Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hahahSamo F.K.S !! je napisao/la:nogama.irridu je napisao/la:da nema ko kakvu ideju kako bi sutra trebali iztac nateren posto zeba ne igra
Stigo sam malo na trening večerašnji.Najvjerovatnije (mada Amar je u pitanjuirridu je napisao/la:da nema ko kakvu ideju kako bi sutra trebali iztac nateren posto zeba ne igra
ma vjerovatno i hoce tako jer iskreno i nema bas nekih opcija ,al kakvu ce formaciju napravit ja mislim da ni on ne zna to ce sutra skontat zajebace sve:Dkosewsko hill je napisao/la:Stigo sam malo na trening večerašnji.Najvjerovatnije (mada Amar je u pitanjuirridu je napisao/la:da nema ko kakvu ideju kako bi sutra trebali iztac nateren posto zeba ne igra): Šehić, Vasilić,Nyema,Marković, Stanić,Ćulum;Svraka,Stančeski,Višća,Bešlija,Popović.
J.ebo familiju,pa imal neko jaci od tog lika,da ga ubije za sva vremenamiki 90 je napisao/la:neko nam zapalio stolice na jugu sinoc oko 4.00 h ( samatra se da je to onaj lakaca ) ...... ali nece nam sigurno pokvarit najbolji dan u godini , mene euforija trese samo tako![]()
![]()
a tog kretena su neki dan pretukli pa se sad inatiLudLo 4 je napisao/la:J.ebo familiju,pa imal neko jaci od tog lika,da ga ubije za sva vremenamiki 90 je napisao/la:neko nam zapalio stolice na jugu sinoc oko 4.00 h ( samatra se da je to onaj lakaca ) ...... ali nece nam sigurno pokvarit najbolji dan u godini , mene euforija trese samo tako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sinoc nisam spavao ,sad me tek euforija ,a da nisam organizator puta ne bi ni dosao
Dobro si primijetio,mislim da nikad nisu bile manje kvote na domacina u derbijuBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam zasto, ali sve mi nekako smrdi oko ove tekme.. Molim te Boze da nisam u pravu..
Amar najavljuje da nemamo imperativ, da nam bas i ne treba pobjeda, da je i Sarajevo dobro, da se igra na golove.. Sarajevu gori pod nogama, moraju dobiti. Kvote po svjetskim kladionicama su otprilike 1.6 na Sarajevo, a svaki derbi bude oko 2.2 na domacina.. Ovo mi mirise na 2:1 za pitare, ali opet, daj' Boze da se varam, jer ko ce ih slusati...
![]()
Ja koliko sam shvatio od 12 jetanzla je napisao/la:Od 12 karte ispred Doline ????
damirfile je napisao/la:Dobro si primijetio,mislim da nikad nisu bile manje kvote na domacina u derbijuBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam zasto, ali sve mi nekako smrdi oko ove tekme.. Molim te Boze da nisam u pravu..
Amar najavljuje da nemamo imperativ, da nam bas i ne treba pobjeda, da je i Sarajevo dobro, da se igra na golove.. Sarajevu gori pod nogama, moraju dobiti. Kvote po svjetskim kladionicama su otprilike 1.6 na Sarajevo, a svaki derbi bude oko 2.2 na domacina.. Ovo mi mirise na 2:1 za pitare, ali opet, daj' Boze da se varam, jer ko ce ih slusati...
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.