Ammare je napisao/la:@doe78
Nemoj da te prekucam i stavim na poster veliki kosarkaski strucnjace, kosarkaski Mocarte. Siguran sam da si ti Drazena Petrovica u dzep stavljao kad ste igrali (usput DP nije dosao u Bosnu jer je znao da pored tebe nece imati mjesta u ekipi, pa se je odlucio preci u Cibonu), a da si Nenu Markovica ucio dvokoraku, ali velika je tvoja nesreca bila sto si igrao za vrijeme Air Jordana pa nisi uspio uzeti prsten. Iako sam ja i dalje misljenja da si pokraden u finalu istoka protiv Bullsa '96, '97 i '98, jer one trice sto si preko Jordana pogodjao bile su prije zvuka sirene.
Bas neku noc slusam laznog MVP Rosea kako govori da si mu ti pored Jordana najveci uzor, pa onda jos rece da je crossover naucio gledajuci snimke tvojih utakmica! I onda T.Thibodeau na kraju na onoj veceri govori: Slusajte ljudi, odbranu koju igraju Bullsi ustvari nisam ja kreirao, kao ni odbranu sampionske generacije Celticsa, vec veliki Doe, tako da njemu ova nagrada pripada!
Ipak ja tebi cestitam.
Cujem da si sad savjetnik David Sternu, odnosno da si alfa i omega NBA lige. Uvijek sam govorio da se najveci kosarkaski strucnjaci radjaju upravo na ovim prostorima. Da nam je vise takvih, gdje bi nam kraj bio. Mozda bi se nekad i na Euro plasirali, a Bosna ne bi gubila od Igokee i Sirokog sa po +40!
hehe kako mastovito,ma idemo sam dalje veceras napucat Hawkse i okrenut sve na stranu Bullsa