$ $ " у $ ?!LEŠINAR je napisao/la:TM87visnjik je napisao/la:Za pocetak poz braco Manijaci:)NOVI CLAN

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
$ $ " у $ ?!LEŠINAR je napisao/la:TM87visnjik je napisao/la:Za pocetak poz braco Manijaci:)NOVI CLAN
HZ_ilidzaa je napisao/la:**** te prenos ,dolazi na derbi !themaniaks je napisao/la:zna li neko hoce li biti prenos utakmice
Kako ono šlagirani osim ?bordo_Sarajevo je napisao/la:kako ono vasa navijacka kultura "svi u napad, mrtav je Hase" ?
haj nemojte se yebavat sviju vam, samo ga ignorisiŽeljo 1921 je napisao/la:Kako ono šlagirani osim ?bordo_Sarajevo je napisao/la:kako ono vasa navijacka kultura "svi u napad, mrtav je Hase" ?
Bianconeri1988 je napisao/la:Idi ganjaj vjevericeDejan, BL je napisao/la:Gdje ste štrumfovi! Nešto vam se neda pisati ovih dana aaa
Šta je sa tim sudijom nije VAS valjda malo oštetucnuo? Vidim danas čovjek se izvinjava al ako vas je pokrao tražite pare nazad, nema izvinjenjaKo ga jbe, što je uzmao pare
jeste li se to napokon sjetili da dodjete na neko gostovanje u vecem broju od 20 ljudiavlami97 je napisao/la:Zar se ne igra na Hadison parku. Koliko sam upućen Zubanpolje je preimenovano u Olimpijski gradski stadion Hadison parkŽeljo 1921 je napisao/la:Za one koji ne znaju
Okupljanje u 16.30h ispred sjeverne tribine stadiona Grbavica.
Polazak u korteu prema Zubanpolju u 17.30h.
![]()
![]()
al nisi xDzubizareta je napisao/la:jeste li se to napokon sjetili da dodjete na neko gostovanje u vecem broju od 20 ljudiavlami97 je napisao/la:Zar se ne igra na Hadison parku. Koliko sam upućen Zubanpolje je preimenovano u Olimpijski gradski stadion Hadison parkŽeljo 1921 je napisao/la:Za one koji ne znaju
Okupljanje u 16.30h ispred sjeverne tribine stadiona Grbavica.
Polazak u korteu prema Zubanpolju u 17.30h.
![]()
![]()
ja da sam TM ida imam onakva 3-4 sramna gostovanja nebi ni dolazio na derbi!
Baby je napisao/la:IVICA OSIM JE STARIJI OD FK SARAJEVO
toliko o manjem Sarajevskom klubu
da nam još dugo živi legenda kluba i gradaBaby je napisao/la:IVICA OSIM JE STARIJI OD FK SARAJEVO
toliko o manjem Sarajevskom klubu
5 kombija ide iz ovog pravcaGrande je napisao/la:Ja sigurno znam da sutra iz Gracanice dolazi preko 30 MANIJAKA,takođe iz Zivinica dolazi preko 40,isto tako iz Doboja znaci iz citave BiH dolaze BRACA MANIJACI da podrze NAJVECI KLUB U DRZAVI...Nema veze sto su sranja u grupi,opet cemo napuniti JUG i pobjediti pitare...
FORZA ZELJO ! ! !