FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 06 maj 2011, 17:01

SARAJEVO LEEEEE ALEOOOOOOOOOO !!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 maj 2011, 17:03

dino lj je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Željo 1921 je napisao/la:Viršle :lol:
i to je sve sto to ti imas napisati o najvecem derbiju u ovoj drzavi i rivalitetu koji toliko dugo trajee....
sramota onih koji te nisu uputili i upoznali sa vidim za tebe nepoznatim pojmom..

SARAJEVSKI DERBI!!
"mm_hz" upravu si potpuno,ljudi sutra je njaljepsi fudbalski dogadjaj koji ima ovaj grad i drzava a ovde se prepucavaju oko gluposti(virsle ili opanci).Zar je ba bitno odakle je ko,ja sam eto rodjeni Sarajlija ali mi strasno drago cuti kada komsije i mi imamo puno navijaca van nasega grada,to moze biti samo plus za svaki klub.Za ove "velike" Sarajlije navijace obadva kluba reci cu samo jedno,rijec papak ne odrazava geografsko porijeklo covjeka vec njegov karakter,odgoj,mentalni sklop i ponasanje.Covjek se moze roditi u srcu Londona a biti veci papak od osobe rodjene u nekoj vukojebini.Ako Bog da derbi bude ono sto sam gledao prije cetrdesetak godina i neka pobjedi bolji.
@DINO Lj :D
Ispod svakog tvog posta ja mogu komotno napisati "potpisujem" ... toliko o mom misljenju o tebi!! :) :)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 maj 2011, 17:52

aS_Roma je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Od uzbudjenja i napetosti ne mogu nista da pisem

Hajde suboto svani,a inace okupljanje je ispred AG-a(Ciglane) a prema Kosevu se polazi u 17:30
to u onom parku pored fakulteta ?
Da
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 maj 2011, 19:18

dino lj je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Željo 1921 je napisao/la:Viršle :lol:
i to je sve sto to ti imas napisati o najvecem derbiju u ovoj drzavi i rivalitetu koji toliko dugo trajee....
sramota onih koji te nisu uputili i upoznali sa vidim za tebe nepoznatim pojmom..

SARAJEVSKI DERBI!!
"mm_hz" upravu si potpuno,ljudi sutra je njaljepsi fudbalski dogadjaj koji ima ovaj grad i drzava a ovde se prepucavaju oko gluposti(virsle ili opanci).Zar je ba bitno odakle je ko,ja sam eto rodjeni Sarajlija ali mi strasno drago cuti kada komsije i mi imamo puno navijaca van nasega grada,to moze biti samo plus za svaki klub.Za ove "velike" Sarajlije navijace obadva kluba reci cu samo jedno,rijec papak ne odrazava geografsko porijeklo covjeka vec njegov karakter,odgoj,mentalni sklop i ponasanje.Covjek se moze roditi u srcu Londona a biti veci papak od osobe rodjene u nekoj vukojebini.Ako Bog da derbi bude ono sto sam gledao prije cetrdesetak godina i neka pobjedi bolji.
Tako je dino legendo..Sarajevo je specifičan grad..imamo jedinstven derbi..treba da smo ponosni na to..

GRADSKI DERBI
F.K.SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 maj 2011, 19:41

Kvote na bwinu u ovom trenutku Sarajevo 1.65,x 3.60,Zeljeznicar 4.40
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

themaniacs_87
Kontakt:

Post Postao/la themaniacs_87 » 06 maj 2011, 19:43

miky_hz je napisao/la:Kvote na bwinu u ovom trenutku Sarajevo 1.65,x 3.60,Zeljeznicar 4.40
:o :o :shock: :shock:
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!

A.C.A.B. !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 maj 2011, 19:46

Ovako je ljepse i preglednije :)

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

themaniacs_87
Kontakt:

Post Postao/la themaniacs_87 » 06 maj 2011, 19:49

Ma vjerujem ti ja, nego ne mogu vjerovati da su nas podcijenili. :roll:
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!

A.C.A.B. !

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 06 maj 2011, 20:03

themaniacs_87 je napisao/la:Ma vjerujem ti ja, nego ne mogu vjerovati da su nas podcijenili. :roll:
drazi mi je zeljo od sarajeva,ajde zeljo dobijte to
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 maj 2011, 20:04

themaniacs_87 je napisao/la:Ma vjerujem ti ja, nego ne mogu vjerovati da su nas podcijenili. :roll:
a pa jbo ga ti..kod nas posljednji zna bit favorit protiv vodece ekipe, a ne nesto drugo....zna se da je domacinska liga jbg :lol: otuda i te kvote....nista strasno... :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 06 maj 2011, 20:05

hoceli biti kakva emisija na ovim televizijama,vezano za derby?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 06 maj 2011, 20:09

pastore je napisao/la:hoceli biti kakva emisija na ovim televizijama,vezano za derby?
bilo je na TV1 vec

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 maj 2011, 21:28

Ekipa odradila trening pred derbi

http://fksinfo.com/np-1335-FOTO_Ekipa_o ... _derbi.htm
Osmijeh na licima igrača na današnjem treningu dobar je znak pred sutrašnju najveću utakmicu našeg prvenstva. Stručni štab danas je laganim treningom relaksirao igrače pred utakmicu a raduje i podatak da su na treningu bili svi igrači osim povrijeđenog Bećirevića i odranije suspendovanih Jahovića i Hamzagića. Po posebnom programu radili su Damir Hadžić i Anel Škoro dok su ostali igrači u konkurenciji za sutrašnji duel.

Na današnjoj konferenciji za medije Mirza Varešanović je istakao da se još uvijek dvoumi oko početnih 11 te da, iako je poćeo trenirati sa ekipom, Pehlić neće biti spreman za nastup jer je nedovoljno oporavljen nakon povrede.

Podsjetimo, sutrašnji derbi bit će 115. derbi gradskih rivala, a s obzirom da je broj pobjeda izjednačen ekipa koja pobijedi povest će i u međusobnom omjeru. Na stadionu Asim Ferhatović Hase naš tim ima 23 pobjede u 58 duela uz 15 poraza i gol razliku 86:63.

Nadamo se da ćemo sutra uživati u dobroj fudbalskoj predstavi sa mnogo golova i novom trijumfu naše ekipe.

Uskoro ćete moći poslušati i izjave Torlaka i Muharemovića sa kojima smo razgovarali o sutrašnjoj utakmici i mogućnostima naše ekipe do kraja prvenstva.
Lijepo,lijepo...

Pa zar je ovaj Skoro jos igrac sarajeva??? Negdje sam citao da se oprostio zbog povrede ccc...prosle sezone, taman poceo dobro igrati...i povrijedi se... :roll:

slika

Ruud Van Cipelic sutra rjesava tekmu aBd.. 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 maj 2011, 21:31

ado-hz je napisao/la:Padobranacccccccccccccccccc...hocemo zajedno na derby :D :D
HOĆEMOOOOOOOOOOOOOOO
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 maj 2011, 21:35

Sretno sutra,i nadam se da ce te izboriti Europu,i mi jos da osvojimo kup i dobijemo licencu :D pa polako da pocnemo ove s Listice odvikavati od Europe :D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 06 maj 2011, 21:37

chily-rz je napisao/la:Sretno sutra,i nadam se da ce te izboriti Europu,i mi jos da osvojimo kup i dobijemo licencu :D pa polako da pocnemo ove s Listice odvikavati od Europe :D
Ma jarane ocekujte sad sve moguce malverzacije....mislim ADMINISTRATIVNE... sa uskog ce uciniti sve da oni budu TI koji ce u evropu....imali smo mi slican slucaj i famozna LICENCA.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 maj 2011, 21:39

slika

:mrgreen: :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Drina Jedina
Kontakt:

Post Postao/la Drina Jedina » 06 maj 2011, 21:56

slika
Ljubav za tebe mjere nema !!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 maj 2011, 23:12

Megamon je napisao/la:slika

:mrgreen: :mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 maj 2011, 23:46

[youtube][/youtube]

lud'loooooooooooooooooo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Evander, keli, mire971, misstianopenaldo, mnon46, napoleon72, r3m1, riki46, Zeko87 i 73 gosta.