ma kriv je Silva trebao je to zavrsiti sta se vrti vise u krug. Balotelli kad je primio vec je bilo 4 igraca na goludr.van nostrand je napisao/la:Sta Balotelli nije zabio.
Mozda West Ham kazni
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
HZ87
Y.Toure beton armirani...
Silva je odigrao dobru utakmicu...ni A.Jonhson nije bio loš..
uglavnom ziheraški City do LP,još da osvaje Fa Cup(prva nakon 34,35
godina)
dosta!
Silva je odigrao dobru utakmicu...ni A.Jonhson nije bio loš..
uglavnom ziheraški City do LP,još da osvaje Fa Cup(prva nakon 34,35

dosta!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Prema napisima engleskog dnevnika Daily Maila, zločesti dečko italijanskog fudbala Mario Balotelli (20) našao se, za promjenu, u središtu nove incidentne situacije.
Naime, u subotu se na treningu sukobio sa saigračem Vincentom Kompanyjem.
Italijanski je reprezentativac ljutito reagirao nakon jednog grubljeg starta Kompanyja, nakon čega su uzavrele strasti na trening-igralištu "građana". Ratoborne duhove spomenutog dvojca morali su smirivati James Milner i Yaya Toure koji su najzaslužniji što nije došlo do fizičkog obračuna.
Balotelliju je ovo već treći javnosti poznat incident na treningu, otkako je prošlog ljeta stigao na Eastlands iz Intera u transferu vrijednom 23 miliona funti. Prethodno se već jednom sukobio s Jeromeom Boatengom i kapitenom Carlosom Tevezom.
Naime, u subotu se na treningu sukobio sa saigračem Vincentom Kompanyjem.
Italijanski je reprezentativac ljutito reagirao nakon jednog grubljeg starta Kompanyja, nakon čega su uzavrele strasti na trening-igralištu "građana". Ratoborne duhove spomenutog dvojca morali su smirivati James Milner i Yaya Toure koji su najzaslužniji što nije došlo do fizičkog obračuna.
Balotelliju je ovo već treći javnosti poznat incident na treningu, otkako je prošlog ljeta stigao na Eastlands iz Intera u transferu vrijednom 23 miliona funti. Prethodno se već jednom sukobio s Jeromeom Boatengom i kapitenom Carlosom Tevezom.

Mancini: - " Maarioo, Marriooo, Marriiooo, I will put Bib on you "

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
U iduće 4 utakmice City-u potrebna jedna pobjeda ili ti ga 3 boda da osigura 4. mjesto i Kvalifikacije za Ligu prvaka.
Čelik Zenica 1945
Mi i Spursi imamo jos 4 utakmice do kraja sto znaci da je u igri 12 bodova a mi imamo 7 prednosti.Dakle tacno je da su nam potrebna 3 ali ako ta 3 budu protiv Spursa.Ako ne onda nam treba 5 bodova do krajaNimla_RZ je napisao/la:U iduće 4 utakmice City-u potrebna jedna pobjeda ili ti ga 3 boda da osigura 4. mjesto i Kvalifikacije za Ligu prvaka.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Ma kako god da bude, mislim da ovu poziciju ne mogu izgubiti. I u predzadnjem kolu igraju Liverpool i Tottenham i tu će se rasut bodovi među njima...tevezito je napisao/la:Mi i Spursi imamo jos 4 utakmice do kraja sto znaci da je u igri 12 bodova a mi imamo 7 prednosti.Dakle tacno je da su nam potrebna 3 ali ako ta 3 budu protiv Spursa.Ako ne onda nam treba 5 bodova do krajaNimla_RZ je napisao/la:U iduće 4 utakmice City-u potrebna jedna pobjeda ili ti ga 3 boda da osigura 4. mjesto i Kvalifikacije za Ligu prvaka.
Čelik Zenica 1945
Izgleda da dolazi Kaka u City
Ovo je odlično. Kaka i Džeko
Nego, gdje odlazi Tevez?

Nego, gdje odlazi Tevez?
Čelik Zenica 1945
Pa sad to za Kaku nije sigurno ali trebao je doci prije Reala u City tad je bila velika sansa.Cak je par navijaca Cityja istetoviralo njegovo ime a on ne dodje e sad hoce li bit sta od toga ovog ljeta ne zna se.A sto se tice Teveza postoje neke spekulacije oko odlaska u Inter ali ni to nije sigurno.Ja se nadam da ce ostati ipak je on srce nase ekipe.Kad smo vec kod Teveza dobre vijesti mada su od juce su te da je Tevez odradio posljednji trening u punom kapacitetu i da vec moze konkurisati za sastav od iduce utakmice.Trenutno se bira Etihad player of the month pa svi koji zele da glasaju mogu to uraditi na oficijelnoj stranici Man City ili na facebooku.U konkurenciji je 5 igraca a to su:Nigel de Jong,Vincent Kompany,Joe Hart,Yaya Toure i Pablo Zabaleta.Ja sam vec glasao i naravno dao glas Yayi ako neko ne zna razlog nek pita navijace Uniteda mozda oni znaju...Come on You City....Nimla_RZ je napisao/la:Izgleda da dolazi Kaka u CityOvo je odlično. Kaka i Džeko
![]()
Nego, gdje odlazi Tevez?
Pa ja najlakse je arape zavrtati za pare, za milione funti im uvaljivati polovnjake
Pa taj Kaka je vec 4-5 godina totalno mrtav kao igrac, velika nula....

Nije nula,imao je povredu koju je dugo vukao a nizbrdo je krenulo kako je presao u Real znaci zadnje 2 sezone kakvih crnih 4-5 godinaUPS je napisao/la:Pa ja najlakse je arape zavrtati za pare, za milione funti im uvaljivati polovnjakePa taj Kaka je vec 4-5 godina totalno mrtav kao igrac, velika nula....

RIP SALE VILENJAK
Prolaze godine brzo. Znam kako mu je.RKO je napisao/la:Nije nula,imao je povredu koju je dugo vukao a nizbrdo je krenulo kako je presao u Real znaci zadnje 2 sezone kakvih crnih 4-5 godinaUPS je napisao/la:Pa ja najlakse je arape zavrtati za pare, za milione funti im uvaljivati polovnjakePa taj Kaka je vec 4-5 godina totalno mrtav kao igrac, velika nula....
pa prije 4 godine je proglasen najboljim igracem na svijetu

Čelik Zenica 1945
Sutra BHT prenosi utakmicu ne pamtim kad sam gledao utakmicu sa nasim komentarom a da je Engleska Liga u pitanju.Everton je uvijek opasan kuci a i dobio nas je na nasem terenu pa bi sada trebalo uzvratit ako uzmemo 3 boda 95 % smo 4 na kraju.Ne bi volio da nam se Spursi priblize na 4 boda a dolaze nam vec u utorak na nas teren.
Citam da bi se Adebayor trebao vratiti sa posudbe tj. da Real nece odkupiti ugovor.Meni se to necini lose jer je Adebayor dobar igrac,extra dobar.Prodati Teveza ili ga tradovat za vrhunskog kreativca ili krilo ili oboje posto napadaci uvijek vrijede vise od ovih...
RIP SALE VILENJAK
Napokon, još da hoćemo Džeku gledattevezito je napisao/la:Sutra BHT prenosi utakmicu ne pamtim kad sam gledao utakmicu sa nasim komentarom a da je Engleska Liga u pitanju.Everton je uvijek opasan kuci a i dobio nas je na nasem terenu pa bi sada trebalo uzvratit ako uzmemo 3 boda 95 % smo 4 na kraju.Ne bi volio da nam se Spursi priblize na 4 boda a dolaze nam vec u utorak na nas teren.

Čelik Zenica 1945
Ja bi više volio kad već Tevez želi da ide, da njega u Madrid i još malo love za Kaku, a Adebayor nek se vratiRKO je napisao/la:Citam da bi se Adebayor trebao vratiti sa posudbe tj. da Real nece odkupiti ugovor.Meni se to necini lose jer je Adebayor dobar igrac,extra dobar.Prodati Teveza ili ga tradovat za vrhunskog kreativca ili krilo ili oboje posto napadaci uvijek vrijede vise od ovih...

Čelik Zenica 1945
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Imali kakvih info. tj hoceli Dzeko igrati od 1m 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ja očekujem da danas zaigra. Vrijeme je više da od prve minute kreneLos_Blanos2 je napisao/la:Imali kakvih info. tj hoceli Dzeko igrati od 1m

Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
Pozdrav ljudi dobro jutro da oce onaj dzeko vise igrat ccc...Jbg sto je otiso ako ce biti na klupi...

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Tesko da ce zaigrati od prve minute, jos se i Tevez oporavio od povrede.Nimla_RZ je napisao/la:Ja očekujem da danas zaigra. Vrijeme je više da od prve minute kreneLos_Blanos2 je napisao/la:Imali kakvih info. tj hoceli Dzeko igrati od 1m
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Fuerza, Quartararo, StevieG8, tutankamon1905, Venom i 41 gost.