Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Seeds (2)Citizen-X je napisao/la:je biga hos i muz'cku da ti pustim
Peers (3)
jbt ove patnje

Evo jedna pjesma koja ori u kući sad na SabahumandraX je napisao/la:Sabahajrullah

[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
pu nalet' te bilo

Meni jutarnja kafa leze uz Miles Davisa
koji sam crnac 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Megamon
- Kontakt:
Probudio sam se u 7 sati,ne mogu da spavam zbog napetosti.Inace prva pjesma koju sam cuo jutros je bila ova
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- samir_tm87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

opet sam jutros ustao rano i krenuo na stadion grbavicu, moja se raja vec skupila tamo da gleda zeljinu utakmicu

opet sam jutros ustao rano i krenuo na stadion grbavicu, moja se raja vec skupila tamo da gleda zeljinu utakmicu
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Nisam momak iz tvoga kantona

Nisam momak iz tvoga kantona

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 07 maj 2011, 10:26, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobro jutro raja 

-
- Kontakt:
Vratio mi se macak !
Kad smo svi vec mislili da je poginuo ili da ga je neko ukrao dolazi komsija Josip i govori imam nekakvu macku na tavanu sve golubove i ostale ptice pokla , moj dedo odlazi da vidi kad ono moj macak 

Samo F.K.S !! je napisao/la:Vratio mi se macak !Kad smo svi vec mislili da je poginuo ili da ga je neko ukrao dolazi komsija Josip i govori imam nekakvu macku na tavanu sve golubove i ostale ptice pokla , moj dedo odlazi da vidi kad ono moj macak

E Bosanac jesam ti lepo reko da ce se vratiti

sad ga cuvaj dobro

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Vratio mi se macak !Kad smo svi vec mislili da je poginuo ili da ga je neko ukrao dolazi komsija Josip i govori imam nekakvu macku na tavanu sve golubove i ostale ptice pokla , moj dedo odlazi da vidi kad ono moj macak
hahahah,ja ti macka,kakav je to macak sve redom pokla

jutro raja...

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
dobar jutar ljudovi
prelijep dan za igrat' lopte, naravno kad malo zahladi. mada sam treb'o sa jaranima se ic' napit, al' sportom protiv alkohola
salim se. opet sam se nestp zakacio s njima i sad nema sanse da odem. kanio sam se alkohola do nove godine

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
-
- Kontakt:
Raja danas mi je sluzbeni debi za 1. tim NK Bratstva , i to odmah protiv gradskog rivala NK Sloge iz Bos. Otoke . Nesto me trema uhvatila 

Čestitke.bavarian_bk je napisao/la:Raja danas mi je sluzbeni debi za 1. tim NK Bratstva , i to odmah protiv gradskog rivala NK Sloge iz Bos. Otoke . Nesto me trema uhvatila

Still learning...
- 'bordo_boy
- Kontakt:
Nek' ti je sa srećom jarane i odigraj što bolje! 

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život.
Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno.
Ali u jednoj stvari sam uspio.
Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno.
Ali u jednoj stvari sam uspio.
Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
- Kontakt:
Hvala drug . Ma igrao sam ja i prije , samo sto su bile prijateljske ali ovo je gradski derbidomineysn je napisao/la:Čestitke.bavarian_bk je napisao/la:Raja danas mi je sluzbeni debi za 1. tim NK Bratstva , i to odmah protiv gradskog rivala NK Sloge iz Bos. Otoke . Nesto me trema uhvatilaMa ne brini se, biće dobro aBd, opusti se i igraj najbolje što znaš. Nemaš se razloga plašiti.

pazi ti neko noge ne polomi. seljacine su to, cim vide djete odmah udaraju. tako je bar kod nas u ovoj ligi gdje je i turbina.domineysn je napisao/la:Čestitke.bavarian_bk je napisao/la:Raja danas mi je sluzbeni debi za 1. tim NK Bratstva , i to odmah protiv gradskog rivala NK Sloge iz Bos. Otoke . Nesto me trema uhvatilaMa ne brini se, biće dobro aBd, opusti se i igraj najbolje što znaš. Nemaš se razloga plašiti.
i opusti se ba. vidim da igras stopera, pa samo prva naprijed i gotovo.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobor je to vjeruj mi, ja uvjek imam tremu kad igram, sve dok loptu ne dobijem, jos kad sam prvi gol zabio, trcao sam ko Adebayor kad je zabio protiv Arsenalabavarian_bk je napisao/la:Raja danas mi je sluzbeni debi za 1. tim NK Bratstva , i to odmah protiv gradskog rivala NK Sloge iz Bos. Otoke . Nesto me trema uhvatila
nek ti je sa srecom, na kojoj poziciji igras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.