Samo se tjesitethemaniacs_87 je napisao/la:Hordašu, sutra gubite.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna![]()
Jos loma pa derbi sinovi !

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo se tjesitethemaniacs_87 je napisao/la:Hordašu, sutra gubite.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna![]()
Ma sutra ... 2-0 (za FKS) necete se cuti.Samo F.K.S !! je napisao/la:Samo se tjesitethemaniacs_87 je napisao/la:Hordašu, sutra gubite.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna![]()
Auf wiedersehen Miss. Merkel, you are not my friend, when I tell you merhaba, you don't understandammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo![]()
Nova njihova pjesma.
Sutra je važno samo da što više publike budu, i uz fer navijanje nek' pobjedi bolji.Samo F.K.S !! je napisao/la:Samo se tjesitethemaniacs_87 je napisao/la:Hordašu, sutra gubite.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna![]()
Nek ,smo ja legenda i momci koji su branili BiH DOBILI ban a vi koji ste zapoceli temu rata i nekad bivse drzave ( koje vise nece biti ) niste dobili ba cccTitova-Juga je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:na temama nashe lige svaki drugi post je vrijedjanje, a sinoc zdravu i korisnu diskusiju hladno obrisashe
Slazem se, ali eto.
Najgore sto se vazda nadju papanski provokatori i tema koja nije uopste bila ratna zavrsi tako upravo zbog njih.
O kraljeva when i tell you merhaba, you don´t understandammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo![]()
Nova njihova pjesma.
Allaha mi više bi volio ovu pjesmu na ES nego onu od Dine Merlina mada ni ona nije za bacitLBJ MVP je napisao/la:O kraljeva when i tell you merhaba, you don´t understandammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo![]()
Nova njihova pjesma.![]()
Da je ovo na Eurosong poslat
Ma ne sjećam da mi se ikad jedna pjesma dopala ko ova na prvo slušanjerobovi88 je napisao/la:Allaha mi više bi volio ovu pjesmu na ES nego onu od Dine Merlina mada ni ona nije za bacitLBJ MVP je napisao/la:O kraljeva when i tell you merhaba, you don´t understandammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo![]()
Nova njihova pjesma.![]()
Da je ovo na Eurosong poslat![]()
Al ova ...![]()
Najbolji digo kad krene od 1:21 Ocami odma dernek u kući, ti ritmovi bi očarali Evropu![]()
u je8oteeeeeeeeeeSamo F.K.S !! je napisao/la:[youtube][/youtube]
i mene boli
ejj Unica kako se ti zoveš ?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj kad ostave lift na 11 ili 12 spratu omg.....
Uh što se opali, prvo što se opalio dolje, a drugo možda je lupio i na stomak, joj kako mrzim kad se dotaknem ovo oko pupka, a ne dao Bog past na ovako nešto uh.....
Ne bih mu bio u koži. :SSamo F.K.S !! je napisao/la:[youtube][/youtube]
i mene boli
pa hoce on skakati po onomedomineysn je napisao/la:Ne bih mu bio u koži. :SSamo F.K.S !! je napisao/la:[youtube][/youtube]
i mene boli
gdje si to procito, u avazu?Gluposti je napisao/la:pa vaha vam dao otkaz a svi sute halo sport sport.ba
Svi bruje o tome evo ima već pola sata, obiđi hrvatske portale...QUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje si to procito, u avazu?Gluposti je napisao/la:pa vaha vam dao otkaz a svi sute halo sport sport.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.