Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

miky_hz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2009, 13:13

Engleski premierligaš Hull City je potvrdio kako su zainteresirani za mogućnost da u svoje redove dovedu Michaela Owena, ali samo ako to mogu napraviti pod 'odgovarajućim uvjetima'. Owen će ovog ljeta sasvim sigurno napustiti Newcastle, nakon što mu 30. lipnja istekne ugovor.

Menadžerska agencija koja se brine o Owenu poslala je brojnim klubovima brošuru u kojoj navode sve prednosti svog 29-godišnjeg klijenta, ali za sada nitko od većih engleskih klubova nije pokazao interes za četvrtog strijelca u povijesti engleske reprezentacije, prije svega zbog njegovih stalnih problema sa ozljedama u proteklim sezonama.

S obzirom na to, u Hullu Owenu žele ponuditi jednogodišnji ugovor, a njegova primanja uvelike bi ovisila o broju odigranih utakmica i postignutih golova.

"Zainteresirani smo za Michaela Owena pod pravim uvjetima. On je sjajan nogometaš. Imao je nekoliko problema sa ozljedama, ali smo zainteresirani za njega ako možemo postići pravi dogovor. Mi smo ambiciozan klub i želimo to pokazati." rekao je predsjednik Hull Citya Paul Duffen.

A vi cekajte Owena :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 jun 2009, 14:13

Njemu je Liverpool no.1,da ponude svi klubovi svijeta medju njima i Liverpool on ce nas izabrati 8-) Kakav Hull kakvi bakrači...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 21 jun 2009, 15:26

reds_forever je napisao/la:@Stivi _Dzi : znas li sta predstavlja logo na tvom avataru :D evo vidim riisea opet opljackali...stvarno lik nema srece
pa normalno da znam predstavlja oznaku mog omiljenog benda!!! :D :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 21 jun 2009, 16:16

the scouser je napisao/la:Sta se sad ovo Abram mota oko Torresa?!
Ma moze se on motati koliko hoce,al od Toressa nema nista.
Pa valjda ljudi u upravi nisu toliko ludi i da prime ponudu za jednog igraca koji zajedno sa GERRARDOM drzi igru ovog kluba ;)
a i sam torres u petak je izjavio da je srecan u liverpool-u,i da ga ne zanima niti jedan drugi klub :mrgreen:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 jun 2009, 16:40

Iskreno se nadam da je i ovo obična patka - ovo za Kalinića.
Pa on ne može dobiti radnu dozvolu u svakom slučaju i mislim da ne zavredjuje čak niti ovaj post, ali...
Ma bolan rafa, vrati Owena!!!! ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 jun 2009, 17:56

Da nije mozda rafi u planu da proda Dossenu,Arbelou stavi na lijevi bek,a Johnsona na desni :roll:

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jun 2009, 18:29

na youtube sam gledao malo ovog kalinica , i cini mi se kao dobar igrac , ima samo 21 godinu , visok je 1.88 cini mi se :lol:
Vratiti Owena , doveti jos jednog mladjeg poluspica ( Lavezzi , Kalinic ) te jonsona . To sto govorite Arbeloa lijevi bek nije losa ideja , al ne vjerujem da bi on htjeo da bude drugi izbor posto je Aurelio beton :) Po meni ovaj sastav Liverpoola

Rheina
Jonhson Carra Skrtel (Agger ) Aurelio
Kuyt Gerrard Mascerano Babel
Owen Torres

Klupa : Cavalieri , Benayoun , Riera , Arbeloa , Ngog , Xabi , Skrtel (Agger)

E ako kupimo jednog poluspica Stevie ce se vratiti na zadnjeg veznog znaci Xabi i Masc se mjenjaju . Kako li ce igrati pitanje je :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 jun 2009, 18:49

OTNYS_YNWA je napisao/la:
E ako kupimo jednog poluspica Stevie ce se vratiti na zadnjeg veznog znaci Xabi i Masc se mjenjaju . Kako li ce igrati pitanje je :D
gerrard na zadnjeg veznog :o :o :o :shock: :?: :?: :?: Ja bi voljela da dodje sergio aguero...a i pojavljuje se dosta spekulacija koje povezuju njega i forlana sa liverpoolom....ali ipak to su samo spekulacije...nazalost ...vidim amerikanci malo - pomalo prodaju sve sto su nekad kupovali....samo sto nece da prodaju liverpool :evil: eno prodaju Montreal Canadiens za 330 miliona...i to bi navodno olaksalo finansijsku situaciju liverpoola...iskreno sumnjam da ce to pomoc klubu jer oni samo vade svoje glave iz dugova...imaju oni dugova i u americi sa kojima nismo povezani...tako da....bice ovo veselo ljeto za njih :lol:

Stivi_Dzi je napisao/la: pa normalno da znam predstavlja oznaku mog omiljenog benda!!! :D :D

ja sam razmisljala da je stavim na svoj avatar ali sam ipak izabrala ovaj..prejaki su :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jun 2009, 20:30

prvo pojacanje Suso golemo :D
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 jun 2009, 22:19

Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum has finally succeeded in his attempt to buy Liverpool Football Club.

The foundations are being put in place. Note that during the Champions League draw, Rick Parry said he was fine to be leaving because the club would be in good hands. Also, Mr Maktoum has not forgotten that David Moores rejected Dubai International Capital at the final hurdle when everything seemed wrapped up.

The end game is here. Tom Hicks has never wanted to sell to a Dubai entity due to the wranglings with Amanda Staveley and Sameer Al Ansari in Dubai himself, when he rejected a meeting with Hicks' representatives in Dubai when they travelled to the region in 2008.

The refinancing package has been offered by RBS, but the terms with this bank have not been signed for a reason. There were two interested parties, the Kuwait consortium and an Indian fellow, but they withdrew in the light of Sheikh Maktoum's astute handling of RBS, meaning he had first option on the club should RBS and Wachovia decide to pull the plug on the loan. I must also stress that when Gordon Brown visited Dubai in November 2008, Sheikh Maktoum raised the issue of Liverpool and the nationalisation of RBS, and asked for him to do what needed to be done with regards to RBS' part of the loan.

It is up to you whether to believe this or not, but it will be announced within the next few weeks. Rafael Benitez is preparing a rather cheeky deal of £50m + Albert Riera for David Silva and David Villa, but he believes that Real Madrid may have succeeded already for Villa. A deal in principle was agreed with Valencia for David Villa in January for this summer for a fee worth £27m, but David Villa called for this to be terminated after learning of Real Madrid's interest, and the chance to stay in Spain for the sake of his wife which is understandable. Rafael Benitez has instructed senior Dubai officials of his plans, and Sheikh Mohammed is believed to be one of them. He has also talked to Mohammed Al Gergawi, a senior Dubai official of the plans.

Amin,Amin,Amin....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 21 jun 2009, 22:25

Da vidimo sad kako Rafa posluje kad je dobio "malu" dozu finansija. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 21 jun 2009, 22:26

reds_forever je napisao/la:Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum has finally succeeded in his attempt to buy Liverpool Football Club.

The foundations are being put in place. Note that during the Champions League draw, Rick Parry said he was fine to be leaving because the club would be in good hands. Also, Mr Maktoum has not forgotten that David Moores rejected Dubai International Capital at the final hurdle when everything seemed wrapped up.

The end game is here. Tom Hicks has never wanted to sell to a Dubai entity due to the wranglings with Amanda Staveley and Sameer Al Ansari in Dubai himself, when he rejected a meeting with Hicks' representatives in Dubai when they travelled to the region in 2008.

The refinancing package has been offered by RBS, but the terms with this bank have not been signed for a reason. There were two interested parties, the Kuwait consortium and an Indian fellow, but they withdrew in the light of Sheikh Maktoum's astute handling of RBS, meaning he had first option on the club should RBS and Wachovia decide to pull the plug on the loan. I must also stress that when Gordon Brown visited Dubai in November 2008, Sheikh Maktoum raised the issue of Liverpool and the nationalisation of RBS, and asked for him to do what needed to be done with regards to RBS' part of the loan.

It is up to you whether to believe this or not, but it will be announced within the next few weeks. Rafael Benitez is preparing a rather cheeky deal of £50m + Albert Riera for David Silva and David Villa, but he believes that Real Madrid may have succeeded already for Villa. A deal in principle was agreed with Valencia for David Villa in January for this summer for a fee worth £27m, but David Villa called for this to be terminated after learning of Real Madrid's interest, and the chance to stay in Spain for the sake of his wife which is understandable. Rafael Benitez has instructed senior Dubai officials of his plans, and Sheikh Mohammed is believed to be one of them. He has also talked to Mohammed Al Gergawi, a senior Dubai official of the plans.

Amin,Amin,Amin....

IJAO, IJAO, IJAOOOOOOOO pa ako je ovo istina, to je jedna od najljepsih vijesti ove godine, nebitno za pojacanja i novac, najvise mi je drago sto ce onda ostati ovi igraci koje su Jenkiji htjeli prodati da bi finansirali svoj dug...uuuu Redsy, pa imas pivu od mene...IJAOOOOOO evo novog stadiona, evo ludila :D :D :D :D

P.S. Gdje si ovo iskopala, sunce ti kalaisano? :P
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jun 2009, 23:06

bomba?

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 21 jun 2009, 23:09

Napadač Liverpoola i španjolske nogometne reprezentacije Fernando Torres prekinuo je sve špekulacije oko moguće promjene kluba ovo ljeto. Manchester Unitedu i Barceloni je jasno i glasno poručio kako ostaje na Anfieldu...

Torres je nedavno potpisao novi ugovor s “redsima”, ali ovaj se tjedan pojavila vijest kako bi Alex Ferguson dio kolača koji je dobio prodajom Cristiana Ronalda u Real Madrid rado potrošio na dovođenje španjolskog napadača u Manchester United. Interes je pokazao i europski prvak Barcelona, ali Torres je na obje mogućnosti samo odmahnuo rukom.

- Vrlo sam sretan svojim ugovorom u Liverpoolu i ne želim otići za malo više novca negdje gdje neću biti sretan. Tražiti više bi bilo pohlepno, a to jednostavno nisam ja. Dokle me god Liverpool želi, ostat ću u njemu. Siguran sam da Sir Alex Ferguson traži veliko ime da nadomjesti Ronalda, ali ja sam uzbuđen onime što radi moj šef u Liverpoolu. Mnogo je igrača produžilo svoje ugovore, a sigurno to ne bi napravili da misle kako u Liverpoolu ne mogu realizirati svoje ambicije - izjavio je Torres za Daily Mail, zaključivši:

- Iskreno vjerujem da ću s Liverpoolom osvojiti Premier ligu i Ligu prvaka. U Liverpoolu postoji jasna tradicija pobjeđivanja i ja želim biti mali dio toga.

Liverpoolk1D
Kontakt:

Post Postao/la Liverpoolk1D » 21 jun 2009, 23:51

Napokon!!
Liverpool ce dobiti para,a Silva i D.Villa su izjavili da bi voljeli preci u Liverpool!!
Y N W A !
Walk On,Walk on,With hope in your heart,and you´ll never walk allone!!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 jun 2009, 23:54

Ma to su samo rumors,volio bih da nas kupe Arapi,al' prosto sumnjam.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2009, 00:16

Zar bi se vi prodali? Hajd' bas mi je drago, gdje nestade sva ona prica o CSKA London i prodanim dusama, i sl.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Liverpoolk1D
Kontakt:

Post Postao/la Liverpoolk1D » 22 jun 2009, 00:18

Citao sam na njihovoj stranici da su sadasnji vlasnici liverpoola prodali neki HNL klub u SAD-u i sada imaju nesto vise para dati Benitezu

Vise na:http://www.myanfield.net/
i
http://www.thisisanfield.com/topstory/2 ... -troubles/
Walk On,Walk on,With hope in your heart,and you´ll never walk allone!!!

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 22 jun 2009, 00:23

Virtu4l je napisao/la:Zar bi se vi prodali? Hajd' bas mi je drago, gdje nestade sva ona prica o CSKA London i prodanim dusama, i sl.
Ti bas ne kontas ?
Pa covjece da bi pratili konkurenciju mora se to uradit kao sto se moralo i amerikancima prodati mada je tu napravljen kiks jer oni nistanisu uradili al eto nadam se da ce ukoliko dodje do prodaje tj kupovine FCL od strane arapa FCL napredovati mnogo mnogo !
Ali to neznaci da ce FCL kao CSK pokupovati "najbolje" igrace i kontati da moze osvojiti sve jer liverpool je ipak liverpool !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jun 2009, 00:31

liverpool se nije prodao arapima jos, ono je nije bila zvanicna informacija. jedan od vlasnika je prodao svoje dionice u NHL klubu kao sto sam ja to vec ranije najavio samo sto sam ja dosao do informacije da ce te pare ici u sanaciju dugova a ne za transfere.
iskreno da mene neko pita ameri ili arapi bez obzira i da ameri daju vise para ja bi izabrao arape ali.... ko me pita :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.