Не је.' -,$ & ? ??jax je napisao/la:mali offtopic, zasto neki srbi pisu latinicom a neki cirilicom? da vidite kako je smjesno citat topic kad tako netko raspravlja
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- republika+srpska
- Kontakt:
" овај " сјајно,% $ се ' " $.
? " " са ", " " са ?, а ? " ? ?.
? " " са ", " " са ?, а ? " ? ?.

Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
- drinin vuk
- Kontakt:
Verovali ili ne, najplaćeniji sportista Čada živi i radi u Srbiji, odnosno u Čačku. Betolingar Misdongard je doveden u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, sreću je kasnije potražio u Budućnosti iz Podgorice, a poslednje dve sezone brani boje Metalca. Ako je verovati izvorima ESPN u Gornjem Milanovcu zarađuje godišnje 21. 500 dolara.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Dejan Petković i Perica Ognjenović .
Edit: lol, tek sad vidim da je post na pogrešnoj temi
Edit: lol, tek sad vidim da je post na pogrešnoj temi

Zadnja izmjena: HOPLIT, dana/u 03 maj 2011, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
YNWA!
Da bi pokazali tisucljetnu kulturu kojoj pripadamo. Jbga, glagoljicu nemamo...jax je napisao/la:mali offtopic, zasto neki srbi pisu latinicom a neki cirilicom? da vidite kako je smjesno citat topic kad tako netko raspravlja
A mozda samo ljudi zele da se zezaju sa tobom.

E moj Djoricu ko ti dade trenersku licencu.
Ja mislim da jedino on moze da ne odigra kvalitetno sa ovakvom selekcijom i da ovako postavi taktiku na domacem terenu.
Nisam gledao celu tekmu ali ono sto sam video je dovoljno da mu se iskenjam po trenerskoj diplomi ako je uopste ima i da mu jos jednom pozdravi uzu i siru familiju.
Jbt mi gubimo a celo vreme samo 2-3 igraca imamo na protivnickoj polovini.
O postavci igraca da ne pricam,jedan Popadic mu iz odbrane igra ofanzivnog veznog,a Stojanovic iz veze prekomandovan u napad,sve je to uredu da mu na klupi nisu Ozegovic(verovatno najbolji igrac) i mali Mandic.
Odbrana nam je veoma losa,bekovi su k'o nesta bolji(Jaksic i Marinkovic),ali ovaj stoperski dvojac dosta los(Nastic,Savic),ne znam sta mu na klupi radi mali Kostic iz Hoffenheima.
Danci dosta racionalno igrali,vidi se da dosta od njih ima seniorsko iskustvo.Pa jedan Zohore ima nastupe i u LP ove godine,a mali Fischer bi mogao izrasti u fenomenalnog igraca.
Uglavnom ako smo protiv Danaca ovako odigrali,bojim se sta ce biti protiv Francuske i Engleske.
Ipak radosna vest nam stize iz Norveske,gde je U19 repka pomela Norvesku sa 3:0 golovima Lukica te se plasirala na U19 prvenstvo Evrope.Svaka cast Orlici!

Nisam gledao celu tekmu ali ono sto sam video je dovoljno da mu se iskenjam po trenerskoj diplomi ako je uopste ima i da mu jos jednom pozdravi uzu i siru familiju.
Jbt mi gubimo a celo vreme samo 2-3 igraca imamo na protivnickoj polovini.

O postavci igraca da ne pricam,jedan Popadic mu iz odbrane igra ofanzivnog veznog,a Stojanovic iz veze prekomandovan u napad,sve je to uredu da mu na klupi nisu Ozegovic(verovatno najbolji igrac) i mali Mandic.
Odbrana nam je veoma losa,bekovi su k'o nesta bolji(Jaksic i Marinkovic),ali ovaj stoperski dvojac dosta los(Nastic,Savic),ne znam sta mu na klupi radi mali Kostic iz Hoffenheima.

Danci dosta racionalno igrali,vidi se da dosta od njih ima seniorsko iskustvo.Pa jedan Zohore ima nastupe i u LP ove godine,a mali Fischer bi mogao izrasti u fenomenalnog igraca.
Uglavnom ako smo protiv Danaca ovako odigrali,bojim se sta ce biti protiv Francuske i Engleske.

Ipak radosna vest nam stize iz Norveske,gde je U19 repka pomela Norvesku sa 3:0 golovima Lukica te se plasirala na U19 prvenstvo Evrope.Svaka cast Orlici!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Secas li se njegove postavke igre protiv Rusije 2001e?Devil je napisao/la:E moj Djoricu ko ti dade trenersku licencu.![]()
Ja mislim da jedino on moze da ne odigra kvalitetno sa ovakvom selekcijom i da ovako postavi taktiku na domacem terenu.
Jbt mi gubimo a celo vreme samo 2-3 igraca imamo na protivnickoj polovini.![]()
Odbrana nam je veoma losa,bekovi su k'o nesta bolji(Jaksic i Marinkovic),ali ovaj stoperski dvojac dosta los(Nastic,Savic),ne znam sta mu na klupi radi mali Kostic iz Hoffenheima.![]()
Uglavnom ako smo protiv Danaca ovako odigrali,bojim se sta ce biti protiv Francuske i Engleske.![]()
Onda ti je sve jasno. A sto je najgore od svega, taj covek je alfa i omega u savezu, te svojom trenerskom skolom truje i ono malo ljudi koji bi da se ozbiljno bave trenerskim poslom. Tu lezi razlog naseg posrtanja u fudbalu, jer nemamo niti jednog trenera koji odudara od te zabokrecine.

Kako se necu secati 4-6-0 taktika kada gubimo 1:0.Cuva covek rezultat ne znas ti kakva su sila Rusi bili.MaGiCa je napisao/la:Secas li se njegove postavke igre protiv Rusije 2001e?Devil je napisao/la:E moj Djoricu ko ti dade trenersku licencu.![]()
Jbt mi gubimo a celo vreme samo 2-3 igraca imamo na protivnickoj polovini.![]()
Odbrana nam je veoma losa,bekovi su k'o nesta bolji(Jaksic i Marinkovic),ali ovaj stoperski dvojac dosta los(Nastic,Savic),ne znam sta mu na klupi radi mali Kostic iz Hoffenheima.![]()
Uglavnom ako smo protiv Danaca ovako odigrali,bojim se sta ce biti protiv Francuske i Engleske.![]()
Onda ti je sve jasno. A sto je najgore od svega, taj covek je alfa i omega u savezu, te svojom trenerskom skolom truje i ono malo ljudi koji bi da se ozbiljno bave trenerskim poslom. Tu lezi razlog naseg posrtanja u fudbalu, jer nemamo niti jednog trenera koji odudara od te zabokrecine.

A evo odmah i opravdanja:Devil je napisao/la: Kako se necu secati 4-6-0 taktika kada gubimo 1:0.Cuva covek rezultat ne znas ti kakva su sila Rusi bili.![]()
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 41855.html
Mene zaboli glava kad se setim nase reprezentacije u periodu 2001-2008
Ni danas mi nije jasno kako niko nije mogao da napravi dobru selekciju od onoliko vrhunskih igraca????

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- zvornicki klan
- Kontakt:
" = $!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Zamolio bih te da pišeš latinicom, jer ja te fakat al' fakat ne razumijem ništa. Prob'o sam nabadat riječi, al' ni da mrdnem.vjačeslav korotiškin je napisao/la:Е % " " " $ ".? $ & " " " " је незнање,а незнање је $ $.![]()
" $ ' % - " " о " ? " су " ? " ' " $ $ $ $ " ?." су ? $ у & ? ? & $ " ",е $ је ствар % су се у " ? " % & $ " " ' $ ? " ? ?,а " су " ? " " ".
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- themaniacs_87
- Kontakt:
Jutros sam na Eurosportu gledao vašu mladu selekciju, mislim da je vaša 9 Ješić postigao odličan gol iz slobodnjaka!
Je li ko gledao?
Je li ko gledao?
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
Protiv Danske?themaniacs_87 je napisao/la:Jutros sam na Eurosportu gledao vašu mladu selekciju, mislim da je vaša 9 Ješić postigao odličan gol iz slobodnjaka!
Je li ko gledao?
- themaniacs_87
- Kontakt:
Da.Arnelinho je napisao/la:Protiv Danske?themaniacs_87 je napisao/la:Jutros sam na Eurosportu gledao vašu mladu selekciju, mislim da je vaša 9 Ješić postigao odličan gol iz slobodnjaka!
Je li ko gledao?

A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
Par komentara iznad moj post o toj utakmici.themaniacs_87 je napisao/la:Jutros sam na Eurosportu gledao vašu mladu selekciju, mislim da je vaša 9 Ješić postigao odličan gol iz slobodnjaka!
Je li ko gledao?

U 15:00 je poceo mec izmedju Srbije i Francuske,gde je sve iznad minimalnog poraza premija.
- themaniacs_87
- Kontakt:
Sorry, nisam pratio.Par komentara iznad moj post o toj utakmici.![]()
U 15:00 je poceo mec izmedju Srbije i Francuske,gde je sve iznad minimalnog poraza premija.

btw. Ovaj Ješić će biti dobar igrač, je li igra za Koln?
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
Da, Jesic je igrac Kelna...
Danas remizirali 1-1 sa Francuzima. Remi vs Engleza nam je dovoljan za trece mjesto u grupi i kvalifikaciju na SP...
Danas remizirali 1-1 sa Francuzima. Remi vs Engleza nam je dovoljan za trece mjesto u grupi i kvalifikaciju na SP...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ni danas nije mnogo bolje...Tribalian je napisao/la:Mene zaboli glava kad se setim nase reprezentacije u periodu 2001-2008![]()
![]()
![]()
Ni danas mi nije jasno kako niko nije mogao da napravi dobru selekciju od onoliko vrhunskih igraca????
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Gled'o sam, ne bas do kraja, msm da je bilo 2:2???themaniacs_87 je napisao/la:Da.Arnelinho je napisao/la:Protiv Danske?themaniacs_87 je napisao/la:Jutros sam na Eurosportu gledao vašu mladu selekciju, mislim da je vaša 9 Ješić postigao odličan gol iz slobodnjaka!
Je li ko gledao?
Znam da su Danci vodili ,nakon onog ,smijesnog, autogola.
Slobodnjak je bio fin,sto jes' jes'.
A danas gledah Dance protiv Engleza, izgleda da ce Danci imati sjajnu generaciju, jbte

Englezi ni da mrdnu

Ko je sve u toj skupini?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.