FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO LEEEEE ALEOOOOOOOOOO !!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
@DINO Ljdino lj je napisao/la:"mm_hz" upravu si potpuno,ljudi sutra je njaljepsi fudbalski dogadjaj koji ima ovaj grad i drzava a ovde se prepucavaju oko gluposti(virsle ili opanci).Zar je ba bitno odakle je ko,ja sam eto rodjeni Sarajlija ali mi strasno drago cuti kada komsije i mi imamo puno navijaca van nasega grada,to moze biti samo plus za svaki klub.Za ove "velike" Sarajlije navijace obadva kluba reci cu samo jedno,rijec papak ne odrazava geografsko porijeklo covjeka vec njegov karakter,odgoj,mentalni sklop i ponasanje.Covjek se moze roditi u srcu Londona a biti veci papak od osobe rodjene u nekoj vukojebini.Ako Bog da derbi bude ono sto sam gledao prije cetrdesetak godina i neka pobjedi bolji.mma_hz je napisao/la:i to je sve sto to ti imas napisati o najvecem derbiju u ovoj drzavi i rivalitetu koji toliko dugo trajee....Željo 1921 je napisao/la:Viršle
sramota onih koji te nisu uputili i upoznali sa vidim za tebe nepoznatim pojmom..
SARAJEVSKI DERBI!!

Ispod svakog tvog posta ja mogu komotno napisati "potpisujem" ... toliko o mom misljenju o tebi!!

FK SARAJEVO.
- Megamon
- Kontakt:
DaaS_Roma je napisao/la:to u onom parku pored fakulteta ?Megamon je napisao/la:Od uzbudjenja i napetosti ne mogu nista da pisem
Hajde suboto svani,a inace okupljanje je ispred AG-a(Ciglane) a prema Kosevu se polazi u 17:30
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- molotovljev
Tako je dino legendo..Sarajevo je specifičan grad..imamo jedinstven derbi..treba da smo ponosni na to..dino lj je napisao/la:"mm_hz" upravu si potpuno,ljudi sutra je njaljepsi fudbalski dogadjaj koji ima ovaj grad i drzava a ovde se prepucavaju oko gluposti(virsle ili opanci).Zar je ba bitno odakle je ko,ja sam eto rodjeni Sarajlija ali mi strasno drago cuti kada komsije i mi imamo puno navijaca van nasega grada,to moze biti samo plus za svaki klub.Za ove "velike" Sarajlije navijace obadva kluba reci cu samo jedno,rijec papak ne odrazava geografsko porijeklo covjeka vec njegov karakter,odgoj,mentalni sklop i ponasanje.Covjek se moze roditi u srcu Londona a biti veci papak od osobe rodjene u nekoj vukojebini.Ako Bog da derbi bude ono sto sam gledao prije cetrdesetak godina i neka pobjedi bolji.mma_hz je napisao/la:i to je sve sto to ti imas napisati o najvecem derbiju u ovoj drzavi i rivalitetu koji toliko dugo trajee....Željo 1921 je napisao/la:Viršle
sramota onih koji te nisu uputili i upoznali sa vidim za tebe nepoznatim pojmom..
SARAJEVSKI DERBI!!
GRADSKI DERBI
F.K.SARAJEVO
Kvote na bwinu u ovom trenutku Sarajevo 1.65,x 3.60,Zeljeznicar 4.40
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- themaniacs_87
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Kvote na bwinu u ovom trenutku Sarajevo 1.65,x 3.60,Zeljeznicar 4.40

F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
Ovako je ljepse i preglednije

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- themaniacs_87
- Kontakt:
Ma vjerujem ti ja, nego ne mogu vjerovati da su nas podcijenili. 

F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
drazi mi je zeljo od sarajeva,ajde zeljo dobijte tothemaniacs_87 je napisao/la:Ma vjerujem ti ja, nego ne mogu vjerovati da su nas podcijenili.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- sarajlija89
- Kontakt:
a pa jbo ga ti..kod nas posljednji zna bit favorit protiv vodece ekipe, a ne nesto drugo....zna se da je domacinska liga jbgthemaniacs_87 je napisao/la:Ma vjerujem ti ja, nego ne mogu vjerovati da su nas podcijenili.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hoceli biti kakva emisija na ovim televizijama,vezano za derby?
bilo je na TV1 vecpastore je napisao/la:hoceli biti kakva emisija na ovim televizijama,vezano za derby?
- sarajlija89
- Kontakt:
Ekipa odradila trening pred derbi
http://fksinfo.com/np-1335-FOTO_Ekipa_o ... _derbi.htm
Pa zar je ovaj Skoro jos igrac sarajeva??? Negdje sam citao da se oprostio zbog povrede ccc...prosle sezone, taman poceo dobro igrati...i povrijedi se...

Ruud Van Cipelic sutra rjesava tekmu aBd..
http://fksinfo.com/np-1335-FOTO_Ekipa_o ... _derbi.htm
Lijepo,lijepo...Osmijeh na licima igrača na današnjem treningu dobar je znak pred sutrašnju najveću utakmicu našeg prvenstva. Stručni štab danas je laganim treningom relaksirao igrače pred utakmicu a raduje i podatak da su na treningu bili svi igrači osim povrijeđenog Bećirevića i odranije suspendovanih Jahovića i Hamzagića. Po posebnom programu radili su Damir Hadžić i Anel Škoro dok su ostali igrači u konkurenciji za sutrašnji duel.
Na današnjoj konferenciji za medije Mirza Varešanović je istakao da se još uvijek dvoumi oko početnih 11 te da, iako je poćeo trenirati sa ekipom, Pehlić neće biti spreman za nastup jer je nedovoljno oporavljen nakon povrede.
Podsjetimo, sutrašnji derbi bit će 115. derbi gradskih rivala, a s obzirom da je broj pobjeda izjednačen ekipa koja pobijedi povest će i u međusobnom omjeru. Na stadionu Asim Ferhatović Hase naš tim ima 23 pobjede u 58 duela uz 15 poraza i gol razliku 86:63.
Nadamo se da ćemo sutra uživati u dobroj fudbalskoj predstavi sa mnogo golova i novom trijumfu naše ekipe.
Uskoro ćete moći poslušati i izjave Torlaka i Muharemovića sa kojima smo razgovarali o sutrašnjoj utakmici i mogućnostima naše ekipe do kraja prvenstva.
Pa zar je ovaj Skoro jos igrac sarajeva??? Negdje sam citao da se oprostio zbog povrede ccc...prosle sezone, taman poceo dobro igrati...i povrijedi se...

Ruud Van Cipelic sutra rjesava tekmu aBd..

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
- Kontakt:
HOĆEMOOOOOOOOOOOOOOOado-hz je napisao/la:Padobranacccccccccccccccccc...hocemo zajedno na derby![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Sretno sutra,i nadam se da ce te izboriti Europu,i mi jos da osvojimo kup i dobijemo licencu
pa polako da pocnemo ove s Listice odvikavati od Europe 

Ma jarane ocekujte sad sve moguce malverzacije....mislim ADMINISTRATIVNE... sa uskog ce uciniti sve da oni budu TI koji ce u evropu....imali smo mi slican slucaj i famozna LICENCA.....chily-rz je napisao/la:Sretno sutra,i nadam se da ce te izboriti Europu,i mi jos da osvojimo kup i dobijemo licencupa polako da pocnemo ove s Listice odvikavati od Europe
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Megamon
- Kontakt:

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Drina Jedina
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:
![]()
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
lud'loooooooooooooooooo
lud'loooooooooooooooooo
Trenutno korisnika/ca: Evander, keli, mire971, misstianopenaldo, mnon46, napoleon72, r3m1, riki46, Zeko87 i 73 gosta.