Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Chat
Ebte, dosadno. Hoćemo svi zajedno ovo gledati?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ja jos u ponedjeljak i ja gotov sa skolomT-MAC je napisao/la:eto ja danas okonca srednju skolu za sva vremena..jos sutra uzet zadatke za maturski i to je to..![]()
****..u neku ruku mi drago i jbt i zao mi..![]()
jos prezivit spaniju i svako na svoju stranu....

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Srbija,Bosna,Hrvatska..... mogu za eurosong da izbace i svetski mega hit,od onih baltickih zemalja ce uvek najvise dobiti 3-4 poena. Nemacka uvek 12 poena Turskoj ,Bosna Srbiji 12,Srbija Bosni 12..... i svake godine uglavnom isto.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kako onda uvijek drugi pobjednik, i kako to da BiH kada je poslala pjesmu "Lejla" bude treća, a inače deseta ili niže? Šestice i sedmice od zemalja koje inače ne daju ništa ili nešto sitno su ključne, a njih dobivaju dobre pjesme... kada smo poslali Harija nismo dobili bodove od dvije ili tri zemlje, a inače ih ne dobijemo od pola... toliko o toj priči, to je čisti urbani mit nastao zbog činjenice da je ljudima dosadno i da previše "pametuju"...Tribalian je napisao/la:Srbija,Bosna,Hrvatska..... mogu za eurosong da izbace i svetski mega hit,od onih baltickih zemalja ce uvek najvise dobiti 3-4 poena. Nemacka uvek 12 poena Turskoj ,Bosna Srbiji 12,Srbija Bosni 12..... i svake godine uglavnom isto.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
okHawking je napisao/la:Kako onda uvijek drugi pobjednik, i kako to da BiH kada je poslala pjesmu "Lejla" bude treća, a inače deseta ili niže? Šestice i sedmice od zemalja koje inače ne daju ništa ili nešto sitno su ključne, a njih dobivaju dobre pjesme... kada smo poslali Harija nismo dobili bodove od dvije ili tri zemlje, a inače ih ne dobijemo od pola... toliko o toj priči, to je čisti urbani mit nastao zbog činjenice da je ljudima dosadno i da previše "pametuju"...Tribalian je napisao/la:Srbija,Bosna,Hrvatska..... mogu za eurosong da izbace i svetski mega hit,od onih baltickih zemalja ce uvek najvise dobiti 3-4 poena. Nemacka uvek 12 poena Turskoj ,Bosna Srbiji 12,Srbija Bosni 12..... i svake godine uglavnom isto.

Ta pjesma je dobivala bodove ali opet ne koliko treba
! Samo kad je bas , bas dobra pjesma dobiva bodove od sviju ali ako je npr bolja od neke Ruske oni gore vole dati vise zemljama okolo bas kao i mi ovdje !
Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo

Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo

..nazalost,u pravu siHzDv95 je napisao/la:Ta pjesma je dobivala bodove ali opet ne koliko treba! Samo kad je bas , bas dobra pjesma dobiva bodove od sviju ali ako je npr bolja od neke Ruske oni gore vole dati vise zemljama okolo bas kao i mi ovdje !
Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo![]()
![]()
![]()

..btw,jutro narode

Sabahajrullah 

Tu se slazem sa tobom,plus sto u fudbalu ako igra Bosna sa nekim iz drugih bivsih Yu republika,uvek navijam za Bosnu!!! Kad je Slovenija u pitanju ,oni nam dodju nekako zajednicki u fudbalskoj reprezentaciji imaju 3-5 Slovenaca,sve ostalo su Srbi i MuslimaniHzDv95 je napisao/la:Ta pjesma je dobivala bodove ali opet ne koliko treba! Samo kad je bas , bas dobra pjesma dobiva bodove od sviju ali ako je npr bolja od neke Ruske oni gore vole dati vise zemljama okolo bas kao i mi ovdje !
Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo![]()
![]()
![]()

Imal bolji dan od ove subote jos kada je suncana, sada kafu da se mahmurluk skine i kladionica... 

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
..danas ogromna ponudahaxonja je napisao/la:Imal bolji dan od ove subote jos kada je suncana, sada kafu da se mahmurluk skine i kladionica...

Pa ako se sad ne uzimaju pare ,ja ne znam kad drugo. Mislim dosta toga se desava na kladzi danas i sutra.
I gotta feeling that tonights gonna be a good night
kladionica!

There is only one United!!!!
ljudovi, treba mi pomoć
došao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt
Ako neko zna gdje ima, možel' mi dat' link, ovdje ili na pm...zahvaljujem 

Probaj prostim kucanjem na google,mora imati negde. Mislim da je internet zatrpanim tim linkovima za skidanje,ja brate skidam stranu muziku sa Torrentz.Narodnjake mi je dao jedan ortak,pa nisam ih skidao do sad.mandraX je napisao/la:ljudovi, treba mi pomoćdošao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt
- Citizen-X
- Kontakt:
http://thepiratebay.org/torrent/4736327 ... evedalinkemandraX je napisao/la:ljudovi, treba mi pomoćdošao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ma brate imam ja milion tih stranica za skidanje, al na svakoj ide pjesma po pjesma, znači nemožeš skinuti odjednom neki album, mix neki zapakovan...a ko će to, pjesma po pjesma, nemogu majke mi, još mp3 CD, fuj...treba brate skinuti 100 pjesama jednu po jednu, 'si ludTribalian je napisao/la:Probaj prostim kucanjem na google,mora imati negde. Mislim da je internet zatrpanim tim linkovima za skidanje,ja brate skidam stranu muziku sa Torrentz.Narodnjake mi je dao jedan ortak,pa nisam ih skidao do sad.mandraX je napisao/la:ljudovi, treba mi pomoćdošao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt

jaruga - avi file

- Citizen-X
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Ma brate imam ja milion tih stranica za skidanje, al na svakoj ide pjesma po pjesma, znači nemožeš skinuti odjednom neki album, mix neki zapakovan...a ko će to, pjesma po pjesma, nemogu majke mi, još mp3 CD, fuj...treba brate skinuti 100 pjesama jednu po jednu, 'si ludTribalian je napisao/la:Probaj prostim kucanjem na google,mora imati negde. Mislim da je internet zatrpanim tim linkovima za skidanje,ja brate skidam stranu muziku sa Torrentz.Narodnjake mi je dao jedan ortak,pa nisam ih skidao do sad.mandraX je napisao/la:ljudovi, treba mi pomoćdošao mi jedan lik u klub i traži da mu napravim jedan mp3 CD sa ovim narodnjacima, al' oni stari narodnjaci (Dragana, Sinan, Šemsa ...), znači stare pjesme od tih izvođača...pa me zanima jel' ima to negdje u paketu skinuti? Znači da ne skidam sad to pjesmu po pjesmu, ko će mp3 CD napuniti skidajući jednu po jednu pjesmu jbt
![]()
jaruga - avi filea i brate ovo je baš prestaro, 1970
đe ovo nađe
http://thepiratebay.org/search/hitovi/0/99/0
hint: hitovi
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Doduše mog'o si nać' da imaju barem 4 seeder-a

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.