Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

NeToBoLa
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la NeToBoLa » 03 maj 2011, 23:37

Turnir navijačkih fan klubova u Srbiji za cilj ima promociju zdravog navijanja i rivalstva, promociju fudbala, stranih fan klubova i druženje.

Prvi turnir odigran je 4. oktobra 2009. godine, pobednik je bio fan klub Milan Serbia. Na turniru je učestvovalo 5 fan klubova i 2 prijateljska sajta.

Drugi turnir je odigran 2. maja 2010. godine,a ekipa Milan Serbia je odbranila titulu. 8 fanklubova je uzelo učesće.

Treći turnir je odigran 3. oktobra 2010. godine. Pobednik je ekipa Inter Balkan. Turnir dobija novu dimenziju zbog podizanja na veći nivo i učestvovanja 7 novih ekipa. 14 fan klubova je uzelo učesće i jedan gost - FK Olimpija, klub gluvonemih.

Četvrti turnir će se održati 8. maja 2011. godine.

Turniri se održavaju na terenima na Adi Ciganliji, jednom od simbola i najpopularnijih mesta Beograda. Polako postaje tradicionalno druženje navijača u Srbiji i na Balkanu.

Ove godine na turniru učestvuju:
Juventus, Liverpool, Arsenal, Manchester City, Chelsea, Lazio, West Ham, Roma, Barcelona, Manchester United, Inter, Newcastle, Everton, Milan, Borussia Dortmund, Leeds United.

Za Everton nastupa ekipa s foruma http://www.everton-serbia.net/portal/v3/index.php koja je učestvovala i prošle godine.

slika
Who dares, wins !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 maj 2011, 15:28

Eto pozvani su Rodwell i Vaugan u reprezentaciju. Mlađi gradski rival nema nijednog pozvanog. :P

Yakubu izgleda ostaje u Leicesteru, nešto mu se ne vraća u Everton. Pa eto, ispunit će mu se želja a Vaughan će zato imati više šanse da proradi u napadu.
Who dares, wins !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 06 maj 2011, 17:55

Evertonovi omladinci U-18 osvojili ligu. ;)

http://www.evertonfc.com/news/archive/2 ... the-league
Who dares, wins !

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 06 maj 2011, 22:08

Uoči sutrašnjega dana-susret sa našim starim "mušterijama" :twisted: ;) (ako uzmemo u obzir zadnjih 10 utakmica-Everton ubilježio pobjedu u 7 susreta uz jedan remi-pa ti vidi!) ,no ovaj put City dolazi "podebljan" sa novacima "ludi" Balloteli i Džeko.Naravno ,zdrav razum govori da može biti baš gadno,no mi sigurno nečemo pasti,to nikako-ipak igra se na Goodisonu-domača publika koja je nabrijana da "pozdravi" Lescotta (odlaskom za City dvije sezone prije je i navukao bijes SVIH navijača Evertona) i ekipu im.Prognoza?! dobra i napeta tekma,pa ko pobjedi. Mi bolje od 7.mjesta nemožemo-tako da ostaje da se borimo za njega sa Boltonom i ostatkom ekipa koji se proteže sve do Sunderlenda na 14.mjestu :shock: :? Ok,ok,malo prepesimistično,ali to je realnost (zadnje tri utakmice -Man.City,WBA i Chelsea-koliko bodova možemo,ali realno uzeti!?3-4!??Chelsea nesmije ni boda prosuti,u lovu na titulu,od sutra...) uredu,tema je veoma zahvalna za diskusije i sitnu kombinatoriku-zdrava za mozak, slaba za živce :D
Hajmo malo na ljepše teme.
Novi gostujuči komplet je mrak dobar-zanimljivo veoma -neka "old school yellow"-kao i ovi smajlići ;)
slika( ova od golmana mi je stravaaa! :twisted: )
slika
ostajte dobro i sutra da se popije pivo za pobjedu aBd
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 07 maj 2011, 17:31

Počelo je loše-kao i uvjek-prvo pol. 0:1 (Yaya Toure)...ali,ali, Everton "podemoni" uvjek, i naravno...1:1-DISTAIN...Harta ugurao u gol s loptom :lol: :lol: ...i sad City malo je spustio uši...nekako Europa izgleda dalje kad se gleda sad sa Goodisona za njih.Aferim Moyes care!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 maj 2011, 17:32

Koja golčina Osmana :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 07 maj 2011, 17:33

Luuuuudilo care....OSMAAAN...2:1 opet glava ...sad Man. City ima glavobolju.. :D :D :D :D
COYB
Zadnja izmjena: obi-punk-kenobi, dana/u 07 maj 2011, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 maj 2011, 17:38

obi-punk-kenobi je napisao/la:Luuuuudilo care....OSMAAAN...2:1 opet glava ...sad Man. City ima glavoboljw.. :D :D :D :D
COYB
Što je najžalosnije i pored primljena dva gola, oni se još uvijek brane :mrgreen:

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 07 maj 2011, 17:59

Eto! Tri boda -nama dobro,držimo 7 .mjesto zacementirano...a vama "komšije" (mali crveni-vidim pratio si sa pažnjom ;) tekmu) vama olakšavamo put ka CL...bar budite zahvalni...sve je na vama...a mi ...pivu dižemo u tu čast...i sljedeču sezonu ,faktički, jedva čekamo.
I pozz ostalim Evertoniansima...malo uspavani...ali prolječe je i roštilj je "u modi" :lol:
COYB

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 maj 2011, 18:06

Everton voli kuci igrati jake ut.
Do kraja sezone imati ce priliku odigrati jos samo jednu :)
Svakako vam zelim srecu i da budete uspjesni u posljednjem kolu u jos jednoj jakoj utakmici ;) .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 07 maj 2011, 18:15

hahaha :lol: :lol: još jedna mušterija ;) :twisted: ...pa sad do te tekme ima jedno još dvije hefte ,brat bratu,pa zar ne?! Nama je sad NAJBITNIJA sljedeča tekma protiv WBA...ipak,uzeli su nas samo tako na Goodisonu :x :oops: :evil: -to se nezaboravlja...pa kontamo im vratiti za petardu kuči...kontaš-niko,ali niko nas nije tako uzeo...a Chelsea ostavljamo za kraj-baš k'o meza-to čemo vidjeti 22.05. i znam da če bit praznik fudbala...vi sami to riješite između sebe :D sutra.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 maj 2011, 18:26

obi-punk-kenobi je napisao/la:Eto! Tri boda -nama dobro,držimo 7 .mjesto zacementirano...a vama "komšije" (mali crveni-vidim pratio si sa pažnjom ;) tekmu) vama olakšavamo put ka CL...bar budite zahvalni...sve je na vama...a mi ...pivu dižemo u tu čast...i sljedeču sezonu ,faktički, jedva čekamo.
I pozz ostalim Evertoniansima...malo uspavani...ali prolječe je i roštilj je "u modi" :lol:
COYB
Hvala Evertonu, ipak nada zadnja umire, iako je dug put što se tiče LP za Liverpool...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 07 maj 2011, 19:07

Pobjedio je duh a ne novac. Everton u drugom poluvremenu prejak i zasluženo pobjeđuje.

Koliko sam Cahill znači ekipi. :)
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 maj 2011, 20:58

Covjece te povrede i neozbiljnost igraca u ponekim tekmama pa to nas je kostalo kup uefa :roll: ...
Nekako mi je ova tekma izgledala najsigurnija u ovom kolu, ne sad da podcjenjujem Man.City ali stvarno uzimajuci u obzir lozionu protiv jacih timova epl bio sam 90% ubijedzen u trijumf..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 08 maj 2011, 02:36

City je redovna mušterija postao otkako ih je kupio šeik. :lol:
Who dares, wins !

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 08 maj 2011, 19:31

Ok,ok...ja sam bio malo preskeptičan-ali baš što ti kažeš,nabrijanost na "jače" timove EPL je kod Evertona baš kao "osobina"-ali,te sve povrede,neko "trunjenje" na terenu protiv nekih timova na jesen i slično...to nas je koštalo Europe i ove godine, kao i prošle(i prošle smo završili mjesto iza malih crvenih sa Anfilda-oni u El a mi :( :? ) no kad vidim da su u zadnjih 6-7 tekmi sa totaalno podmlađenim timom ulazili, da je maestro Moyes ubacivao jednoga Gueye (svidio mi se-buduči Saha) Vellios-a, Forshaw-a...a imao takvu listu povreda-Fella, Saha,Arteta, Cahill (maaa, samo njih 4.čine kostur ekipe) Coleman in-out, ... a sad čitam da se Yakubu i Vaughan nežele vratiti u tim sa pusudbi iz Leicestera ,respektiv, Crystal Palaca.... :oops: :roll: :? maaa neka-ako se može koja lova za njih dobiti, Sahu uvaljati Turcima,...možda iduču sezonu krenu od starta nabijati kao sad u nekih 9-10 tekmi...pa igrali bi ne Europa League več Champions League! :D i to bez šejkova, američkih,ruskih i inih suludih milijardera...samo novac koji zasluže kroz TV prava, na novac od FA ,na novac od kluba koji sam sebe finansira-onda bi postali baš pravi "The People Club" i to sve sa velikim slovima. jah
pozz i do subote i WBA.
NSNO

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 08 maj 2011, 19:51

Tako malo fali da se stvori tim koji može konstantno pobjeđivati. Valjda će iznaći nekako Moyes koju funtu više za malo jače pojačanje u napadu jer napad je ove sezone najgori dio ekipe bio. Povrijeđeni će biti oporavljeni do početka sljedeće sezone tako da malo ozbiljnijim pristupom svakoj utakmici, može se puno napredovati na tabeli.
Who dares, wins !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 08 maj 2011, 20:00

Evo prilike i golovi sa utakmice za one koji nisu bili u mogućnosti je pogledati.

Who dares, wins !

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 08 maj 2011, 20:27

NeToBoLa-potpisujem sve to što kažeš.Samo sad da se do početka sezone 2011/2012 iskoristi za građenje tima na postoječim kadrovima uz neke neophodne kupovine i prodaje i početi kako bog zapovjeda.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 09 maj 2011, 00:31

Ma citao sam nesto kaze Moyes nema se kesa za veca pojacanja pa ce opet trazit igraca za manje novce. Cudno zvuci ali meni fakat drago kad Ferguson rece da ostaje jos minimum jednu sezonu hahahha jer se Moyes spominjao kao novi nasljednik Ferdzija i to mi se nikako nije svidjelo...
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.