omare kakva njih dvojica, hvala bogu da nece niti jedan od njih biti vodja, nego normalan stariji momak... vi ste glupi ako mislite da sam ja na lak.... straniOmar500 je napisao/la:Neka, nećemo o ovome na forumu ( sportskom ) . Jbg, situacija je kakva je, a do promjena neće doći ako budemo bojkotovali. Treba treći vodja, hebo ovu dvojicu sada.
Otiš'o si Đilda, ostala je tuga, vječno će te voljeti Manijaci s Juga !!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nema potrebe da narusavate atmosferu nekoliko sati prije tekme zbog gluposti.Ako je ovo istina(a postoji velika mogucnost da nije),sve ce se ocistiti do utakmice i ludilo ce poceti
.
Kakav bojkot ba

Kakav bojkot ba

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Tako se stvari ne mijenjaju na bolje mangupe,pogresan ti je stav ako mislis dobiti simpatije paljenjem ,bojkotom,pucanjem u krivu si samo jaci postajemo
-
- Kontakt:
Takodjer ni ja i jedno 10,20 mojih drugova nismo isli na jug od pocetka polusezone zbog vodje siptara i jos par debila sa dobrinje.. Ova nasa bitka nema veze sa lakyem on ima drugih stvari sa debilima sa dobrinje.. Isli smo na sjever i pratili Zelju.. Et pa nek sada kradu siptar i celavi nedo pare kad im se jug raspada i raja napusta tribinu zbog retardiranosti pojedinaca.. U dosta stvari niste upuceni..
- pintol_TM87
- Kontakt:
Pozz..zamolio bih moderatora da obrise postove korisnika manguppp na ovoj temi jer pokusava da stvori neku pogresnu sliku iii nazalost ne uspijeva mu u tome...nego jel iko od vas isao da kupi kartu kakva je dole situacija???
DANAS ILI NIKAD SVI NA JUG
DANAS ILI NIKAD SVI NA JUG

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- themaniaks
- Kontakt:
prosli su Manijaci i gore situacije od ove,tako da cemo i iz ove izaci puno jaci nego sto smo bili...sto te ne ubije to te ojaca uvijek bilo,zato svi na groblje 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
TAKO JEGrbavica1921 je napisao/la:Takodjer ni ja i jedno 10,20 mojih drugova nismo isli na jug od pocetka polusezone zbog vodje siptara i jos par debila sa dobrinje.. Ova nasa bitka nema veze sa lakyem on ima drugih stvari sa debilima sa dobrinje.. Isli smo na sjever i pratili Zelju.. Et pa nek sada kradu siptar i celavi nedo pare kad im se jug raspada i raja napusta tribinu zbog retardiranosti pojedinaca.. U dosta stvari niste upuceni..

Imaš pp, molim te odgovorimangupp je napisao/la:TAKO JEGrbavica1921 je napisao/la:Takodjer ni ja i jedno 10,20 mojih drugova nismo isli na jug od pocetka polusezone zbog vodje siptara i jos par debila sa dobrinje.. Ova nasa bitka nema veze sa lakyem on ima drugih stvari sa debilima sa dobrinje.. Isli smo na sjever i pratili Zelju.. Et pa nek sada kradu siptar i celavi nedo pare kad im se jug raspada i raja napusta tribinu zbog retardiranosti pojedinaca.. U dosta stvari niste upuceni.., objasnio

Al bojkot nije resenje halo ba..... svi na jugmangupp je napisao/la:TAKO JEGrbavica1921 je napisao/la:Takodjer ni ja i jedno 10,20 mojih drugova nismo isli na jug od pocetka polusezone zbog vodje siptara i jos par debila sa dobrinje.. Ova nasa bitka nema veze sa lakyem on ima drugih stvari sa debilima sa dobrinje.. Isli smo na sjever i pratili Zelju.. Et pa nek sada kradu siptar i celavi nedo pare kad im se jug raspada i raja napusta tribinu zbog retardiranosti pojedinaca.. U dosta stvari niste upuceni.., objasnio
-
- Kontakt:
Ukucajte eldin bitici u google pa vidite koga prozivate kriminalcem a koga normalnim 

6 maraka neces dati nikome na tribini vec onom frajeru ispred stadiona, a on ce te pare staviti u kasu FK Sarajeva. isto tako niko vam nece otudjiti pare na stadionu. dodjite, navijajte i poslije utakmice zajebajite pitare jer cemo ih veceras naguziti!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Jeebo te bitici u pakas....Željo je bitan ostali ne!Grbavica1921 je napisao/la:Ukucajte eldin bitici u google pa vidite koga prozivate kriminalcem a koga normalnim
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
themaniaks je napisao/la:ebo vas i lakaca i tica...Zeljeznicar ispred svega
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- Željo 1921
- Kontakt:
Pola vas je huligan (iza tastature) cast pojedincima.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Karte nisu problem, karti nema

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
O tome ti pricam
Samo se treba odvojiti od njih pa kad ih 20 ostane onda ce razmisliti o sebi..

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
A mi vam o ovome govorili ima 3-4 godineGrbavica1921 je napisao/la:O tome ti pricamSamo se treba odvojiti od njih pa kad ih 20 ostane onda ce razmisliti o sebi..

Ne brini se ti za nas veceras ce JUG BITI PUN, za sve ostalo tu je LAZAR!UPS je napisao/la:A mi vam o ovome govorili ima 3-4 godineGrbavica1921 je napisao/la:O tome ti pricamSamo se treba odvojiti od njih pa kad ih 20 ostane onda ce razmisliti o sebi..
nego veceras svi na Kosevo, platis 6 KM a sve ostale lekcije dobijes besplatno. divota
Seyo_TM je napisao/la:![]()

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, NeSamSafetee i 14 gostiju.