Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

fera
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la fera » 06 maj 2011, 23:42

dr.van nostrand je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:ma dino ce sve redom izdominirati, jel ono opet imamo najvishe sansi na kladionicama :roll: :roll:

ko voli eurosong, voli i fekalije!
E - song ne gledam ali otprilike uvijek kad god mogu prebacim na tv-u iza 23h da pratim listing kako je koja zemlja glasala .
i svaki put sve isto ? :D
ja se slazem sa admirom... eurosong je sran.je
You are someone else I am still right here

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 maj 2011, 23:42

fakat mi nije jasno sto su se Italijani vratili na Eurosong :roll:

sto ce im to kad imaju San Remo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 maj 2011, 23:44

Meni fakat nije jasno što većina vas misli da je Eurosong s*anje.
You'll never walk alone.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 06 maj 2011, 23:45

VolimLiverpool je napisao/la:Meni fakat nije jasno što većina vas misli da je Eurosong s*anje.
Al fakat, sve stoji
komsije glasaju za komsije i to
ali koliko samo love donese, nevjerovatno
vjerovatno ovi koji su dozivjeli Olimpijske igre znaju kako je kada stranci navale :mrgreen: :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 maj 2011, 23:46

i ja samo prebacim da gledam ono glasanje

saberi sve te eurosongove unazad 10 godina i ako smo 10 poena ukupno do sada dobili od islanda, latvije, litvanije, kipra, rusije, estonije, izraela..... ebite me odma :roll:

cuj talijani se prijavili, poglupili i oni izgleda :roll:
nema potpisa

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 maj 2011, 23:47

komsijsko takmicenje :?

srbija, rusija, norveska, njemacka, sve su to susjedne zemlje :?:

pa yebem ga ja, ne volim ni je eurosong toliko, al fino je pogledati, ne mozes sad ocekivati da poslusas jednu pjesmu, i ocekivati da je predobra

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 maj 2011, 23:49

U teskoj konkurenciji Djokovic-Ferrer i Maccabi - Real, zab'o sam poslednjih 20 minuta "Valter brani Sarajevo" na HRT-u i bilo je prejako, kao i svaki put. :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 maj 2011, 23:49

kad nas je predstavljala Regina, objavljeno je da je nasa ekipa Eurosonga u Moskvi potrosila cini mi se 20 000 maraka (ili eura, ne sjecam se) :o

lose im je bilo bas :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 maj 2011, 23:50

VolimLiverpool je napisao/la:Meni fakat nije jasno što većina vas misli da je Eurosong s*anje.
ja je ne volim jer ne slusam tu vrstu muzike prije svega a misljenja sam i da je to vise politicki nego muzicki festival.

quaresma ti si nesto pogresno skontao nije niko rekao da pobjeđuju uvijek komsije nego da postoje ti blokovi zemalja koje izmjenjuju međusobno glasove... npr ako norveska ima bolju pjesmu ide od svih skandinavaca po 12... ako rusija ima dobru pjesmu idu 12ke od bivsih sovjetskih republika itd... ista stvar je i sa balkanom.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 06 maj 2011, 23:51

Admir_Sa je napisao/la:i ja samo prebacim da gledam ono glasanje

saberi sve te eurosongove unazad 10 godina i ako smo 10 poena ukupno do sada dobili od islanda, latvije, litvanije, kipra, rusije, estonije, izraela..... ebite me odma :roll:

Sjećam se da je Hari Mata Hari dobio 12 bodova od Monaka, eto to nije nikako komšijski. A i Norveška kada je prije 2 godine osvojila, nije dobijala samo od komšija, nego maltene od svake zemlje koja je glasala dobili su bar 1 bod.
Zadnja izmjena: Barca u srcu, dana/u 06 maj 2011, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 06 maj 2011, 23:51

zasto narodnjaci ne idu na eurosong ? ja mislim da bi mile kitic, ili bar seka aleksic osvojili prvo mjesto. oni su rodjeni u BiH i mogu nastupati za nas. lepa brena bi pomela ostale takmicare. oni su meni bolji od onog vukasina, regine i one cure sto nas je jednom predstavljala. a dino merlin pored ped.erskog stajlinga, ima i ped.erski glas kada izvodi visoke tonove. valjda se tako ulazi u europsku uniju.

srbija je ove godine poslala strasilo na eurosong. valjda ce im taktika uroditi plodom.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 06 maj 2011, 23:53

a zavisi i od pjesme puno, nije djaba Hari 3 bio..skupio je dosta boba iz dalekih zemalja, sjecam se od Monaco cini se 12 bodova :lol: a dobro je sto sve zemlje glasaju, i one koje nisu u finalu..ne pratim ni ja to sem nasu izvedbu i glasanje, to bude uzbudljivo :mrgreen:
15.10 - 15.06 ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 maj 2011, 23:53

Barca u srcu je napisao/la:

Sjećam se da je Hari Mata Hari dobio 12 bodova od Monaka, etoto nije nikako komšijski. A i Norveška kada je prije 2 godine osvojila nije dobijala samo od komšija, nego maltene od svake zemlje koja je glasala dobili su bar 1 bod.
uvijek postoje pojedinacni slucajevi kad te neko iznenadi :D al to je rijetkost a ovo je rutina vise postala... u 90% situacija znas ko ce kome dati bodove :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 maj 2011, 23:55

e dobar mi je eurosong iz samo jednog razloga, tada sestra sazove jaranica, napravi bruku palacinaka, bude svega da se pojede i popije. Taman dodjem na glasanje i udri po palacincima :D
nema potpisa

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 maj 2011, 00:07

Admir_Sa je napisao/la:e dobar mi je eurosong iz samo jednog razloga, tada sestra sazove jaranica, napravi bruku palacinaka, bude svega da se pojede i popije. Taman dodjem na glasanje i udri po palacincima :D
Zovi nekad na te pacalinke, samo termine znas ganjat :mrgreen: :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 07 maj 2011, 00:08

fera je napisao/la:
Barca u srcu je napisao/la:

Sjećam se da je Hari Mata Hari dobio 12 bodova od Monaka, etoto nije nikako komšijski. A i Norveška kada je prije 2 godine osvojila nije dobijala samo od komšija, nego maltene od svake zemlje koja je glasala dobili su bar 1 bod.
uvijek postoje pojedinacni slucajevi kad te neko iznenadi :D al to je rijetkost a ovo je rutina vise postala... u 90% situacija znas ko ce kome dati bodove :D
Pa to je tačno. Znamo da ćemo dobiti 12 od Srbije i Hrvatske i možda nešto malo od dijaspore i drugih zemalja ex Jugoslavije. I to je to. Možda još nešto skupimo usput, još koji bod od Azerbejdžana ili Turske eventualno, koja nam na zadnjem nije nikako dala bodove, koliko se sjećam.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 07 maj 2011, 00:12

@julia Görges, gdje je nasa mala teniserka :mrgreen:
[youtube][/youtube]
papak..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 maj 2011, 00:15

jao ferrera sad papka sta uradi... ide na mretu i da zakuca onu lopticu zamahnu i fuli je hahahah
isto lik da prvi put igra tenis :D

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 07 maj 2011, 00:40

Los_Blanos2 je napisao/la:@julia Görges, gdje je nasa mala teniserka :mrgreen:
[youtube][/youtube]
papak..
mala ima talenta ,biće nešta od nje ,igra ko Nadal nema puno čekanja odma ona završava poena ,a i taj poen je odigrala u stilu kralja šljake ;)
fera je napisao/la:jao ferrera sad papka sta uradi... ide na mretu i da zakuca onu lopticu zamahnu i fuli je hahahah
isto lik da prvi put igra tenis :D
ma nekoliko puta u meču mu se to desilo i u prvom setu mislim dva puta ,ide na loptu i čitavu je promaši :lol: :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 maj 2011, 01:22

eto ja danas okonca srednju skolu za sva vremena..jos sutra uzet zadatke za maturski i to je to.. ;)
****..u neku ruku mi drago i jbt i zao mi.. :cry:
jos prezivit spaniju i svako na svoju stranu....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.