ajd moze..caNYOn je napisao/la:Jasko ako si sad online haj sad da odigramo PLS ???
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
To prijatelju ti si domacin kad napravis javi !
-
- Kontakt:
eu2..jasko_juve..12345caNYOn je napisao/la:To prijatelju ti si domacin kad napravis javi !
-
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem koliko se frajer nafurao na soker..dajem gol u 90 minuti za 2-2,znaci igrica pokazuje da je to gol i covjek govori da nije gol..stvarno,ne mogu da vjerujem..sad ispade da sam ja kriv sto je sudija pokazao na centar???ako je gol,gol je,ako nije,onda nije..a ti ako ne vidis prijatelju dobro,posjeti očnog..pozdrav
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ko to
?????

-
- Kontakt:
javice se on sam..Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ko to?????
Pa ko je reko da si ti kriv ja samo kazem ba kako je bilo! LOPTA PROSLA KROZ STATIVU I SUDIJA SVIRO GOjasko_juve je napisao/la:ne mogu da vjerujem koliko se frajer nafurao na soker..dajem gol u 90 minuti za 2-2,znaci igrica pokazuje da je to gol i covjek govori da nije gol..stvarno,ne mogu da vjerujem..sad ispade da sam ja kriv sto je sudija pokazao na centar???ako je gol,gol je,ako nije,onda nije..a ti ako ne vidis prijatelju dobro,posjeti očnog..pozdrav

-
- Kontakt:
ej ba,boli me qrac ba vise..caNYOn je napisao/la:Pa ko je reko da si ti kriv ja samo kazem ba kako je bilo! LOPTA PROSLA KROZ STATIVU I SUDIJA SVIRO GOjasko_juve je napisao/la:ne mogu da vjerujem koliko se frajer nafurao na soker..dajem gol u 90 minuti za 2-2,znaci igrica pokazuje da je to gol i covjek govori da nije gol..stvarno,ne mogu da vjerujem..sad ispade da sam ja kriv sto je sudija pokazao na centar???ako je gol,gol je,ako nije,onda nije..a ti ako ne vidis prijatelju dobro,posjeti očnog..pozdrav

ma nisi ni ti meni dao jbg nisam ni ja tebi ! haj 2 2 i cao !jasko_juve je napisao/la:ej ba,boli me qrac ba vise..caNYOn je napisao/la:Pa ko je reko da si ti kriv ja samo kazem ba kako je bilo! LOPTA PROSLA KROZ STATIVU I SUDIJA SVIRO GOjasko_juve je napisao/la:ne mogu da vjerujem koliko se frajer nafurao na soker..dajem gol u 90 minuti za 2-2,znaci igrica pokazuje da je to gol i covjek govori da nije gol..stvarno,ne mogu da vjerujem..sad ispade da sam ja kriv sto je sudija pokazao na centar???ako je gol,gol je,ako nije,onda nije..a ti ako ne vidis prijatelju dobro,posjeti očnog..pozdrav![]()
![]()
nego stvarno igras ruzno jbg..ne das mi lopte primit,nije ti fazon,al et...

- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo je samo igra 
I meni ide na k... , kad primim gol u zadnjoj sekundi, kao nekoliko puta u ovoj sezoni, ali se brzo smirim nakon toga

I meni ide na k... , kad primim gol u zadnjoj sekundi, kao nekoliko puta u ovoj sezoni, ali se brzo smirim nakon toga

ma buraz i ja sam se smirio al znas kako sam go primio lopta udara unutrasnju stativu i neodbija se u go nego prolazi kroz go znaci ide u goaut i sudija svira go znaci sve sam polupoGoalgetter je napisao/la:Ovo je samo igra

- -Barcelona-
- Kontakt:
Hajd hoce li neko prijateljsku,ali nema golova kroz stative 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
ma ja malo me zajebajes hhhhhhh-Barcelona- je napisao/la:Hajd hoce li neko prijateljsku,ali nema golova kroz stative

- -Barcelona-
- Kontakt:
Ma ozbiljno pitam hoce li neko igrati,a ovo za stative,to je mala salacaNYOn je napisao/la:ma ja malo me zajebajes hhhhhhh-Barcelona- je napisao/la:Hajd hoce li neko prijateljsku,ali nema golova kroz stative

Bio je majestic jučer ovdje, samo tebe nije bilo, i kasnije si se javio kao da tebe nije kontaktirao, znači da je do vas, a nije pošteno ako vas pustim moramo i druge, a ima li ste za ove kole i više nego dovoljno vremena da odigrate (bilo je produženo).karaon je napisao/la:@ juventus 0244
trebao si makar pustiti mene i majestica da odigramo vi's da je covjek bio na medenom i nije mogao igrati...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
e ****...juventus 0244 je napisao/la:Bio je majestic jučer ovdje, samo tebe nije bilo, i kasnije si se javio kao da tebe nije kontaktirao, znači da je do vas, a nije pošteno ako vas pustim moramo i druge, a ima li ste za ove kole i više nego dovoljno vremena da odigrate (bilo je produženo).karaon je napisao/la:@ juventus 0244
trebao si makar pustiti mene i majestica da odigramo vi's da je covjek bio na medenom i nije mogao igrati...
Hoćel neko jednu ???
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- -Barcelona-
- Kontakt:
hajd pravi.robovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu ???
Haj komšija, da vidim jesil naučio-Barcelona- je napisao/la:hajd pravi.robovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu ???

EU 1
Room : Zenica
pass : ss.ba
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
si jos tu ?robovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.