BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: BiH Talenti u Evropi
pa ovaj vec igra za nasu reprezentaciju...co.uk/en/spieler/75448/dino-avdic/profil.html
[/quote]

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
International caps: 22 Matches for Bosnien-Herzegowina U21 Bosnien-Herzegowina U21anlayan je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
International goals: 19 Goals for Bosnien-Herzegowina U21 Bosnien-Herzegowina U21
jest ali malo sutra, kakva je ovo izmisljotina
- miralem444
- Kontakt:
ma dobro mozda se ljudi zeznuli mozda su to mlade selekcije.
calcio je napisao/la:International caps: 22 Matches for Bosnien-Herzegowina U21 Bosnien-Herzegowina U21anlayan je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
International goals: 19 Goals for Bosnien-Herzegowina U21 Bosnien-Herzegowina U21
jest ali malo sutra, kakva je ovo izmisljotina
Ma ja sam tamo prijavljen vec 3 godine i to su neki clanovic upisali koji se zezaju,nema u tome istine ni gram,ali novost je da je Sead Hajrovic presao u Arsenal,tako javlja jedan Clan sa transfermarkt.de-a,i zna ga licno i momak ima veliku zelju da igra za nas
Tracy McGrady!!!
to je brat od Izeta kojeg hocu da intervjuisem, ali on nikad nema vremenaEdo_Majka je napisao/la:Ma ja sam tamo prijavljen vec 3 godine i to su neki clanovic upisali koji se zezaju,nema u tome istine ni gram,ali novost je da je Sead Hajrovic presao u Arsenal,tako javlja jedan Clan sa transfermarkt.de-a,i zna ga licno i momak ima veliku zelju da igra za nas

- el-fighter
- Kontakt:
Pa onda ga pitaj kako da dođeš u kontakt sa njegovim bratom pa njega intervjuiši.anlayan je napisao/la:to je brat od Izeta kojeg hocu da intervjuisem, ali on nikad nema vremenaEdo_Majka je napisao/la:Ma ja sam tamo prijavljen vec 3 godine i to su neki clanovic upisali koji se zezaju,nema u tome istine ni gram,ali novost je da je Sead Hajrovic presao u Arsenal,tako javlja jedan Clan sa transfermarkt.de-a,i zna ga licno i momak ima veliku zelju da igra za nas
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Evo nekoliko nasih momaka u Svicarskoj ligi :
-Emir Sinanovic : vezni red, roden 24. oktobra 1988. godine (Fc Aarau).
-Goran Antic : napadac, roden 4. juli 1985. godine (Fc Winterhur).
-Selver Hodzic : odbrana, roden 12. oktobra 1978 godine (Neufchatel Xamax).
-Damir Dzombic : odbrana, roden 2. januara 1985 (Fc Vaduz).
-Veroljub Salatic : vezni red, roden 14. novembra 1985 (Grasshopper Zurich).
-Senad Lulic : vezni red, roden 18. januara 1986 (Grasshopper Zurich).
Naravno, ima jos i Eldin Jakupovic.
-Emir Sinanovic : vezni red, roden 24. oktobra 1988. godine (Fc Aarau).
-Goran Antic : napadac, roden 4. juli 1985. godine (Fc Winterhur).
-Selver Hodzic : odbrana, roden 12. oktobra 1978 godine (Neufchatel Xamax).
-Damir Dzombic : odbrana, roden 2. januara 1985 (Fc Vaduz).
-Veroljub Salatic : vezni red, roden 14. novembra 1985 (Grasshopper Zurich).
-Senad Lulic : vezni red, roden 18. januara 1986 (Grasshopper Zurich).
Naravno, ima jos i Eldin Jakupovic.

a je li zajebancija ili Sead bas ide u Arsenal..gdje to pise na transfermarktu?el-fighter je napisao/la:Pa onda ga pitaj kako da dođeš u kontakt sa njegovim bratom pa njega intervjuiši.anlayan je napisao/la:to je brat od Izeta kojeg hocu da intervjuisem, ali on nikad nema vremenaEdo_Majka je napisao/la:Ma ja sam tamo prijavljen vec 3 godine i to su neki clanovic upisali koji se zezaju,nema u tome istine ni gram,ali novost je da je Sead Hajrovic presao u Arsenal,tako javlja jedan Clan sa transfermarkt.de-a,i zna ga licno i momak ima veliku zelju da igra za nas
Pise na Balka-Forum "bosnische junioren Nationalmannschaft" i tamo je jedan user napisao da je sa njim razgovarao i da j otisao u Arsenalanlayan je napisao/la:
a je li zajebancija ili Sead bas ide u Arsenal..gdje to pise na transfermarktu?

Tracy McGrady!!!
hmm..treba provjeriti..Edo_Majka je napisao/la:Pise na Balka-Forum "bosnische junioren Nationalmannschaft" i tamo je jedan user napisao da je sa njim razgovarao i da j otisao u Arsenalanlayan je napisao/la:
vec ih je sad trojica koji su culi za to,kazu isto da mu je brat bio u Arsenalu na probi ali da nije prosaoanlayan je napisao/la:hmm..treba provjeriti..Edo_Majka je napisao/la:Pise na Balka-Forum "bosnische junioren Nationalmannschaft" i tamo je jedan user napisao da je sa njim razgovarao i da j otisao u Arsenalanlayan je napisao/la:

Tracy McGrady!!!
Jos jedan mladi igrac :
Aldin Peljto, igrac RKC Wallwijk
Aldin Peljto prije nekoliko dana postao je jedini bh. fudbaler koji igra u prvoj holanskoj ligi. Ovaj uspjeh mladi fudbaler postigao je u dresu RCK Vallwijk ulaskom njegovog kluba u elitno holandsko fudbalsko takmičenje.
Inače Aldin Dino Peljto je rođen u Brčkom, 06.10.1987. odakle u svojoj 3 godini odlazi u Holandiju, gdje se počinje baviti fudbalom igrajući u amaterskim nižerazrednim klubovima, zatim u PSV Endhoven Jugent, RKC Revolt i sada igra za RKC Wallwijk gdje je i potpisao dugogodišnji profesionalni ugovor.
Ovaj mladi Brčak već ima dvije odigrane utakmice za U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Izvor : ****
Aldin Peljto prije nekoliko dana postao je jedini bh. fudbaler koji igra u prvoj holanskoj ligi. Ovaj uspjeh mladi fudbaler postigao je u dresu RCK Vallwijk ulaskom njegovog kluba u elitno holandsko fudbalsko takmičenje.
Inače Aldin Dino Peljto je rođen u Brčkom, 06.10.1987. odakle u svojoj 3 godini odlazi u Holandiju, gdje se počinje baviti fudbalom igrajući u amaterskim nižerazrednim klubovima, zatim u PSV Endhoven Jugent, RKC Revolt i sada igra za RKC Wallwijk gdje je i potpisao dugogodišnji profesionalni ugovor.
Ovaj mladi Brčak već ima dvije odigrane utakmice za U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Izvor: Reprzentacija.net..namjerno sam napisao da ne bi ispalo ****.. viditeTarik14 je napisao/la:Jos jedan mladi igrac :

Ma bjez ba ljudi nisu ti klubovi bolji od Zelje ,Sarajeva i Slobode, i sl...Imamo takvih
U Walwijku bi Samir Bekric bio glavna zvijezda,da je Pelak kojim slucajem bio Holandjanin igrao bi dosad za Ajax ali ovako ode u Olimpikahmic je napisao/la:Ma bjez ba ljudi nisu ti klubovi bolji od Zelje ,Sarajeva i Slobode, i sl...Imamo takvih

Tracy McGrady!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sa ovakvim stavovima mi so i izgubili dosta, dosta dobrih igraca...Edo_Majka je napisao/la:U Walwijku bi Samir Bekric bio glavna zvijezda,da je Pelak kojim slucajem bio Holandjanin igrao bi dosad za Ajax ali ovako ode u Olimpikahmic je napisao/la:Ma bjez ba ljudi nisu ti klubovi bolji od Zelje ,Sarajeva i Slobode, i sl...Imamo takvihupravu si brate,takvih ima i kod nas na tone ali ove mlade sto idu u Englesku njih treba pratiti i naravno ako hoce za nas da igraju trebaju to i sami izjaviti i malo se potrudit da neko skrene paznju na njih.
nasa liga kvalitetnija od holandske...daj ba sta si smjesan,....pogledaj samo, uvijek timovi iz holandije igraju LP...
ne kazem da su sve kvalitete nad kvalitetama, al prvo treba pogledati pa onda nesto reci....
niko od vas nije gledo ovog momka i kazete da je kita od igraca...po cemu ste to zakljucili...osim sto pise na transfermarktu da igra u tom nekom kretenskom klubu...prova ga vi pogledajte pa onda napisite nesto...odnosno valja li ili ne valja...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- calcio
- Kontakt:
po mom misljenju, mi smo izgubili samo jednog pravo dobrog igraca, onoga u Interu. ne vidim koga smo to jos izgubili a da je neka ekstra kvaliteta? bilo je mozda nekih polovnjaka koje smo mogli dobiti ali nebi sa njima dobili bas puno na kvaliteti vec samo jos jedno ime na sirem spisku i nista vise.
(ne racunam one koji su pobjegli susjedima, tu nebi pomoglo ni da smo ih svakodnevno zvali, mazili i pazili)
ne kazem da ne treba pratiti nase mlade igrace po evropi, ali ne treba ni paniciti bezveze da cemo ih izgubiti. do sada je nekako bilo da oni najbolji imaju i najvise patriotizma pa su bili voljni i cekati i docekati da zaigraju za BiH. eto da ih ne nabrajam, ali pola sadasnje repke je raslo u dijaspori i poceli su igrati u stranim klubovima ali su na kraju svi zavrsili pod okriljem BIH
(ne racunam one koji su pobjegli susjedima, tu nebi pomoglo ni da smo ih svakodnevno zvali, mazili i pazili)
ne kazem da ne treba pratiti nase mlade igrace po evropi, ali ne treba ni paniciti bezveze da cemo ih izgubiti. do sada je nekako bilo da oni najbolji imaju i najvise patriotizma pa su bili voljni i cekati i docekati da zaigraju za BiH. eto da ih ne nabrajam, ali pola sadasnje repke je raslo u dijaspori i poceli su igrati u stranim klubovima ali su na kraju svi zavrsili pod okriljem BIH

- miralem444
- Kontakt:
izgubili smo mi njih dosta.calcio je napisao/la:po mom misljenju, mi smo izgubili samo jednog pravo dobrog igraca, onoga u Interu. ne vidim koga smo to jos izgubili a da je neka ekstra kvaliteta? bilo je mozda nekih polovnjaka koje smo mogli dobiti ali nebi sa njima dobili bas puno na kvaliteti vec samo jos jedno ime na sirem spisku i nista vise.
npr.krstajic,corluka....
- calcio
- Kontakt:
ma rekoh da ne racunam te u susjednim repkama, tu nagovaranje nebi pomoglo nazalost. ljudi imaju pogresno razmisljanje i sta ces im.