FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željo 1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željo 1921 » 06 maj 2011, 14:50

nime_tm87 je napisao/la:Ljudi da li moram ici do GRBAVICE da kupim kartu za jug ili mogu isti kupiti na Kosevu ?? Zbunila me ovaj izjava prljace, kaze da ce se karte za jug prodavati na GRBAVICI pa sam u nedoumici. :?
Karte će se moći kupiti kako na grbavici tako i na prodajnim mjestima oko hadisona ;)

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 maj 2011, 15:17

Grande je napisao/la:Ja sigurno znam da sutra iz Gracanice dolazi preko 30 MANIJAKA,takođe iz Zivinica dolazi preko 40,isto tako iz Doboja znaci iz citave BiH dolaze BRACA MANIJACI da podrze NAJVECI KLUB U DRZAVI...Nema veze sto su sranja u grupi,opet cemo napuniti JUG i pobjediti pitare...

FORZA ZELJO ! ! !
Svaka cast momci!!! :D :D :D Odavno nije bila vako dobra atmosfera u gradu. Samo se prica o derbiju. Nadam se da cemo sutra unistiti Sarajevo i DA BOG PA SE PONOVILO ONO 0:3!!!! :D :D :D :D

FORZAAA ZELJOOOO!!! FORZAAA SVABO!!! SRETAN TI RODENDAN!!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 maj 2011, 15:18

ocigledno vam cijena karata odgovara...fino fino
sta mislite da vam se spuste na 2 KM ..da nam ne serete vise
ili da BOJKOTUJETE....vi ga izmislili i nije vam stran

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 maj 2011, 15:18

Živio nam Osim dragi...

ŠVABO, SRETAN TI ROĐENDAN!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 maj 2011, 15:20

DAce Lazo go, vakat mu je 8-)

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 06 maj 2011, 15:20

Sretan rođendan legendi Ivici Osimu

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 maj 2011, 15:26

Sutrasnja pobjeda bila bi Ivici najbolji rodjendanski poklon

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 maj 2011, 15:37

Legendi Bosne i Hercegovine i Zelje naravno, zelim sve najbolje ,a vama zelim da sutra budete porazeni ehehe....meni 1:0 dosta . :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 maj 2011, 15:40

Momci je li trening u 18.00h?? :D :D :D Hvala

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 maj 2011, 15:42

Capt_Billy je napisao/la:Momci je li trening u 18.00h?? :D :D :D Hvala
Trebao bi biti, jer sam ja jučer dolazio i nije bilo treninga, možda su imali slobodan dan zbog utakmice protiv Slavije...Danas će biti sigurno...
Ž '21!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 maj 2011, 15:43

Bianconeri1988 je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Momci je li trening u 18.00h?? :D :D :D Hvala
Trebao bi biti, jer sam ja jučer dolazio i nije bilo treninga, možda su imali slobodan dan zbog utakmice protiv Slavije...Danas će biti sigurno...
Hvala buraz jos jednom!! :D :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 maj 2011, 16:01

boccaccio je napisao/la:Nadam se da ce ovo konacno biti derbi vrijedan gledanja i dobrog navijanja.Iskreno se nadam dobroj posjeti i korektnom bodrenju svog tima na obje strane i nadam se da ce se vratiti stari sjaj ovoj najvecoj utakmici na ovim prostorima...Dva gradska,ljuta rivala,bodreni navijacima bi konacno trebala da zaigraju na gol vise i da pokazu da postoji neka vrijednost u danasnjem nasem fudbalu...zadnjih godina to nije bio slucaj,na terenu je bio nekvalitet a na tribinama dosta trzavica,nedolaska jednih navijaca,dosta ulicnih nemira,dosta krkanluka,i zato iskreno prizeljkujem da se na obje strane stane sa tim i da se okrenemo svi nekim lijepim stvarima i dobronamjernim prepucavanjima u zavisnosti ko dobije...
Sto se utakmice tice,mislim da imamo nesto iskusniju ekipu od komsija i da bi nam to moglo dobro doci u okrsaju na terenu.Vjerujem da igraci nase ekipe shvataju i da su svjesni koliko nama navijacima znaci ovaj derbi i pobjeda i da ce se svojski potruditi da se oduze za neke lose igre,da nas obraduju i da na terenu daju sve od sebe svih 90 minuta...To je sve sto zelim od njih,da sa ponosom i hrabroscu nose svoj dres,da se nadigravaju i nadtrcavaju i da vidim zelju za pobjedom...hoce li pobjeda doci to se nikada ne zna,jer ovakve utkmice ne predstavljaju nista kada je u pitanju trenutna forma ili kvalitet na necijoj strani...sto se tice kvaliteta,mislim da imamo malu prednost,sto na klupi sa strucnim stabom,sto iskustvom u odnosu na ekipu Sarajeva...ali to ne znaci nista i nece doci do izrazaja ako svaki od izabranih 11 ne da sve sto moze u toj utakmici...prizeljkujem da bude golova i prizeljkujem da dobijemo ovaj derbi...sretno plavi !!!
Eh, nadam se i ja utakmici kako treba radi silne raje koja prizeljkuje da nakon dugo vremena vide nesto konkretno sto bi u narednim derbijima posjeta bila veca...meni nesto nema neke euforije ne znam zasto...sto se mene tice ja bih sve do kraja igrao sa ovim mladjim igracima i vidio koliko mogu mozda nekog izbaci u prvi plan vec iduce godine al bi se bazirao na kup maximalno.Ja na groblju inace ne gledam utakmice sve mi nekako daleko ako bude na TV gledacu ako ne bude nikom nista.Po onome sto sam cuo bice jako velika posjeta cuo sam da je vec prodano preko 3500 ulaznica za jug znaci sa te strane se moze ocekivati spektakl vjerujem da ce i komsija biti u prilcnom broju, znaci navijacki derbi ce biti e ostaje jos ono na terenu a sto se toga tice ocekujem da uzmemo tri bobe i jos jednom porazimo klub sa kobilje glave...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 06 maj 2011, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 maj 2011, 16:04

@pile87 Pa zar se karte ne počinju prodavati tek od sutra? Tako je barem Prljača izjavio.
Ž '21!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 maj 2011, 16:09

Bianconeri1988 je napisao/la:@pile87 Pa zar se karte ne počinju prodavati tek od sutra? Tako je barem Prljača izjavio.
Karte su vec u prodaji...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 maj 2011, 16:17

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Nadam se da ce ovo konacno biti derbi vrijedan gledanja i dobrog navijanja.Iskreno se nadam dobroj posjeti i korektnom bodrenju svog tima na obje strane i nadam se da ce se vratiti stari sjaj ovoj najvecoj utakmici na ovim prostorima...Dva gradska,ljuta rivala,bodreni navijacima bi konacno trebala da zaigraju na gol vise i da pokazu da postoji neka vrijednost u danasnjem nasem fudbalu...zadnjih godina to nije bio slucaj,na terenu je bio nekvalitet a na tribinama dosta trzavica,nedolaska jednih navijaca,dosta ulicnih nemira,dosta krkanluka,i zato iskreno prizeljkujem da se na obje strane stane sa tim i da se okrenemo svi nekim lijepim stvarima i dobronamjernim prepucavanjima u zavisnosti ko dobije...
Sto se utakmice tice,mislim da imamo nesto iskusniju ekipu od komsija i da bi nam to moglo dobro doci u okrsaju na terenu.Vjerujem da igraci nase ekipe shvataju i da su svjesni koliko nama navijacima znaci ovaj derbi i pobjeda i da ce se svojski potruditi da se oduze za neke lose igre,da nas obraduju i da na terenu daju sve od sebe svih 90 minuta...To je sve sto zelim od njih,da sa ponosom i hrabroscu nose svoj dres,da se nadigravaju i nadtrcavaju i da vidim zelju za pobjedom...hoce li pobjeda doci to se nikada ne zna,jer ovakve utkmice ne predstavljaju nista kada je u pitanju trenutna forma ili kvalitet na necijoj strani...sto se tice kvaliteta,mislim da imamo malu prednost,sto na klupi sa strucnim stabom,sto iskustvom u odnosu na ekipu Sarajeva...ali to ne znaci nista i nece doci do izrazaja ako svaki od izabranih 11 ne da sve sto moze u toj utakmici...prizeljkujem da bude golova i prizeljkujem da dobijemo ovaj derbi...sretno plavi !!!
Eh, nadam se i ja utakmici kako treba radi silne raje koja prizeljkuje da nakon dugo vremena vide nesto konkretno sto bi u narednim derbijima posjeta bila veca...meni nesto nema neke euforije ne znam zasto...sto se mene tice ja bih sve do kraja igrao sa ovim mladjim igracima i vidio koliko mogu mozda nekog izbaci u prvi plan vec iduce godine al bi se bazirao na kup maximalno.Ja na groblju inace ne gledam utakmice sve mi nekako daleko ako bude na TV gledacu ako ne bude nikom nista.Po onome sto sam cuo bice jako velika posjeta cuo sam da je vec prodano preko 3500 ulaznica za jug znaci sa te strane se moze ocekivati spektakl vjerujem da ce i komsija biti u prilcnom broju, znaci navijacki derbi ce biti e ostaje jos ono na terenu a sto se toga tice ocekujem da uzmemo tri bobe i jos jednom porazimo klub sa kobilje glave...
isti sam ti takav :) kontam fakat sto ne igrat za zoloticem ramicem ubacit jos kojeg mladog igraca... sto se tice utakmice nemam nikakvo misljenje, sarajevo lose mi nedefinisani, cas igramo cas blejimo po terenu bezveze... ne znam sta da ocekujem...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 06 maj 2011, 16:35

Ma sutra repriza onog derbija kad smo ih gore nabili sa 0-3
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 maj 2011, 16:38

Ne volim gore onu rupu al sta se moze Željo igra na njoj sutra,mene vala euforija trese kao sto nije davno,sve osim poraza super,ko ce ih slusat ako pobjede.Nadam se da Amar ima neko rjesenje za sutra i da ce nas obradovati.I jos nesto nadam se da nece biti nekih sranja po gradu kao u ovih zadnjih par derbija.

ŽELJO JE VJEČAN!

Sretan rođendan najvecem od nas!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 06 maj 2011, 16:41

bistrikboy je napisao/la:Ne volim gore onu rupu al sta se moze Željo igra na njoj sutra,mene vala euforija trese kao sto nije davno,sve osim poraza super,ko ce ih slusat ako pobjede.Nadam se da Amar ima neko rjesenje za sutra i da ce nas obradovati.I jos nesto nadam se da nece biti nekih sranja po gradu kao u ovih zadnjih par derbija.

ŽELJO JE VJEČAN!

Sretan rođendan najvecem od nas!

vala i ako izgube, opet ih ne mogu slusat kako mi placu :D

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 06 maj 2011, 16:58

Trening 19:00h
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 06 maj 2011, 17:42

http://www.sou.rce.ba/clanak/8171773/vi ... ajcitaniji

zbog ovakvih nama je postjeta u kurcu, a za derbi daj boze da nas bude oko 5000 :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, MoSaZeLjo1921 i 27 gostiju.