FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jos malo i svi putevi vode od Grbavice
Volim Te Željo 
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
hahahSamo F.K.S !! je napisao/la:nogama.irridu je napisao/la:da nema ko kakvu ideju kako bi sutra trebali iztac nateren posto zeba ne igra
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
- Capt_Billy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
MOMCI SVAKA VAM CAST!!! OVO JE PRAVA PJESMA!!!!!!
Prebacio sam vec u mp3 za auta!!!
MOMCI SVAKA VAM CAST!!! OVO JE PRAVA PJESMA!!!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- kosewsko hill
- Kontakt:
Stigo sam malo na trening večerašnji.Najvjerovatnije (mada Amar je u pitanjuirridu je napisao/la:da nema ko kakvu ideju kako bi sutra trebali iztac nateren posto zeba ne igra
Željo - My first love!!!
"Sarajevo igra na Koševu, pa neće se valjda braniti k'o Real".
Amar Osim
Amar Osim
ma vjerovatno i hoce tako jer iskreno i nema bas nekih opcija ,al kakvu ce formaciju napravit ja mislim da ni on ne zna to ce sutra skontat zajebace sve:Dkosewsko hill je napisao/la:Stigo sam malo na trening večerašnji.Najvjerovatnije (mada Amar je u pitanjuirridu je napisao/la:da nema ko kakvu ideju kako bi sutra trebali iztac nateren posto zeba ne igra): Šehić, Vasilić,Nyema,Marković, Stanić,Ćulum;Svraka,Stančeski,Višća,Bešlija,Popović.
neko nam zapalio stolice na jugu sinoc oko 4.00 h ( samatra se da je to onaj lakaca ) ...... ali nece nam sigurno pokvarit najbolji dan u godini , mene euforija trese samo tako

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
J.ebo familiju,pa imal neko jaci od tog lika,da ga ubije za sva vremenamiki 90 je napisao/la:neko nam zapalio stolice na jugu sinoc oko 4.00 h ( samatra se da je to onaj lakaca ) ...... ali nece nam sigurno pokvarit najbolji dan u godini , mene euforija trese samo tako![]()
![]()
Sinoc nisam spavao ,sad me tek euforija ,a da nisam organizator puta ne bi ni dosao
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
a tog kretena su neki dan pretukli pa se sad inatiLudLo 4 je napisao/la:J.ebo familiju,pa imal neko jaci od tog lika,da ga ubije za sva vremenamiki 90 je napisao/la:neko nam zapalio stolice na jugu sinoc oko 4.00 h ( samatra se da je to onaj lakaca ) ...... ali nece nam sigurno pokvarit najbolji dan u godini , mene euforija trese samo tako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sinoc nisam spavao ,sad me tek euforija ,a da nisam organizator puta ne bi ni dosao
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
lijep dan,jedva odspavao 3 sata od euforije,ne znam vise sta da radim do pola 5 sve spremnom samo jos da ludilo zapocne 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Danas ćemo opet da dobijemo pitare, a zašto i ne bi...ŽELJO će da dobije još jedan lokalni derbi !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
[youtube][/youtube]
Zna li neko ko pjeva ovu pjesmu, pocinje negdje na pola videa !?
Zna li neko ko pjeva ovu pjesmu, pocinje negdje na pola videa !?
FKŽ !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne znam zasto, ali sve mi nekako smrdi oko ove tekme.. Molim te Boze da nisam u pravu..
Amar najavljuje da nemamo imperativ, da nam bas i ne treba pobjeda, da je i Sarajevo dobro, da se igra na golove.. Sarajevu gori pod nogama, moraju dobiti. Kvote po svjetskim kladionicama su otprilike 1.6 na Sarajevo, a svaki derbi bude oko 2.2 na domacina.. Ovo mi mirise na 2:1 za pitare, ali opet, daj' Boze da se varam, jer ko ce ih slusati...

Amar najavljuje da nemamo imperativ, da nam bas i ne treba pobjeda, da je i Sarajevo dobro, da se igra na golove.. Sarajevu gori pod nogama, moraju dobiti. Kvote po svjetskim kladionicama su otprilike 1.6 na Sarajevo, a svaki derbi bude oko 2.2 na domacina.. Ovo mi mirise na 2:1 za pitare, ali opet, daj' Boze da se varam, jer ko ce ih slusati...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Dobro si primijetio,mislim da nikad nisu bile manje kvote na domacina u derbijuBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam zasto, ali sve mi nekako smrdi oko ove tekme.. Molim te Boze da nisam u pravu..
![]()
Hajde, Lazare, hajde Lazare, hajde LAZARE ...... 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Od 12 karte ispred Doline ????
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ja koliko sam shvatio od 12 jetanzla je napisao/la:Od 12 karte ispred Doline ????
Futebol Clube do Porto !
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
damirfile je napisao/la:Dobro si primijetio,mislim da nikad nisu bile manje kvote na domacina u derbijuBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam zasto, ali sve mi nekako smrdi oko ove tekme.. Molim te Boze da nisam u pravu..
![]()
![]()
![]()
Imaš u l.u.t.r.i.j.i bih na Sarajevo je 1,90 a imas i sva specijalna kladjenja mozes se kladiti na kartone i kornere
Odigrana cista 2 u premieru kvota 3.1