Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

anonymousHD
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la anonymousHD » 07 maj 2011, 14:33

I meni se to dešavalo. Ali evo u zadnje vreme se više ne dešava. Ja sam ga samo reinstalirao. Pokušaj i ti. Obriši taj što ti je trenutno na računaru i skini odavde Google Chrome. ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 maj 2011, 14:36

delija je napisao/la:IMam problema sa otvaranjem nekih stranica na google cromu.Otvori on te stranice,ali uvijek sa nekom greskom.Na firefoxu normalno otvara..
Znal ko do cega je ;)
Do Google chrome-a ;)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 maj 2011, 14:40

snini najnoviju verziju

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 07 maj 2011, 14:58

delija je napisao/la:IMam problema sa otvaranjem nekih stranica na google cromu.Otvori on te stranice,ali uvijek sa nekom greskom.Na firefoxu normalno otvara..
Znal ko do cega je ;)
google chrome je samo pomocni,mislim,za prvu pomoc ako ti ne radi mozila ...ja koristim mozilu,neznam ni koja je verzija.. :lol: idi preko mozile ili instaliraj novi google chrome.. :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 maj 2011, 15:14

DAVID VILLA je napisao/la:
Znal ko do cega je ;)
google chrome je samo pomocni,mislim,za prvu pomoc ako ti ne radi mozila ...ja koristim mozilu,neznam ni koja je verzija.. :lol: idi preko mozile ili instaliraj novi google chrome.. :D
Kakva mozila. Imam 3 browsera instalirana, nijedan nije mozila. :P
Isto sranje ko IE, prespora.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 maj 2011, 17:53

Mozilla Firefox kod mene samo sto nije poletila od brzine, kao kod David Ville, samo kod mene je IE9 pomocni, Mozilla je ipak najpopularniji Web Browser, nebi Mozillu nizasta mjenjao

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 maj 2011, 17:55

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Mozilla Firefox kod mene samo sto nije poletila od brzine, kao kod David Ville, samo kod mene je IE9 pomocni, Mozilla je ipak najpopularniji Web Browser, nebi Mozillu nizasta mjenjao
Lisica koja leti. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 maj 2011, 17:57

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Mozilla Firefox kod mene samo sto nije poletila od brzine, kao kod David Ville, samo kod mene je IE9 pomocni, Mozilla je ipak najpopularniji Web Browser, nebi Mozillu nizasta mjenjao
Nisi ti onda jos probao pravi browser. ;) Malo proguglaj, pa vidi koji je najbrzi. Imaju 2 koja su ubjedljiva nad ostalim, a jedan od njih je i ovaj guglov hrom. :P

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 maj 2011, 17:59

Elegant je napisao/la:
Lisica koja leti. :lol:
Zapaljena lisica :mrgreen:

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 07 maj 2011, 19:55

hahah,ni ja nebi..ide mozila ko luda :lol:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 07 maj 2011, 23:28

anonymousHD je napisao/la:I meni se to dešavalo. Ali evo u zadnje vreme se više ne dešava. Ja sam ga samo reinstalirao. Pokušaj i ti. Obriši taj što ti je trenutno na računaru i skini odavde Google Chrome. ;)
Boga mi nije mi pomoglo.Imam osjecaj da mi je i krenulo sa zabusavanjem kako sam uradio update.Skinut cu poslije stariju neku verziju pa probati..
Hvala u svakom slucaju

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 maj 2011, 23:38

Bilal je napisao/la:
Nisi ti onda jos probao pravi browser. ;) Malo proguglaj, pa vidi koji je najbrzi. Imaju 2 koja su ubjedljiva nad ostalim, a jedan od njih je i ovaj guglov hrom. :P
cuj ga, mozilla najpopularnija, a ti mi pricas da ja vidim koji je najbrzi browser, ljudi valjda traze sta valja

i kakav si ti IE probo Bogati, onaj stari neki, cuj spor, meni je i IE jednako brz kao Mozilla, samo sto nisam navikao na IE

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 07 maj 2011, 23:43

Ma meni je Google crome puno brzi i bolji od Firefoxa.Doduse vidim izasao je i novi firefox na fazon google croma..

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 maj 2011, 23:45

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
cuj ga, mozilla najpopularnija, a ti mi pricas da ja vidim koji je najbrzi browser, ljudi valjda traze sta valja

i kakav si ti IE probo Bogati, onaj stari neki, cuj spor, meni je i IE jednako brz kao Mozilla, samo sto nisam navikao na IE
Pa to ti i kazem. Isto kao i IE. ;)
Kakve veze ima popularnost. Mozila nema gdje se ne reklamira. Isto je tako i Google chrome postao popularan preko noci. I trenutno ti je Google chrome ubjedljivo najpopularniji. A sto se tice brzine Opera (vjerovatno nisi ni cuo za ovaj) i Chrome su ubjedljivi, ostali su miljama iza. Najnoviji IE9 nemoze primirisati Operi. ;)

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 07 maj 2011, 23:53

Ako mislis na quaresmu,da nikada nije cuo za Operu,onda si gadno pogijesio..pa momak nam svima moze predavat informatiku,al' doslovno :D

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 maj 2011, 23:58

alacious je napisao/la:Ako mislis na quaresmu,da nikada nije cuo za Operu,onda si gadno pogijesio..pa momak nam svima moze predavat informatiku,al' doslovno :D
Ne pricamo o igricama. ;)

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 08 maj 2011, 00:13

Bilal je napisao/la:
alacious je napisao/la:Ako mislis na quaresmu,da nikada nije cuo za Operu,onda si gadno pogijesio..pa momak nam svima moze predavat informatiku,al' doslovno :D
Ne pricamo o igricama. ;)
lik sve zna ba. koliko je samo meni pomog'o i ne samo oko igrica. pa et da ne zna vjerovatno ga ne bi ljudi ni zvali da im popravlja racunare. sjecam se kad je pis'o da je oko 60 KM ja mislim zaradio za jedan dan. ti ces nekome govorit da ne zna sta je opera. :evil: :evil:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 08 maj 2011, 00:34

Kod mene je sa racunarom sve okey :D nego da pitamm zna li koo gdje se moz nabavit PC igra Men of War Assault Squad? Pozzz burazerii :D :D :D :D :D :D
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 maj 2011, 00:37

Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Kod mene je sa racunarom sve okey :D nego da pitamm zna li koo gdje se moz nabavit PC igra Men of War Assault Squad? Pozzz burazerii :D :D :D :D :D :D
Origigi ili gusar?
Ja uzimam preko steama,platis pa downloadujes a sto se tice gusara procackaj torrente malo ili proguglaj
RIP SALE VILENJAK

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 maj 2011, 00:38

U mene je velik problem, i to pravo. Pazi sad, jucer mi drug popravi particiju na HDD i upalim kompjuter mis nece da mrda (a svijetli 'ozdo' crveno), ja konto da je problem u misu i odem kupim novi, i opet isto, nazivciro sam se nenromalno. I znaci nista, strelica stoji na sredini, mis "radi", ali jednostavno ne reaguje, i evo sada se patim pa koristim TAB, nedo Bog nikom :D Sumnjam da ce ko od vas znat' u cemu je problem al' eto. Vjerovatno nesto oko hardvera picki materni ne znam ni ja, pa eto, ako sta znate, pomagajte :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.