jel tebi uredu sto ti caTi psuje sve redom zato sto u jednom trenutku ne navijas, jel tebi uredu sto glavonja krade pare i pare od kluba, od nas navijaca ... NE IDITE NA JUG !nedaTM je napisao/la:eebo li vas Laky i Tica i svi redom po sred supka!!! jel idete radi Zelje na tekme il radi nekih narkomana???? ili mozda samo da bi bili vidjeni?????mangupp je napisao/la:retardiran si pa govoris da sam momak moze ovakve stvari da uradi, imas vise pravih momaka koji trenutno ne idu na utakmice nego sto ih je ostalo na juguColorado je napisao/la:Ode Laki za juznu tribinu
poneo je i ribicu
da vidi smrada i da zaradi
mesec dana nista ne radi
Sutnuli ga iz zenice
ostao je bez transa
cim je stig'o, cim se vratio
nas se Laki ribe najeo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo mozete danas pjevati
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljudi nemojte kvariti atmosferu mogao je neko ko je blizu kosevskog trkunut i vidjet situaciju!
- Željo 1921
- Kontakt:
Kakav bojkot,ocistit ce se do veceras,ne pozivaj te ljude na bojkot,jeste zdravi ?
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Imam osjecaj da HZ iskoristava situaciju na jugu,pa sve sto oni urade prebace na onog narkomana 

svoj ti pos'o !
- Capt_Billy
- Kontakt:
E AJDE MALO USERI ATMOSFERU RADI PITARKSE PROPAGANDE!!! AJDE MALO, DOBRO STE KRENULI; **** VAS SVAK GLUPI!!!!!!!!!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Lijepa vremena kad je Keno bio VD (vrsilac duznosti) vodje navijaca. Ova djeca vjerovatno nemaju pojma da mi nemamo "vođu", jedan i jedini je bio rahmet mu duši, ovo sad je sve da te Bog dragi sacuva.
Cuj da ne idem na Jug jer se neko dijete od svojih 18 ili 19 godina nesto nafuralo da je neki faktor. Onda se pitaju ljudi sto nema raje na utakmicama, pa dosli divlji i otjerali pitome, nabijem ih na furke i furkice.
A danas uzimamo 100%!
Cuj da ne idem na Jug jer se neko dijete od svojih 18 ili 19 godina nesto nafuralo da je neki faktor. Onda se pitaju ljudi sto nema raje na utakmicama, pa dosli divlji i otjerali pitome, nabijem ih na furke i furkice.
A danas uzimamo 100%!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
- Kontakt:
Ako je ovo istina onda stvarno nigdje veze cemu sve ovo...cuj neki pojedinac da mi unisti derbi eh pa nece
nego u sto vecem broju veceras!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

nego u sto vecem broju veceras!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
- Željo 1921
- Kontakt:
Tako je..Grbavica moj zivot je napisao/la:Imam osjecaj da HZ iskoristava situaciju na jugu,pa sve sto oni urade prebace na onog narkomana
idem i ici cu svaki put na jug, RADI ZELJE, niti radi TIce niti bilo koga, RADI ZELJE!!! a to sto su vama bitnija vasa narkomanska prepucavanja od Zelje to je druga prica, vi ste olosi, a ne Manijaci, ni Zeljovci!!![/quote]
pa idi na jug kad si šaban, nit' sam narkoman, nit' sam ološ, idem 1000000000 % duze od tebe na utakmice zelje i kuci i na gostovanja tako da ti to ne pije vodu.. ja sam jednostavno za bolji JUG
pa idi na jug kad si šaban, nit' sam narkoman, nit' sam ološ, idem 1000000000 % duze od tebe na utakmice zelje i kuci i na gostovanja tako da ti to ne pije vodu.. ja sam jednostavno za bolji JUG
- nookey
- Kontakt:
ŠTA JE VAMA KAKAV BOJKOT VEČERAS PUN JUG KAO NIKAD, KOME SMETAJU PSOVKE NEK IDE U POZORIŠTE IONAKO NIJE ZA TRIBINE!!!!
IDEMO DA IM ODEREMO GUZOVE!!!!
IDEMO DA IM ODEREMO GUZOVE!!!!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Momak nemoj ni ici na utakmicu ne pozivaj ti ovdje i ne soli pamet nekome .PRAVI MANIJACI CE OTICI NA TEKMU BEZ OBRZIRA NA SVE I BODRITI ŽELJU DO NOVE POBJEDE!
Ma izvor je sc sport.ba
Ma o čemu vi, kakav bojkot, nema šanse. Svi na Jug !!!
Što se trenutno tiče Juga, treba nam bolji Jug, ali nema više takvih vođa kao što je prije bilo. Da nam je sada Đilda, bili bi neprikosnoveni na Balkanu, a i ovako smo opet najbolji u BiH...što govori kakve su ostale navijačke skupine.
Važan je samo Željo, sve ostalo je prolazno...
Ma o čemu vi, kakav bojkot, nema šanse. Svi na Jug !!!
Što se trenutno tiče Juga, treba nam bolji Jug, ali nema više takvih vođa kao što je prije bilo. Da nam je sada Đilda, bili bi neprikosnoveni na Balkanu, a i ovako smo opet najbolji u BiH...što govori kakve su ostale navijačke skupine.
Važan je samo Željo, sve ostalo je prolazno...
pa idi na jug kad si šaban, nit' sam narkoman, nit' sam ološ, idem 1000000000 % duze od tebe na utakmice zelje i kuci i na gostovanja tako da ti to ne pije vodu.. ja sam jednostavno za bolji JUG[/quote]mangupp je napisao/la:idem i ici cu svaki put na jug, RADI ZELJE, niti radi TIce niti bilo koga, RADI ZELJE!!! a to sto su vama bitnija vasa narkomanska prepucavanja od Zelje to je druga prica, vi ste olosi, a ne Manijaci, ni Zeljovci!!!
a bolji JUG ces postici nedolaskom na derbi i ti dozvoljavas da ti raznorazne mafijoze unistavaju onu najvazniju utakmicu, ono za sta se zivi!! DERBI! kakav si to ti lik kad ti derbi mogu unistiti neki sumnjivi likovi... a i one planule stolice su vjerovatno bile potstaknute idejom za bolji JUG?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Neka, nećemo o ovome na forumu ( sportskom ) . Jbg, situacija je kakva je, a do promjena neće doći ako budemo bojkotovali. Treba treći vodja, hebo ovu dvojicu sada.
Otiš'o si Đilda, ostala je tuga, vječno će te voljeti Manijaci s Juga !!!
Otiš'o si Đilda, ostala je tuga, vječno će te voljeti Manijaci s Juga !!!
cuj bojkot hahahahahahhaa

nemojte sad dizat tenzije oko grupe , bas danas ste poceli sa ovakvim glupostima

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
@nedaTM ko kaze da necu biti na utakmici ?.. necu samo na jugu biti, kod sitnog kriminalca, glavonje, sip.tara, lopova...
I to što kažešmiki 90 je napisao/la:nemojte sad dizat tenzije oko grupe , bas danas ste poceli sa ovakvim glupostima![]()

Ajde Lazare, ajde Lazare, ajde Lazare... Hoćemo hettrick ( koja bi to špica bila, jedan gol glavom, jedne gol makazicama i jedan iz voleja u rašlje

ok ba smaras raju sa tim ovdje, vase probleme rjesite negdje drugo...mangupp je napisao/la:@nedaTM ko kaze da necu biti na utakmici ?.. necu samo na jugu biti, kod sitnog kriminalca, glavonje, sip.tara, lopova...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hansestadt i 28 gostiju.