jasko_juve je napisao/la:sutra su po meni Wolfsburg,Getafe,Bayern ziceri..
Getafe-Almeria 2

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jasko_juve je napisao/la:sutra su po meni Wolfsburg,Getafe,Bayern ziceri..

odigrao sam samo jedan listic koji ce mi jaran uplatit, mensecini da sam stavio sve zx2
  odigrao sam samo jedan listic koji ce mi jaran uplatit, mensecini da sam stavio sve zx2  dortmund, leverkusen, valerenga, palermo, rapid i totenhem
  dortmund, leverkusen, valerenga, palermo, rapid i totenhem  

davno sam ja prestao pisati ovdje...VolimLiverpool je napisao/la:Daj kakav info,analizu @hodža.

..joj ova mi Valencia nije sigurna bas a ?Tribalian je napisao/la:Danas Valensija 1, Notingem 2, Bajern 3+,Zvezda 2,Salke 1 ! ! !
 ..htio je i ja staviti,ali je izbaci u zadnji cas
 ..htio je i ja staviti,ali je izbaci u zadnji cas 
Pazi ovako druze, dva poraza vezana, a 10 kola nemaju remi,meni je nesto logicno,ja cu da je odigram,mozes i tim 1 daje dva gola u tom slucaju,klimav mi Sosijedad ,mislim da ovi moraju dobiti na Mestalji?muhovic je napisao/la:..joj ova mi Valencia nije sigurna bas a ?Tribalian je napisao/la:Danas Valensija 1, Notingem 2, Bajern 3+,Zvezda 2,Salke 1 ! ! !..htio je i ja staviti,ali je izbaci u zadnji cas
..ma ipak cu je staviti na drugom listicuTribalian je napisao/la:Pazi ovako druze, dva poraza vezana, a 10 kola nemaju remi,meni je nesto logicno,ja cu da je odigram,mozes i tim 1 daje dva gola u tom slucaju,klimav mi Sosijedad ,mislim da ovi moraju dobiti na Mestalji?muhovic je napisao/la:..joj ova mi Valencia nije sigurna bas a ?Tribalian je napisao/la:Danas Valensija 1, Notingem 2, Bajern 3+,Zvezda 2,Salke 1 ! ! !..htio je i ja staviti,ali je izbaci u zadnji cas
Obrati paznju i na Herkules,veliki broj dobrih igraca ,a bore se za opstanak,danas im je biti il' ne biti? Inace igraju kuci.

..ma jok Hercules,jeste da im je biti ili ne biti,ali je zeznuta tekma
 ..ma jok Hercules,jeste da im je biti ili ne biti,ali je zeznuta tekma 
Je li imaju da će Begonja prekinuti utakmicu?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sad gledam ponudu l.u.t.r.i.j.e bih za derbi imaju bruku spec. kladjenja
Ovaj Begonja vazda bio lud. Što toliko bolan.Begonja je napisao/la:Je li imaju da će Begonja prekinuti utakmicu?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sad gledam ponudu l.u.t.r.i.j.e bih za derbi imaju bruku spec. kladjenja

...
 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.