...bez veze mi prođe 90 minuta

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život.
Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno.
Ali u jednoj stvari sam uspio.
Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
To si ti rekao, ne ja... jesam spomenuo negdje Velež, Zrinjski???'bordo_boy je napisao/la:
Nek' je bolji derby Velež-Zrinjski.

- 'bordo_boy
- Kontakt:
Pa nemoj onda govorit' ništa za nas, jer ni vi niste ništa bolji!mandraX je napisao/la:To si ti rekao, ne ja... jesam spomenuo negdje Velež, Zrinjski???'bordo_boy je napisao/la:

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život.
- bilinopolje
- Kontakt:
nebi da se petljam u tu raspravu al samo da dfam komentar na tekmu bolja je tekma bila borac sarajevo ili zeljeznicar siroki brijeg vjerovatno se igraci cuvaju da ne grcnu pa valja po godine trpjeti zajebancije raje po gradu ........publika za 10 svaka cast i jenima i drugima'bordo_boy je napisao/la:Pa nemoj onda govorit' ništa za nas, jer ni vi niste ništa bolji!mandraX je napisao/la:To si ti rekao, ne ja... jesam spomenuo negdje Velež, Zrinjski???'bordo_boy je napisao/la:
razocara me likce po ko zna koji put .....al
tekma nikakva
HZ na nivou,kao uvijek
TM umorise sa onim salalalalala svako 2-3 min

HZ na nivou,kao uvijek

TM umorise sa onim salalalalala svako 2-3 min

- Drina Jedina
- Kontakt:
UTAKMICA ****, NIĐE VEZE. Mi dosta bolji ali ........
Anamo oni ni šuta po golu...ccc ekipa je **** od ovce, a jedino vrijedno spomena VELIČANSTVENE HORDE ZLA, momci scaka čast i ruke i grla vam se pozlatile....

Anamo oni ni šuta po golu...ccc ekipa je **** od ovce, a jedino vrijedno spomena VELIČANSTVENE HORDE ZLA, momci scaka čast i ruke i grla vam se pozlatile....

Ljubav za tebe mjere nema !!!
Oj debilnosti i utakmice mati medena, pa bolje gledati moldavsku ligu nego ovo 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Molim vas pogledajte tu koreografiju i koreografiju manijaka i vidite čija je boljaDrina Jedina je napisao/la:UTAKMICA ****, NIĐE VEZE. Mi dosta bolji ali ........

I da mislim da je navijanje bilo podjednako, ali se nismo čuli kada je i istok navijao

pa ljudi mi nismo ni svjesni kakav smo derbi imali kad su igrali buki ,đelo,muratović,turković,dedić,ušćuplić i ostali
pa ovo je katastrofa.Željo brani nulu čitavu utakmicu a sarajevo napada 90 minuta i kao takvi stvore jednu pravu šansu.Sa ovakvim igračima želje i sarajeva očekujem gol na derbiju 2019,pa da se bar dogovore hajmo i mi i vi dati po jedan gol u prvih 20 mnuta da se raja malo nalože.Atmosfera dobra ,sudija dobar,vrijeme i teren extra ali ovim beskučnicima ni to nije dovoljno.
pa ovo je katastrofa.Željo brani nulu čitavu utakmicu a sarajevo napada 90 minuta i kao takvi stvore jednu pravu šansu.Sa ovakvim igračima želje i sarajeva očekujem gol na derbiju 2019,pa da se bar dogovore hajmo i mi i vi dati po jedan gol u prvih 20 mnuta da se raja malo nalože.Atmosfera dobra ,sudija dobar,vrijeme i teren extra ali ovim beskučnicima ni to nije dovoljno.
po ko zna koji put su se provukli a trebali su fasovati barem 3 komada. oni su igrali bunker i za 90 min nisu napravili nijednu akciju, nijedan sut po golu a fol su pretedenti na titulu. Kome nakon ove utakmice nije jasno kako su oni drugi na tabeli taj nek se ubije, bijeda.....
Nasim igracima stvarno nemam sta zamjeriti, da su limitirani - jesu, da nam je trener kanta - kanta je. Sad moramo ovisiti od rezultata iz zenice i naravno moramo poderati listicu i drinu ako zelimo u evropu. A evropa sa MV je

ali eto kad vidim osimove medvjedice sve se nesto tjesim
Nasim igracima stvarno nemam sta zamjeriti, da su limitirani - jesu, da nam je trener kanta - kanta je. Sad moramo ovisiti od rezultata iz zenice i naravno moramo poderati listicu i drinu ako zelimo u evropu. A evropa sa MV je

- Megamon
- Kontakt:
Horde dominiraju,oj bakljade,oj koreografije,oj traka...
Utakmica losa mada je zbog ludila nisam ni gled'o
Manijaci odlicna brojka al su se jedino culi periodicno zadnjih pet minuta
Sutra opsirniji izvjestaj jer sam mortus umoran
Mirza odlazi

Mirza odlazi
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
nemaš se šta tješiti osim je došao po bod i uzeo gaUPS je napisao/la:po ko zna koji put su se provukli a trebali su fasovati barem 3 komada. oni su igrali bunker i za 90 min nisu napravili nijednu akciju, nijedan sut po golu a fol su pretedenti na titulu. Kome nakon ove utakmice nije jasno kako su oni drugi na tabeli taj nek se ubije, bijeda.....
Nasim igracima stvarno nemam sta zamjeriti, da su limitirani - jesu, da nam je trener kanta - kanta je. Sad moramo ovisiti od rezultata iz zenice i naravno moramo poderati listicu i drinu ako zelimo u evropu. A evropa sa MV je![]()
Čuj periodično, vi ste se čuli periodično kad smo mi šutiliMegamon je napisao/la:Horde dominiraju,oj bakljade,oj koreografije,oj traka...![]()
Mirza odlazi

Futebol Clube do Porto !
Pa sta ce kad imaju samo 5 pjesama, moraju to rotirati. Ruku na srce solidno su se culi na istoku ali samo kad su pjevali slala a sve ostalo bilo je slika bez tonaRAS07 je napisao/la:tekma nikakva![]()
HZ na nivou,kao uvijek![]()
TM umorise sa onim salalalalala svako 2-3 min![]()

Tekma nikakva? Pa eto meni je djelovala solidno cak je i bilo nekih akcija. mi smo imali 3 zicera i stvarno mi nije jasno cime se oni sve sluze da sacuvaju svoj gol. Ne bi me cudilo da su kakve sihre bacili, fakat je nevjerovatno

Ne prijatelju, tako se vi tjesite. Osim je dosao po bod i IZGUBIO titulu na Kosevu. Bas je majstor, nema stanidi je napisao/la: nemaš se šta tješiti osim je došao po bod i uzeo ga

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Najgore od svega , je to da sada "moramo" navijati za periferce da osvoje kup , da bismo mi vidjeli Europu naredne sezoneUPS je napisao/la:po ko zna koji put su se provukli a trebali su fasovati barem 3 komada. oni su igrali bunker i za 90 min nisu napravili nijednu akciju, nijedan sut po golu a fol su pretedenti na titulu. Kome nakon ove utakmice nije jasno kako su oni drugi na tabeli taj nek se ubije, bijeda.....
Nasim igracima stvarno nemam sta zamjeriti, da su limitirani - jesu, da nam je trener kanta - kanta je. Sad moramo ovisiti od rezultata iz zenice i naravno moramo poderati listicu i drinu ako zelimo u evropu. A evropa sa MV je![]()

Ili bi bilo bolje da je ne vidimo , da se ne brukamo

Opet nije bilo sportske srece , uobicajeno od zalizanog

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Titula je izgubljena protiv slobodeUPS je napisao/la:Ne prijatelju, tako se vi tjesite. Osim je dosao po bod i IZGUBIO titulu na Kosevu. Bas je majstor, nema stanidi je napisao/la: nemaš se šta tješiti osim je došao po bod i uzeo ga![]()

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: broj6, Google Adsense [Bot], Hajdeee, kogmagie46, N3R3D, riki46, rimljanin90, UltraSa46, Varijantas8 i 98 gostiju.