Pa sigurno i kasno zaspis!majestic24 je napisao/la:Ma joj jarane,kako sam se ozenio,san mi se poremetio. Jbt,ni jedno jutro nisam spavao duze od 6 sati.Željo 1921 je napisao/la:Jasmin se oženio i žena ga nadigla prvo jutro u 6

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa sigurno i kasno zaspis!majestic24 je napisao/la:Ma joj jarane,kako sam se ozenio,san mi se poremetio. Jbt,ni jedno jutro nisam spavao duze od 6 sati.Željo 1921 je napisao/la:Jasmin se oženio i žena ga nadigla prvo jutro u 6
Admir_Sa je napisao/la:na temama nashe lige svaki drugi post je vrijedjanje, a sinoc zdravu i korisnu diskusiju hladno obrisashe
Dobar, ti...Faraon iz Visokog je napisao/la:heeeeeeej sunce
Bio bih zahvalan kad bi i menidomineysn je napisao/la:Hvala na obavijesti, ja potpuno zaboravio. Ako nađem downlaod link šaljem ti kao Privatnu poruku.Goalgetter je napisao/la:Zna li neko gdje mogu skinuti onaj dokumentarni film o Ciri i utakmici protiv Portugala ? Za 2 dana ce biti na FTV al nazalost je nemam ovdje.
sikirica je napisao/la:Sad ulazim na facebook i pojavi mi se nesta da moram zamjeniti pass i na facebooku i na e-mail adresi.
Je li se ikom to pojavljivalo?
Ja ovdje u Austriji nikad muhe vidio nisamQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa majq im, kkao mrzim kad ovako cure obuku one tajice, pa malo majicom prikriju guzicu, pićka im materina
imali kod vas muha, kod mene vec krenule, crkle dabogda
poslat cu ja svoje tamo, sto je najgore jedna u sobi, kad hocu da je ubijem nigdje je nema, evo sjednem za pc, pocne letati, jos najgore po noci, samo cujes nesto ZZZZZzzzzz oko usiju, ne moze covjek kako treba ni odmoritiGoalgetter je napisao/la:Ja ovdje u Austriji nikad muhe vidio nisamQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa majq im, kkao mrzim kad ovako cure obuku one tajice, pa malo majicom prikriju guzicu, pićka im materina
imali kod vas muha, kod mene vec krenule, crkle dabogda
Hordašu, sutra gubite.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna![]()
Jos loma pa derbi sinovi !