FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jun 2009, 15:49

BrneeH je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 27480.aspx

Na vasu zalost :D stigli interovci u real na pregovore :D
ma ja bi nesto i povjerovo da nije Marca... :D :D
ma Villa hoce da ostane u Valenci a ko ce doci u Barcu nego Ibracadabra. :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 jun 2009, 15:52

jesu normalni oni u barci za mascherana 20 milki funti :o plus krkic izgleda da je na redu najgluplji potez 21 stoljeca !!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jun 2009, 16:21

CRNI_SA je napisao/la:jesu normalni oni u barci za mascherana 20 milki funti :o plus krkic izgleda da je na redu najgluplji potez 21 stoljeca !!!
ma to je glupost, pa mi fakticki imamo 4 zadnja vezna, a za tu poziciju konkurise jedan igrac...
Toure, Keita, Busquets i Xavi Torres...

@Brene
a zato se proda Eto i bice para, a zamjena Ibra-Eto + 20 miliona eura...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2009, 16:54

BrneeH je napisao/la:Kao sto rekoh, nema Barca te pare za Ibru :) budzet im ne prelazi 35 mil, sto su i sluzbeno izjavili =)
Jedno je kad se kaze nema,drugo je nece,prijatelju dva razlicita pojma,Barca je samo od lige prvaka uzela 110 mil,tako da je govoriti nema nemoze smjesno,sad sto je kod Barce druga politika kluba pa je receno da ce se uzimati samo igraci koji su potrebni to je drugo,njima nije potrebna rekonstrikcija tima da trose 200 mil za pojacanja,njima su potrebni samo igraci da zakrpe slabije popunjena mjesta...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 jun 2009, 17:58

BrneeH je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
BrneeH je napisao/la:Kao sto rekoh, nema Barca te pare za Ibru :) budzet im ne prelazi 35 mil, sto su i sluzbeno izjavili =)
Jedno je kad se kaze nema,drugo je nece,prijatelju dva razlicita pojma,Barca je samo od lige prvaka uzela 110 mil,tako da je govoriti nema nemoze smjesno,sad sto je kod Barce druga politika kluba pa je receno da ce se uzimati samo igraci koji su potrebni to je drugo,njima nije potrebna rekonstrikcija tima da trose 200 mil za pojacanja,njima su potrebni samo igraci da zakrpe slabije popunjena mjesta...
bgm od naredne sezone neka misle kako ce zakrpiti cijeli tim :D real je dobio ronalda i kaku..meni dovoljno :D
ne brukaj se banke vam pomazu na kredite hahaha o jps ste u minusu do grla tako da ........
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jun 2009, 18:08

BrneeH je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
bgm od naredne sezone neka misle kako ce zakrpiti cijeli tim :D real je dobio ronalda i kaku..meni dovoljno :D
ma ako trener ne bude kontrolisao njih dvojicu dzaba vam oni, a iako ih bude imao pod kontrolom moraju dovesti 3 defanzivca i jednog zadnjeg veznog extra klase sto je malo za povjerovati, a u protivnom vam je zagarantovan neuspjeh
Meho Kodro
Mes Que Un Club

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 jun 2009, 18:45

Ma pustite Real da pojačava napad i vezni red, al sljedeće godine opet 6 komada na sred Madrida. Pa i na PES-u ste slabi, a kamoli na javi. Odbrana živa rupa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 jun 2009, 18:48

BrneeH je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
lijepo se nadat.. nada zadnja umire :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 jun 2009, 19:34

dzaba vam primit cete opet 6 komada i odakle pare realu klub nista nije osvojio osim mozda da ga kralj ne finansira :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 21 jun 2009, 11:15

BrneeH je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:dzaba vam primit cete opet 6 komada i odakle pare realu klub nista nije osvojio osim mozda da ga kralj ne finansira :lol:
Hahaha cuj nista nije osvojio hahaha

hahaha :mrgreen:

pu
ima sada u gorazdu kup sljiva pa se prijavite mozda osvojite :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 jun 2009, 11:35

CRNI_SA je napisao/la:
BrneeH je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:dzaba vam primit cete opet 6 komada i odakle pare realu klub nista nije osvojio osim mozda da ga kralj ne finansira :lol:

pu
ima sada u gorazdu kup sljiva pa se prijavite mozda osvojite :lol:
crni ba kako si tako zao....pa znam ja da su nam oni najljuci rivali, al jbt pa gdje ces im preporuciti kup sljiva pa da ih opet svi gaze...trebo si nesto slabije...heheheheh :D :D :D :D
i ja ih mrzim al sevap je da i oni nesto osvoje... :D :D :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 21 jun 2009, 12:07

a ja mislio messi najbolji na svijetu :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 jun 2009, 13:10

BrneeH je napisao/la:

pu
sta su osvojili ove sezonee ?? haha
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 jun 2009, 13:13

BrneeH je napisao/la:

Kod: Označi sve

Historically, Real Madrid is Spain's most successful team, having won 57 domestic trophies, and one of the most recognized football clubs in the world, having won 15 European trophies, making them the second most winning team in Europe and third in the world for official international competition won, all recognized by UEFA and FIFA. The club was placed first in the FIFA Clubs of the 20th Century's selection on 23 December 2000.[78] It also received the FIFA Order of Merit in 2004.[79] Added to this, Real is allowed to wear the UEFA Badge of Honour on their shirt during UEFA Champions League matches as they have won more than five European Cups.[11]
:mrgreen:

Sta ce nam vise :mrgreen: al et da ne budete dosadni imamo najboljeg igraca svijeta u svom timu, imamo drugog najboljeg igraca u svom timu..ma pusti to imamo pare! :D
sto se tice najboljeg igraca, mislim ne jos dugo sad cemo ga mi imatt :D
i za te titule,niko ne govori da oni nisu trofejan klub i sve to bla bla bla , al to sto su osvajali osvajali su , imal ih gdje sadd ??

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2009, 13:17

Fulili ste temu, probajte na temi Real Madrid o tome da pricate ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2009, 14:17

BrneeH je napisao/la::mrgreen:

Real Madrid = 31 La Liga, 9 UEFA CL

Ti bas glup,corav il se pravis budala koji ti je klinac,iskuliraj spamas ,tema je BARCELONA ne fc Franco ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 jun 2009, 14:20

miky_hz je napisao/la:
BrneeH je napisao/la::mrgreen:

Real Madrid = 31 La Liga, 9 UEFA CL

Ti bas glup,corav il se pravis budala koji ti je klinac,iskuliraj spamas ,tema je BARCELONA ne fc Franco ;)
a pitam te gdje su sad ?? :D
i ne smaraj imas svoju temu pa pisi o realu i propalitetu :D

Blaugrana

Mes Que Un Club

richie4messi
Kontakt:

Post Postao/la richie4messi » 21 jun 2009, 14:59

A Barcelona je sad osvojila 3/3 a sta je RMA??**** od ovce.sry sto se ovako izrazavam.a ni ja neznam odakle realu tolike pare.barca je osvojila ligu prvaka i samo od nje je dobila 150 mil.a i barci po meni netreba vise nijedan igrac.oni su i ovako prejaki
Barcelona4ever :mrgreen:

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 21 jun 2009, 18:58

Prvo ti BrneeH pratis li ti fudbal ? Kako mozes reci da su Ronaldo i Kaka 2 najbolja igraca svijeta ????
Ronaldo i nekako , ove godine je **** , Kaka posebno , , zna se ko je najbolji igrac ! Messi , pa vjerovatno Iniesta i Xavi !
Taj dvojac je skup , al nemoze biti skup koliko Barcin dvojac Messi i Inesta moze biti , taj ima cijenu , ovaj je nema !!!!Svati to , u Baarci igraci igraju srcem , za tim , u Real za pare i za Publicitet !!!!!!!!!!!!

Mes que un club !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 21 jun 2009, 21:39

miky_hz je napisao/la: Ti bas glup,corav il se pravis budala koji ti je klinac,iskuliraj spamas ,tema je BARCELONA ne fc Franco ;)
Upravo tako. FC Franco.
Kada vojska uleti u svlacionicu Barce i zaprijeti igracima da ne smiju pobijediti, odmah mi je jasno kakav je to klub. End of discussion!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.