Chicago Bulls

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Titova-Juga » 06 maj 2011, 12:43

Ammare je napisao/la:@doe78
Nemoj da te prekucam i stavim na poster veliki kosarkaski strucnjace, kosarkaski Mocarte. Siguran sam da si ti Drazena Petrovica u dzep stavljao kad ste igrali (usput DP nije dosao u Bosnu jer je znao da pored tebe nece imati mjesta u ekipi, pa se je odlucio preci u Cibonu), a da si Nenu Markovica ucio dvokoraku, ali velika je tvoja nesreca bila sto si igrao za vrijeme Air Jordana pa nisi uspio uzeti prsten. Iako sam ja i dalje misljenja da si pokraden u finalu istoka protiv Bullsa '96, '97 i '98, jer one trice sto si preko Jordana pogodjao bile su prije zvuka sirene.
Bas neku noc slusam laznog MVP Rosea kako govori da si mu ti pored Jordana najveci uzor, pa onda jos rece da je crossover naucio gledajuci snimke tvojih utakmica! I onda T.Thibodeau na kraju na onoj veceri govori: Slusajte ljudi, odbranu koju igraju Bullsi ustvari nisam ja kreirao, kao ni odbranu sampionske generacije Celticsa, vec veliki Doe, tako da njemu ova nagrada pripada!
Ipak ja tebi cestitam.
Cujem da si sad savjetnik David Sternu, odnosno da si alfa i omega NBA lige. Uvijek sam govorio da se najveci kosarkaski strucnjaci radjaju upravo na ovim prostorima. Da nam je vise takvih, gdje bi nam kraj bio. Mozda bi se nekad i na Euro plasirali, a Bosna ne bi gubila od Igokee i Sirokog sa po +40!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 maj 2011, 14:36

Nemoj da te prekucam i stavim na poster veliki kosarkaski strucnjace, kosarkaski Mocarte. Siguran sam da si ti Drazena Petrovica u dzep stavljao kad ste igrali (usput DP nije dosao u Bosnu jer je znao da pored tebe nece imati mjesta u ekipi, pa se je odlucio preci u Cibonu), a da si Nenu Markovica ucio dvokoraku, ali velika je tvoja nesreca bila sto si igrao za vrijeme Air Jordana pa nisi uspio uzeti prsten. Iako sam ja i dalje misljenja da si pokraden u finalu istoka protiv Bullsa '96, '97 i '98, jer one trice sto si preko Jordana pogodjao bile su prije zvuka sirene.
Bas neku noc slusam laznog MVP Rosea kako govori da si mu ti pored Jordana najveci uzor, pa onda jos rece da je crossover naucio gledajuci snimke tvojih utakmica! I onda T.Thibodeau na kraju na onoj veceri govori: Slusajte ljudi, odbranu koju igraju Bullsi ustvari nisam ja kreirao, kao ni odbranu sampionske generacije Celticsa, vec veliki Doe, tako da njemu ova nagrada pripada!
Ipak ja tebi cestitam.
Cujem da si sad savjetnik David Sternu, odnosno da si alfa i omega NBA lige. Uvijek sam govorio da se najveci kosarkaski strucnjaci radjaju upravo na ovim prostorima. Da nam je vise takvih, gdje bi nam kraj bio. Mozda bi se nekad i na Euro plasirali, a Bosna ne bi gubila od Igokee i Sirokog sa po +40!
hehe kako mastovito,ma idemo sam dalje veceras napucat Hawkse i okrenut sve na stranu Bullsa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 maj 2011, 19:20

Tata "O" kaze sve za nas na forumu :)

'Big O' Oscar Robertson can relate to magnitude of Rose's feat

Robertson said he is impressed with Rose and his improvement this season as a deserving MVP award winner. Rose averaged 25 points, 7.7 assists and 4.1 rebounds during the regular season.

“I think it’s great; I think it’s wonderful,” said Robertson, 72. “For a long time, and I think before the season started, Derrick Rose was going to be the player of the year. And under God’s graces, Derrick played great. They anointed LeBron (James) a couple of years ago and he played great. It’s almost like they have been moving this award around. Chicago played well and put together some victories and Derrick Rose really held the team together."

Robertson likes the Bulls chances in the Eastern Conference semifinals against the Atlanta Hawks with Rose at the helm.

“He’s got a very good game. His outside shot really came alive this year. It’s a matter of the other players on the team getting involved and helping out," Robertson said. "I think what’s going on today (in the NBA) is great. I wish the Bulls luck. They have got to get (Rose) a little bit more help. Some of the guys off the bench are playing pretty good. To me, Atlanta plays like it’s an alley basketball team. If they can beat you individually, they are going to win.”
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 06 maj 2011, 22:59

Ipak ja tebi cestitam.

ma bravo legendo:)....svaka cast.sve si rekao bravo..znas i nenu i drazena,:)..
sjasi izjahao si...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 maj 2011, 23:30

Veceras Rose mora odigrat najbolju partiju u ovogodisnjem Playoffu. Dosad nije bio jos ono pravo raspolozen i nadam se da ce veceras eksplodirat. MVP Showtime, i hope. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 maj 2011, 23:34

BIHfan je napisao/la:Veceras Rose mora odigrat najbolju partiju u ovogodisnjem Playoffu. Dosad nije bio jos ono pravo raspolozen i nadam se da ce veceras eksplodirat. MVP Showtime, i hope. :)
Ne može MVP sam nosit ekipu u PO ni Jordan to nije mogao
Večeras vam treba odlična odbrana kao u drugoj i pomoć u napadu Denga Boozera već malo teže :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 06 maj 2011, 23:38

@doe i @Ammare

haj' nas ostale poštedite svoje "rasprave". ako baš želite da se ubjeđujete i dokazujete imate brate pp, pa tamo do mile volje se dopisujte.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 07 maj 2011, 01:10

Moze li neko postaviti neki fini link za utakmicu ?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 maj 2011, 01:11

http://veetlesportsnba.****/201 ... nel-1.html

Hajmo Bullsi, molim vas dobiti ovo.
Boozer preklinjem te probudi se iz zimskog sna...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 maj 2011, 01:11

Papilon20 je napisao/la:Moze li neko postaviti neki fini link za utakmicu ?

http://www.stopstream.tv/ch2.html

Ako neko ima bolji nek' postavi...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 maj 2011, 01:13

idemo 4-0

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 07 maj 2011, 01:15

Idemo momci do pobjede. :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 maj 2011, 01:16

dema je napisao/la:idemo 4-0
Deng pogodio prvi sut, znaci bice aktivan veceras. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 07 maj 2011, 01:24

Rose zasad u MVP izdanju nadam se da ce nastaviti ovako,a i buzija je krenulo :)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 maj 2011, 01:24

Stop it D ROSE, Stop it !

Smrt nacionalizmu !!

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 07 maj 2011, 01:26

go bulls! :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 maj 2011, 01:26

Rose vs Teague...ubise jedan drugog u napadu...neocekivano mnogo poena

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 maj 2011, 01:27

Daj bola Josh, kakav je ovo bolywood gluma!

M.V.P Pola dvorane !!!!
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 07 maj 2011, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.

Smrt nacionalizmu !!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 07 maj 2011, 01:27

MVPPPPPPPP :D

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 maj 2011, 01:27

booz opet bez mozga

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.