Evo uso je ovaj na serverkaraon je napisao/la:si jos tu ?robovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu ???
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
ja sam se toliko nasikirao sto sam zadnje dvije tekme onako olako izgubio, i pao na 11. mjesto, da sam se sinoc morao toliko napiti da ne znam Dje Gonim
i u tom pjanluku mi je naletila nova ideja za formaciju i taktiku, jutros sam je na brzinu provjerio protiv mladjeg brata.. i cini se bolja nego stara 
cuvajte se sad Schalke-a hahaha

Funjai je napisao/la:ja sam se toliko nasikirao sto sam zadnje dvije tekme onako olako izgubio, i pao na 11. mjesto, da sam se sinoc morao toliko napiti da ne znam Dje Gonimi u tom pjanluku mi je naletila nova ideja za formaciju i taktiku, jutros sam je na brzinu provjerio protiv mladjeg brata.. i cini se bolja nego stara

Vjerujte meni bitnije je kako si ti uigran s taktikom ja stalno igram s istom na početku sam bio loš,a sad na 6. došao imam čak šansu da budem 3.

Onaj prvi dio je bio samo zagrijavanje

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Moze li mi neko reci ima zvjezdica kod Marseja i kod Majestica. Igra li on, igra li neko sa tom ekipom?
Glory Glory Man United!
-
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:hocel ko??
hocu ja..
eu2
ever
pw:jaskogay

haj da malo probam,da vidim gdje sam protiv najjaceg

- -Barcelona-
- Kontakt:
hocu ja, aj pravi-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko?

- -Barcelona-
- Kontakt:
eu2Funjai je napisao/la:hocu ja, aj pravi-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko?
ss.ba
0000
hajd pa da odigramo stotinjak utakmica

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Koliko znam da igrao, samo bio ovih dana na medenom mjesecu, a zvijezdicu dobiješ kad rezultat bude 0*:0* (kada se ne dogovore da odigraju)! Znači majesticu se samo javiAnderson8 je napisao/la:Moze li mi neko reci ima zvjezdica kod Marseja i kod Majestica. Igra li on, igra li neko sa tom ekipom?

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- -Barcelona-
- Kontakt:
hocemo nastaviti?-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko igrati?

- -Barcelona-
- Kontakt:
eu1Funjai je napisao/la:hocemo nastaviti?-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko igrati?
ss.ba
1234
ajd neko humanitarnu, za djecu centra Duga 
eu2, pass: raul

eu2, pass: raul
- -Barcelona-
- Kontakt:
Zna li mozda neko zasto nekad nemam konekcije na pesu,znaci nema onih crtica,a internet mi normalno radi 

Daj nek' mi neko dadne dobar link/da radi 100%) za PES 6..po mogucnosti torrent...al' moze i ovako 

- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.gamestorrents.com/psp-game-p ... -2066.htmlalacious je napisao/la:Daj nek' mi neko dadne dobar link/da radi 100%) za PES 6..po mogucnosti torrent...al' moze i ovako
http://www.gamestorrents.com/psp-game-p ... -2074.html
Evo ja sam ova dva pronasao. Neznam da li rade 100%, ali mozda pomogne

Hvala puno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.