danas, slucajno naletih na jedan...pa mi se svidjelo

Za Vahu, imate na temi Dinama...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Megamon je napisao/la:Zna li pitu skuhati?
Preciznije , zakuhati i razvucikakavdanakneiskustvu je napisao/la:Megamon je napisao/la:Zna li pitu skuhati?
valjda ispeći pitu
đesi Šabane ,pozdravio te Ziskosarajlija89 je napisao/la:valjda napraviti hahaha![]()
nemoj mi kolegicu diratJimmy from the hood je napisao/la:Evo one plave, opet pjevala na hayatu, pred zirijem![]()
Na heroinu batre garant
![]()
Faraon iz Visokog je napisao/la:nemoj mi kolegicu diratJimmy from the hood je napisao/la:Evo one plave, opet pjevala na hayatu, pred zirijem![]()
Na heroinu batre garant
![]()
Jel ti se vratio macorSamo F.K.S !! je napisao/la:Drugovi koje su vama dobre pjevacice sa ovih eurosngova ( po izgledu ) Meni je ona Lena dobra kao i Ruslana i Helena Papariozu
meni ona sto je predstavljala ukrainu u srbijiSamo F.K.S !! je napisao/la:Drugovi koje su vama dobre pjevacice sa ovih eurosngova ( po izgledu ) Meni je ona Lena dobra kao i Ruslana i Helena Papariozu
Nije brate pola porodice plakalo danas za mackom , a stvarno je gigant bio citav dan lezi i jede ko i jaTribalian je napisao/la:Jel ti se vratio macorSamo F.K.S !! je napisao/la:Drugovi koje su vama dobre pjevacice sa ovih eurosngova ( po izgledu ) Meni je ona Lena dobra kao i Ruslana i Helena Papariozu
imam ja mačaka koliko hoces, okotila se macka, nekud otisla, ostavila 2 macica, nakon nekoliko dana dolazi jos jedna macka, sutradan opet jedna, i tako se zaredale, imam ih sad oko 9, slabo kad su kod kuce, al kad je hrana u pitanju dolaze sa svih strana, ako hoces bilo koju cu ti dati, samo reci koje ces boje, ako ti je toliko stalo do macaka, ja ih jedino volim kad su male, kad narastu slaboSamo F.K.S !! je napisao/la:Nije brate pola porodice plakalo danas za mackom , a stvarno je gigant bio citav dan lezi i jede ko i jaTribalian je napisao/la:Jel ti se vratio macorSamo F.K.S !! je napisao/la:Drugovi koje su vama dobre pjevacice sa ovih eurosngova ( po izgledu ) Meni je ona Lena dobra kao i Ruslana i Helena PapariozuAli gle cuda dosao sada neki macic mali i nece da ode nikako
Samo F.K.S !! je napisao/la:Drugovi koje su vama dobre pjevacice sa ovih eurosngova ( po izgledu ) Meni je ona Lena dobra kao i Ruslana i Helena Papariozu
Ma ja vise pse volim macke ne ali najvise mi krivo zbog sestre maleQUARESMA 18<<< je napisao/la: imam ja mačaka koliko hoces, okotila se macka, nekud otisla, ostavila 2 macica, nakon nekoliko dana dolazi jos jedna macka, sutradan opet jedna, i tako se zaredale, imam ih sad oko 9, slabo kad su kod kuce, al kad je hrana u pitanju dolaze sa svih strana, ako hoces bilo koju cu ti dati, samo reci koje ces boje, ako ti je toliko stalo do macaka, ja ih jedino volim kad su male, kad narastu slabo
Vratice se valjda, ovom nasem Djoletu ker jedan se vratio posle mesec dana niko nije mogao da verujeSamo F.K.S !! je napisao/la:Nije brate pola porodice plakalo danas za mackom , a stvarno je gigant bio citav dan lezi i jede ko i jaTribalian je napisao/la:Jel ti se vratio macorSamo F.K.S !! je napisao/la:Drugovi koje su vama dobre pjevacice sa ovih eurosngova ( po izgledu ) Meni je ona Lena dobra kao i Ruslana i Helena PapariozuAli gle cuda dosao sada neki macic mali i nece da ode nikako
Nešta se razbacala,trese se...Jimmy from the hood je napisao/la:Evo one plave, opet pjevala na hayatu, pred zirijem![]()
Na heroinu batre garant
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.