Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
amadeus21
-
Kontakt:
Andres je napisao/la:juznjak> je napisao/la:Gameiro "El Valencia es un grande e ir a la Liga, mi sueño" Vjerujem da ne treba prijevod . Bice to fantastican napadacki tandem Soldado -Gameiro .
sNek im ode Aduriz nije potreban.Ima onaj Jonas bice on strasan sljedece sezone.
Ostanu Pablo, Ever,Mata , Tino ,Mathieu , dolazi Rami. Valencija ce biti prestrasna ekipa....
osim Ramija, potreban jos jedan stoper i jos jedan desni bek...svi koji se spominju su bolji od Bruna, tako da, ko god da dodje (Becj, Montoya, Coke Andujar, Kiko) bice pojacanje na toj poziciji...
nadam se da ce trener Emery dobit otkaz krajem sezone (mada bih volio da to bude sad odmah), te da ce novi trener, koji god da bude, od iduce sezone dati priliku Iscu, Pacu i Joelu...
AMUNT VALENCIA
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
-
Adi_Zepce
-
Kontakt:
Arnelinho je napisao/la:Jedini klub kojeg sam uvijek uzimao na socceru
Dr. Vicente :ugeek:
Btw. Evo sad malo citam o Valenciji, ne znam je l' ko spominj'o, al' postoji zanimanje i za A. Becka i Sammira iz D. Zagreba...
EFE El Valencia está preparando una oferta para comprar al centrocampista brasileño Jorge Sammir, actualmente en las filas del Dinamo de Zagreb, una operación que el propio jugador ha asegurado le gustaría que se llevara a cabo, según informó hoy la prensa croata...
El rotativo asegura que el Valencia lleva tiempo siguiendo a este jugador y que el club croata podría pedir hasta 10 millones de euros por él.
Sto se Montoye tice, pa ni Barca nema zamjene za Alvesa

Ako ga uzmete, bice odlicno po vas.
Zadnji put je uprava Valencie grdo pogrijesila dovodjenjem Hildebranda, nadam se da nece i sa Beckom, jer nekak Valenciji ne leze svabe, bas.

Sa Beckom sigurno necemo pogrijesiti,volio bih da on dođe

Pisali smo na portalo davno o Sammiru,nadam se da nam nece doci bolje je da se okrenemo Pablu Piattu
amadeus21 je napisao/la:Andres je napisao/la:juznjak> je napisao/la:Gameiro "El Valencia es un grande e ir a la Liga, mi sueño" Vjerujem da ne treba prijevod . Bice to fantastican napadacki tandem Soldado -Gameiro .
sNek im ode Aduriz nije potreban.Ima onaj Jonas bice on strasan sljedece sezone.
Ostanu Pablo, Ever,Mata , Tino ,Mathieu , dolazi Rami. Valencija ce biti prestrasna ekipa....
osim Ramija, potreban jos jedan stoper i jos jedan desni bek...svi koji se spominju su bolji od Bruna, tako da, ko god da dodje (Becj, Montoya, Coke Andujar, Kiko) bice pojacanje na toj poziciji...
nadam se da ce trener Emery dobit otkaz krajem sezone (mada bih volio da to bude sad odmah), te da ce novi trener, koji god da bude, od iduce sezone dati priliku Iscu, Pacu i Joelu...
AMUNT VALENCIA
Uz Ramija ce najverovatnije biti Ivan Ramis iz Mallorce,a navodno kako sam cuo Unai Emerya bi na klupi trebao da zamjeni bivsi igrac Valencije Didier Deschamps

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
-
amadeus21
-
Kontakt:
auuuuuuuuu...DESCHAMPS....mnooooooooooogo sam ga volio kao igraca...mada, za njeg se otimaju..i chelsea ga zeli... :/
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
-
Adi_Zepce
-
Kontakt:
amadeus21 je napisao/la:auuuuuuuuu...DESCHAMPS....mnooooooooooogo sam ga volio kao igraca...mada, za njeg se otimaju..i chelsea ga zeli... :/
Bilo bi lijepo kada bi dosao on,evo jedna potvrđena informacija za trenera bi navodno mogao nam doci mozda Michael Laudrup iz Mallorce.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
-
L_blancos
-
Kontakt:
Adi_Zepce je napisao/la:amadeus21 je napisao/la:auuuuuuuuu...DESCHAMPS....mnooooooooooogo sam ga volio kao igraca...mada, za njeg se otimaju..i chelsea ga zeli... :/
Bilo bi lijepo kada bi dosao on,evo jedna potvrđena informacija za trenera bi navodno mogao nam doci mozda
Michael Laudrup iz Mallorce.
Imao finih rezultata sa Getafeom,solidan trener,mislim da je bolji od Emery-ja iako ni ovaj nije toliko los. Sto se pojacanja tice po mom misljenju otjerat Brunu il Miguela i dovest Becka il nekog drugog kvalitetnog beka, otjerat Navara koji je kanta od igraca,Ramis nije toliko los ali mislim da bi on onda bio treci izbor poslije Ricarda i Adila. Govorilo se cak u nekim turskim medijima da je Sahinu primamljivija ponuda iz Madrida ali ipak zbog ranijeg dogovora sa Valencijom prelazi tamo tu su sad veliki upitnici ..
Ocekujem od sljedece sezone procvat jednog velikog talenta u vidu Feghoulia.
Ako zadrzite Matu i Soldada uz ova pojacanja bit cete dosta blize Realu i Barci sto bi ja najiskrenije volio..
-
Adi_Zepce
-
Kontakt:
L_blancos je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:amadeus21 je napisao/la:auuuuuuuuu...DESCHAMPS....mnooooooooooogo sam ga volio kao igraca...mada, za njeg se otimaju..i chelsea ga zeli... :/
Bilo bi lijepo kada bi dosao on,evo jedna potvrđena informacija za trenera bi navodno mogao nam doci mozda
Michael Laudrup iz Mallorce.
Imao finih rezultata sa Getafeom,solidan trener,mislim da je bolji od Emery-ja iako ni ovaj nije toliko los. Sto se pojacanja tice po mom misljenju otjerat Brunu il Miguela i dovest Becka il nekog drugog kvalitetnog beka, otjerat Navara koji je kanta od igraca,Ramis nije toliko los ali mislim da bi on onda bio treci izbor poslije Ricarda i Adila. Govorilo se cak u nekim turskim medijima da je Sahinu primamljivija ponuda iz Madrida ali ipak zbog ranijeg dogovora sa Valencijom prelazi tamo tu su sad veliki upitnici ..
Ocekujem od sljedece sezone procvat jednog velikog talenta u vidu Feghoulia.
Ako zadrzite Matu i Soldada uz ova pojacanja bit cete dosta blize Realu i Barci sto bi ja najiskrenije volio..
Cim sam procitao to za Sahina znao sam da je "patka"
A evo jedna sigurna vijest koju je sinoc prenio radio "Cadena SER" :"Valencia zeli Eljera Eliu"

www.valencia-balkan.net
-
Los_Blanos2
-
Kontakt:
Postao/la Los_Blanos2 » 10 maj 2011, 20:07
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
Adi_Zepce
-
Kontakt:
Veceras Vicente igra svoju posljednju utakmicu pred navijacima Valencije u dresu Valencije.
Na kraju sezone sigurno napusta Valenciu i vraca se po svemu sudeci u Levante.
www.valencia-balkan.net
-
juznjak>
-
Kontakt:
Kakav je igrac bio ali ga shebase povrede

nekada najbolje krilo na svijetu, obzirom da ima 29 godina moze on jos odigrati jos 2-3 sezone ako nista korektno u dresu Levatea .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
L_blancos
-
Kontakt:
Klose

-
jacky09
-
Kontakt:
Valencia je odličan posao napravila sa Ramijem iz Lillea. Brzo će on put Madrida ili Barcelone.. odličan stoper.
...što je više lome to je volim jače...
-
juznjak>
-
Kontakt:
Proslo ljeto su bili primorani da prodaju Vilu,Silvu,Albiola itd,prodaja Ville je bio najpametniji moguci potez ( uzeli 40 milki za lika koji ima 29,god a doveli su nista slabijeg Soldada) Koliko znam sada su u mnogo boljoj financijskoj situaciji tako da ne vjerujem da su doveli Ramya da bi ga nakon sezonu dvije prodali Realu ili Barci

Valencia pravi pravo jak tim za sljedecu sezonu ,koliko sam vidio prvo se planira cistika ,navodno Malaga hoce joaquina ,Aduriz u Athletic itd. Ocekujem od Adila da nas obavjestava o mogucim transferima

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
amadeus21
-
Kontakt:
ne brinite, sve sto se eventualnih transfera tice znat cete na vrijeme....mnogo je spekulacija, trebala bi dva posta da se napisu imena svih igraca koji su se spominjali i raznih kombinacija i varijanti...
najsvjezija vijest je ona o ostanku Emeryja na klupi, sto znaci i nastavak mog bojkota...
AMUNT VALENCIA!
-
Los_Blanos2
-
Kontakt:
Postao/la Los_Blanos2 » 19 maj 2011, 14:37
El Valencia ficha a Diego Alves
Valencia kupila Diega Alvesa
Brazilski golman iz Almerije, kvalitetan golman - pored njega Piatti, Uche, Mbami, Ulloa, Crusata nesto sto valja u Almeriji sigurno ce i napustiti..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
Adi_Zepce
-
Kontakt:
Stvarno dosta se igraca dovodi u vezu ovih dana sa Valenciom,skoro pa je siguran samo potpis Kevina Gameira kojem bi se u napadu navodno mogao jos pridruziti i Bojan Krkic iz Barcelone ili cak iskusni Klose kojeg ja ne bi zelio vidjeti u nasem dresu.
Takođe aktivni smo i u potrazi veznjaka i branici,Vicentea u timu zamijeniti ce sigurno Chori Castro (Mallorca) dok bi mogao kao kreativni vezni u Valenciu stici i Mikael Arteta (Everton).
Od branica mogli bi da dovedemo Ivana Ramisa (Mallorca) i Kan Biyika (Rennes).
To su nekako najsvezije informacije o mogucim transferima u Valenciji

www.valencia-balkan.net
-
juznjak>
-
Kontakt:
Dobro bi bilo da dovedete Artetu,lik propada u Evertonu godinama a igrac je za velike domete .
-
Adi_Zepce
-
Kontakt:
juznjak> je napisao/la:Dobro bi bilo da dovedete Artetu,lik propada u Evertonu godinama a igrac je za velike domete .
Slazem se,a mogli bi ga dovesti bez odstete navodno i on zeli se vratiti u Spanjolsku

www.valencia-balkan.net
-
Adi_Zepce
-
Kontakt:
Del Horno ovu sezonu najvise zaradio u Valenciji,najmanje Dealbert
Najplaćeniji nogometaši VCF:
Del Horno - 4.200.000€
David Albelda - 3.200.000€
Joaquín Sánchez - 3.000.000€
Vicente Rodríguez - 2.600.000€
David Navarro - 2.100.000€
www.valencia-balkan.net
-
L_blancos
-
Kontakt:
Adi_Zepce je napisao/la:Del Horno ovu sezonu najvise zaradio u Valenciji,najmanje Dealbert
Del Horno - 4.200.000€
Del Horno

Btw sve ove na transfer listu.. Ionako nije ni jedan prvotimac,jedino Joaquin ali je Pablo po mom misljenju bolji u ovom trenutnku za Valenciu.
A za godinu ustedit od ovog 15 miliona i eto solidno pojacanje, da je to ucinjeno prosle godine sad bi imali vjerovatno veci budjet, ali eto..
-
Adi_Zepce
-
Kontakt:
L_blancos je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Del Horno ovu sezonu najvise zaradio u Valenciji,najmanje Dealbert
Del Horno - 4.200.000€
Del Horno

Btw sve ove na transfer listu.. Ionako nije ni jedan prvotimac,jedino Joaquin ali je Pablo po mom misljenju bolji u ovom trenutnku za Valenciu.
A za godinu ustedit od ovog 15 miliona i eto solidno pojacanje, da je to ucinjeno prosle godine sad bi imali vjerovatno veci budjet, ali eto..
Zanimljivo je da bi svi sa ove liste (izuzev Albelde) mogli napustiti Valenciu.Istina za male novce,ali opet bi nesto skromno zaradili
P.S Joaquin od ljeta po svemu sudeci ce postati novi igrac Malage
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.